Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buest456
újonc
Sziasztok! Adott egy garanciális LG Oled tv. Egyetlen problémám, hogy pixel hibás lett...pöttyökben jelenik meg, sok kicsi pötty, különböző helyeken, leginkább sarkok közelében, kivétel nélkül fekete mind. Kérdés: érdemes felkeresni ezzel a szupportot, kicserélik / javítják ?
-
-
T.Peter
őstag
-
KTTech
veterán
-
KTTech
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
A G4 még nem fut kifele, egyébként most alig drágább, mint a G3 volt. A 77G4 most épp 400 fonttal drágább (Richer Sounds-nál), ajándék LG US 70TR soundbarral, mint a 77G3 volt, amikor vettem, és nagyon jó áron fogtam ki - extrák nélkül - (utolsó darabok voltak). Május végére ugyanannyiért fog kifutni kb. mint a G3 futott ki.
-
mr.dana
aktív tag
Csatornákat miért nem lehet szerkeszteni !??
sony A80L
-
-
-
T.Peter
őstag
válasz
warren29
üzenetére
John Lewis gondolom.

A marketing kepek alapjan 3x jobb mint a b szeria 10% window-ban. Az kb 2000 nits, a b4 675 nits rtings teszt alapjan, b5 lehet tobb lesz.
[link] Itt 40%-ot irnak g5-re full screen (100%) g4-hez kepest. Az kb 300 nits rtings teszt alapjan.
Viszont gondolom nem kalibralt ertekek kozott mertek a kulonbsegeket. -
warren29
aktív tag
G5 kinti árak ( már előrendelhető )
83G54LW 6.999 ₤
65G54LW 3.299 ₤
55G56LS 2.399 ₤
Húzósabb mint a G4 volt a megjelenéskor ( nem kicsivel )
-
Gulyopapa
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Na megnéztem az enyémet. 1 db
pixel hiba van a jobb oldalon, a legszélén, ami 1 méterről már baromira nem is látszik. 1 pixelért én tuti hogy nem fogok hisztizni. A tinting-ért már igen, az tényleg látszik.
1 pixel hiba egyébként szerintem nem is garancia csere köteles 4k-s megjelenítőnél. -
-
Rewmac
aktív tag
-
Rewmac
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Nem, tudom jó lenne persze ez is, túl szeretnék lenni az egészen. A nő azt mondta, hogy azért akarják elvinni mert harmadikra tönkremenne utalványt kell adni és azt nem akarják. Kicsit rossz én örülnék valami nekem pozitív vég kifejlettnek, de fura, hogy miután háromszor megígérte telefonon, hogy szól a felettesének megvizsgálják nem hívtak. Remélem neked lesz igazad.
-
Skylukos
tag
Ha egy lg c2-ben otthon alaplap csere lesz, kell attól félnem hogy a kép esetleg rosszabb lesz mint a gyárban beállított?
Vagy ezeket már nem kell az alaplaphoz kalibrálni? -
Rewmac
aktív tag
Az LG ügyfélszolgálat miután 2 napja felhívtam őket, hogy ne vigyék el TV-t mert minek egyértelmű, hogy a cserepanel rossz nem “más alkatrész okozza” stb. természetesen megígérte, hogy beszél a felettesével és másnap visszaszól. Másnap után vagyunk 1 nappal. Nyilván nem szóltak. Semmi jóra nem számítok. Amúgy már úgy vagyok vele lassan le is szarom, hagytam volna az 1 pixel hibàs panelt a francba.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KisZozó
üzenetére
"Szerintem engedd el e témát,és élvezd a készüléked.Nem az LG-t és a frissítést kell szidni.
Nincs itt semmi kavarás."???
Tudott egy funkciót, szolgáltatást, amit frissítéssel kivettek.
Ez nem normális dolog.
Kb az jut eszembe, amikor az Apple szándékosan lassította a készülékeket a "felhasználók védelmének érdekében".
Erre iphone fan haverom meg tolta, hogy de hát ez tök jó, így gondoskodnak rólam, én teljesen megértem, hogy miattam lassítják a készüléket
-
Peace
nagyúr
válasz
KisZozó
üzenetére
Azért húzott csak fel, mert mikor felkerült a falra, megnéztem a Blade Runner 2049-et, gyönyörűen vitte Plex-en DV-ben. Aztán másnapra ugye csodás módon felfrissült és máris minden HDR lett hirtelen. Akkor jöttem ide fórumra érdeklődni, hogy ez mi. De természetesen nem ér ennyit az egész. Nyilván iszonyatosan élem Q70R után egy elképesztő ugrás minőségben, főleg játékok terén, ami nekem elképesztően fontos! De persze a HDR tartalom is csúcs az elődhöz képest, ahol a felirat meg a fényes részek kivilágosították a képernyő 1/3-át. Jájj, de rossz volt.

-
Mentolka
senior tag
Nálam egy C1 TV volt, amin ez látszott kb.fél év után:
Pixelfrissítést futtatva eltűnt. Később, majdnem szintén fél év múlva újra megjelent.
Pixel frissítés után megint eltűnt, de nem nyugodtam meg.
Visszavittem a bótba, ahol a bótos kicsit megnyomta a TV alját, és előkerült a csík. Állítása szerint, a panel és az elektronika csatlakozásnál engedett a ragasztás -> szervíz.
Végül elhoztam egy másik TV-t. -
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hát az tutti, hogy ennek a hibának a meglátásához nem kell a Düne éjszakai, homokon befosva osonós jelenetét megtekinteni...
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Pontosan! Illetve az is elkeserítő, hogy nem ismerik fel ezt a hibát azonnal és szopatják a dolgozót mindenféle okos tanácsokkal, mint a rabbi Jákobot amikor nem evett a lova. Aztán amikor 30 nap is eltelt, minden nap egy új kiváló tippel és Jákob lova még mindig nem evett, a ló szépen éhen is döglött. Erre a rabbi annyit mondott: hogy "Kár, még annyi tippem lett volna..."
Mi itt a fórumon laikusként miért látjuk azonnal hogy ez nem a normál sávosodás? Ez panel hiba?! -
Orbiteric
aktív tag
A hdmi 2.1 tudni fogja a 4K 165hz 12 bit rgb-t pc vel? (Lg g5)
-
Fokypit
csendes újonc
Sziasztok!
Péter vagyok, 44 éves infós családapa.
Elég bőbeszédű vagyok, így hosszú lesz....
Előrevetítem, hogy becsülettel végigolvastam a témaösszefoglalót!!
De mindenki kedvéért inkább írok egy összefoglaló kérdést, aztán "kifejtem bő nyállal"
Röviden:
LG 65C41LA vagy Samsung QE65S90DATXXH?Jóóóó hosszan:
2020 óta birtokolunk a családdal egy LG 65UN71003LB alap 4k UHD Telekomos tévét. Akkor még nem ástam bele magam annyira a témába és csak a méret számított, ez a TV egy 43 colos (alap) kisebbet cserélt le. Aztán jött a PS5 és streaming-szolgáltatók, mára már látom, hogy feketém gyakorlatilag nincsen, körbe halovány hamuszurke fény, barlangjeleneteknél nem látszik semmi, cserébe a fehér részek körbe világítanak mindenhol. Eljárt felette az idő. Tehát, csere.<<Mivel pénzből élünk, hitelre nem akarok másfélszer annyiért, így a mobilszolgáltatómtól vesszük: ott vagyok 15 éve, maradok is, a hűség nem zavar, van 50ezer kedvezmény, a maradék pedig elosztódik egyenlően 20 hóra (ingyen részlet
). Ezt csak azért írtam le, mert adott modellek közül választhatok. Ez ne is legyen majd téma, ez a két TV van versenyben.>>A gondolataim sorban haladva (2 hónap tesztek és összehasonlító videók): legyen ugyanekkora vagy nagyobb..... ja és fejlettebb. Az OLED az első két hétben érdekelt, de elengedtem az ára miatt. Jó, akkor legyen miniLED. (Már a mniLEDdel is nagyot lépnék előre, gondolom.) De akkor "márkás". Neee, legyen nagyobb és olcsóbb, de miniLED, legyen Hisense 75 col U7, dícsérik. Ááá, mégse. Legyen QNED. Ne legyen. Aztán még két hét és eljutottam az OLED-ekig. (Hozzátenném, sosem volt még, a családban sem.)
<Köszi, ha eddig elolvastad!
>Szóval OLED. A kisebbeket kilőttem, maradt ez a két darab 65-ös. Mozizunk, filmezünk, PS-en játszunk (és az udvaron is). Van egy 5.1 egész jó LG házimozink, az optikán csatlakozik a TV-re, maradni is fog, így az új TV hangja annyira nem releváns. Végignyálaztam sok C4 vs S90D videót, elolvastam az OLED techológiáját, történetét.
Nem ragaszkodom az LG-hez, de nyilván mellettük szól a tizenéves gyártói és panel -beszállítói tapasztalat, a webOS-t sokan dícsérik, hogy jobb, mint a Tizen. Ott a Dolby Vision, de enyhe színtévesztő vagyok, így az a pár milliárddal kevesebb szín kimaradása nem zavar a Samu HDR10+ -ához képest. Az LG-nél ott a Magic Remote, ehhez a TV-hez is vettem, szeretjük, de inkább csak diktálunk, nem légegerezünk. A Samsungnál ott a QD-OLED, ami nagyon erősen húzna felé. Gépre nem kötjük, csak a PS-re, így gondolom a 120 Hz elég mindenre is. Mindkettőben elég a HDMI-port, USB-t alig használunk, kábelkivezetések oldala mindegy is.Azért írtam le ennire részletesen, hogy belelássatok a fejembe. A legjobb döntést szeretném meghozni, de már tanácstalan vagyok. A szívem a Samsung felé húz, de a garanciázás miatt félek tőle egy kicsit.
Bármilyen, akármilyen ötletet, tapasztalatot örömmel veszek!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
roli2024
kezdő
válasz
Rewmac
üzenetére
Pedig ez az esetek döntő részében így van.
Például, tévéknél maradva, amikor látják, hogy drágát vennél, személyesen az „európai nagyfőnök” vezet körbe és magyaráz, de ahogy fizettél, és éppen akkor akad egy kérdésed/fellép egy probléma,
máris egy senki vagy, és már le is pöckölik az előbb még kinyalt ******* vevőt...
Ezt olyan sokszor átéltem már idehaza, aztán csodálkoznak, hogy nincs márkahűség. De ugyanez autónál stb.
szerk.: a senki eredetileg időzőjelben volt
-
Rewmac
aktív tag
válasz
krx21
üzenetére
Pont azért írtam, hogy volt gond PC-vel is, de nem tudom hol van az eredeti poszt. Nekem 2 barátomnak is kuka Xbox-al, Ps-el, pc-vel a g3-a és a g2. Nem csak Sony eszközökön gond. Mivel modern módon senki sem kommunikál vagy ismeri a hibát maradnak ezek a túlgondolt találgatások.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
krx21
üzenetére
Ps5-el van valami baja, de minden esetben illetve sokan jelentették PC-n is, hogy nem működik nekik vagy rosszul.
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1isgthw/important_update_ongoing_vrr_issues_on_ps5_ps5/
-
Rewmac
aktív tag
Számomra még mindig olyan ellentmondásos, hogy a fogyasztói társadalom nem a fogyasztókért van hanem addig ameddig megveszed a cuccot.
-
NoOne1976
őstag
Adott egy LG 65C3. Az utóbbi időben már nem frissítettem, egész pontosan a 13.40.75-ös frissítést már nem engedtem fel, mivel az rontotta el a képernyővédő működését. Az egész család be volt tanítva, hogy a tv bekapcsolása után a frissítésre ne nyomjanak rá. Egyik nap mégis az fogadott, hogy a tv elkezdte a frissítést bekapcsolás után.
Persze idegbe kerültem, hogy pont kértem, hogy erre figyeljenek stb... Mindenki állítja, hogy nem nyomott rá és tény, hogy előző este én használtam a tv-t és így tudom, hogy én nem frissítettem. Létezik, hogy 5-6 (talán szeptemberi volt az sw) hónap után mégis kényszerből megcsinálta a tv?
Utána az fogadott, hogy akarom-e frissíteni a tv szoftverét webos23-ról webos 24-re? Most a 23.20.50-es szoftvert akarja telepíteni. Ahogy nézem Redditen, van már 23.20.54 és 23.20.59 is. Mik ezekről a tapasztalatok? Telepítsem vagy kerüljem?
