- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
allein #104644 üzenetére
Sziasztok. Még mindig nincs TV, csak ígérgetnek emailben
Semmi konkrétumot nem tudnak mondani, a héten vasárnap lesz 4 hete, hogy személyesen megrendeltem.
Megírtam válaszban, hogy amennyiben a héten nem lesz G4, elállok a vásárlástól, utalvány vissza és ráérek 1 évig felhasználni az utalványt. Pedig kiharcoltam mint kompenzáció egy 20.000 ft utalványt is, de már nem érdekel
Most valahogy kifogtam, a sors sem akarja, hogy új TV-m legyen.
Ennél nagyobb gond az életben soha ne legyen
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
allein #104423 üzenetére
8as szériáju philips oled nagyon drága és ahhoz képest gyenge is. Akkor g4.
Philips teszt -
válasz
allein #100073 üzenetére
Anno én is próbálkoztam, de sok pénzbe és munkába fájt volna, így inkább vettem ezt: [link] Azt nem mondom, hogy Philips szintű (van ambilight Philips is a nappaliban, így van összehasonlítási alap), de azért közelít. Van Lite verziója, azt kerüld, mert nem jó, hiába olcsó.
Azért azt megjegyezném, hogy eddig egy VA paneles tévével használtam, ott volt haszna a hibák kiküszöbölésében, az oled LG-t viszont már gyakran nézem úgy, hogy ezt be se kapcsolom, vagy szinte minimum fényerőn megy, mert annak annyira szép a képe, hogy elvesz az élvezetből az erős háttérfény.
-
TODI1111
veterán
válasz
allein #91167 üzenetére
Megoldódott, viszont kétségeim vannak.
Látszólag nem volt szoftverfrissítés (én sem és az LG, távsegítséggel sem talált). Ráadásul mikor már minden ki lett próbálva akkor a tv visszaállítása is megtörtént és az újra beállítás és újrakábelezés sem hozta helyre a problémát. Mi lehetett a hiba? Lehet, hogy érdemes lenne megnézetni az alaplapot? Mi van ha a hdmi kimenetnek esetleg rossz a forrasztása?
-
TODI1111
veterán
válasz
allein #91158 üzenetére
Szia.
Nálam is előfordult egy X aktás eset. A résztvevők, egy OLED55B33LA tv és egy LG S65Q soundbar.Egyik este még minden rendben működött a következő esti bekapcsolásnál vezetékes (hdmi) kapcsolattal semmi. Vezeték nélküli (LG TV) kapcsolattal minden rendben. A soundbaron csináltam egy resetet, de ettől sem javult meg.Kicseréltem a hdmi kábelt, de semmi változás. Amikor bedugtam a hdmi kábelt a tv kiírta, hogy a hdmi 3 csatlakoztatva, de nem ismerte fel a soundbart. Átvittem a soundbart a másik szobába egy régebi tv-vel (szintén LG) összekötve tökéletesen működött a hdmi kapcsolat ugyan azzal a hdmi kábelell amivel az új tv-n nem.
Az LG távsegítséggel ránézett a tv-re, mindent megpróbáltak ők is, de semmi változás. A tv visszaállítása is megvolt, de semmi változás. Érzékelte, hogy valami csatlakozva van, viszont nem működött. Amennyiben hangerőt akartunk állítani (én vagy az LG távsegítséggel) akkor megjelent a némító piktogram a tv-n és sehova semmi. Abba maradtunk, hogy jön a szervíz és alaplapot cserélnek. Tegnap megérkeztek az új és hosszabb hdmi kábeleim, gondoltam addig a helyére teszek mindent.Mikor bekapcsoltam a tv-t meglepődve tapasztaltam, hogy a tv felismeri a soundbart. Nemcsak felismerte, de újra minden rendesen működik. Azt nem tudom, hogy volt-e közben szoftverfrissítés, mert amikor távsegítséggel probálkoztunk akkor arra is rá lett nézve és nem volt új szoftver. -
ricsip
addikt
válasz
allein #80839 üzenetére
a kalibrálást nem fogod tudni visszaállítani. Ha valóban kalibrálva lett a kijelző. Ha csak te magad állítgattad a menüben a beallításokat fogalmatlanul, azt tudtommal nem kalibrálásnak nevezik, hanem csak gányolásnak. A valódi kalibrálás vmi rejtett fájlt tol a tv-re szervíz módban, amihez te mint laikus hozzá sem férhetsz. Viszont a factory reset kigyilkolja onnan ezt a fájlt, és elúszott a fizetős kalibrálásod. Szakik cáfolják meg ha baromságot írtam!
