Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ajánlom is!
Rend legyen! -
concret_hp
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
nem hinném hogy mellre szívta volna bármelyikük

-
Marcsello31
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azt hiszem megválogatom a szavaim, tényleg nem rosszindulatból írtam azt. Majd legközelebb mérlegelek mielőtt ami számomra poénnak tűnhet, másnak nem.
am, nem is úgy írtam hogy ...
Hát ez az nincs ilyen ismerősöm.
még.
-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Na, vezeklésként tessék menni, felcsípni két leszbi csajt!
p -
Marcsello31
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Bocsánat, csak egy poén akart lenni, ami félre ment, elnézést ezért.
. -
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ki vagy te, hogy megmondd neki, hogy mit, kit, vqgy hogyan szeressen? Le lehet szállni a szivárványhollóról.
p
-
Marcsello31
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
. Mire mész velük ha nemleszboszmertfarbatoszleszbosz? 
-
FehérHolló
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én meg felszedni két leszbi csajt a Prater Domeban.
-
Marcsello31
őstag
A tököm. Most akartam moziba menni
-
Spet
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is most, hogy rákerestem.
Kérdés mik férnek bele a kifejezésekbe.
-
válasz
Vérboci
üzenetére
közben a káosz miatt le is fújták a hétvégi tömeges oltást....
majd jön az sms a BM-től, hogy "szálljon át másik vakcinába..!"
Végül is, mennyi idejük volt építeni egy adatbázist és megszervezni a logisztikát?
Minden zseniális, ami itt történik.De a kedves vezető megint tudta, mi kell a népének: lesz nőnapon virágbolt (nyilván nem lesz tömeg), és nyitva lesznek a barkácsboltok is, mert az kell. Karanténba kell flex..!

Amúgy gondolkodtam, valszeg, a form az egyből Rogánnak ment, és a meglévő adatokból dolgoztak...

Viszont sajnos Anti még dolgozik az új adatbázis-szabadalmán, és addig sajnos nem lehet elkezdeni a dolgot
-
Vérboci
addikt
[link]
"A probléma forrása Orbán szerint, hogy nagyon sok ember nem ott lakik, ahol az adatok szerint az állandó lakhelye van; van, aki évek óta nem volt háziorvosnál, de közben megváltozott a lakhelye (tehát kikerült valahogy a rendszerből); és a lakcím-nyílvántartások sem stimmelnek sok esetben."Mi a púpos bálna levesbe lógó faszáról beszél ez a szerencsétlen barom?
Most akkor kit oltanak? Akit kidob a "gép", vagy aki regisztrált? Mi az, hogy nem tudják ki hol lakik, ha egyszer én magam adom meg a regisztrációnál.
-
ToBeY
nagyúr
Azért remélem kaszinóba lehet majd menni?!
-
szerintem ez nem olyan durva, csak az iskolákat, a boltokat zárják be. (mondjuk, lehet, hogy azt már rég be kellett volna, hogy a drága emberek ne plázázzanak, pl.)
De én úgy értelmezem, hogy dolgozni, kimenni továbbra is szabad - azért ez sok helyen nem így volt.
-
2 hétig bezár minden kb, érdekes lesz, és ha lesz valahol lakásban/házban pl. egy csőtörés, az így járt 2 hétig?
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom volt velük pár éve, mikor kb. akkori fizetésemet se akarták volna megadni, a piacon pedig +20% körüli lehetőségeim voltak. Mikor a szakmai emberük mondta hogy ők nem szoktak ennyit fizetni, akkor azért furcsálltam, hogy oké, de akkor kik mennek oda hozzátok? Hobbisták? És akik már ott dolgoznak, azok miért maradnak ott, ha havi százezrekkel tudnának többet hazavinni máshol? Nekem se elsődleges szempont a pénz, de annyi hely van, ami jó is, meg fizetnek is, hogy nem igazán értem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak lof..t nem fizetnek. Legalabbis egyszer interjuztam hozzajuk, ket dolog volt fura:
-Annyit mondott a csavo, hogy igy nem is kerdezgetne, CV alapjan elhiszi, hogy ertek ahhoz, amihez kellene
-Ehhez kepest meg sem probaltak egy realis berigenybol meg kicsit alkudni sem, sok volt nekik. Pedig ez meg 2016 korul volt, akkor nem a mostani szintu IT fizuk repkedtek, szoval nemet cegnek ingyen lettunk volna. -
-
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
jól vagyok... és ez elég aggasztó
úgy tűnik, engem a koronavírus gyirmóti mutánsa talált meg, ami 6 órányi magas lázat, némi izomfájdalmat okoz, majd másnap reggelre távozik a szervezetből.
van most munkáltatói igazolásom, meg ugye negatív tesztem is - 20 ezrem viszont nincs - , úgyhogy holnap elvileg kiszivárgok Szlovákiába ingyen tesztre. csak a biztonság kedvéért.
-
gaborbol
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mult evben volt nalunk(USA) nagy hir, hogy anno a komrmanyunk bevasarolt plug in hybrid jarmuvekbol es 2 ev utan feltunt nekik, hogy a beigert uzemanyag fogyasztas koszono viszonyban sincs a valosaggal.
Kulso fuggetlen szakertok megallapitottak , hogy az autok nagyreszet egyszer sem toltottek konektorrol Illetve gyorstoltorol es a toltokabelek meg az eredeti gyari csomagolasban figyeltek a csomagtartoban.
Szinten megallapitottak, hogy az allami alkalmazottak sem munkaido elott, sem utan, alatt meg plane nem voltak kotelezve, motivalva a kornyezetbarat technologia hasznalara igy csak a benzinkartyakat hasznaltak.
Ezek szerint “edzeni” sem akartak

A tanulmany ararol nem kozoltek adatokat.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te kb. olyan sulyban vagy, mint mikor megismertelek. 2007-ben, nagysagrendileg.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Én tavaly nyáron voltam egyszer futni.
De féltem, hogy túltolom, úgyhogy azóta nem mentem...
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Olyan ember nincs, aki keves kajatol is hizik (ergo ha kevesebb kaloriat eszik meg, mint amennyit elfogyaszt). Olyan van, aki soktol sem hizik el.
-
válasz
parandroid
üzenetére
MOst hybrid a kocsi. Aszájbavert töltőkábel 7 méter és van rajta egy bő 5 kilós okos szabályozó. Na ez a mostani fitt programom. Akárhova megyek , falazott röfi keresése, kábel ki-szét-bedug, majd ugyanez vissza

-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ez ilyen ingyen energiás örökmozgó már megint, ami most mindent is meghajt? 12v-os autóakksi meg ott figyel a csomagtartón?
Ránézésre is többet veszítesz az extra súllyal, mint amit ez a szar meghajt.
Mondjuk ha fitt vagy, akkor eleve nem értem miért okoz gondot tekerni azt a szerencsétlen biciklit.p
-
Marcsello31
őstag
Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
[link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
hanem arányosan, sok fizikai munkát végzek, nekem is van fizikumom.
De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát"
.
Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék.
.
Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?
-
ToBeY
nagyúr
Azért nem csak nálunk sok a bolond,csajszi fejére húzta a bugyingóját amikor rászóltak a boltban,hogy nincs rajta maszk
[link] -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na hat ezt mondom, ez is egy “betegseg” manapsag, mindenki mindent tul akar tolni. Ne tedd, semmi ertelme. (nem csak) SZVSZ
-
parandroid
félisten
Állóképességi sportnál kicsit más a helyzet, itt el lehet tötyögni egy órácskát 100-110-es pulzussal (ha tényleg jó lennék benne, akár jóval kevesebbel is), ami igazából segít is kicsit kihajtani a laktátot az izmokból. De az utóbbi két hónapot tényleg kicsit túltoltam, és félek, hogy kontraproduktívba fordul, ha nem szakítom meg.
A baj amúgy ezekkel a ráfüggésekkel éppen abban áll, hogy lenne mit csinálni, csak leszarod, mert te _pont_ _azt_ akarod csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom te is nagyon jol tudod, hogy a mindennapi edzesnek egy atlagember szamara (tudom, ebbol a sorbol azert kilogsz) vajmi keves ertelme van, es inkabb art, mint has-nyal.
Az is vilagos, hogy ezzel nem sokat segitek rajtad, de probalj meg egy kicsit valami masra rafuggni. Valami hobbi, szex, olvasas, ilyesmi. Ha ez mind ki van maxolva es meg mindig azon kattogsz, hogy edzeni kellene, akkor menj el terapiara, mert szerintem nem normalis dolog hogy mindent is csinalsz, de megis uresen kong par ora a napi 24bol amit mindenkepp edzessel kell eltolteni MINDEN NAP...
Mondjuk en most konnyen beszelek, mert pont a masil vegletwn vagyok, betunyultam ugy, hogy nezni is rossz. De ma kezdtem az uj munkahelyen ugyhogy visszater a napi es heti rutin, idobeosztas, es vegre be lehet illeszteni a mozgast, mert eddig csak vegiglustiztam az utobbi honapot (kiveve az elmult hetet, mert beugrottam futarkodni - lepcsozes kozben derult ra feny, hogy hogy eltunyultam ilyen rovid ido alatt)
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Heti szinten 15-20 óra célzott edzés (nem ülő) munka után, de ha nem figyelek oda a kajára, cseszhetem az egészet. Így is marha lassan megy. 40 fölött a bevitt kalóriából már rohadt nehezen lesz izom, és igen könnyen zsír. Ahogy öregszel, úgy csökken a kalóriaszükségleted, szóval ráadásul a bevitelt még folyamatosan csökkenteni is kéne a korral - a minőségről nem is beszélve.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Van olyan h nem megy le
Én is vállalom a költöztetést, apumnak segítek a faanyagot mozgatni, zárószinten lakunk lift nélkül, belesárlóközpontban ahol lehet lépcsőzök de csak nem fogy a ganaja. Ahogy öregszem úgy hízok 
-
Marcsello31
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nemsokára reagálok. "mobilról írtam"
-
parandroid
félisten
Jó, hát én meg azért szerezek általánosítani, mert 10000 esetből 9999-szer bejön.
Amúgy most épp kínzom magam. Január elsején járt le a covid karanténom, azóta minden nap edzettem. Ma kényszerpihenőnap van, mert már érezhetően nem tudtam regenerálódni. Rendesen szarul érzem magam tőle, fel-alá mászkálok a lakásban, mindenkibe belekötök, kerülgetem az edzős cuccokat, és fejben győzködöm magam, hogy csak egy kis regenerálós kört kéne csinálni, alacsony intenzitással. Mindez váltakozik az önváddal, hogy elveszítek mindent, amit eddig összeedzettem, és fel fogok szedni 2 kilót, és holnapnkezdhetem elölről az alapozást az egy nap kihagyás után. Mint egy idült alkoholista, komolyan, rendesen elvonási tüneteim vannak. De ha ma nem töröm meg a sort, később még nehezebb lesz.
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Van egy 125 kilos baratom, versenysportolo, es nagyon sokat sportolt es evett azert, hogy vegre ne legyen egy vezna legeny.
mondjuk 222 centi es 52es laba van, de ez most mellekes
-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szánd rá az időt, és sétálj, és a 112kg is kevesebb lesz.
Ja, mondjuk fárasztó.p
-
Marcsello31
őstag
Szia! Értem, nem a maximális hatótávolság a lényeg, olyasmit keresek, ami összecsukható, elrakható, és bármikor elővehető, és elektromos, nem feltétlen kellene a bicaj, olyasmire gondolok itt, mint pl buszmegállóhoz való eljutás, ami gyalog messze lenne, de egy elektronyos valamivel már megközelíthető. Nekem 8 hogy mi, de azt a távot jó lenne ha így tudnám megoldani, rosszabb esetben normál bicaj, max ki kötöm az oszlophoz
. -
tbs
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
erre egy tipp: ha tomegkozon szeretned hurcolni, akkor _konnyut_ valassz, ne a hatotav dontson. lemerulve is roller.

-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Roller?

-
Marcsello31
őstag
Üdv! Köszönöm a gyors válaszodat! Erre voltam kíváncsi. Akkor gyűjtögetek még egy kicsit.
Jó lenne olyasmit találni amivel elgurulhatok a busz megállóig, vagy munkába menet, stb.
Minek hívják azt a gördeszkának kinézett valamit, aminek két kereke van és rajta állnak? Nekem még az is jó lenne, elektromos az is.
-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
250W-os a kinézett elektromos kerékpár motor teljesítménye, illetve a segédmotor maximum 25km/h sebességig segít rá (és ott lekapcsol) így nem kell hozzá AM szintű jogosítvány.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy hozzáértőt szeretnék megkérdezni AZ elektromos bicajjal kapcsolatban?! A jelenlegi szabályok jogosítványhoz kötik az elektromos bringa használatát? 300W alatti lenne a teljesítmény, Valamit olvastam, hogy 300W van meghatározva, valamint hogy benzin motor vagy sem gáz karos vagy váltós vagy lófasz. Egy ideje elkezdtem gyűjtögetni, a kevés pénzem kevésnek a felét már ideje, Az lenne a kérdésem hogy ha ehhez hasonlóval, vagy ilyennel közlekednék, azt büntetnék vagy sem? [link] Mert ha igen, akkor hagyom a fenébe. A választ előre is köszönöm!

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem is nagyon gyart mar senki szerintem belso hangkartyat (amugy se ferne el a vizhutesek csovetol meg a 3 slotos vga hutesektol
), szoval USB. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Valami normális USB hangkártya, ha fontos a hangminőség. Vagy a kicsi PCIe.
p
-
concret_hp
addikt
új alaplapokon levő audio chipek már elfogadható minőségűek? 15 évvel ezelőtt még nem volt annyira alap, hogy értelmezhető hang jön ki belőlük

ha nem, akkor viszont mi a megoldás hogy legyen normális hang, mert úgy látom már a sima pci foglalat is kihalóban van?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ürült*
-
válasz
parandroid
üzenetére
lehetséges.... végre tiszta erkélyre szarhat...!
mi az igazi komfort, ha nem ez.. ?
-
ma 3 db nyestszart takarítottam el a 2. emeleti erkélyünkről

De legalább most nem volt odafagyva, mint pár hete...imádom.
-
gaborbol
őstag
Igazabol egy szavam nem lehett volna, mert semmifele erzekem sincs berendezni semmit. Ha rajtam mulott volna akkor maradtak a regi gepek amik jottek a hazzal amig birjak. Aztan, ha egy beszart akkor 2 het google es review olvasas utan megvettem volna a kategoria legmegbizhatobb gepet ujabb egy het google utan, hogy hol a legolcsobb.
Felesegnek nagyon jo erzeke van a lakasbol otthon teremtesnek valami amihez nincs tehetsegem, kedvem, turelmem.
Gep meg mindig nincs, nem tudom hany oran keresztul turtam a netet lehetseges utod utan aztan ket latogatas a boltba bebizonyitotta, hogy elobe kell latni, mert a foto nem
adja vissza a konkret szinet a rozsdamentes burkolatnak. Bosh valamelyik tipusa nagyon hasonlo es nincs rajta markajelzes, viszont $800 dollar... Az elozetes kalkulaciom csak anyagarra, kicserelni a felaztatott padlot anyagtol fuggoen $2000 es felette.A suto ontisztito funkciojat egyszer hasznaltam, az hogy felemeli a homersekletet maximum fele es orakon keresztul egeti a zsirt meg mocskot magarol olyan buzt arasztva a hazba, hogy el akarsz menekulni nekem nem jott be. Raadasul ami suto volt, az az inditas utan lezarta a sutoajtot meg a kezelopanelt, es nem lehetett leallitani, csak a kismegszakitoval.
Azota, egy evben egyszer lefujom , varok vele egy fel orat, es szivaccsal lehuzom a nagyreszet, aztan papirkendovel a tobbit.
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is pont ma voltam már 2. alkalommal szerológiait és PCR-t csináltatni, előbbi negatív lett mint eddig az összes tesztem. Szarul vagyunk mind másfél hete, párom PCR-e negatív lett. Nálunk az oviból amit fiam hazahoz, azt én is megkapom. Van sok egyéb szar is koronán kívül. Én most azért mentem el gyorsan, mert tegnap óta ízlésem és szaglásom is nagyrészt megszűnt (de nem teljesen) , de még így se valószínű, hogy az, holnap kiderül.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Egy telefont/emailt megér. Amelyik vendéglátós most nem ugrik a fix bevételre egy későbbi szolgáltatásért cserébe, az gyakorlatilag már be is zárt.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jah vágom, ez a rész megvan alapvetően, bár amúgy sok helyen az utalványt azt nem lehet szép kártyára fizetni

-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy értem, befizetsz valami wellness hétvégére, egy biankó időpontra, kapsz egy utalványt, ami egy évig érvényes, aztán amikor majd látjuk a vírus végét, akkor egyeztetsz időpontot, és lenyaralod. Vagy valami ilyesmi.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
leginkább csak szervizre használható fel, és mind2 bringám le lett szervizelve szép kártyával
komplett bringára meg a minden más zsebbel együtt sem lenne elég 
Peterke: ajándékkártyára már én is gondoltam, pl. tegnap néztem volna online standupot, de csak sima kártya van, ha személyesen a pénztárban veszek bármit, akkor lenne szép kártyás fizetés...
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
tudom, hogy nem 100%-os, ugyanakkor azt gondolom azzal, hogy tegnap amikor kezdtem szarul lenni "elkülönítettem" magam, ma pedig elvégeztettem egy általánosan elfogadott, hivatalos tesztet, én mindent megtettem, ami az adott helyzetben elvárható.
úgyhogy holnap kirajzik a család, ahogy normál hétköznapokon.
feltéve, hogy estére nem lázasodok be megint.
tiszta a lelkiösméretem.mondjuk ez az egynapos láz, egyéb tünet nélkül nem túl megnyugtató, covid ide vagy oda.
de talán nem is gondoltam volna covidra, ha a kollégák közül, akiknél a héten jártam, nem lenne már 3 igazolt beteg. -
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
https://surgoscovidteszt.hu - ez csak Kelet MO vagy Budapest.
https://tesztallomas.hu Itt van Sopron plázai helyszín. -
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem csak szolgáltatásra költhető, hanem sporteszközökre is, pl. némelyik kerékpár üzletben is elfogadják, lehet venni kiegészítőket vagy komplett kerékpárt.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Valami ajándékutalvány saját magadnak, amit később felhasználhatsz?
p -
concret_hp
addikt
szép kártya rekreációs részének elhasználására van most ötletetek?
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Valahogy igy van nalunk is. Na jo, a suto meg a fozolap electrolux csoport(zanussi).. Inoxot én meg alapből nem vennék.
Peterket: Pirolitikus tisztítás tényleg alap a sütőnél, én imádom, rengeteg munkát megspórol takarításakor. Amit én választanék, hogy húshőmérő, meg gőzfunkció legyen benne, még ezen felül, ez jól jön.
Mint írtam nekünk Zanussi van, a főzőlappal elégedett vagyok, a sütő is jól süt, de a a pirolitikus tisztításon kívül a többi feature hiányzik nekem. -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
közben kaptam egy tippet, hogy komáromban a monostori erőd parkolójában van fizetős covid drive. elvileg holnap is nyitva van. délelőtt ott a helyem...
csináltatok egy antigén tesztet...
ha pozitív, ha nem, én hétfőn hívom a háziorvost és követelni fogom a pcr tesztet. kiveszem az államkasszából ami jár
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hát ez az nincs ilyen ismerősöm.
még.
. Mire mész velük ha nemleszboszmertfarbatoszleszbosz?

Én is vállalom a költöztetést, apumnak segítek a faanyagot mozgatni, zárószinten lakunk lift nélkül, belesárlóközpontban ahol lehet lépcsőzök de csak nem fogy a ganaja. Ahogy öregszem úgy hízok
komplett bringára meg a minden más zsebbel együtt sem lenne elég