- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
76700 - 76601
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Azt hiszem megválogatom a szavaim, tényleg nem rosszindulatból írtam azt. Majd legközelebb mérlegelek mielőtt ami számomra poénnak tűnhet, másnak nem.
am, nem is úgy írtam hogy ...
Hát ez az nincs ilyen ismerősöm.
még.
Ajánlom is!
Rend legyen! -
concret_hp
addikt
Azt hiszem megválogatom a szavaim, tényleg nem rosszindulatból írtam azt. Majd legközelebb mérlegelek mielőtt ami számomra poénnak tűnhet, másnak nem.
még.
nem hinném hogy mellre szívta volna bármelyikük

-
Marcsello31
őstag
Na, vezeklésként tessék menni, felcsípni két leszbi csajt!
pAzt hiszem megválogatom a szavaim, tényleg nem rosszindulatból írtam azt. Majd legközelebb mérlegelek mielőtt ami számomra poénnak tűnhet, másnak nem.
még.
-
parandroid
félisten
Bocsánat, csak egy poén akart lenni, ami félre ment, elnézést ezért.
. Na, vezeklésként tessék menni, felcsípni két leszbi csajt!
p -
Marcsello31
őstag
Ki vagy te, hogy megmondd neki, hogy mit, kit, vqgy hogyan szeressen? Le lehet szállni a szivárványhollóról.
p
Bocsánat, csak egy poén akart lenni, ami félre ment, elnézést ezért.
. -
parandroid
félisten
. Mire mész velük ha nemleszboszmertfarbatoszleszbosz? 
Ki vagy te, hogy megmondd neki, hogy mit, kit, vqgy hogyan szeressen? Le lehet szállni a szivárványhollóról.
p
-
Marcsello31
őstag
Én meg felszedni két leszbi csajt a Prater Domeban.
-
FehérHolló
veterán
A tököm. Most akartam moziba menni
Én meg felszedni két leszbi csajt a Prater Domeban.
-
Marcsello31
őstag
A tököm. Most akartam moziba menni
-
concret_hp
addikt
[link]
"A probléma forrása Orbán szerint, hogy nagyon sok ember nem ott lakik, ahol az adatok szerint az állandó lakhelye van; van, aki évek óta nem volt háziorvosnál, de közben megváltozott a lakhelye (tehát kikerült valahogy a rendszerből); és a lakcím-nyílvántartások sem stimmelnek sok esetben."Mi a púpos bálna levesbe lógó faszáról beszél ez a szerencsétlen barom?
Most akkor kit oltanak? Akit kidob a "gép", vagy aki regisztrált? Mi az, hogy nem tudják ki hol lakik, ha egyszer én magam adom meg a regisztrációnál.

vagyesetleg

-
parandroid
félisten
közben a káosz miatt le is fújták a hétvégi tömeges oltást....
majd jön az sms a BM-től, hogy "szálljon át másik vakcinába..!"
Végül is, mennyi idejük volt építeni egy adatbázist és megszervezni a logisztikát?
Minden zseniális, ami itt történik.De a kedves vezető megint tudta, mi kell a népének: lesz nőnapon virágbolt (nyilván nem lesz tömeg), és nyitva lesznek a barkácsboltok is, mert az kell. Karanténba kell flex..!

Amúgy gondolkodtam, valszeg, a form az egyből Rogánnak ment, és a meglévő adatokból dolgoztak...

Viszont sajnos Anti még dolgozik az új adatbázis-szabadalmán, és addig sajnos nem lehet elkezdeni a dolgot
Flexet, meg fúrókalapácsot már ne akarj venni, a szomszédaid felvásárolták az összeset.
p
-
Spet
addikt
-
NoLF
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Végül is, mennyi idejük volt építeni egy adatbázist és megszervezni a logisztikát?
Minden zseniális, ami itt történik.De a kedves vezető megint tudta, mi kell a népének: lesz nőnapon virágbolt (nyilván nem lesz tömeg), és nyitva lesznek a barkácsboltok is, mert az kell. Karanténba kell flex..!

Amúgy gondolkodtam, valszeg, a form az egyből Rogánnak ment, és a meglévő adatokból dolgoztak...

