Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Szuleimnek volt kis latvanypeksege Siofokon a hajoallomas mellett ket evig. Egy 5-6 eve uresen allo uzletet bereltek a nyari szezonra vagy 2000 vagy 3000 euroert. Nem fornetti volt, de valami hasonlo. Ez saccra sem biztos, de kb 25 eve volt. Marmint nem as osszeg, hanem az evszam.
A masodik szezonra mar volt talan valamennyi nyereseg, voltak visszajaro kuncsaftok, az elso ev gyakorlatilag teljes bukta volt. Harmadik evre kezdett volna felfutni a bolt es ezt nem csak ok gondoltak igy, hanem az epulet tulajdonosa aki kozolte, hogy harmadik evre ( gyakorlatilag 3 honapra) a berleti dij 12000 euro lesz.Anyamek targyaltak vele tobbszor is, hogy kakaos csigabaol ezt nem lehet kiarulni, de nem tagitott, mert ha olcson adja ki akar csak egy boltjat akkor leertekeli as osszes tobbit. Kovetkezo evben kivette valaki aki elso evben belebukott. A rakovetkezo 6-8 evet ismet uresen toltotte az uzlethely.
A berleti dijjak kegyetlenek, az alkalmazottakat meg kell fizetni, es egy strandi bufes 3 honap alatt kell, hogy megkeresse az eves keresetet. Amig megy a szezon addig heti 7 nap 14-16 ora porog megallas nelkul . Nalunk a pekseg 5:30 kor kezdett es reggel 1-ig ment kb. Ez az erem masik oldala.
Az apeh rendesen jott a rejtett probavasarlasokkal, meg a tetves trukkjeikkel. -
van amúgy friss európai egy főre eső GDP-statisztika.
Na mit gondoltok, hány országot előzünk?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
pedig olcsó húsnak híg a leve?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én akkora úr vagyok, hogy négy embert meghívtam lángosra a szigligeti strandon. sőt, még sört is vettem nekik!
Szerintem rosszul közelítitek meg a kérdést. Lehet vitatkozni, hogy mennyibe kerül a liszt meg a víz, meg az olaj meg a sajt.
De itt nem a lángost fizetitek meg, hanem a helyet. Hogy ott vagytok a parton. Hogy neki is ki kell fizetni a helypénzt, fel kéne venni alkalmazottat, meg ilyenek.
És ha zavar, akkor nem kéne megvenni. Lehet vinni hűtőtáskát, igen.
De mivel mindig sor áll, és várni kell, úgy látszik megveszik.
Esetleg nyithatnátok mellette egy olcsóbb lángosost, hogy megmutassátok, és akkor előttetek állna a sor, és a másik is kénytelen lenne árat csökkenteni...
Ja, hogy nem akartok izzadni annyiért? Én se.Ez az egyik. A másik pedig az, hogy az 1300 Ft, az igazi pénzre átszámolva még mindig csak 3,65 euró. Mit kapsz ennyiért nyugaton? Egy turisztikailag kiemelt régióban, az osztrák hegycsúcson vagy akár a francia riviérán?
Egy pohár (3 dl) sört? Egy cappuccino-t? Mert hogy enni nem kapsz ennyiért még egy croissant-ot se, az biztos.Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
Ui. azért várom a kormánytól a lángos-rezsicsökkentés hadjáratot...!

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem, nem ezt mondom.
nincs olyan, hogy drágább dolog.
csak olyan van, amit megengedhetek magamnak, és amit nem. mondom, van 65 collos tévé 160ezerért is és félmilláért is.
miért vesz valaki olyasmit, amit nem engedhet meg magának? millió okból. de napjainkban, ebben az országban sokan pontosan felvágásból. hogy többnek mutassa magát és amilye van. Hogy ne szakadjon le a szomszédtól \ sógortól \ baráti körtől. Csak hát ez egy ördögi kör, mert akin túl akar tenni, már az is hitelből lett az, aki.
Ez egy nagyon is létező jelenség ma Magyarországon.sör: ha megengedhetem magamnak a jobbat, de nem veszem meg, az egy szintig spórolás, meg ár\érték arány figyelés. azon túl meg önsorsrontás. ez nyilvánvaló.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Valahol ott csúszik félre a dolog, hogy szerinted a drágább dolog az csak felvágásra van. Nem a szomszédnak veszek tv-t, hanem magamnak. Én nézem naphosszat, én élvezem, hogy szépek a színei, valódiak a feketéi, tűéles a kép, nagyobb méretben élvezhetem a filmet a kanapén hátradőlve. Ezen az alapon a netflix előfizetésből is elég lenne az alap, de én kifizetem a 4k-t, hogy elmondhassam a szomszédnak, hogy felvághassak a szomszédnak, hogy nekem több a pixelem, bibibí?
Ne a szomszédnak vásárolj. Ha valamiről úgy érzed, hogy nagyobb élvezetet nyújt, akkor azt vedd, mert több örömöd lesz benne, mintha a legolcsóbbat keresnéd mindig. Legjobb példa erre a sör, ha már offtopikos analógiánál akarok maradni. A másik napi (hehe, anagramm) példát nem hozom fel, mert az nem kimondottan jó analógia.
p
-
Vérboci
addikt
a lángos nyilván egy szimbólum esetünkben. a túlárazott termék, ami mindenkinél kiveri a biztosítékot, mégis oly sokan megveszik.
nem a lángost veszik (csak) felvágásból a népek, hanem a házat, autót, ruhát, tévét, telefont. és ezek mögött a tárgyak mögött gyakran súlyos anyagi gondok húzódnak.
ha nem így lenne, akkor pl. a műszaki cikkeknél már rég értelmezhetetlen lenne az áruhitel fogalma. pl. 150 ezerért mozivászon méretű tévét lehet kapni. ahhoz nem kell hitel. csak a 400 ezreshez, mert arra már nincs lé. de akkor miért veszi meg? és meg is érkeztünk... -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, mert a magyarok többségének a torkán mindent le lehet nyomni.
plusz bejön a "ha már egyszer eljöttünk, akkor nem ezen fogunk spórolni" faktor.
én is így voltam vele, de most azt mondtam, van egy határ.
a másik dolog, hogy sokan az 1500 forintos lángost a "szomszédnak" veszi, hogy mutassa \ elmesélhesse hogy ő ezt is megteheti.
én valószínűleg több lángost vehetnék a havi fizumból, mint a sorbanállók háromnegyede, de hát én 70 négyzetméteren lakok és használt ford focusunk van, nem pedig hitelünk.
kérdés, hogy jövőnk ezzel együtt van-e, mert ha jövő héten világvége, akkor azért mégis a tücskök járnak jobban, nem a hangyák. -
concret_hp
addikt
ez így ebben a formában true, de azért amikor azt első gondolatom, hogy itt is csak spórolni akartak 20 forintot, az azért egy szint ám
egyébként nem tudom mennyiért ettem legdrágábban lángost, bp arany jános utcai metrónál volt egy f@sza lángosos, de nekem onnan is ilyen ezres körüli összeg rémlett, de az jó is volt... strandon se voltam idén, nem hogy strandos lángost ettem volna 
-
ladybug
őstag
De jó, hogy nem járunk strandra.
Különben meg vinném a hűtőtáskámat, ahogy erdey_a. Az tuti.
A strandos lángos és palacsinta ára mindig megbotránkoztatott. Szerintem 4-5 évvel ezelőtt is drága volt. Hogy van képük elkérni ennyi pénzt ilyen olcsó kajáért.
Szerintem sokkal többen vennének, ha kicsit olcsóbb lenne. -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A lonak a f@sza. A langos alapjat a langos kepezi, nem a csipcsup biszb@sz amit a szedett-vedett nep kitalalt ra. A langos egy vegtelenul egyszeru es nagyszeru gyorskaja, ami ha jol van elkeszitve, akkor magaban (fokhagymasan, sosan) is megallja a helyet. Ez az etel alapja. Ez az, ami picsa penzbol megvan ha raszamolunk minden letezo mas koltseget, akkor is. Ha krumplis, meg jobb, es ugyanugy picsapenz. Hogy erre ki mit rak es azt mennyiert hajlando megvenni, az teljesen mas teszta (!!!! teszta, erted! )
A sajtot, tejfolt, biszemb@szom lofuttyot nem a langosos kesziti, az lehet akarmilyen fos es akarmilyen jo is akarmennyiert, a langos nelkul pont ugyanolyan, amilyen. De ha a langos fos, a legkiralyabb sajt sem fogja feljavitani, ha 680, ha 1600 az aru… -
Vérboci
addikt
kérni kér, csak nem kap.
volt valami, az átlagnál flancosabb hely, ahol eddig is jól kerestek, most ott volt valami ilyen cécó, de azért ebből nem kell extrapolálni.
meg egy ilyen balatoni "most vagy soha" helyen de. 10-től este 10-ig 50 fokban, heti 6 napban ez normál melóra vetítve, műszakpótlék nélkül "rongyos" 450 bruttó. 3 hónapig. hát nagy biznisz.
de a balatoni lazac ára ettől felmehetett, de a lángosé, meg a palacsintáé aligha. -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem. az 1500 forintos lángosban csak profit van. az adó, a járulék, a munkabér, az anyámkínja az a 650 forintosban van benne.
semmi, de semmi nem indokol ilyen mértékű áremelést ezen a piacon, csak a vélt elnaradt haszon pótlása.
és így megint a bérből, fizetésből élők szívják meg. mert én ugyanúgy nem kaptam fizut \ kevesebb fizetést kaptam amikor tombolt a kovid, de most nem kapok két és félszer annyit. nekem be kellett nyelni a kiesést, nyelje be más is. (btw kíváncsi lennék, hogyan alakulnának az árak, ha lett volna valódi mentőcsomag a szektor számára, mert hogy ezt a csúti elkúrta, az nem kérdés)
úgy kaptam most júliustól plusz projektre 10% emelést, hogy ebből ötöt el is vitt az infláció.
hát énmiattam az összes lángosos is éhendögölhet amig 1500 a lángos.
A lidlben 500 forint a 8 (10?) darabos fagyasztott. Kell hozzá egy liter olaj, aztán kész. Majd sütünk itthon (ahogy eddig is). -
ToBeY
nagyúr
Most éppen nem gyenge eső van itt Óbudán, még jég is van benne.
-
BlacKSouL
addikt
Rosszul értelmezitek.
Ez nem arról szól, hogy az emberek táplálkozás céljából, neadjisten élvezeti céllal ételt, táplálékot vesznek a pénzükön. Ez arról szól, hogy az emberek bérleti díjat, települési adót, vállalkozás adóit, engedélyeket, munkabért, járulékokat, iparűzési adót, rezsiköltséget, áfát, profitot, meg mittudomén még mennyi mindenféle adót és költséget fizetnek táplálkozás, étkezés címszóval, vagyis annak hangzatos neve alatt. Az étel, meg az ember táplálkozása csak a szükséges rossz, a mellékes kellemetlen dolog amivel foglalkozni kell, de az 1500 Ft-ban jó ha 100-150 Ft-nyi a táplálék értéke, vagyis mellékes lényegtelen apróság.
A kapitalizmus, meg ez a izé ami most itt van, sem arról szól, hogy az embereknek jó legyen(azt oldja meg magának). Mint ahogy a politika sem erről szól. Pörögjön a gazdaság, legyen profit, dőljön az adó a kincstárba, legyen hatalom. Ha ehhez néhány embernek jobb(nak tűnő) életet kell biztosítani, hát legyen, megéri az áldozat.Szóval mikor legközelebb 1500-ért veszitek a lángost, gondoljatok arra, hogy mennyi minden másoknak hasznos dolgot fizettek ki, amihez képest maga a lángos semmiség. A gazda(g)ság a ti lángosotokon áll vagy bukik, vegyetek mindjárt kettőt.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
túl sokat akarsz. ezekkel az igényekkel 2500 lenne a sajtos-tejfölös
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Igen, az arak otthon mar igencsak europaiak, mikozben vajmi keves mas dolog az.
az olajban kisutott liszt viz eleszto komboert 1500akat elkerni barmilyen berleti dij mellett is egeszen elkepeszto dolog velemenyem szerint.
azt meg nem tudom, valaha is eljut-e mas kulturaba, ami itt termeszetes - minden egyes rendelt piahoz kapsz egybkis ropogtatnivalot, akar a leglepukkantabb sarki krimorol, akar egy puccosabb borbarrol legyen szo. Chips, tortillachips martogatossal, hazi mini pizzacska, sajtfalatok, orias olivabogyok, mogyoro stb. Nem odab@szva, hanem izlesesen talalva. Nem kerdezik, nem szamolnak fel semmit, egy korso sor melle is jar meg egy uveg pezsgo melle is. Szamottevo
penzbe nekik nem kerul, es lass csodat, a paraszt aki bement egy poharra az ott rohad 2 orat es bever melle 4 piat, kabumm. -
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
tegnap strandolni voltunk. semmi balcsi, semmi "termál", csak egy megszelidített bányató itt az utcánk végében.
az árakat nem is sorolom.
én mindig is ellene voltam a strandos "visszük a hűtőtáskát" kultusznak, de tegnap azt mondtam a feleségemnek, hogy bizony ha legközelebb megyünk, visszük mi is.
Az, hogy egy délutáni pancsolás, üdítő, sör, valami kaja meg jégkrém nem áll meg 20ezerből egy családnak, az botrány. Egy alkalom még oké, de a nyári szünet 2,5 hónap, azért menne az ember párszor. -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
azért valljuk be, hogy ez elég ötletes

-
EQMontoya
veterán
Ha ehhez hozzavesszuk, hogy az inflaciot mar eddig is ugy szamoltak, hogy a rama margarin volt a fogyasztoi kosarban a legexkluzivabb termek, akkor mi lehet a valosag jelenleg? 7%?
Lesz itt coresz, bar ezt eddig is sejtettuk.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
és ezt így milyen indíttatásból? 
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
És még senki sem akarta nyakon csapkodni az illetőt?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Érdekes munkahelyi elfoglaltságot talált magának. Azért a saját lakásában is ki tudnék találni efféle higiénikus és kedves illat,- és élményforrást.
-
ladybug
őstag
A páratartalom az itt is elég durva 80-88% között van napok óta. Ugye emiatt a 22-24 fok is elég nyomasztónak hat. Meg is tanítottam az új szerb kolleginának németül, ami schwült jelent.
Na, most mivel nem olyan jól beszéli a németet és az ü-t nem igazán tudja kimondani, ezért kicsit furán hangzott.
Mert… 🙈🙄 -
FehérHolló
veterán
Van egy kollégánk, aki leszereli a budiban az ipari WC-papír tartó védőburkát, belehugyozik (rá a papírra), majd visszahebrákolja rá a burkot.
Egyik emeleten ma az összes klotyót lezárták miatta... -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Itt cagliariban 31 fok, feela like 37 mert eleg cudar a paratartalom, de a tenger lehut szepen. A szallason van klima, ugyhogy valoszinu ma fogunk aludni vegre (anyostol jottunk Rimini mellol, ott nyistanklima, doglottunk is meg szepen)
-
válasz
concret_hp
üzenetére
hasonló nekem is. éjjel én is általában szellőztetni szoktam. De miután éjjel 1-kor még 28 fok volt, ezt most kihagytam. Az elmúlt 4 évben kb. kétszer volt olyan, hogy éjszakára nem kapcsoltam ki a klímát, az egyik ma volt

-
concret_hp
addikt
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A letenyei régi átkelőn a horvát határőrök (általában) a kis bódéban ülve 2, max 3 ujjukat nyújtják ki, amivel az útleveled összecsípik meg visszaadják. Telefonomat ami a szélvédőn ül és "navigál", biztos nem adom oda. Persze rajta van a pdf, de biztos hogy kinyomtatom és azt adom át.
-
ToBeY
nagyúr
EU covid igazolvány létezik már app formában? Mert én ilyen letölthető PDF találtam csak.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet, hogy inkább Trolldroid-ra kellett volna átnevezned magad...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BlacKSouL
addikt
Valóban, de sokkal jobb itt válaszért esdekelni, mint máshol kutatni.
Azt gyanítottam is hogy n3m biztos hogy jó volt a kérdés, de már mindegy.
Valamiért azt gondoltam, hogy egérrel kijelölve jobbklikk van annyira logikus, mint nyílgombozni, de nem, pedig azt próbáltam 0.-nak. -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nincs most előttem Firefox, de a méltán neves gyakorikerdesek.hu-n mintha lenne pont erre megoldási javaslat, igaz, elég régi dátummal, de miért ne működhetne jelenleg is:
Btw, az elk... szúrt és csak félinformációkat megadó problémaleírások miatt
pusztulnak a bálnákkapnak rángógörcsöt a supportosok.
-
ToBeY
nagyúr
Ma a délelőtt nagy részét kormányablakban töltöttem.
Az nem meglepő hogy amiért mentem nem tudtam elintézni...
De azon rendesen meglepődtem,hogy az emberek nem tudják értelmezni a sorszámukat és az ablakot ahova kell menni.Gondoltam,hogy szar az oktatási rendszer,de ennyire?
Csak ott álltak a kijelző előtt a kis papírkájukkal és néztek bután,hogy most merre kell menni (pedig elég egyértelmű volt a kiírás)btw: persze csak klíma alatt tudtam csak megállni és ge**i hideg volt - ezen sem lepődtem meg túlzottan
-
BlacKSouL
addikt
Nem működ.
3 törölhető tartományt ad meg, (xyz.hu; www.xyz.hu; accounts.xyz.hu) de egyszerre csak egyet lehet kijelölni törlésre, bármelyiket jelölöm, az adat megmarad, sőt bezár megnyit után újra megvan mindhárom ,a törölt is. Közben tüntetőleg az oldalon meg is jelennek az adatok amiket törölni akartam.
A sütik és oldaladatok kezelése menüben a beállítások közt ki lehet ugyan törölni egyszerre mindháromról, de a kérdéses adatok így se tűnnek el...Megnyitom az oldalt, a felhasználónév-jelszó párosból a felhasználónévnél legördül egy lista a korábban ide beírt felhasználónevekkel. Ezt a listát szeretném törölni de csak az adott oldalét.
Mivel ezek bejelentkezéshez használt, az ff által önként megjegyzett (és nem direkt mentett) felhasználónevek, szerintem ezt a ff az adatvédelem biztonság menüben az előzmények pontban tárolja. Ott viszont csak az egész ff-ét lehet törölni, oldalanként nem.. :(
De azt meg nem akarnám.
De amúgy van mentett bejelentkezések menüpont is, az meg megint másképp van kezelve.Tehát van 1) sütik és oldaladatok, oldalanként törölhetők, de nem ide menti a bejelentkezéshez már legalább egyszer használt felhasználóneveket
2) mentett bejelentkezések és jelszavak, ezek oldalanként törölhetők, de a kérdéses oldal bejelentkezései itt nincsenek direkt mentve
3) előzmények (böngészési, letöltési, űrlap és keresési), itt csak egyszerre mindet lehet törölni, oldalanként nem is mutatja meg miket tárol. -
Marcsello31
őstag
Istenem, Ez a ventinlátor egy megváltás ilyen melegben, igaz hogy csak a 35 fokot keringeti, de legalább mozog a levegő
. Ha az egész nyár ilyen lesz nem hogy a növények is kiszáradnak, de mi is..
LOL. Holnapra meg front jün, ha nem fingik ki mire ideér. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Itt is ennyi van, csak ketszer.

A kocsi szerint meg csak 32. De arnyekban all. -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A fokozatosság a lényeg.
Reggel megemelem a kávéscsészéket.
Aztán megemelek egy pohár vizet.
Egy kistányérnyi reggelit.
Még egy pohár vizet.
Aztán 60 fekvőtámasz.
-
parandroid
félisten
-
válasz
parandroid
üzenetére
Gyerunk beugrosnak aszfaltozni, neha egy kis fizikai munka jol jonne nekem is, de fazni nem faznank.
[link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hála a jó égnek,felénk egy picivel jobb időjárás uralkodik
-
parandroid
félisten
[ troll mode on ]
Hű, gyerekek, ez a hét nagyon kész. tegnap egész kellemes idő volt, de tegnapelőtt fel kellett húzni a mackóalsót, és ahogy a mai napot elnézem, ma is csak minimálszellőztetés lesz. 22 fok van bent, és kint sem lesz ma ennél melegebb. Télen ilyen hőmérsékleten már kapcsol be a fűtés.
[ troll mode off ]
p
-
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
I'm a party pooper.
-
BlacKSouL
addikt
Legújabb firefoxban lehet olyat, hogy csak egy konkrét oldal űrlap kitöltési előzményét töröljük, ne az összesét?
-
Lortech
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű, ecetsavban nem erjesztesz hanem tartósítasz. Egy ecetsavban savanyított uborka nem fog megerjedni, míg egy savanyított káposzta erjed, ahogy a koviubi is. A Surströmming erjesztett hal, a ruszli simán csak ecetben pácolt, nyilván érik, de nem erjedési folyamat zajlik le, hanem épp azt akadályozod, lassítod az ecettel.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát a nyers hal jó. Csak nehéz megenni. Így meg könnyű. A hagyma is jó. Kitalálták, megesszük. Surströmminget nem biztos hogy enném, pedig rokonok. De az erjedt/rothadó(állítólag), ez meg ugye csak savanyított. Én szeretem. Van a klasszik, csak belezett, de gerinces, meg a modernebb, gerinctelen, filére tisztított. Utóbbi édesítőszeres, általában lengyel, üveges, előbbi vödrös. Meg kaptam egyszer valami svéd, fűszeres, de nagyon édes, apróra daraboltat, az se volt rossz.
Nyelem a nyálam -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem meg argentin vorost probaljatok.
-
-
Pacák
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A gépkönyv nem írja? Mert találtam egy Lenovo doksit, amiben a gépezet ilyen chipsettel felvértezve nvme ssd-t támogat. link
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
savanyú rizling --> speciel fröccsbe pont az a jó
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem ittál még jót. A mindenki által magának termelt savanyú rizling országában ezen nagyon nem is csodálkozom. Rendelj egy (pár) üveggel kukac linkjéről, és egy romantikus estén kóstoljátok meg egy könnyű vacsi után.
p
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Fehérbort amúgy sem szeretem, de a rosé bejön. Már amennyit mi iszogatunk..., lassan fél éve ott van négy üveg a hűtőben, pedig még gyümölcsbort szörcsülünk is aránylag realtív gyakrabban.
Ui.: Mit össze lehet szívni ezekkel a Micro gépekkel, Intel Q270 Chipset még mindig nem tudom eszi-e az NVMe SSD-ket.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszonom, es neked is Tim82
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ket sor
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mondjuk a Degenfeld hárslevelűje és a furmintja is nagy kedvencem ebből az árkategóriából, de versenyzik velük az iménti rosé.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egyébként nem tudom mennyiért ettem legdrágábban lángost, bp arany jános utcai metrónál volt egy f@sza lángosos, de nekem onnan is ilyen ezres körüli összeg rémlett, de az jó is volt... strandon se voltam idén, nem hogy strandos lángost ettem volna
Szerintem sokkal többen vennének, ha kicsit olcsóbb lenne.

LOL. Holnapra meg front jün, ha nem fingik ki mire ideér.