Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memoria habszivacs párnát használtok otthon?
Általában 9k környékén láttam, de még nem vettem rá magam, alváshoz egy ilyen elég vajon? -
BlacKSouL
addikt
[link] De legalább nem gyünnek a migráncsok
-
-
Tim82
félisten
Ilyen régi motorosoknak biztosan újdonság lesz, de a PH!-nak jó ideje van Facebook-oldala is, ahol üzemzavar esetén kiírják, hogy "helló, tudunk róla, hogy gond van, már folyamatban van a javítás", ilyen esetben onnan is lehet tájékozódni. Nem kell belájkolni, elég csak rákeresni. Így volt ez a tegnap esti-éjjeli-ma reggeli kimaradozgatások alatt is, ami amúgy nem érintett mindenkit egyformán (pl. UPC-eseket, Telenor mobilneteseket igen, Telekom mobilneteseket nem).
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt. -
-
válasz
bitpork
üzenetére
szerintem ez eddig is így volt, már egy éve külön volt a kiadó és a hirdetés. Alapvetően, ha médiacsoport-szinten kezelik ezt az egész hirdetés-dolgot, az nem egy ördögtől való dolog, és anyagilag valószínűleg mindenkinek jobb (szinergiák). A kérdés az, hogy mi a szerződéses háttér, hogy ezzel vissza tudnak-e élni úgy, hogy mondjuk nulla hirdetést hoznak - akkor tudja-e a kiadó másnak értékesíteni a felületeket, azaz meddig tart ez a kapocs?
Amúgy egészen elképesztő, ami itt a sajtópiacon megy. Évtizedes kedvenc, normális újságjaim szüntek meg vagy váltak foshalommá (magyar hírlap, népszabadság, napi gazdaság, világgazdaság, figyelő, origo)
Az index sztorija pláne különösen sorsszerű annak tükrében ahogy maga az egész index elindult '99-ben (ti. hogy az egész internetto-szerkesztőség felállt, és csinált egy új saját újságot), és mégis arról szól az egész, hogy oligarchák adják-veszik, titkos opciós szerződések alapján...
-
-
-
gaborbol
őstag
Ugy nez ki az idexet lehet is torolni a konyvjelzokbol...
Tegnap elmentem zoldkartyat csinalni a kocsira:
Levelben es emailben megkuldott emlekezteto szkennelheto az oszlopnal vagy kell neki a rendszam + 4 karakter as alvaz szambol.
$10 dollar ket evre, kiadja wifis odbc csatit, radug, kiolvassa az adatokat keri, hogy tegyem vissza a csatit.Amint erzi, hogy visszakerult az oszlopba, irja is, szevasz, gyere vissza ket even mulva, de majd kuldok emailt.

Nem tudom hany eve lehet, de tegnap vettek eszre

Kinezet alapjan par eve mar ott lehet. -
én meg sűrűn kattintgatok az egérrel. Elég fárasztó!
és amúgy kockahasam van. mélyen, a zsírpárnák alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mostanság heti két kettlebel mellé szokott lenni némi bringa, heti egy foci, meg erre még némi huzódzkodás otthon. Ha nem piálnék ennyit, még talán kockahasam is lehetne.

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én inkább az ágytornát választom, az belefér az időmbe

-
parandroid
félisten
Azért egy kiegyensúlyozott edzésprogramból nemigen lehet kihagyni pár naponta egy kardió-edzést. Amúgy ha sikerül a pulzust 1-1,5 órán keresztül egy becsületes 120-140 közötti szinten tartani, az már simán jó heti 2-3-4 alkalommal magában is. És itt mindegy, hogy ezt biciklivel, szobabiciklivel, eliptikus trénerrel, futással, vagy akár tempós gyaloglással éred el. Persze ha az illető kalóriabevitele a sokszorosa a szükségesnek, vagy csak pocsék kajákat eszik, az más kérdés. No meg egy hiit edzés is mindig jó, de kardió amellé is kell. Az mindenhez kell. Mindenhez is!
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mindennap végigcsinálja 90p edzést. Mivel személyi edző ez így rendben is van,nyilván semennyire sem hiteles egy túlsúlyos,szarul kinéző edző.De azért ez nem elvárható egy átlagembertől.Szerintem ha naponta vagy kétnaponta fél-egy óra sportot valaki be tud illeszteni az életébe,az már szuper.
-
BlacKSouL
addikt
Ha azt a 90 perces órát minimum kétnaponta végigcsinálja úgy, hogy magára aggat mondjuk egy 20-25 kilós hátizsákot, akkor azt mondom meg is érdemli. Elhiszem, hogy aki úszóbajnok akar lenni, az ússzon reggeltől éjszakáig napi 80-100 km-t 16 órán keresztül, de kissé az az érzésem, hogy egyre többen vannak akik ezt a fitneszvelnesz szuperedzés témát kissé túltolják, és aki napi 12 órában ezzel foglalkozik, azt gondolja, hogy mindenki más is szeretné az életét ezzel eltölteni. De aki nem tölt el ennyi időt, annak semmi nem ér semmit. Már ha tudjuk hogy mihez viszonyítunk.
Amúgy tessék, ott van a példa, hogy a kerékpározás nem sport. De akkor mitől sport a sport. Attól mert valaki csak azt tartja annak amit éppen csinál? Vagy ha valaki csak 10 órában csinálja 12 helyett akkor az csak hobbi? Mozogni kéne, de csak és kizárólag azt amit a személyi edző atyaúristenek gondolnak magukról, mert különben nem ér szart se.
-
Talált, süllyedt. Nem igazán látom hogy postáznák JP-ből, ha mégis, akkor írdatlan magas áron.
Közben a nagy érdeklődés miatt, felfedem a titkom. Seiko búvárórákhoz betegesen vonzódom, gyűjtöm a K és J modellek közzül a ritkább darabokat (Kanji, Save the Ocean, Monster Limited), emiatt kérnék segítséget.
-
NoLF
veterán
azt azért érdemes átgondolni, hogy kinek és milyen szinten nem ér semmit a pár km-es izé.
elhiszem, hogy aki életvitelszerűen sportol (mint pl én is anno), annak egy pár km-es úszás, vagy futás semmit nem ér és nem jelent.
node ahhoz képest, hogy egy tohonya elhízott ember otthon ül a tv előtt és chipset zabál sört vedelve, inkább elmegy épp kocogni, úszni, biciklizni pár km-t, szerintem igenis jelent valamit - főleg, hogyha ez valami állandó, később akár növelt távú/sebességű/intenzitású mozgás előszele lehet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezt én is megkaptam anno a személyi edzőtől mikor mondtam neki - csak mosolyog és ezt mondta "ez olyan aranyos,de igazából semmit sem ér."

Aztán tartott egy 90p órát és megértettem mire gondolt...
/és itt nem pro kerékpározásra gondolt,csak az ilyen napi pár km-es izére.
-
BlacKSouL
addikt
in progress..
bár a szesz se segít a dolgon, úgyhogy most azzal is kényszerpihenőn vagyok
meg sportolnom is kéne, bár a múlt hét előtti hét mottója az, hogy a kerékpározás nem sport. Hogy tudniillik mondták, hogy sportolnom kéne. Mondom minimum kétnaponta meló után elmegyek tekerek vagy másfél órát, szarráizzadva magam. Jójó, de sportolnod is kéne valamit. Hátakkorbazmeg, gondoltam magamban. -
BlacKSouL
addikt
Van az az állapot, amikor az ember nagyobb megterhelés után mondjuk leguggol, és amikor ebből hirtelen feláll, akkor megszédül. Nekem korábban is volt olyan hogy le is kellett ülnöm. Mivel magasabb volt a vérnyomásom egy ideje, az orvos átmenetileg írt egy vérnyomáscsökkentőt, ami hatásos, viszont a korábbi konstans magas értékek után a szervezet próbál valahogy alkalmazkodni. És a fenti hatás valamivel fokozottabban van jelen. Tegnap hazaértem bringázásból, és megint előfordult, aztán valamiért bekattant, hogy ez majdnem az az érzés lehet, mint a vadászpilótáknál a nagy gyorsulások miatti hatás, és kipróbáltam, hogy mi van ha úgy csinálok, mint ők, láb, has, altest befeszít, levegő benntart, és működik

Nyilván működik, meg nem is ugyanaz, de a hirtelen szédülés egyből megszüntethető. Még egy fasza G-suit kéne hogy teljes legyen az élmény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
gondolom tudja, mekkora kultusza van a JDM cuccoknak az USA-ban, ezért kér segítséget. nem mintha as USDM cuccok olyan nehezen elérhetőek lennének odaát, de sejtésem szerint japánból szerezni eredeti JDM cuccot nagyságrendekkel drágább, mint egy USA-ban vagy USA piacra utángyártott JDM terméket.
(mondjuk az én USDM civicem is tele volt aggatva JDM cuccokkal, meg is szűnt létezni hamar
) -
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Say that again, slowly.

-
USA-ban élő topiklakó van-e? Egy JDM óra beszerzésében tudna segíteni?
-
ToBeY
nagyúr
Az infraszauna kifogott rajtam.30p kellett volna eltölteni 60fokon,de 22percnél feladtam...
Mondjuk előtte pár órával rendes finn szaunában voltam vagy 10-12percet.
Lehet,a szervezetem azt monda 'nyád, utána már nem is próbálkoztam -
válasz
fokukac
üzenetére
Ez nem fekete/fehér. Mindennek van előnye, és hátránya. Este a parton és tengerben csoportokba verődve a nyugati nép fehér gyermekei... Takbírt követően Allāhu akbar ima szólt a mecset felől. A tájat szépen betöltötte az ima, óriási csönd lett. Ilyenkor a túrista még mindig összesz@rja magát. Utolsó mondat pedig szerintem a szerzőjét is elbizonytalanítja, nem mindegy hová születünk, milyen vallást vagy nézetet követünk. Számomra az itt élő emberek barátságosak, kedvesek és segítőkészek.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
lol, a cenzúráról szóló wikipédia-cikket is lecenzúrázták, váó. Tiszta 21. század...
Na mindegy, én igazából kerülöm az ilyen illilberális államokat, elvi okokból.
Lehet, hogy hamarosan ezt is kerülnöm kell.

-
válasz
fokukac
üzenetére
Höh... Be se tölt. "A biztonságos kapcsolat sikertelen"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#64039 ToBeY: Nekem annyit nem ér a dolog, majd otthon feltöltöm felhőbe a képeket, addig elvan kártyán is. Alap Ebay/PH/térkép-hez ez is elég, máskülönben jobb néha elkószálni telefon nélkül is, és reménykedünk hogy a veseturizmus Tropojë-ból nem ér utol.

-
-
-
tbs
addikt
Komoly kerdes: bresaola-t hol lehet venni (attetszore szeletelve) Budapesten..? Valodi forras kene, nem "talan a culinarisban" (ott pl. nem).
Nolfie bebi..? Pls ask you most beauty half!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi szállodánkban is sz@r volt a free wifi.Ezért kénytelen voltam fizetősre váltani, az korrekt volt (simán ment róla youtube,insta) viszont 15juró/ hét vagy 3€/nap
Gondolom nem véletlen van ez így kitalálva,hogy van ugyan free wifi,de tök halott.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
biztos lelassítja az internetes cenzúra...

szóval jól gondold meg, hogy mit írsz, és mit olvasol, különben lehet, hogy hosszabb ideig tart a nyaralás.
-
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nemtom, ha beírom, hogy pina, akkor holnaptól a fészbukhirdetésekben is megjelenik?
Mos'má' mindegy, kipróbáljuk.Amúgy ja, mindenki törökbe megy nyaralni, úgy látszik most törlesztünk a 150 megszállt évért?
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Fosik mindenki, hogy lehallgatják. Profilváltásról nem tudok, de ideje sem lenne rá. Két hete költözünk, élni nincs időnk. Sőt, futni sem.
. Ma szabadnapos vagyok, nekiálltam feldolgozni a karton- és ládatornyokat. Épp most raktam össze a gépet, de a hangfalak kábelét pl. nem találom, pedig pont valami háttérzenét akartam csinálni a pakoláshoz.De ha valamennyire végre készen leszünk, és leülni is lesz hova, akkor felbontjuk az üveg bort!
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, hogy megölték a törökök a topicot...

De más téma: Katica profilt váltott..?

-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Alanyában még nem voltam így nem tudom milyen lehet,de Antalya-Side környéke elég jó.(arra már voltunk párszor)
Eddig mi is főleg német szót hallottuk szállodákban,de ahol most voltunk inkább oroszok voltak nagy számban.Ami a szabálykövető németek után kiábrándító volt...Eddig én is azt gondoltam,hogy magyar átlag angol tudás sz@r,de akkor a törököké a turisták által látogatott helyein egyenesen botrányos.
-
Ma indulunk arra (Alanyába), kíváncsi leszek, bár állítólag a turisták miatt inkább német (szavakat) nyomják. Az átlag magyar nyelvtudás meg elég siralmas, nem használom az english-t és sajna én is sokat felejtettem.
-
FehérHolló
veterán
Tudtok esetleg ajánlani egy nagyobb ékszer üzletet Budapesten?
Nyaklánc, nem gyűrű.

-
ToBeY
nagyúr
Egyébként érdekes volt,hogy a törökök rosszabbul beszélik az angolt (szállodában,boltokban) mint a magyar átlag. pl öt percet aktvizitem a pincérrel,hogy kapjak szénsavas vizet.már mindenhogy mondtam neki, - erre rávágja soda?yes,soda! - többet nem kértem szénsavas ásványvizet

-
tildy
nagyúr
No, most pár hónapig elrakhatoak a nyári szoknyacskak és sortok, itt az ideje a nyaralást befejezni. És lassan vágni a centit. Már csak 3 hét ‘lablogatas’ egy kis ovis beszoktatassal fűszerezve , utána vissza a mókuskerékbe. Kar, most élvezem az otthonletet , de első a család, beleértve imádott férjemet is.
-
Vérboci
addikt
A szegény boci panaszai (írta Donászi Magda verse)
Szabin voltam, nem vagyok hulla fáradt, a gyerekek is korán feküdtek, a sötétedésre se kell már 10-ig várni, hideg sincs, szél sincs, se eső, se felhő. Hát beöltöztem, kipakoltam és összeraktam a kis távcsövemet, hogy meglesem a Marsot, a Szaturnuszt, pár "nyári" gömbhalmazt meg galaxist.
A Szaturnusszal kezdtem. És azzal is fejeztem be. Mert a 200 méterre lévő szájbaQrt labdarugdosó pályán felQrták a hetvenmillió wattos reflektorokat, mert mint kiderült "a foci éjszakája" című rendkívül nívós (muhaha) sport(?) rendezvény van. Kábé környező 3 falu meg utána rég elfeledett (értsd sosem ismert) öregfiúk futkosnak a kísértetek órájába nyúlóan, ahelyett hogy beinnának valahol, aztán bucira vernék egymást egy széklábbal. Olyan világos van az udvarban, hogy lámpa nélkül lehet zöld zizi-kereső versenyt tartani a fűben.
Kellett ez a stadion ide a házak közé nagyon. (nem, nem Felcsút) Legközelebb arra szavazok, aki temetőt csinál a stadionokból. Akkor sípszó, meg hujjogás se lenne. Ezt speciel el lehet lesni Boszniától...Ma sem lettem fodballrajongó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vébé alatt én is néha belefutottam, utána meg már direkt néztem, aztán arra jutottam, hogy ki lett nekik adva: nem baj hogy véget ért a kampány, még mindig toljátok a sorosmigránsbrüsszelt, nehogy valaki azt higgye csak a kampány miatt toltuk. Úgyhogy az 1 perc 75%-a továbbra is folyamatosan a sorosmigránsbrüsszel volt.
Kukac: aszondod, ha kikapcsolom a gugli célzott hirdetéseket, akkor a telefon se fogja lehallgatni az élőszavas IRL baráti beszélgetéseimet, és a prohardveres fórumhozzászólásokból se válogatja ki a fészbukhirdetések potenciális témáit?
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nagy neha nezem a kiralyi sportcsatornat es ugye toljak az egy perces hiradot, sajna nem mindig sikerul idoben pauset nyomni a streamre, de azt megfigyeltem, hogy a "hirek" fele az kb. az, hogy XY szerint / nyilatkozta / stb. ezmegazvan. es igy vegulis nem is hazudnak, csak velemenyrol adnak hirt, a velemeny valosaggal valo korrelaciojat pedig nem kell ellenorizni ugye

propaganda jozsi tart egy sajtotajekoztatot, ahol hulyesegeket beszel. ezt minden propagandaujsag / radio / tv hirul adja, hogy jozsi eztmegazt mondta.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem nagyon rosszul teszed. Régen ez lehet, hogy működött, de ma már nagyon nem.
Az igazság / valóság már nem félúton van az index és az origo között.A szabad sajtó nem "elhallgatásról" szól, hanem arról, hogy bárki bármit megírhat. A sajtó fő szerepe a hatalom kontrolja a nyilvánosság útján, és hát ez már eléggé sérült kis hazánkban.
Ezen kívül egy dolog a tény, és egy másik a vélemény. Meg vannak úgynevezett sajtóetikai elvek, források ellenőrzése, stb.Az origo - és a többi, hasonló befolyás alatt álló, kb. 120 db propagandatermék - már réges rég nem tényeket közöl, hanem álhíreket, a hatalom éppen aktuális érdekeinek megfelelően. Igazából kiépítettek egy teljesen alternatív valóságot. És ez már nem vélemény, hanem a tények megmásítása.
A stílusról pedig ne is beszéljünk, azok a jelzős szerkezetek magukért beszélnek.
És sajnos ez nagyon sok mindenkit eléggé befolyásol...Igazából számomra egészen elképesztő az, ami ebben az országban történik. Nem tudom, hogy 2-4-8 év múlva lesz-e még olyan sajtóorgánum, ami független lesz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az biztos hogy nem, legalábbis mondjuk úgy, hogy ha a kézzel kikapcsolható mód tényleg kikapcsolja, akkor ki volt kapcsolva már talán hetek óta. Max cellainformáció, de az is necces.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hmm, érdekes a mai hírfolyam
Gondolom semmi összefüggés nincs a korábbi hsz tartalma, és eközött a fészbukos "hirdetés" között.
Mert fura hogy most nem mosógépet, vagy P&G termékeket akarnak rámsózni.
A laborvizsgálatomról pedig csupán itt írtam, meg szóban beszélgettünk a barátaimmal előző este. Akkor ezek közül melyikből jött a sugallat a fésznek, hogy ezzel célozzon meg? -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Talán tavaly nyáron akadtam össze egy kedves barátom sok éve nem látott testvérével, ő győzködött, hogy nekünk ott Németországban fogalmunk sincs, milyen borzasztó a helyzet, mert a német kormány, ill. média mindent elkövet, hogy eltitkolják a migránsok mindennapos rémtetteit, az iszlamizációt, amit a zsidók irányítanak (ez kicsit homályos részlet volt), a temlomrombolásokat, meg mecsetté átépítéseket, no meg a buzilobbi tevékenységét, akik a mi gyerekeinket is homoszexuálissá, vagy transzneművé fognak nevelni, mert már beszivárogtak az iskolákba. Olyan szinten leblokkolt ezt így élőben hallani, hogy el is felejtettem megkérdezni, hogy amúgy mind meg leszünk-e kemtrélezve is?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Ma szabadnapos vagyok, nekiálltam feldolgozni a karton- és ládatornyokat. Épp most raktam össze a gépet, de a hangfalak kábelét pl. nem találom, pedig pont valami háttérzenét akartam csinálni a pakoláshoz.