Viszont sajnos Anti még dolgozik az új adatbázis-szabadalmán, és addig sajnos nem lehet elkezdeni a dolgot
Mert az összes hülye az OBI-ban fog bolyongani mert unatkozik,egy valamilyen szerszámmal a kezében
-
Vérboci
addikt

barkácsboltok nem zárnak? ezt nem olvastam...
-
fokukac
nagyúr
[link]
"A probléma forrása Orbán szerint, hogy nagyon sok ember nem ott lakik, ahol az adatok szerint az állandó lakhelye van; van, aki évek óta nem volt háziorvosnál, de közben megváltozott a lakhelye (tehát kikerült valahogy a rendszerből); és a lakcím-nyílvántartások sem stimmelnek sok esetben."Mi a púpos bálna levesbe lógó faszáról beszél ez a szerencsétlen barom?
Most akkor kit oltanak? Akit kidob a "gép", vagy aki regisztrált? Mi az, hogy nem tudják ki hol lakik, ha egyszer én magam adom meg a regisztrációnál.

-
Vérboci
addikt
[link]
-
tildy
nagyúr
Ez lófütty. Rokont még mindig látogatgatsz. Itt is január eleje óta ez van, de 8-án már végre kezd a suli. Mentális egészségem szempontjából azt hiszem felemelő érzés lesz.
-
Marcsello31
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
tope
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Azért remélem kaszinóba lehet majd menni?!
-
tope
addikt
Kimenni ki lehet, de csak maszkban, eddig meg azt hangsúlyozták, az szabad területen nem kell, hülyeség...
Nyilván a bezárás olyan dolog, hogy sok helyen már rég van, de biztosan fel vannak erre az emberek készülve? -
parandroid
félisten
Itt dec közepe/vége óta ez van. Most hosszabbították meg
bicskéigmárc 8-ig. Még élünk.p
-
fokukac
nagyúr
szerintem ez nem olyan durva, csak az iskolákat, a boltokat zárják be. (mondjuk, lehet, hogy azt már rég be kellett volna, hogy a drága emberek ne plázázzanak, pl.)
De én úgy értelmezem, hogy dolgozni, kimenni továbbra is szabad - azért ez sok helyen nem így volt.
-
ToBeY
nagyúr
-
tope
addikt
2 hétig bezár minden kb, érdekes lesz, és ha lesz valahol lakásban/házban pl. egy csőtörés, az így járt 2 hétig?
-
Lortech
addikt
Csak lof..t nem fizetnek. Legalabbis egyszer interjuztam hozzajuk, ket dolog volt fura:
-Annyit mondott a csavo, hogy igy nem is kerdezgetne, CV alapjan elhiszi, hogy ertek ahhoz, amihez kellene
-Ehhez kepest meg sem probaltak egy realis berigenybol meg kicsit alkudni sem, sok volt nekik. Pedig ez meg 2016 korul volt, akkor nem a mostani szintu IT fizuk repkedtek, szoval nemet cegnek ingyen lettunk volna.Ugyanez a tapasztalatom volt velük pár éve, mikor kb. akkori fizetésemet se akarták volna megadni, a piacon pedig +20% körüli lehetőségeim voltak. Mikor a szakmai emberük mondta hogy ők nem szoktak ennyit fizetni, akkor azért furcsálltam, hogy oké, de akkor kik mennek oda hozzátok? Hobbisták? És akik már ott dolgoznak, azok miért maradnak ott, ha havi százezrekkel tudnának többet hazavinni máshol? Nekem se elsődleges szempont a pénz, de annyi hely van, ami jó is, meg fizetnek is, hogy nem igazán értem.
-
FehérHolló
veterán
Csak lof..t nem fizetnek. Legalabbis egyszer interjuztam hozzajuk, ket dolog volt fura:
-Annyit mondott a csavo, hogy igy nem is kerdezgetne, CV alapjan elhiszi, hogy ertek ahhoz, amihez kellene
-Ehhez kepest meg sem probaltak egy realis berigenybol meg kicsit alkudni sem, sok volt nekik. Pedig ez meg 2016 korul volt, akkor nem a mostani szintu IT fizuk repkedtek, szoval nemet cegnek ingyen lettunk volna.tudtommal most sem fizetnek túl sokat, de nem is hajtják agyon az embert.
-
EQMontoya
veterán
azért a dorottya udvar se szar hely a sok pénzügyes és marketinges luvnyissal.
-Ehhez kepest meg sem probaltak egy realis berigenybol meg kicsit alkudni sem, sok volt nekik. Pedig ez meg 2016 korul volt, akkor nem a mostani szintu IT fizuk repkedtek, szoval nemet cegnek ingyen lettunk volna. -
FehérHolló
veterán
-
tbs
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Marcsello31
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
NoLF
veterán
Vasarnap fogadtak el ott az ujabb szigoritast ami holnaptol lep ervenybe, szerintem nezz utana, hogy hataratlepesnel mennyire fognak cicozni veled esetleg emiatt.
Valoszinuleg semennyire, de jobb felni, mint hatarrol visszafordulni.
-
Vérboci
addikt
óvatosan? mivel? negatív teszt plusz egy sajtcetli munkáltatói kell aztán mehet a jövés menés. Nagymegyeren a kultúrházban meg bárkit letesztelnek.
-
bitpork
nagyúr
jól vagyok... és ez elég aggasztó
úgy tűnik, engem a koronavírus gyirmóti mutánsa talált meg, ami 6 órányi magas lázat, némi izomfájdalmat okoz, majd másnap reggelre távozik a szervezetből.
van most munkáltatói igazolásom, meg ugye negatív tesztem is - 20 ezrem viszont nincs - , úgyhogy holnap elvileg kiszivárgok Szlovákiába ingyen tesztre. csak a biztonság kedvéért.
Szerintem ezzel óvatosan. Ott most száraz gumibot jár mindenért. Nekünk a cég miatt kellett (banki ügy) pénzügyminisztériumi igazolás hogy mi miatt akarunk menni.
-
fokukac
nagyúr
-
Vérboci
addikt
jól vagyok... és ez elég aggasztó
úgy tűnik, engem a koronavírus gyirmóti mutánsa talált meg, ami 6 órányi magas lázat, némi izomfájdalmat okoz, majd másnap reggelre távozik a szervezetből.
van most munkáltatói igazolásom, meg ugye negatív tesztem is - 20 ezrem viszont nincs - , úgyhogy holnap elvileg kiszivárgok Szlovákiába ingyen tesztre. csak a biztonság kedvéért.
-
fokukac
nagyúr
-
concret_hp
addikt
-
Vérboci
addikt
-
gaborbol
őstag
Mult evben volt nalunk(USA) nagy hir, hogy anno a komrmanyunk bevasarolt plug in hybrid jarmuvekbol es 2 ev utan feltunt nekik, hogy a beigert uzemanyag fogyasztas koszono viszonyban sincs a valosaggal.
Kulso fuggetlen szakertok megallapitottak , hogy az autok nagyreszet egyszer sem toltottek konektorrol Illetve gyorstoltorol es a toltokabelek meg az eredeti gyari csomagolasban figyeltek a csomagtartoban.
Szinten megallapitottak, hogy az allami alkalmazottak sem munkaido elott, sem utan, alatt meg plane nem voltak kotelezve, motivalva a kornyezetbarat technologia hasznalara igy csak a benzinkartyakat hasznaltak.
Ezek szerint “edzeni” sem akartak

A tanulmany ararol nem kozoltek adatokat.
-
EQMontoya
veterán
Én garantáltan az utóbbi vagyok.
Te kb. olyan sulyban vagy, mint mikor megismertelek. 2007-ben, nagysagrendileg.

-
fokukac
nagyúr
Állóképességi sportnál kicsit más a helyzet, itt el lehet tötyögni egy órácskát 100-110-es pulzussal (ha tényleg jó lennék benne, akár jóval kevesebbel is), ami igazából segít is kicsit kihajtani a laktátot az izmokból. De az utóbbi két hónapot tényleg kicsit túltoltam, és félek, hogy kontraproduktívba fordul, ha nem szakítom meg.
A baj amúgy ezekkel a ráfüggésekkel éppen abban áll, hogy lenne mit csinálni, csak leszarod, mert te _pont_ _azt_ akarod csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Én tavaly nyáron voltam egyszer futni.
De féltem, hogy túltolom, úgyhogy azóta nem mentem...
-
Winner_hun
félisten
-
emvy
félisten
Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
[link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
hanem arányosan, sok fizikai munkát végzek, nekem is van fizikumom.
De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát"
.
Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék.
.
Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?
Olyan ember nincs, aki keves kajatol is hizik (ergo ha kevesebb kaloriat eszik meg, mint amennyit elfogyaszt). Olyan van, aki soktol sem hizik el.
-
bitpork
nagyúr
Ez ilyen ingyen energiás örökmozgó már megint, ami most mindent is meghajt? 12v-os autóakksi meg ott figyel a csomagtartón?
Ránézésre is többet veszítesz az extra súllyal, mint amit ez a szar meghajt.
Mondjuk ha fitt vagy, akkor eleve nem értem miért okoz gondot tekerni azt a szerencsétlen biciklit.p
MOst hybrid a kocsi. Aszájbavert töltőkábel 7 méter és van rajta egy bő 5 kilós okos szabályozó. Na ez a mostani fitt programom. Akárhova megyek , falazott röfi keresése, kábel ki-szét-bedug, majd ugyanez vissza

-
parandroid
félisten
Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
[link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát"
.
Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék.
.
Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?
Ez ilyen ingyen energiás örökmozgó már megint, ami most mindent is meghajt? 12v-os autóakksi meg ott figyel a csomagtartón?
Ránézésre is többet veszítesz az extra súllyal, mint amit ez a szar meghajt.
Mondjuk ha fitt vagy, akkor eleve nem értem miért okoz gondot tekerni azt a szerencsétlen biciklit.p
-
Marcsello31
őstag
.
.
-
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
Állóképességi sportnál kicsit más a helyzet, itt el lehet tötyögni egy órácskát 100-110-es pulzussal (ha tényleg jó lennék benne, akár jóval kevesebbel is), ami igazából segít is kicsit kihajtani a laktátot az izmokból. De az utóbbi két hónapot tényleg kicsit túltoltam, és félek, hogy kontraproduktívba fordul, ha nem szakítom meg.
A baj amúgy ezekkel a ráfüggésekkel éppen abban áll, hogy lenne mit csinálni, csak leszarod, mert te _pont_ _azt_ akarod csinálni.
p
Na hat ezt mondom, ez is egy “betegseg” manapsag, mindenki mindent tul akar tolni. Ne tedd, semmi ertelme. (nem csak) SZVSZ
-
parandroid
félisten
Gondolom te is nagyon jol tudod, hogy a mindennapi edzesnek egy atlagember szamara (tudom, ebbol a sorbol azert kilogsz) vajmi keves ertelme van, es inkabb art, mint has-nyal.
Az is vilagos, hogy ezzel nem sokat segitek rajtad, de probalj meg egy kicsit valami masra rafuggni. Valami hobbi, szex, olvasas, ilyesmi. Ha ez mind ki van maxolva es meg mindig azon kattogsz, hogy edzeni kellene, akkor menj el terapiara, mert szerintem nem normalis dolog hogy mindent is csinalsz, de megis uresen kong par ora a napi 24bol amit mindenkepp edzessel kell eltolteni MINDEN NAP...
Mondjuk en most konnyen beszelek, mert pont a masil vegletwn vagyok, betunyultam ugy, hogy nezni is rossz. De ma kezdtem az uj munkahelyen ugyhogy visszater a napi es heti rutin, idobeosztas, es vegre be lehet illeszteni a mozgast, mert eddig csak vegiglustiztam az utobbi honapot (kiveve az elmult hetet, mert beugrottam futarkodni - lepcsozes kozben derult ra feny, hogy hogy eltunyultam ilyen rovid ido alatt)
p
-
NoLF
veterán
Jó, hát én meg azért szerezek általánosítani, mert 10000 esetből 9999-szer bejön.
Amúgy most épp kínzom magam. Január elsején járt le a covid karanténom, azóta minden nap edzettem. Ma kényszerpihenőnap van, mert már érezhetően nem tudtam regenerálódni. Rendesen szarul érzem magam tőle, fel-alá mászkálok a lakásban, mindenkibe belekötök, kerülgetem az edzős cuccokat, és fejben győzködöm magam, hogy csak egy kis regenerálós kört kéne csinálni, alacsony intenzitással. Mindez váltakozik az önváddal, hogy elveszítek mindent, amit eddig összeedzettem, és fel fogok szedni 2 kilót, és holnapnkezdhetem elölről az alapozást az egy nap kihagyás után. Mint egy idült alkoholista, komolyan, rendesen elvonási tüneteim vannak. De ha ma nem töröm meg a sort, később még nehezebb lesz.
p
Gondolom te is nagyon jol tudod, hogy a mindennapi edzesnek egy atlagember szamara (tudom, ebbol a sorbol azert kilogsz) vajmi keves ertelme van, es inkabb art, mint has-nyal.
Az is vilagos, hogy ezzel nem sokat segitek rajtad, de probalj meg egy kicsit valami masra rafuggni. Valami hobbi, szex, olvasas, ilyesmi. Ha ez mind ki van maxolva es meg mindig azon kattogsz, hogy edzeni kellene, akkor menj el terapiara, mert szerintem nem normalis dolog hogy mindent is csinalsz, de megis uresen kong par ora a napi 24bol amit mindenkepp edzessel kell eltolteni MINDEN NAP...
Mondjuk en most konnyen beszelek, mert pont a masil vegletwn vagyok, betunyultam ugy, hogy nezni is rossz. De ma kezdtem az uj munkahelyen ugyhogy visszater a napi es heti rutin, idobeosztas, es vegre be lehet illeszteni a mozgast, mert eddig csak vegiglustiztam az utobbi honapot (kiveve az elmult hetet, mert beugrottam futarkodni - lepcsozes kozben derult ra feny, hogy hogy eltunyultam ilyen rovid ido alatt)
-
Spet
addikt
Ha nem megy le a gané, akkor lehet a duguláselhárítást kellene hívni
-
parandroid
félisten
Heti szinten 15-20 óra célzott edzés (nem ülő) munka után, de ha nem figyelek oda a kajára, cseszhetem az egészet. Így is marha lassan megy. 40 fölött a bevitt kalóriából már rohadt nehezen lesz izom, és igen könnyen zsír. Ahogy öregszel, úgy csökken a kalóriaszükségleted, szóval ráadásul a bevitelt még folyamatosan csökkenteni is kéne a korral - a minőségről nem is beszélve.
p
-
Pttypang
veterán
-
bitpork
nagyúr
Van olyan h nem megy le
Én is vállalom a költöztetést, apumnak segítek a faanyagot mozgatni, zárószinten lakunk lift nélkül, belesárlóközpontban ahol lehet lépcsőzök de csak nem fogy a ganaja. Ahogy öregszem úgy hízok 
-
Marcsello31
őstag
Nemsokára reagálok. "mobilról írtam"
-
parandroid
félisten
Jó, hát én meg azért szerezek általánosítani, mert 10000 esetből 9999-szer bejön.
Amúgy most épp kínzom magam. Január elsején járt le a covid karanténom, azóta minden nap edzettem. Ma kényszerpihenőnap van, mert már érezhetően nem tudtam regenerálódni. Rendesen szarul érzem magam tőle, fel-alá mászkálok a lakásban, mindenkibe belekötök, kerülgetem az edzős cuccokat, és fejben győzködöm magam, hogy csak egy kis regenerálós kört kéne csinálni, alacsony intenzitással. Mindez váltakozik az önváddal, hogy elveszítek mindent, amit eddig összeedzettem, és fel fogok szedni 2 kilót, és holnapnkezdhetem elölről az alapozást az egy nap kihagyás után. Mint egy idült alkoholista, komolyan, rendesen elvonási tüneteim vannak. De ha ma nem töröm meg a sort, később még nehezebb lesz.
p
-
NoLF
veterán
Van egy 125 kilos baratom, versenysportolo, es nagyon sokat sportolt es evett azert, hogy vegre ne legyen egy vezna legeny.
mondjuk 222 centi es 52es laba van, de ez most mellekes
-
parandroid
félisten
Üdv! Köszönöm a gyors válaszodat! Erre voltam kíváncsi. Akkor gyűjtögetek még egy kicsit.
Jó lenne olyasmit találni amivel elgurulhatok a busz megállóig, vagy munkába menet, stb.
Minek hívják azt a gördeszkának kinézett valamit, aminek két kereke van és rajta állnak? Nekem még az is jó lenne, elektromos az is.
Szánd rá az időt, és sétálj, és a 112kg is kevesebb lesz.
Ja, mondjuk fárasztó.p
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szia! Értem, nem a maximális hatótávolság a lényeg, olyasmit keresek, ami összecsukható, elrakható, és bármikor elővehető, és elektromos, nem feltétlen kellene a bicaj, olyasmire gondolok itt, mint pl buszmegállóhoz való eljutás, ami gyalog messze lenne, de egy elektronyos valamivel már megközelíthető. Nekem 8 hogy mi, de azt a távot jó lenne ha így tudnám megoldani, rosszabb esetben normál bicaj, max ki kötöm az oszlophoz
. -
tbs
addikt
Üdv! Köszönöm a gyors válaszodat! Erre voltam kíváncsi. Akkor gyűjtögetek még egy kicsit.
Jó lenne olyasmit találni amivel elgurulhatok a busz megállóig, vagy munkába menet, stb.
Minek hívják azt a gördeszkának kinézett valamit, aminek két kereke van és rajta állnak? Nekem még az is jó lenne, elektromos az is.
erre egy tipp: ha tomegkozon szeretned hurcolni, akkor _konnyut_ valassz, ne a hatotav dontson. lemerulve is roller.

-
Spet
addikt
Roller?

-
Marcsello31
őstag
-
Spet
addikt
Sziasztok! Egy hozzáértőt szeretnék megkérdezni AZ elektromos bicajjal kapcsolatban?! A jelenlegi szabályok jogosítványhoz kötik az elektromos bringa használatát? 300W alatti lenne a teljesítmény, Valamit olvastam, hogy 300W van meghatározva, valamint hogy benzin motor vagy sem gáz karos vagy váltós vagy lófasz. Egy ideje elkezdtem gyűjtögetni, a kevés pénzem kevésnek a felét már ideje, Az lenne a kérdésem hogy ha ehhez hasonlóval, vagy ilyennel közlekednék, azt büntetnék vagy sem? [link] Mert ha igen, akkor hagyom a fenébe. A választ előre is köszönöm!

250W-os a kinézett elektromos kerékpár motor teljesítménye, illetve a segédmotor maximum 25km/h sebességig segít rá (és ott lekapcsol) így nem kell hozzá AM szintű jogosítvány.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy hozzáértőt szeretnék megkérdezni AZ elektromos bicajjal kapcsolatban?! A jelenlegi szabályok jogosítványhoz kötik az elektromos bringa használatát? 300W alatti lenne a teljesítmény, Valamit olvastam, hogy 300W van meghatározva, valamint hogy benzin motor vagy sem gáz karos vagy váltós vagy lófasz. Egy ideje elkezdtem gyűjtögetni, a kevés pénzem kevésnek a felét már ideje, Az lenne a kérdésem hogy ha ehhez hasonlóval, vagy ilyennel közlekednék, azt büntetnék vagy sem? [link] Mert ha igen, akkor hagyom a fenébe. A választ előre is köszönöm!

-
EQMontoya
veterán
Nem is nagyon gyart mar senki szerintem belso hangkartyat (amugy se ferne el a vizhutesek csovetol meg a 3 slotos vga hutesektol
), szoval USB. -
parandroid
félisten
új alaplapokon levő audio chipek már elfogadható minőségűek? 15 évvel ezelőtt még nem volt annyira alap, hogy értelmezhető hang jön ki belőlük

ha nem, akkor viszont mi a megoldás hogy legyen normális hang, mert úgy látom már a sima pci foglalat is kihalóban van?
Valami normális USB hangkártya, ha fontos a hangminőség. Vagy a kicsi PCIe.
p
-
concret_hp
addikt
új alaplapokon levő audio chipek már elfogadható minőségűek? 15 évvel ezelőtt még nem volt annyira alap, hogy értelmezhető hang jön ki belőlük

ha nem, akkor viszont mi a megoldás hogy legyen normális hang, mert úgy látom már a sima pci foglalat is kihalóban van?
-
Marcsello31
őstag
-
parandroid
félisten
-
FehérHolló
veterán
ürült*
-
fokukac
nagyúr
lehetséges.... végre tiszta erkélyre szarhat...!
mi az igazi komfort, ha nem ez.. ?
-
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
ma 3 db nyestszart takarítottam el a 2. emeleti erkélyünkről

De legalább most nem volt odafagyva, mint pár hete...imádom.
-
gaborbol
őstag
Igazabol egy szavam nem lehett volna, mert semmifele erzekem sincs berendezni semmit. Ha rajtam mulott volna akkor maradtak a regi gepek amik jottek a hazzal amig birjak. Aztan, ha egy beszart akkor 2 het google es review olvasas utan megvettem volna a kategoria legmegbizhatobb gepet ujabb egy het google utan, hogy hol a legolcsobb.
Felesegnek nagyon jo erzeke van a lakasbol otthon teremtesnek valami amihez nincs tehetsegem, kedvem, turelmem.
Gep meg mindig nincs, nem tudom hany oran keresztul turtam a netet lehetseges utod utan aztan ket latogatas a boltba bebizonyitotta, hogy elobe kell latni, mert a foto nem
adja vissza a konkret szinet a rozsdamentes burkolatnak. Bosh valamelyik tipusa nagyon hasonlo es nincs rajta markajelzes, viszont $800 dollar... Az elozetes kalkulaciom csak anyagarra, kicserelni a felaztatott padlot anyagtol fuggoen $2000 es felette.A suto ontisztito funkciojat egyszer hasznaltam, az hogy felemeli a homersekletet maximum fele es orakon keresztul egeti a zsirt meg mocskot magarol olyan buzt arasztva a hazba, hogy el akarsz menekulni nekem nem jott be. Raadasul ami suto volt, az az inditas utan lezarta a sutoajtot meg a kezelopanelt, es nem lehetett leallitani, csak a kismegszakitoval.
Azota, egy evben egyszer lefujom , varok vele egy fel orat, es szivaccsal lehuzom a nagyreszet, aztan papirkendovel a tobbit.
-
Lortech
addikt
Én is pont ma voltam már 2. alkalommal szerológiait és PCR-t csináltatni, előbbi negatív lett mint eddig az összes tesztem. Szarul vagyunk mind másfél hete, párom PCR-e negatív lett. Nálunk az oviból amit fiam hazahoz, azt én is megkapom. Van sok egyéb szar is koronán kívül. Én most azért mentem el gyorsan, mert tegnap óta ízlésem és szaglásom is nagyrészt megszűnt (de nem teljesen) , de még így se valószínű, hogy az, holnap kiderül.
-
parandroid
félisten
jah vágom, ez a rész megvan alapvetően, bár amúgy sok helyen az utalványt azt nem lehet szép kártyára fizetni

Egy telefont/emailt megér. Amelyik vendéglátós most nem ugrik a fix bevételre egy későbbi szolgáltatásért cserébe, az gyakorlatilag már be is zárt.
p
-
concret_hp
addikt
Úgy értem, befizetsz valami wellness hétvégére, egy biankó időpontra, kapsz egy utalványt, ami egy évig érvényes, aztán amikor majd látjuk a vírus végét, akkor egyeztetsz időpontot, és lenyaralod. Vagy valami ilyesmi.
p
jah vágom, ez a rész megvan alapvetően, bár amúgy sok helyen az utalványt azt nem lehet szép kártyára fizetni

-
parandroid
félisten
leginkább csak szervizre használható fel, és mind2 bringám le lett szervizelve szép kártyával
komplett bringára meg a minden más zsebbel együtt sem lenne elég 
Peterke: ajándékkártyára már én is gondoltam, pl. tegnap néztem volna online standupot, de csak sima kártya van, ha személyesen a pénztárban veszek bármit, akkor lenne szép kártyás fizetés...
Úgy értem, befizetsz valami wellness hétvégére, egy biankó időpontra, kapsz egy utalványt, ami egy évig érvényes, aztán amikor majd látjuk a vírus végét, akkor egyeztetsz időpontot, és lenyaralod. Vagy valami ilyesmi.
p
-
concret_hp
addikt
leginkább csak szervizre használható fel, és mind2 bringám le lett szervizelve szép kártyával
Peterke: ajándékkártyára már én is gondoltam, pl. tegnap néztem volna online standupot, de csak sima kártya van, ha személyesen a pénztárban veszek bármit, akkor lenne szép kártyás fizetés...
-
Vérboci
addikt
tudom, hogy nem 100%-os, ugyanakkor azt gondolom azzal, hogy tegnap amikor kezdtem szarul lenni "elkülönítettem" magam, ma pedig elvégeztettem egy általánosan elfogadott, hivatalos tesztet, én mindent megtettem, ami az adott helyzetben elvárható.
úgyhogy holnap kirajzik a család, ahogy normál hétköznapokon.
feltéve, hogy estére nem lázasodok be megint.
tiszta a lelkiösméretem.mondjuk ez az egynapos láz, egyéb tünet nélkül nem túl megnyugtató, covid ide vagy oda.
de talán nem is gondoltam volna covidra, ha a kollégák közül, akiknél a héten jártam, nem lenne már 3 igazolt beteg. -
fokukac
nagyúr
Az antigén nem 100%-os teszt.
Ha pozitív akkor valami 90%,hogy jót mutat, de ha negatív, akkor 30% esélye van a fals eredménynek.Amúgy bármitől lehettél lázas...
Jobbulást -
Vérboci
addikt
https://surgoscovidteszt.hu - ez csak Kelet MO vagy Budapest.
https://tesztallomas.hu Itt van Sopron plázai helyszín.köszi...

voltam délelőtt Tatabányán covid drive-ba antigén tesztet csináltatni...
negatív.
de akkor mitől lettem lázas? most jól vagyok, lázam sincs, eszek, iszok, jövök-megyek. a fejem fáj kicsit, de semmi komoly. -
EQMontoya
veterán
Valahogy igy van nalunk is. Na jo, a suto meg a fozolap electrolux csoport(zanussi).. Inoxot én meg alapből nem vennék.
Peterket: Pirolitikus tisztítás tényleg alap a sütőnél, én imádom, rengeteg munkát megspórol takarításakor. Amit én választanék, hogy húshőmérő, meg gőzfunkció legyen benne, még ezen felül, ez jól jön.
Mint írtam nekünk Zanussi van, a főzőlappal elégedett vagyok, a sütő is jól süt, de a a pirolitikus tisztításon kívül a többi feature hiányzik nekem.Yep, amit linkeltem sutot, pont teljesiti a leirtakat.

-
Lortech
addikt
most én vagyok fasz, vagy ebben a kurva országban nem lehet szombat délután koronavírus tesztet csináltatni? (esetleg mindkettő igaz)
ügyeleten telefonban csak az igyak sokat, csillapítsam a lázam kezdetű titkokat árulták el, illetve ha a halálomon vagyok, hívjak mentőt. az összes magánlabor meg péntek négykor lehúzta a rolót
vajon ha "eljátszom" hogy szarul vagyok (értsd szarabbul, mint amennyire), akkor hívhatok mentőt? visszaélni nem szeretnék ezzel, de itt a két gyerek meg a feleség, azért tudni kellene, hogy velük is merre tovább.
bejött amitől féltem... nem a betegségtől magától, azon túl leszek, csak amíg tart a móka, addig mi lesz velünk? majd biztos az önkormányzat fog nekünk bevásárolni
de legalább egy csapásra megértettem, mitől terjed így ez a szar. nincs teszt? akkor betegség sincs. Gyerekek hétfőn mehetnek oviba, isibe, feleség a vendéglátásba (gyári büfé és étterem!) vajon hányan gondolkodnak így? (én már tudom, mert azt is tudom, hol fertőződtem meg... felelőtlen faszok... de inkább a földön fekvőkbe nem rúgok bele)https://surgoscovidteszt.hu - ez csak Kelet MO vagy Budapest.
https://tesztallomas.hu Itt van Sopron plázai helyszín. -
Lortech
addikt
szép kártya rekreációs részének elhasználására van most ötletetek?
Nem csak szolgáltatásra költhető, hanem sporteszközökre is, pl. némelyik kerékpár üzletben is elfogadják, lehet venni kiegészítőket vagy komplett kerékpárt.
-
parandroid
félisten
Valami ajándékutalvány saját magadnak, amit később felhasználhatsz?
p -
concret_hp
addikt
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hat igen, ez az egyedul eles nagy elonye.
Electrolux suto melle Bosh mosogatogep? Micsoda?
Nem, hogy ugyan az a marka, de meg ugyan az a sorozat osszeillo, szinben es formaban teljesen megegyezo darabjai!
Most, hogy a mosogatogep 4ev utan elkoszont. ( soha ne vegyel muanyag usthazas gepet, csak a rozsdamentes belsovel) a gyarot termeszetesen mar nem azt a rozsdamentes kulso boritast hasznalja amit anno, hanem szalcsiszolt rozsdamentes, ami meg tavolrol sem hasonlit a regire.
A regi model kifutott, kb 25 modelbol van ketto, amit vagy nem arulnak ar sehol, vagy az eredeti ar duplaja.
Valahogy igy van nalunk is. Na jo, a suto meg a fozolap electrolux csoport(zanussi).. Inoxot én meg alapből nem vennék.
Peterket: Pirolitikus tisztítás tényleg alap a sütőnél, én imádom, rengeteg munkát megspórol takarításakor. Amit én választanék, hogy húshőmérő, meg gőzfunkció legyen benne, még ezen felül, ez jól jön.
Mint írtam nekünk Zanussi van, a főzőlappal elégedett vagyok, a sütő is jól süt, de a a pirolitikus tisztításon kívül a többi feature hiányzik nekem. -
Vérboci
addikt
Csak kapitalista munkaidőben van magány teszt sajnos. Éppen most kellett sógornőmnek is. Mint kiderült a főnöke pár napja már sejtette h gáz van de azért a hetet csak végig kellett dolgozni úgy hogy csak csütörtök este ejt róla szót... Pénteki első tesz negatív szerencsére.
MOD
Mielőbbi jobbulás kívánok és hogy a család megússza!
közben kaptam egy tippet, hogy komáromban a monostori erőd parkolójában van fizetős covid drive. elvileg holnap is nyitva van. délelőtt ott a helyem...
csináltatok egy antigén tesztet...
ha pozitív, ha nem, én hétfőn hívom a háziorvost és követelni fogom a pcr tesztet. kiveszem az államkasszából ami jár
Új hozzászólás Aktív témák
-
76700 - 76601
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Háztartási gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone-t használók OFF topikja
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black - Újszerű állapot
- Logitech G Pro 2 Lightspeed (910-007302) Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még.

Én is vállalom a költöztetést, apumnak segítek a faanyagot mozgatni, zárószinten lakunk lift nélkül, belesárlóközpontban ahol lehet lépcsőzök de csak nem fogy a ganaja. Ahogy öregszem úgy hízok