-
Celtis
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én is megjártam a samsunggal a Békéltetőt. Nekem még sikerült a pénzt kiverni belőlük, de utána már rájöttek hogyan lehet átb@szni a fogyasztót az elmarasztaló határozat ellenére.
Szóval ezek már ott nem nem műszaki kérdések. Egyszerűen lenyomnak mint a bélyeget. Menj bíróságra.Nálam alapszabály, hogy samsung tv-t nem veszünk, pont. Azóta van egy második pont, hogy kínait sem.
-
Peace
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Persze, hogy tudták. Mindenhonnan jöttek a beszámolók és videók a zöldes-lilás utánhúzásról. Szimplán selejtes volt a modell, de a honlapjukon úgy reklámozták, hogy a legkiválóbb élmény játékhoz. Ugye ez volt az egyik érvem a Békéltetőnél, hogy megtévesztő reklám és hogy konzolokkal promózzák....
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Peace
üzenetére
Ha csak az ügyfélszolgálatos lenne és mindenki olyan lenne akkor leszarnám, de tudom milyen a szervizes. Mennyire van kiégve és mennyire van elege a saját állítása szerint, megjegyzem szerintem a munkáját elvégzi és rendben amennyire meg tudom ítélni. Igen én is attól félek, hogy azt mondják ez így rendben van és kapjam be. Dühös nem vagyok csak csalódott, de nagyon. Sosem gondoltam, hogy nekem valaha ilyet kell csinálnom.
-
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Peace
üzenetére
Én most beszéltem az ügyfélszolgálattal és megmondtam, hogy nem akarom, hogy elvigyék. Azért akarják elvinni mert félnek, hogy negyedjére is baja lesz, de ezt így elmondta a hölgy. Annyit értem el, hogy feljebb tudok menni a feletteséhez, de én őszintén már reggel el voltam fáradva nemhogy most.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Itt a topic-ban (és az avsforum-on
) észrevesszük, gariztatunk stb. Az átlag felhasználó még ha látja is, nem érdekli, nem gariztat, csak egy kis részük. Az LG (is) globálisan gondolkozik. Nem tévedek sokat, ha azt feltételezem, hogy egy nagyságrenddel kevesebb kijelzőt kell így selejtezni, mintha a gyártósor végén ezt megtennék (~1% vs ~10%, esetleg ~2% vs. ~20%). Ha csak az OLED TV-kre szűkítjük, akkor banding/tinting/pixelhiba miatt nem tudom mennyi kijelző menne selejtbe a gyártósor végén, ha a fórumtársak elvárásai alapján megállapított minőségi határ alapján lenne az osztályozás
.
Az összesen eladott hibás LCD-k közül is vajon mennyi kerülhet garancia alá DSE, bevilágítás, egyéb inhomogenitás miatt. Elenyésző.
Ha nem így lenne, már holnap változtatnának rajta, mert kizárólag a profit számít. -
Peace
nagyúr
válasz
Rewmac
üzenetére
Én ugyanígy vagyok a Samsunggal. Békéltető testületnél is voltunk, ahol a fa****opó testület még asszisztált is a Samsungnak, hogy jól kiba***anak velem.
Elvitték egy hétre tesztelgetni a tv-t és visszaadták, hogy tökéletes, mert a belső teszteken nem látszik semmi. Csak hogy nem ez volt a hiba, hanem ha PC-t vagy PS-t kötök rá, akkor színes utánhúzás van meg HDR filmek alatt is. Azt mondták az onnantól őket nem érdekli, ha külső eszköz van rákötve. A mai világban, ahol a tv már csak kijelző az esetek 90%-ban. Úgyhogy elmennek a ku*va anyjukba. Nyilván konstukcióhibás volt, külföldi fórumokon is írták és őket is ugyanúgy lerázta a Samsung support. Egy embernek adták vissza a pénzét Ausztráliában, de ott sem a Samsung, hanem a bolt, ahol vette. -
Rewmac
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ő javasolta a mérnökségnek mert szerinte egy másik alkatész okozza a hibát. Főleg úgy, hogy ez már akkor megvolt amikor itt volt csak nem foglakozunk vele. Minjdegy lehet elbasztam, hogy ezt megírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
faxa ,, jü lenne egy biztos tipp - hogy aztán ne kelljen többször már

Nincs itt semmi kavarás."

>