-
allein
addikt
-
Rebelf
aktív tag
válasz
allein #63773 üzenetére
Csoda hogy az lg még nem unt rá erre az instant panel cserélgetésre, ahogy füttyentenek nekik, már csak abból kiindulva hogy itt a háromnegyed fórumozó cseréltette már szándékosan, még akkor is ha nem volt indokolt. Tudom hogy a magyar leleményes, meg itthon jobban kihasználják a dolgokat, de akkor ez világ viszonylatban mégis mekkora mínusz az LG-nek?Nem tudom hogy éri ez meg az LG-nek, de ha ez náluk alap dolog, az olyan mintha elismernék hogy sz@rt gyártanak
az se kizárt a tv-k áraiba ez bele van már kalkulálva , dehát lg a legolcsóbb oled tv-K,nem igen van miből faragni.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
allein #63744 üzenetére
2300+ óra ugyanabban a játékban, az nagyon kemény.
Én idén év elején rákattantam a WoW Classicra PC-n, de mostanra meg is untam, de nem lett benne 1000 órám, pedig minden nap toltam nem keveset, raiden is voltam.Sajnos erre tényleg nem való az OLED, bár még itt is egész jól bírta, lévén a pixelfrissítésen kívül semmilyen védelem nem ment nálad.
Nekem a legtöbb órám eddig a Horizon Zero Dawn-ban volt: 70 óra, este pedig mozifilmeket is szoktunk ugyanezen nézni, úgyhogy nem aggódom. Bár most fog megjelenni a Forza Horzion 5, abba lehet több száz órát is beletekerek.
Nálam a C1-en logó védelem magasra van állítva, pixeleltolás is megy, illetve nem folyamatos az üzem, a 4 óránkénti pixelfrissítésnek tényleg van kb. 4 óránként alkalma teljesen lefutni. Viszont én 100-as HDR fényerőn használom folyamatosan. Kíváncsi leszek pár év múlva hogy járok én is, illetve arra is, hogy lesz-e még fejlődés ezen a téren a technológiában vagy tartósan sok statikus tartalomra (játék HUD, munka) soha nem lesz alkalmas?
Sőt, a sok filmes képarány miatt (fekete sáv alul felül) még filmekkel is be lehet égetni egy mai OLED-et is nem?
-
alaves
addikt
-
anrab
addikt
válasz
allein #59257 üzenetére
"Egyèrtelműen a webos jobb az androiddal szemben, ahogy nèztem a 805-ön még mindig jelen van a pixel eltolódàs ami làtható, engem ez zavart de nyílvàn idővel hozzà lehet szokni"
Szerintem és nekem a Google ökoszisztémájánál nem lehet jobb semmi sem. Teljes szabadságot ad és gond nélkül fut minden. Legyen az torrent vagy app. Google fotók, drive, térkép stb.
A pixel eltolást még nem vettem észre. Nov. óta van meg a 855 ami a talpban különbözik. -
allein
addikt
válasz
allein #59191 üzenetére
Sziasztok, nagyon húz vissza a szívem a Philips felé. A 65” 805-ön gondolkodom, a 2.1 hdmi hiànya nem annyira vèszes, hàlóban lèvő E9 tudja. Iszonyat jó az ambilight, van itt valakinek esetleg 805 TV-je?
Egyèrtelműen a webos jobb az androiddal szemben, ahogy nèztem a 805-ön még mindig jelen van a pixel eltolódàs ami làtható, engem ez zavart de nyílvàn idővel hozzà lehet szokni. -
gertitorpe
tag
válasz
allein #59248 üzenetére
Nem tudom, az viszont biztos hogy nem ebben a topicban kellene kiderítened mert itt a tapasztalatokról folyik a beszélgetés
Lehet hogy TV-kre van-e árazós topic a fórumban, de a legegyszerűbb ha csinálsz egy hirdetést hardverapro-n egy olyan árral ami boldoggá tesz és várod a reakciókat. -
tamassneff
kezdő
válasz
allein #59195 üzenetére
Ratings is összehasonlították nem volt biztató az eredmény. Talán a C9 volt még a legjobb panel.
vagy most veszel vagy vársz egy évet de sztem kar lenne én is most vettem nem LG-t de a lényeg most van a “szezonja” árak miatt jön a új sorozat és a gyártók szórják ki a megmaradt készletet. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest