Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem, madarnak neznek mindenkit, aki nem “torzsvasarlo szaki”
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi az ötletet jó,de nem hiszem hogy mégegyszer ilyen lapka sajtból fogom csinálni a melegszendvicset,csak most nem volt itthon más sajt.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
En tokre azt latom, h mar reg nem statusszimbolum a telefon, sok-sok eve. Konkretan milliardosokat latok torott, 2-3 eves Samsungokkal meg iPhoneokkal maszkalni. Senkit nem erdekel.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nyíregyháza talán egy picit messzebb van BP-től,de ha valamikor lesz arra dolgom beiktatom mindenképpen.Egyelőre a Veszprémi van tervben.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
az szép, nálam japán vonalon 3 seiko 3 citizen és 1 orient és 1 casio van az analóg csapatban, a digi nyilván casio

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezt elég lose-lose szituációnak érzem.Ha bejelnteném a rendőrségen,hogy zaklat,akkor lesz@rnák a dolgot.De ha pofán vernén netán hátha abból tanul,akkor viszont simán megrángatnának érte.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha elárulod hogy tudom tizedébe megoldani a havi cca 2200km-t akkor nagyon szívesen veszem

-
Pacák
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A ló akkor szalad el igazán, ha az illetőnek sikerül még saját céget is összegründolni.
Ebben az esetben istenkomplexusos, törvények felett álló entitásnak is hiszi magát.
Mi meg kapkodjuk a fejünket a gyorsan váltakozó passzív-agresszív káromkodó, a nőket lenéző hímsoviniszta beszólásos, és a katolikus szentekhez köthető idézeteket szavaló üzemmódjait látva.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy az alpáriság nem függ össze a végzettséggel.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kegyetlen jó kis prockó volt, még a billent aioval is ment tuningolva

-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
azért mi az 1 hónapja lejártat ki szoktuk onnan dobni

-
Pacák
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha kezedbe kerül Heltaitól a Family Hotel/VII. Emánuel.
Akkor fogsz agyilag letérdelni, ha elolvasod.
Mert annak a műnek a lapjain élünk.
Balkán-felsőn.
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
igen, vélhetően ugyanaz, közel 4000 a fordulat 130nál... de én inkább ilyen 120 körül csapatom csak a pályán
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekem párszor sikerült szintén bemenni 5 lityi alá (enyém 2006 végi) 1x 4.6 is kijött, de szerintem ott volt mérési hiba is mert utána meg gyanúsan rossz lett
nyáron viszonylag stabilan lehet ilyen 5.4-5.6-al furikázni 
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nyugodjon bekeben. Kulonosen szep kor, ha eddig egeszseges volt. Az enyem mar 90, de demens. Szellemileg kb 81-82 evesen o is itt hagyott minket, azota kisebb tiszta idoszakokat leszamitva vegetal. Idaig meg otthon apolasa megoldhato volt, de az oszi covidja ota korhazban van es sajnos idosek otthonaba fog kerulni, mert 24 oras felugyeletet igenyel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
a hústerméket vásárló hölgy pusztán csak ezért jött a boltba.
mert hiányzott neki egy férfi érintése?
-
Iramirez
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
..ha fél hónapot dolgozik.Legalább.Fekete mosogató szintén.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Illetve a navnak joga van szemrevetelezni ilyen esetben, ha gyanus az ar, meg is teszik (sokszor akkor is, ha nem gyanus)
Tehat kimennek, megbecsulik az ingatlan erteket, es a vevo akkor is a realis ertek utan fizet vagyonszerzesi illeteket, ha papiron olcsobban vette. -
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Konkrétan adócsalás, és könnyen le lehet vele bukni, ha NAV megnézi a környékbeli tranzakciókat.
Az előnye az, hogy eladónak kevesebbet vagy nem kell adót fizetnie az eladásból származó haszna után (ha vásárlás után 5 éven belül adja el az ingatlant és a szerzésnél magasabb áron).
Vevőnek az, hogy kevesebb vagyonszerzési illetéket kell fizetnie utána. -
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
ez is szláv...
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Most, hogy én is bringával járok munkába, havonta nem fogy el egy tank benzin. Még a covid előtt évi 15k körül vokt a családi autó éves futása, és 10-12k a kisautóé. Most mind a kettő kb évi 10k-t megy. Sőt… A nagyobbik lassan 2,5 éves, és most fog csak belefordulni a 20k-ba. Ugye 2 nyári szezont végigbicikliztem, meg pont akkor ütött be a covid, amikor elhoztuk (2020 április eleje), és akkor egy jó 1,5 évig gyakorlatilag sehova nem lehetett menni. 2x voltunk vele Mo-n, aztán ennyi volt a családi nyaralás az utóbbi 2 évben.
Ja, meg most áprilisban egy rövid Prága-Brüno kör, de az is Mo-ról indulva. Oh, wait, azt nem is ezzel, hanem a kisautóval csináltuk, mert a Mazdán nincs is téli gumi, a Minihez meg igen, és áprilisban még havazott.Viszont ha már Mo-n vagyunk, akkor jó lenne megint végigjárni a rokonokat legalább, azzal megint belemenne vagy 1k km, úgyhogy kb 2x kell majd ott is tankolnom.
p
-
Iramirez
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Bojler ?
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Amikor en voltam egyiptomban akkor is mindenki nyomta az angolt a szallodatol kezdve az osszes latvanyossaggal bezarolag, fakultativ program, buvarkodas, lopikula, a bazarba meg kiabaltak utannad a helyiek, hogy " Gyere magyar vegyel valamit!"
Szervezett ut volt Hurgadaba, volt kint elo magyar holgy a "helyi idegenvezo" aki nagyon nagy fegyverteny volt, tudasa egy valodi feneketlen kut volt.
Jott Kairo-piramisok, o mar annyiszor volt, nem jon, mar nagyon unja, de mindenki vigyen hosszu madragot meg pulovert, mert a piramisba nagyon fogsz fazni.
Hat megerkezunk, helyi szuletesu idegenvezeto,meglatta a nepet leszallni a buszrol megszolal magyarul.
En nem erteni magyar, delbe kijon sivatagba??? hosszu nadrag, meg es pulover??? Normalis ?!
Piramis meleg, paras! Pulover????!!!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi Antalya-tól voltunk kb 60km egy városban többször,ott főleg a német ment, és újabban az orosz,de azért megértették a basic angolt..
Mondjuk olyan szinten német volt a személyzet(török szülők gyermeke akik már németben születtek),hogy Németországban élt és járt egyetemre a csaj,de eljött Török o dolgozni ilyen aerobik edzőnek -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor csak én voltam olyan szállodákban Törökbe (Egyiptomba és Tunèziában meg nem jártam) ahol a full személyzet és vendégek zöme orosz vagy német volt.
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezt nem annyira tudom ertelmezni. Bemesz a boltba, ott a polcon az AGM akku, az hogy tud start-stop rendszerben lenni?
Nem hinnem, hogy a vezetekekben lenne a problema, ha ugy lenne, akkor az a tobblet energia, amit az akkunak le kell adni, az mind a vezetekeket melegitene, elegge tuzveszelyes lenne.
-
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az általad leírt helyzet a férjemre is ráillik.

A macskák már csak] [ilyenek]
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
nos, az az ő baja hogy mit bontott fel, te nem fizetős italt kértél, így járt

(ja, hát, ha át AKARJA magát baszatni, akkor...)
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
ezt nem igazán értem, ha valami ingyen van, az hogy kerül pénzbe, és főleg miért adsz érte pénzt, ha tudod, hogy nem kerül pénzbe?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igen, optikan cserébe tényleg stabil.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én még nyáron váltottam,akkor csak közepesen volt rossz a juró
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
akkor minden rendben...

-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
hód
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
3,14NA!
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
persze érthető és én sem fogyasztom, de most nyáron kétszer is előfordult véletlenül/szükségből, és nem haltam meg tőle

-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
pedig az a legjobb szarsör, nyáron 40fokban próbáld ki egyszer!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
A Kőbányai már oltásként is beadható?
parandroid: Igen, a heroinhasználat feltehetően visszaesett a klubok bezárásának következtében. Legalábbis erre utal a heroinhoz köthető bűncselekmények számának a csökkenése: „Deutlich gesunken sind Handelsdelikte mit Heroin (-4,9 Prozent)…”
-
snipy
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
#80695parandroid +1
Monitor mögé, vagy asztal alá. [link] [link]
Az egyik pertnernél ilyenek vannak. [link] -
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
asztallap alá simán jó ha a kábelekkel nem kell sokat bajlódni, nekem modem volt az asztallap alatti merevítőre "kötözve"
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mikro gépekhez van vesa tartó, amit a monitor hátuljára tudsz rögzíteni a vesa slotba. Nálunk a cégnél oda vannak eldugva a micro gépek. Addig praktikus, amíg nem kell ki-be dugni bele valamit, vagy a bekapcsológombot megkeresni.
p
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Király, akkor szerintem az én legoptimálisabb megoldásom az jobb

-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az ideálisnál mennyivel jobb a legideálisabb?

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem. De mondjuk igazad van, ez igazából most is egy NAS, csak egy olyan, amin még egy csomó egyéb dolgot is tudok csinálni, pl. dolgozni, zenét hallgatni, videót nézni, stb...
és hát a vinyók kérdéses részei nyilván meg vannak osztva, és így az egyéb laptopokon, médialejátszókon is elérhetőek a lakás bármely pontján. 
@Lortech: képzeld, így 11 év után tönkrement a médialejátszóm is! (a hyundai, ami Neked is volt)
Van, hogy hetekig nem kapcsol be. Aztán mintha mi sem történt volna, jó megint. Valami érintkezési hibája lehet, de hamarosan lehet vennem kell egy másikat.
Szóval most nem tudok doktor house-t nézni, csak ha ő is épp úgy gondolja...
De azért szép kort élt meg, na. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
az a baj, hogy a mini pc-be nem fér be az a 3 db 4TB-s vinyó, ami most van

amúgy nyilván i5-re bármikor lecserélhettem volna már, de nem éreztem szükségét a plusz 2 magnak. Tényleg nem. Nem lassú ez a gép egyáltalán.@Vénember: én kérek elnézést. Azt hittem, rajtam kell segíteni, de belátom, önző voltam, ezt az alábbiakban próbálom jóvá tenni
@FehérHolló: akarsz róla beszélni..?
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem a szövegkörnyezetből kiderülhetett, hogy nem is volt ilyen elvárás, hogy mondjál pozitívat róla...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem volt világos, hogy a noti sok negatív tulajdonságából melyikre vonatkozok a hites befejezetlen félmondat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jaj hány ilyen volt az ismerősi körömben régen ."Nincs vele gond,csak újra kell telepíteni mert lassú" (ma már instant elutasítom az ilyet)
Aztán a nálam halt be a 5400rpm-es ezeréves szar hdd, vagy rosszabb esetben a gép.
És persze ezeknek mindig van úgy 82000db-os fényképgyűjteménye amit át kell másolni -
válasz
Tothgera30
üzenetére
nehéz az IT-sek élete....
legközelebb ezt előre beszéljétek le...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Miben kellene hinned amúgy?
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Lehetne ugyanez valami Pentium G-vel is. Minqp olyanba szaladtam bele, mint vadas új dienstlaptop. Szerintem ezeket büntetésből osztogatják.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Sorok akkor is kopnak, lánc úgyis nyúlik, használattól függően egy-két évente cserés.
Aztán meg minél jobb minőségű, úgy szalad el az ár. De neked meséljek?
p
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kb 40ezrem van a tortenetre jelenleg (marmint nincs, majd kovi fizu utan) ugyhogy koszi a tanacsot, de jelenleg imyesmit semmikepp

-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Whatsapp. Bár én ezt is utálom. Amúgy Mo-n járva meglepődtünk, hogy mindenki viberezik. Fura, ez nálunk abszolút nem létezik, ahogy a fb messenger is kikopott rég.
p
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
hehe, azért a csodálatosról nem feltétlen Cagliari jut eszembe, ha szardíniáról van szó, de ti tudjátok
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igazság szerint én is csak a messenger miatt tartom fb-t.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezek szerint meg mindig vallalhato a viz? Basszus, de repulore pattannek most...
Mentek mashova is, vagy maradtok a kornyeken?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hát ha nyaralnék én is,lehet lesz@rnám én is van-e FB

Amúgy én is netflixet néztem ja... -
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
tipp: nincs .pdf formátumot kezelő alkalmazása
-
elessar
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kb 60 megás zipet próbáltam levélhez csatolni, a gmail feltette a Drájvra, és a linket küldte a levélben. A pdf-ed csatolásakor ez nem működhet? Ha ezt sem tudják megnyitni, nyomtassák ki a levélből

Egyébként meg ha nagyon kell nekik, jőjjenek érte addig, míg elérhető vagy. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
nehéz elhinni, hogy 2021-ben ez ennyire nehéz lehet valakinek...
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
ha bármi infó, segítség kell esetleg Cagliariben, szólj
-
Spet
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mammutmail-ben dobjátok szét nekik. Ha jól emlékszem 1 hétig meg is marad a letöltő link. Ha addig nem lép a delikvens akkor így járt.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi az, hogy nem tudják megnyitni?
Nem online kell megnyitni, hanem le kell tölteni, és úgy...
Klikkel ablinkre, majd kiválasztja, hogy letöltés...
Ha ezt nem tudják kezelni, mást se fognak tudni...Amúgy meg nem kell 200 megás pdf-eket csinálni, az még úgy is meg tudja fagyasztani a gépeket illetve az acrovat-ot, , hogy az ssd-ről nyitod meg...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Továbbra is pendrive/SD kártya
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ja bemesz az orvosi rendelobe, a varobol( max par ember van)hamar atkerulsz egy kb 4x4 meteres szobaba. Oda bekoccol 1-2 perc mulva egy nover egy laptoppal. Az ki kerdezi mindenrol, elvegzi az alap mereseket, elmegy leadja a dokinak. 5-10 perc mulva jon a doki, mar kb tudja mi fog tortenni elotte van a laptop az osszes aktualis adattal, meg a teljes torteneted. Megvizsgal, par perc mulva mar ott sincs es a nover jon vissza az eredmenyeddel.
Ebbol a pici orvosi szobabol van vagy 8 atlag. Egy vagy ket doki lerendez ket noverrel egy valag beteget iszonyat hatekonyan. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elég sok ápoló van a tágabb családban és az ismerősi körömben.
Töredékük lenne képes elvégezni egy MSc-t.Az osztrákok papírbuzik. Pontosan milyen OKJ-t fogadtak el diplomának? Akkreditálták is, vagy csak megtűrték a diploma hiányát az OKJ-s papírt látva, mert szükség volt a munkaerőre?
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Csak azok a szakik már nem az itthoni egészségügyben lesznek/vannak hanem guten morgent köszönnek valahol nyugateurópában...
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem se gond, ha engem vagy a gyereket a rendelobe valami alap dolog miatt egy nover nezi meg es nem orvos, Nalunk is igy van. Siman van akkora tudasuk, meg rutinjuk, hogy nem veszek eszre kulobseget ilyen szempotbol.
Nalunk bemesz a rendelobe, ott nincs orvos alapbol. Egy nover van akik kikerdez mindenrol, jegyzetel azt atadja egy dokinak aki atnezi az irodajaba, majd bejon hozzad par percre. Visszajon a nover es tajekoztat az eredmenyrol.
Anyos occset kiengetek a korhazbol " jobban lett" nem kerult lelegezteto gepre, meg folynak a vizsgalatok, ugy nez ki, hogy elete vegeig oxigenpalackra lesz kotve. A labaival is lett valami, de legalabb otthon van.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy ilyen koronás időkben inkább ne legyen senki az aurámban, aki aznap már 20 másik emberrel is találkozott hasonló közelségben, ezért vettem magamnak hajvágó-gépet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Közel sem én vagyok a legzűrösebb vendége.
Pl volt egy csajszi amíg ott voltam hétfőn,hogy ő neki csütörtökre van időpontja,de lehet szerdán jönne inkább még is.
Szóval hívjon fel a fodrász a szerdai vendégei közül párat,és rakják át az ő lefixált időpontjait máskorra. -
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igaz, hat akkor egye fene, vadaszok valamit majd.
EQMonti es en, valamint a magyar kulonitmeny (+ a nejem) es egy kis unicum (palinka kisereteben, sorrel parositva) udvozletet kuldi az off topik lakoinak, lassan feszallunk
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi tippet,de nincs 500k-m egy mosógépre,meg hát 45cm alatt mélység kéne
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
majd szólj, ha látsz 45 centis mielét

