Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hát ez az. ha gyakorlatilag mindenki elhízott \ túlsúlyos, akkor azt kockázati tényezőnek venni kb. olyan, mint ha azt mondanám, hogy az autóbaleseteknél a biztonsági öv kockázati tényező, mert hát minden balesetes autóban volt beszerelve öv.
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Dokitól hallottam h minden egyes beadott vaKcina után kb 10-15 napig sokkal jobban kell tartani a fertőződéstől mert amíg felépül a korrekt immun válasz addig a szervezet sokkal kiszolgáltatottabb. Hogy most ebbből mi igaz nem tudom mert publikban csak azt látni hogy már elő után is védett még a szomszéd is.
-
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Instan követek egy fiatal doki csajt aki azt mondta,hogy a 7 hónapos covid tapaszttal a túlsúly elég nagy probléma covid esetén [kép]
-
Nálunk cégesen indítottak opciót, elsőnek az Astra-t kínálták fel, most meg a Kínait kínálták mint lehetőséget.
Bezzeg alapból nem hívtak még eddig, úgyhogy elfogadtam a kínait, aztán lesz ami lesz...Ui: Túlsúly egyáltalán nem segít, mondjuk alapból semmiben sem, de pláne nem betegségben...
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
nagyon sok embernek van elég heveny reakciója a vakcinára - ha esetleg már beteg volt, akkor az immunreakció a vakcina beadását követően előfordulhat, hogy még jobban beindult, persze előfordulhat az is, hogy csak a vakcinára reagált érzékenyen a szervezet. nem tudom, mostanában milyen kondiban van közös barátunk, de sajnos a túlsúly semmilyen esetben nem segít, sőt...
-
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Híred van neduddkiről?
-
Winner_hun
félisten
Na lehet mégis én értettem félre valamit...

-
Racecam
nagyúr
Közben megébredtem, így éjszakás után.

Örülök, hogy még emlékeztek rám, és nyilván pont én nem öregezek le senkit, mert az én vagyok. A jövőre 60 odabasz...
Amúgy nyitás után valami tali??? Ha az még odébb van, mehetünk magyar bajnokira is ott nem számít, ha szarrá köpködjük egymást vírussal. Vagy jobb időben teraszozunk. Akinél van terasz. (Konditerembe elvből nem megyek!!!!
)Villanyautóm nekem soha nem volt, mert abban a régi rendszerben amiben felnőttem még a lábbal hajtós volt a divat, de mi is kiközösítettük a pedálosokat! Csak, hogy írjak valami aktuálist.
Neduddki-ről meg kérek friss híreket, valaki, mert nagy barisok voltunk, de 10 éve valami törént és azóta nem beszélünk, beszéltünk, és ezt így utólag már kurvára sajnálom, akár mi is volt az oka...

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Készre jelentettem, aztán a főnököm hív, hogy elfelejtett még valamit. Rákérdeztem, hogy a már 3 napja tartó szabadságomra gondolt-e. Sajnos nem.
Véletlenül lemerült a telefonom, és máshol hagytam a töltőt. -
válasz
parandroid
üzenetére
Én sem értem. De folyamat bizonygatniuk kell hogy mennyivel szebb-jobb-teljesebb az életük mint egy belsőégésesnek. És mindezt úgy hogy 5-10 kommenten belül feszt eljutnak a kiegyensített kaszáig és gyerek -testvér és anyagyilkos mindenki aki nem ők. Ilyen hír naponta több is van.
-
Facén - bár nagyon nem az otthonom - beregisztráltam a villanyautósok közé ha már hybrid lett. Pár hete, talán 1-2 hónapja. Eddig bírtam. Komolyan mondom annyi rosszindulat, aljasság, agymosás és uszítás még a politikai véleménybuborékokban sincs mint ott. Kontroll, ész és forráselemzés nélkül megosztott cikkek végtelen mennyiségben, mind egy célt szolgálva: hogy a kisebbségi komplexusukat kompenzálja. Nagyon kiábrándító és felettébb zavaró.
-
Racecam
nagyúr
Így egy csendes vasárnap hajnalon, de jó Rátok nézni, hogy még mindig nyomjátok.
Csupa kedves régi arc!
Remélem mindenki jól van!
Oltakozzatok! Oltassátok be a nyunyokát is!
A lekvár meg tegye el a nagymamát oda, ahová gondolom...
Amúgy, meséljetek...Kivel, mi van?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor dezinformacio volt, h baja van. Bocs.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
na, hát, ha így van, ez relatíve jó hír...
remélem, meggyógyul.
én is ~4 hete találkoztam vele... -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pár hete volt nálunk, meg azóta én is nála. Akkor jól volt.
Öcsém azt mondta nem covid miatt van bent, neki írt valamikor. Akartam hívni a héten de munka mellett totál elfelejtettem. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
hajrá hajrá !

remélem, a bónuszodon is látszani fog majd...Amúgy neduddki-ról tud valaki valamit? úgy egy hete posztolt egy olyan képet a fészbúkon, hogy kórházban fekszik, mellette az infúzió... De aztán levette
A telefonja meg ki se csöng... aggódom
-
FehérHolló
veterán
Kaptam egy csodálatos hétvégi melót, hogy fogalmazzak át mindenki számára érthetőre egy kb. 40 ezer szóból álló, angol szakszöveget. Többszörösen összetett mondatok, írásjelek nélkül, tagonként 4-5 állítmánnyal és ilyen szintű hibákkal: eficienyc incresemnt. neduddki elalélna az örömtől, ha ilyen tanítványa lenne.
Péntekre lett volna határidős, csak az eredeti szerzőt előléptették, és sajnos már nem volt ideje "konszolidálni" a művét. -
NoLF
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Az azert szep munka! En egy hete kezdtem el bringaznimeloba es haza mert kocsira semminszukseg es a bkvnak a kurv@ anyjat (na jo nem, inkabb az embereknek akik rajta vannak) igy vettem egy gurulot es ~25 ev utan ismet bicajra ultem - nos nem mondom, van mit visszataplalni a rendszerbe
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
há' de utána akarok számolni. adj képletet

-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
igen, amikor épp lehet kapni az akció első napján, nagyjából addig, amikor én felébredek
de a legtöbb amit lehet kapni az 2 max 3 lityis, ez meg 6, más kérdés, hogy telepakolni úgyse lehet és így meg ha az alján van, akkor messzebb van a fűtőszáltól, de majd kitapasztalom mi merre hány méter 
és amúgy csehektől jött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na ezt mondjuk szerintem nem érdemes Kínából.
random aldilidliben 3 év garival van ilyen. oké, az nem hív fel interurbán hogy kész a krumpli, de nem is kerreg a lapátja
[link] -
válasz
concret_hp
üzenetére
nem mondod, már az olajsütő is okos..?

a mosópor meg intelligens...
már csak mi vagyunk hülyék
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
megjött a cucc, ilyen lett: https://napidroid.hu/blitzwolf-bw-af1-teszt/
-
Vérboci
addikt
magasnyomású mosót tervezek venni.
a kérdés, hogy egy 450 l/h tudású mosót egy 1/2" slag meg tud-e táplálni. a cső keresztmetszete és a víznyomás ismert. ebből hogyan számoljam ki? -
ToBeY
nagyúr
Én még pufi dzsekiben járok így nem barnultam le egyelőre
-
válasz
concret_hp
üzenetére
lesültél a home office-ban?

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekem már az órám nyoma is látszik

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Én is szépen leégtem, a szembeszél miatt nem éreztem, hogy ennyira süt a nap.
Másnapra Baja-Makó táv volt betervezve, de autós mentést kértem
seggfájásra és általános fáradtságra hivatkozva. -
NoLF
veterán
az időjárás azért valamelyest bepattinthatná a szájába a hozzám tartozó méteres kékeres falloszt, mert amióta megvettem a bringát, még nem igazán volt emberszabású emlősnek való hőmérséklet és nedvességtartalom reggelente

-
Marcsello31
őstag
Értem. Rendben, elnézést
. -
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ne vedd magadra, csak egész nap hülyékkel vagyok körülvéve, és amikor végre leülök a gép elé, akkor jó lenne egy kicsit értelmes emberek között kikapcsolódni. Nyilván ha itt olyanok lennének többségben, akik nem ütik meg a mércét, akkor keresnék másik kocsmát a sírva vigadáshoz, de tekintve, hogy egy évtizedes távlatban egészen jól összerázódott társaság gyűlt össze, ahonnét Rushty kollégával együtt ti egészen feltűnő módon kilógtok, kicsit hadd sírjon már a szánk, hogy sok a sületlenségből, és belerondítatok a kis akolmeleg véleménybuborékunkba.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem a jelenléted zavaró hanem a feltűnési viszketegséged, az álandó viccezések amik kicsit sem azok,sokkal inkább fárasztóak.Nem kell csak azért írnod, hogy írj valamit!
Egy alap színvonalát azért jó lenne megütni.Néha
-
Marcsello31
őstag
Vettem az adást srácok! Bár nem értem hogy kit zavar, a nyomorult felhasználói profilom a nyomorult írásaimmal. De elnézést akkor
. "azé még néha visszatérek'
Vagy nem.
Egy búcsú vidám videót küldök még utoljára, Kósamesék - Közpénz (lyrics video)
Hogy a napi kiégés meg legyen:
[link] Ahoy! (:-:) -
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem akarsz esetleg a Logoszféra-ba átfáradni,hogy ott jól elszórakoztasd magad?

-
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
na jó...
GOTO 77300 -
Marcsello31
őstag
Aztán a végén még Gurubácsi visszatáncol nekünk...
. "nem bírtam kihagyni hogy ne írjak "valamit"
.
[link] -
Vérboci
addikt
hát én arra - hiába van tanár végzettségem - nem vagyok berendezkedve, hogy séróból kitaláljam, mit kell(ene) tanítani egy elsősnek matekból, írásból, olvasásból, énekből.
Ha heti bontásban megkapnám a feladatokat, ahogy most, akkor tudnék otthon tanulni a gyerekkel, de hogy minden nap este ötkor kunyeráljam a leckét fészbukon, mint amikor beteg, na azt nem vállalom.
Azt meg, hogy lemaradjon, végképp nem akarom.
Szóval nincs valódi választás, hiába mondja a beszélő fej a kormányinfón, hogy az igazgató engedélyezheti, hogy otthon maradjon a gyerek, ha a tananyag ellátottságot már nem biztosítják.
Talán ma este jót alszik a vezír, aztán reggel a kossuthon meggondolja magát. NEm ez lenne az első eset
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Mi így voltunk novembertől január végéig. Annyi különbséggel hogy még kilincselni se tudtunk mert az első kérdés után úgy elzavartak , mint a huzat.Ki kellett venni magánoktatásba. A szomorú az volt, hogy miután visszament, és jeleztük hogy már másfél éve nem kaptunk róla státusz értékelést és egyébként is le van maradva, még kvázi mi lettünk felelősségre Holva hogy dehát mi akartuk kivenni amiatt maradt le. Miközben mi nem akartuk kivenni, mi csak itthon szerettük volna tartani, és követni azt ami az iskolában is megy kapni onnét a feladatokat.
-
NoLF
veterán
A csaladomnal precizebb csapat ezen a teren nem hiszem, hogy letezik a foldkereksegen, megis minden egyes szolgaltato
elcsuszott a nem letezo bananhejakon. Ket ev utan pl nemreg kijott az elmu-s ember orat olvasni. Mondtam neki tolem ugyan olvashat, de mi nem az elmunel vagyunk ket eve, szamlat eddig sem kaptunk, es az mvmnek fizetunk, mert naluk vagyunk. Kicsit elakadt a szava
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!
igy masnap bedobott egy ugyanolyat, pedig mondtam, hogy nem leszunk itthon. De azert hazaertem 4kor es megint felhivtam, hogy johet... de o mar reg otthon van! Mondom a papirra 5ig van irva...
aztan masnap itthon voltam, es elmondtam neki a kapuban, hogy nem az elmunel vagyunk ket eve

...
-
e=mc²
őstag
Nekem is sikerült az elmúlt 3 évben kétszeri költözéskor abszolválnom e-mailen a közmű átírásokat EON áram, NKM gáz, és ÉDV víz szolgáltatóknál.
Csak megfelelő nyomtatványokat kell megfelelően kitölteni. (Na ez nem szokott menni sokaknak - és egy két nyomtatványt igencsak át kell nézni, hogy akkor mit és hogy kell kitölteni) És csatolni mondjuk az adásvételi szerződést vagy tulajdoni lapot. Netán egy birtokbaadási jegyzőkönyvet ahol a biztonság kedvéért még egyszer fel vannak vezetve az óraszámok és állásai.Fényképeket is jó ha csináltok, nekem az EON egyik alkalommal úgy lazán 1000 egységgel növelte az átírt óra leolvasott értékét és kértek fényképet, hogy bizonyítsam, hogy tényleg annyi volt, amit ráírtam (mindkét) nyomtatványra.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Olvasgattam, és hát köszönöm neked h megemlékeztél rólam is

------------------------------------------------------------------------------------------------------A nyitás meg vicc. És még mindig ott vagyok - bár lehet h befalazott állapotom ebben nem segít - hogy nem látom az eleget hangsúlyozott oltás utáni fertőzőképességet és megbetegedést. Remélem nem lesz nagyobb a baj, de nagyon tartok tőle h hamvába hullt a reményem.
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
várj te még azzal, messze még a péntek. az igazi megfejtések mindig péntek reggel a kossuthon jutnak a főni eszébe.
totális iskola nyitás is volt már 19-re tervezve, aztán a középiskola átment májusra, most meg már az általános iskola felső tagozat is.
még egy kicsit gondolkozik a mester, aztán rájön, hogy minél fiatalabb a gyerek, annál fiatalabb a szülője is, tehát annál kevésbé van beoltva, tehát satöbbi.
én rohadtul nem örülök, hogy jövő héten iskolába és óvodába kellene vinnem a gyerekeimet.
az ovi nyilván offolható, de suliból itthon maradni maszek módon nincs reális esély -
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hétharmadának
A het typoja, felrohogtem, sorry
Amugy teljes agyrem a nyitas.
Oke, van 3M oltott, de meg ahhoz is hetek kellenek, hogy kialakuljon egy olyan szintu vedettseg, amivel az illeto valoszinuleg komoly tunetek nelkul megussza. Ettol meg kivaloan terjeszt.
Szoval van kb. 1.5M vedett ember (aki mar regebben kapott oltast), terjesztesre meg ebbol is alkalmas 1M, de nyissunk. Mi baj lehet? -
...Pedig már majdnem beszóltam a bocinak, malacnak, kutyának, hogy fürödjenek már le...

-------------------------
de más téma. Mit szóltok? Nyitunk. Olyan jók a számok, hogy muszáj.
Igaz, hogy nálunk halnak meg lakosság-arányosan a legtöbben, már egy hónapja világelsők vagyunk, de egy ma publikált közvélemény-kutatás szerint a magyarok kétharmadának (vagy hét..? :D) erről fogalma sincs, sőt, elégedettek a járványkezeléssel. [link]
De nyitunk, mert 3 millió beoltott van. Hogy ezek ugyan még nem védettek, mert nem telt el annyi idő, és nem kapták meg a 2. oltást, és hogy milyen messze vagyunk a nyájimmunitástól, az nem érdekes.Itt élünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
25 000 halottból ha 1250 lenne aki el van hízva, az 5% arány, az a teljes népességen kb. azoknak az aránya akik 30 kilónál több pluszban vannak...

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)