- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, először az életben felhívott a melós, hogy késni fog.

-
Bubu79
addikt
Pálinkás jó reggeltet Mindenkinek

Verus: Áfonyás? Kapok hozzá Hupikék Törpikés bögrét is?

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Attól függ, mihez.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát, mondjuk a nagy hőmérséklet, nagy nyomás, tágulás - ezek együtthatója sem egy kimondottan jó párosítás...

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
A robbanáshoz oxigén (vagy valami oxidáló anyag) is kell.
Persze én sem játszanék vele.
Tudja a fene, hogy mit kevernek még bele, hogy növeljék a nyomást. (Szén-dioxidot azt biztos.)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
gondolom megmelegíteni a csövet/zárat nem játszik (h lepattogjon a festék)...

-
Drizzt
nagyúr
Az egyik gázcsapot elzártam, de a másik tényleg le van festve úgy, hogy mozdítani se lehet. Grat a festőknek!

Nemsoká megyek grafikus játékok fejlesztése előadásra, bár nem érek oda az elejére úgyse.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Meg lehet csinálni, ha elmegy az ember a komlói gyártóhoz (akinek az emberi ma jönnek), kicseréli a 160-as hálót 230-asra (egyedileg gyártott cucc, máshol nem kapod), utána felhozza Pestre, majd nekiáll egyedül szétbarmolni a rendszert.
Ők cseszték el, csinálják meg. Ingyen.
Nem fogom egyénileg megkísérelni a javítást.ladybug: Egyetlen spéci szerszám egy középen befűrészelt csavarhúzó.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
olyat még tényleg nem láttam
de biztosan meg lehet csinálni, nem ismerek lehetetlent, csak tehetetlent 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
mivel van egybeépítve micsoda?

-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ok, értelek. Azt hiszem, nálunk is egy pécsi cég dolgozott. Viszont ők pontosak voltak.
Janoska: Én is szakemberre bíznám.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Nem tehetem meg, mert Pécs mellől jönnek, és a forgalom miatt kell hagynom nekik egy óra pluszt mindenképp.
Egyébként múltkor úgy volt, hogy 8 és 9 között ideér, megmondtam neki, hogy 11-ig érek rá, ehhez képest fél 11-re ért ide és fél 1-ig csinálta a dolgát. Tehát tök mindegy, hogy mit mondok, magasról lekakilják. (Egy 2 órás melóra nem mondhatom, hogy 10-től 11-ig érek rá, csinálja meg addig.)
Az utóbbi számok tájékoztató jellegűek, csak az intervallumok hossza felel meg a valóságnak.Lehetnek ráérősek, nem nekem pihen benne lassan 1 hónapja 100k pénzem.

-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Túl türelmes vagy. Az időintervallum sose legyen több, mint 1 óra. Azt kellett volna mondanod, hogy fél 11 és fél 12 között ráérsz. Így megint ráérősek lesznek.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
mivan megint redőnyt pakolnak fel?hány ablak van azon a házon?

-
FehérHolló
veterán
Ma megint jönnek melósok. Mivel eddig legalább másfél órát késtek (a rekord 5 óra), kipróbálok valami új módszert. Azt mondtam nekik, hogy fél 11 és fél 1 között érek rá, ha addig elintézik, akkor készen lesz, egyébként így jártak.
Egyelőre olyan érzésem van, hogy 1-re fognak ideérni, de majd meglátjuk. Szerencsére a 2-től 5-ig tartó órám most kivételesen ellógható.
-
NoLF
veterán
nem jöhet be mindenkinek

ráncfelvarrni általában a "sláger" nagy példányszámban eladott autókat szokás, melyeknek esetleg az új vetélytársuk megérkezett és még megpróbálnak versenyben maradni míg kijön az utód.nemtom melyik STi-re gondolsz, de az újabbak 280 lovasak ha jól tudom, amerikában meg 310.
havernak van sima wrx-e, persze power csomagot már megkapta így ő is 280 lovas... hmm...
kár hogy olyan sokat eszik, így nekem nem álomautó, persze benne ülve mindig széles a vigyor a pofimon 
-
válasz
bolondember
üzenetére
engem csak a kiválasztottak érinthetnek meg.
és ők sosem férfiak.
Ui. buzievagy?
-
NoLF
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
adott egy autó, amit kitaláltak, jó, de már öregszik egy kicsit, és az új változat még nem érkezik meg mert nincs pénz feljelsztésre/nincs még itt az ideje/még egy bőrt le akarnak húzni az eredetiről. na ekkor csinálnak ráncfelvarrást, ami egykét külső szépítgetést, s az eredeti változat nagyobb bakijainak eltüntetését jelenti, esetleg új motorok bevezetését, belső tér átvariálását, több extralehetőséget stb. foglal magában.
általában kisebb autóknál alkalmazzák. ilyen volt az első swift, a 206 pug, stb.
-
válasz
bolondember
üzenetére
hozzám ne érj, b+!
én nem vagyok olyan.
Verus : nem nézed ki a turbójárgányomból, hogy lenyom egy hondát?

-
már hétvégén is furcsa csörömpölő hang jött a kipugogóm felől, de tegnap végképp kilyukadt, így most olyan hangom van, mint egy tuning zsigának

jó mély, öblös, brutális.most már tényleg igazi csajozós autó lett a szuzukimból... :
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Katica, a lányaid nagyon buknának rá

-
BlacKSouL
addikt
nem kell sok, kb 2 év alatt fogyott el az a meglévő 20 db, amit valahonnan örököltek, de az idők homályába vész hogy honnan...
Szóval elég kis mennyiség, 2-3 évente max 80-100db-os nagyságrendben, ezért nem éri meg fröcssöntő szerszámot gyártatni. csak most pont elfogyóban van, és sorleállást veszélyeztet
Sajna fa nem jó, fa alapú anyag nem lehet az üzem területén. -
BlacKSouL
addikt
Igazából olyan kéne mint a körkötőtű, de 1 heti melóval se mtalált senki műanyagot, csak kizárólag fém alapú, műanyag bevonatos van.
Annyira merev kell, hogy egy 3 kefés, kb egy női marok méretű elektromotor 3 szénkeféjének gyártás előtti biztosítórugóját az armatúra behelyezése után ki tudják pattintani, hogy a szénkefe a helyére ugorjon.. Tehát relatíve merev, de nem bakelitkeménységű.
Mindegy hogy hogy van kifúrva, az csaqk ahhoz kell hogy párosával összekösssük, és nyakba tudják akasztani a dolgozók, ami a leggyorssabb elérhetőséget biztosítja, és nem kell letenni.A másik végét pedig néha meg kell hegyezni, hogy a biztosítót ki tudják pöckölni vele. -
NoLF
veterán
jóreggelt. eddig semmi effektív melót nem tudtam végezni mert a kedves sabayon linux egy tegnapi rejtélyes restartot követően úgy összefosta magát hogy most sikerült rendszert tákolni belőle a rendszergizdának.
-
BlacKSouL
addikt
Help!!Akinek van ötlete, hogy hol lehetne kapni műanyag(!) mikádó játékot, vagy ahhoz hasonló, kb 4-5 mm átmérőjű, kb 15-20 centi hosszú műanyag pálcikákat, amiket ki lehet fúrni, ki lehet hegyezni, az sürgősen szóljon, mert rohadtul nem lehet kapni semmi efféle terméket, és az üzemben meg nagyon kéne. Már 4 ember keresi folyamatosan, de semmi használható.
Olyan helyről kéne, ahol tudnak adni vagy 30-40 darabot, és rövid időn belül el tudják nekünk küldeni.
Köszi! -
válasz
bolondember
üzenetére
legyen?

-
Csyppa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem nem lesz, nincs ma kedvem táncolni

btw Jó reggelT.
-
bolondember
MODERÁTOR
Kellemetes, munkamentes jóreggelt kínálok...
mizu?
Lesz ma eső?
-
1010
őstag
rossz reggelt
borús idő van
hideg van
büdös van a városban -
tildy
nagyúr
Madárfüttyös, kellemes , boldog jóreggelt
Remélem ma nem ázok sz.rrá, tegnap vicces volt
Szia yeti: volt rajtam egy amúgyis lenge blúzocska, hát képzelheted eső hatására mi történt

Tényleg, nem emlékszik valaki a kelly Semptonos aláírásomra? azt hiszem ő volt az akitől idéztem, valami olyasmi volt benne, hogy a legnagyobb ellenség a fejünkben lakozik...Vagy Nehéz megküzdeni azzal az ellenséggel, aki a fejünkben lakozik?
-
7
addikt
Kellemetes reggeltet itt is!

-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
(csak családiasan a szmájlíkkal
) -
Jóreggelteket Huszárok!!!

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére

Király.
Amúgy hollandoknak kell írni, szóval nem életbevágó a tökéletes fordítás, csak magamtól várok el egy szintet. Ahogy észrevettem, bneszélni ott se beszélnek általában túl jól angolul, pedig egy hétig voltam ott kórházban. Azért így is sokkal jobb volt, mint idehaza lesz, gondolom. -
venember83
nagyúr
Ezzel jó éjt kívánok az offosoknak.
Nem, nem aranyos kislány, de nem, nem is jó, ne nézzétek meg, bele sem.
Jóccak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Steam Deck
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Okoskásat vagy Törperőssel elátott bögre legyen? 

mindegy, jóvót kicsit kötekszeni 
De tökmindegy, egy Impreza azért ad némi fellépést az embernek. Legalábbis én elhetyegnék benne naphosszat.