-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
De ez egy strandi büfé, amiről szó van... itt nincs szó egészségről.
És, ha ugyanazon lokációban elmész egy étterembe, az pedig 4-5-6 rugótól indul, per fő.
Komolyan, nem értem ezt az érvrendszert.-----------------
Amúgy azt aláírom Blekinek, hogy ettünk Isztrián olyan part menti, panorámás helyen, ahol 60-70 kunáért rendes kaják voltak.... Tehát olcsóbb, mint a Balaton.
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
oké, meggyőztél.
nem drágult semmi, sőt olcsóbb lett. a fizetésem is több lett, csak jobbról balra kell olvasni a számokat.
eddig egy kő alatt éltem. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
én imádom a friss kenyeret, friss felvágottal / kolbásszal, sajttal, zöldséggel, igen.
De ezt csupán azért mondtam, hogy érzekeltessem, hogy ott, a Balatonon 1200 Ft-ból max. ez jön ki, ami nem lángos.
"Zöldségre és rízsre gondoltam köretként, még ha sült halat dob mellé, akkor is kijön"
Kijön, persze, 4000-ből...

Értsétek már meg, itt nem arról van szó, hogy Te mennyiért tudnád megfőzni magadnak. Itt a helyet fizeted meg, ennyi. Ha nem akarod megfizetni, vagy mert elveid vannak, akkor csinálsz magadnak szendvicset, vagy otthon főzöl és viszed kis dobozban és kész.
De ott senki nem fog neked ennyiért kaját adni.
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
ott, ahol lángost \ pizzát \ borjúbécsit \ angusbélszínt esznek az emberek, ott nem opció, hogy rizst főzz zöldséggel, meg hallal.
ennyire ne beszéljünk már el egymás mellett.
talán a rizs, a zöldség meg a hal, amit o t t h o n készítesz el, nem lett drágább?
a lángos esetünkben egy "szimbóleum"
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
"és ilyen árakon bőven lehet minőségi kaját is venni"
Kíváncsi vagyok, mit veszel 1200 Ft-ért a Balatonon?

bemész a spar-ba, és veszel kenyeret és sonkát? -
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
amint az a grafikonokon látszik, az áremelkedés nagyobb ütemű, (sőt a friss ksh jelentés alapján rég nem látott ütemű), mint az átlagbér emelkedése.
noch dazu az "átlagbér" egy hazugság.de ez is beszédes:
[link] -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mert élvezni, csak Maresivel lehet!
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nalunk egy lerugott Nintendo Wii kerult beszerzesre, vagy 30 jatekkal, super mario , mario kart, wii fit meg sport 4 taviranyito, ket gitar, fitboard, banat tudja 100 dollar. Tokeletes.
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Naja, de az meg alapból annyiba kerül, mint egy one s második kontrollerrel, meg egy év game pass-szal összesen sem. Hosszabb távon biztosan az a jó vétel, de a 6-8 (?) éves gyerekek nem fogják látni a különbséget, mire meg igény lesz a szebb, jobb játékokra (alsó hangon szerintem 2 év), addigra megint változik a piac. De én pl most egy x360-nal tolom hetek óta, ehhez pl kinect is van, ami kisgyerekeknek fantasztikusan jó móka, és ez a pakk 2 éve volt 65 eur kinecttel, 3 kontrollerrel, meg pár játékkal, ami meg még kellett hozzá játék, azt kb gombokért vettem (drágább volt a postaköltség, mint a lemez). Ja, és a One S-ben van lemezmeghajtó (ha nem all digital verzió), ha esetleg a használt játékozás is szempont, a series s-ben már nincs.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
A fiatalok többsége már nem néz hagyományos tv-t,hanem valamelyik streaming szolgáltatást választja helyette -így már lehet értelme a nagy 4k tv-nek.
btw: 32"4k monitor elég jó,én szeretem
-
Pacák
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A gépkönyv nem írja? Mert találtam egy Lenovo doksit, amiben a gépezet ilyen chipsettel felvértezve nvme ssd-t támogat. link
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem ittál még jót. A mindenki által magának termelt savanyú rizling országában ezen nagyon nem is csodálkozom. Rendelj egy (pár) üveggel kukac linkjéről, és egy romantikus estén kóstoljátok meg egy könnyű vacsi után.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
a fröccs is amolyan lenézett ital, már ha fehérbor.
mert ha valami frissítő rizlinget szódázol meg, akkor proli vagy, de ha "rozéfröccs", akkor az mennyire trendihipszteráptudét(ezért iszok én vörös fröccsöt
- is.) -
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
akkor ti hogyan nézitek a spektrumon a mezzót?

más:
ma, életemben először gumibelsőt fogok cserélni a bicómon. szurkoljatok
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szüleim gépén az van,annyira nem tetszik nekem.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Koszi, nem mondom, hogy legkozelebb is 35 fokban fogok ennek nekiugrani, valamint tejesen egyertelmu, hogy a hatizsak felejtos

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Lölő nem bízza a véletlenre, nehogy megbüntessék ...

kella lóvé, mert nagy válság volt..!
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Inkább valami Rejtő Jenő-szerű változatra gondoltam: "Uram, a hátamban felejtette a tapétavágóját." "Elnézését kérem a feledékenységemért, kissé eldurvult tegnap este a kocsmázás.
" -
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kár, az én forgatókönyvem sokkal jobb lett volna.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Dániában még az utcán is megkekszualizálnak egy tapétavágóért. Használták bandaháborúban és betiltották a sima hurcolászását.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
ismerős pedig (még otthonról bennemaradt) tapétavágót
Hátában hozta-vitte?
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pro support az jo szokott lenni, egy ellenpelda van. Vettunk egy $25k szervert, ugyfelhez kiraktuk van benne 2x4 10Gb-es port egy sem megy.
4 oras mission critical support contract.
Mi a Dell service tag?
Ez, hja ilyen nincs a rendszerben. Eloszor nyissak arra hibajegyet.
Okes.
Hat tenyleg nincs a rendszerbe, majd szolnak ha megvan. Ket naponta jott az email, hogy dolgoznak rajta es ketto het alatt sikerult megoldani. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Na, az a legalja ha valaki vesz egy hamis órát (pl rolex) hogy többnek látszódjon.
Akkor inkább közel annyiért egy Roamer, Orient, Seiko stb.. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
én ugye eltöltöttem egy nyarat a szaharában anno.
Azt kell, hogy mondjam, hogy 38 fok fölött jobban esik, ha teljesen be vagy öltözve, mert szigetel. Bent tartja a relatíve hideg testhőmérsékletedet...
Aki nem érezte még, annak mondom, hogy olyan, mintha a hajszárítóval fújnának. 50 fok az árnyékban, de mivel viszonylag kevés fa nő arrafelé, és amúgy is a fejed felett van pont a Nap, árnyék nincs sehol, szóval még 50 foknál is melegebb van.
szóval nem véletlenül hordanak hosszú ruhákat az arabok.
@Tobey: ha fehérgalléros állásod van, oda nem nagyon illik még rövidujjú ingben sem menni, nemhogy rövidnadrágban.
De persze, szabadidőmben amúgy mindig rövidben vagyok 20 fok felett.
De lehet, hogy neked nem kéne, mert úgyis mindig fázol 35 fok alatt
@Rushty: a kabát nem május-függő, hanem hideg-függő. Rajtam is volt kabát vasárnap.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
200 üzemóra
Ez nettó, tehát az effektív írási/olvasási idő összege?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest