- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Csak kapitalista munkaidőben van magány teszt sajnos. Éppen most kellett sógornőmnek is. Mint kiderült a főnöke pár napja már sejtette h gáz van de azért a hetet csak végig kellett dolgozni úgy hogy csak csütörtök este ejt róla szót... Pénteki első tesz negatív szerencsére.
MOD
Mielőbbi jobbulás kívánok és hogy a család megússza!
-
Vérboci
addikt
most én vagyok fasz, vagy ebben a kurva országban nem lehet szombat délután koronavírus tesztet csináltatni? (esetleg mindkettő igaz)
ügyeleten telefonban csak az igyak sokat, csillapítsam a lázam kezdetű titkokat árulták el, illetve ha a halálomon vagyok, hívjak mentőt. az összes magánlabor meg péntek négykor lehúzta a rolót
vajon ha "eljátszom" hogy szarul vagyok (értsd szarabbul, mint amennyire), akkor hívhatok mentőt? visszaélni nem szeretnék ezzel, de itt a két gyerek meg a feleség, azért tudni kellene, hogy velük is merre tovább.
bejött amitől féltem... nem a betegségtől magától, azon túl leszek, csak amíg tart a móka, addig mi lesz velünk? majd biztos az önkormányzat fog nekünk bevásárolni
de legalább egy csapásra megértettem, mitől terjed így ez a szar. nincs teszt? akkor betegség sincs. Gyerekek hétfőn mehetnek oviba, isibe, feleség a vendéglátásba (gyári büfé és étterem!) vajon hányan gondolkodnak így? (én már tudom, mert azt is tudom, hol fertőződtem meg... felelőtlen faszok... de inkább a földön fekvőkbe nem rúgok bele) -
Marcsello31
őstag
Lehet hogy van valami beépítve a reklámba, amit mi szemmel nem látunk. Nekem votl pár nap mikor naturban dobta fel a böngészőm a reklámokat, androidos telefonon, aztán jöttek a sex alapú reklámok, félig megadott telefonszámokkal, stb, persze tudtam hogy ez átverés. nem reagáltam 1ik kamu üzenetre sem, csak merítette a telefonom akkuját. vagy félóránként felugrott egy ablak a kijelzőn, berágtam újra telepítettem az egész telót oszt cső. Egyenlőre. De nagyon idegesítő tud lenni. Volt olyan is, hogy találtam egy internetes munkát a neten, abban ott volt a csali hogy tökjól hangzott, de, az elején anyum nem vette észre az emeltdíjas telefonszámot, és bameg. 3perc beszélgetés 5.000ft ba került a számlán. LOL? Azóta sem veszem fel az emelt díjas hívásokat sem indítok.
-
Marcsello31
őstag
Nekem az egész telefonom egész nap reklámokot dobott, chrome alatt, ha akartam ha nem, berágtam, újra húztam az egésztelót, eddig elvan. Android is csak addig atom stabil, míg nem kap be valamit
egy 8magos xiaomni telóm van.
Hajajj ideje elköltözni lassam a Marsra. Már csak Terra formálni kellene

Tök cuki az új fotó, már ha hihetünk róla. -
ToBeY
nagyúr
Másnál nem fagy a ph androdion chrome böngészővel?
Vagy két napja iszonyúan szaggat a ph! -
NoLF
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ertem mar
nyilvan teljesen mas sikon mozgunk, nekem az zsigerbol jovo egyet nem ertes szoba sem johet, valamint ismerem Montit ezert az egyedul elest nem tudtam parhuzamba vonni vele kapcsolatban, node mindegy.
engem meg nagyon sokaig nem fenyeget az a veszely, hogy ilyen piszlicsare szarokkal foglalkozzon barmelyikunk is, hogy egy marka egy szin egy sorozat... egy nagy lofiszt fog erdekelji, foleg ha beepitett es nem is latszik

-
én egy indesit mosogatógépet használtam ~10 évig, sose volt semmi baja, csak kicsit hangos volt.
Az új kecóba ilyen 6000-es sorozatú Bosch-t vettem, jó drága volt, de álomszerű, hogy milyen csöndes az előzőhöz képest. Már lassan 4 éves lesz, és semmi baja nincs. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Neeeee, ugyanez van nekem is. Rakas fos az egesz. Nalam a bejovo szelep, a motor, futorszal es a vezerlo egyseg lett cserelve. A vezerlo az komplett kabelezessel jon, le kelled szedni mindent es ujrahuzni. Jo moka volt.
A futoszal az "vicces" volt, mert azt tortent, hogy nem kapcsolta le. Mi is ejszakara kapcsoljuk be, szoval reggel kinyitom es omlik a forro levego kifele, meg jo hogy nem gyulladt ki az a szar. Garancia mar lejart, de felhivtuk a Whirpoolt. Kuldtek embert, mert ugye ez tuzveszely. Ember megjon, megallapitja, hogy nem kapcsol le a futoszal
. Majd nemi papir irogatas utan kozli, hogy akkor $350 ki is tudja cserelni egy olyanra ami nem gyujtja fel a lakast. Mert a garancia lejart, tehat nem javitjak ingyen. Ingyen csak megmondja, hgy eletveszelyes.A haz Frigidaire cucokkal jott. Elso nap hivtam is a garanciat, mert a szaritonak iszonyat hangja van. Egyszer nem hasznaltuk. Jon a szerviz, kitalaljuk kozosen, hogy a dob nincsen kiegyensulyozva, valoszinu valami ball bearing nem jo. Uj dobot rendel, 2 honap alatt talan itt van.
-
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Milyen mosogatógép ez?
Az eletem megkeseritoje.
Whirlpool WDF520PADMValami biztos van benne, vagy semmi nincs benne.

Konkretan a padlo lapok kozott bugyogott ki a viz amikor rapleptem. Nem tudom mennyi vizet hasznal egy full mosashoz, lehet hogy csak annyi volta padlon, de reggel 6-kor nagyon soknak nezett ki. -
FehérHolló
veterán
-
gaborbol
őstag
Pontosan erre gondoltam, a konyha az teljesen az ove, nagygep rendeleskor viszont az enyem volt az utolso szo: Igen dragam, jo lesz, nekem is tetszik.

Autovasarlas meg hasonlok ott viszont teljes szabadkezet kapok, csak a formaval es a szinnel kell kozos nevezore jutni.
Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.bobsys: Ez ugy kibirta a 4 evet, hogy a magnes szelep csak egyszer volt javitva, es a futoszal amikor beszart ugye ki lett cserelve, de az uj valamiert jobban melegitett, es konkretan kiolvaszotta az alatta levo muanyag hazat amit csak az esemeny utan vettem eszre.

Mivel este szokott menni a normal mosas, ami 3,5 fel oras.Lefekves elott-vacsora utan inditiom a gepet.
( A nyomogombok meg a kek ledek a gep elejen vannak, es fel programnal a 3 eves fiam a " cancel" gombot nyomogatta hetekig, ugy hogy fektetes elott mar el sem inditottam)Reggel mikor jottem le a konyhaba, eszrevettem, hogy allok a vizben. A laminalt padlo tocsog a vizben, tisztara megvetemedett, ebbol csere lesz... A mosogato gepbol ejjel szivargo forro viz, megtete hatasat , van ahol 4 mm-es res van a lapok kozt a sarkok meg felpondorodtek picit. Gondolom mivel szivargott a viz, ez meg mindig toltotte ujra, mert hogy nem volt eleg a vizszint masogynem lehett volna itt ennyi viz a padlon.
Ertelem szeruen szeretne, ha az uj mosogato gep ugyan olyan lenne mint a regi, hogy passzoljon a tobbi nagygephez. Ket opcio van, megveszem detto ugyan ezt a gepet $580 dollarert, ami ugyan igy le fog terdelni, vagy megveszem ennek a femhazas verziojat 750 dollarert amibe valoszinu minden detto ugyan az, tehat szinten le fog terdelni, de nem aztatja el majd a padlot.
Bepitett gep, jo lenne, ha talanek pont ugyan ilyen butorlapot, de mivel kb 15 eves es semmilyen cimke nincs benne, ezt a szint meg format az eletbe meg nem talalom sehol..
-
Bingó.
...És most magyarázzuk el a friss házasnak, hogy mi az egyedül élés előnye..?
Vagy majd rájön ~10 év múlva?
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hat igen, ez az egyedul eles nagy elonye.
Electrolux suto melle Bosh mosogatogep? Micsoda?
Nem, hogy ugyan az a marka, de meg ugyan az a sorozat osszeillo, szinben es formaban teljesen megegyezo darabjai!
Most, hogy a mosogatogep 4ev utan elkoszont. ( soha ne vegyel muanyag usthazas gepet, csak a rozsdamentes belsovel) a gyarot termeszetesen mar nem azt a rozsdamentes kulso boritast hasznalja amit anno, hanem szalcsiszolt rozsdamentes, ami meg tavolrol sem hasonlit a regire.
A regi model kifutott, kb 25 modelbol van ketto, amit vagy nem arulnak ar sehol, vagy az eredeti ar duplaja.
-
Marcsello31
őstag
Ezzel is lehet főzni, csak másképp kell meghajlítani a tekercset, úgymond laposra, gazdaságos főzés.
[link] Mindenki úgy alakítja a konyháját hogy neki jó legyen.
Gondolom egyén függő. Vagy Pizza futár. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Sutobol [ez] a titkos tipp.
Mindenhol jo review-k, es ennyi penzert pirolitikusat mas normalis markabol nem lehet kapni.
A gozfunkcio meg a homero mar csak a cseresznye a tejszinhabon.De ha nem fogadod meg a tanacsomat, akkor is ugyelj arra, hogy olyat ne vegyel, amelyik nem pirolitikus, szerintem ez a legjobb feature sutokben az elmult 15 evben.
Indukcios fozolap eseten kb. mindegy, az fontos, hogy ne 5 fokozatot tudjon, hanem legalabb 10-et, mert akkor finoman tudod szabalyozni, hogy ne fusson ki.
Mosogatogepbol en is Bosch series 6-ot vettem.
-
válasz
parandroid
üzenetére
én is ettől félek

Ui. két héttel ezelőtt vasárnap délután már olyan idegállapotban voltam, hogy ugrálva üvöltöttem én is, hogy "HAL-KAB-BAAAAAAN...!" (hadd döngjön a födém)
Azóta nem jöttek az unokák, nem értem, miért...
De lehet, hogy csak félremagyarázom, és amúgy észre se vették a saját zajuktól. Amúgy nem sok az a 8-10 óra, amíg itt vannak, gyorsan elrepül.Meg így 3 év után a fogyatékos apját is megkértem, hogy ne kúrogassa már be a vasajtót. Nézett rám nagy kerek szemekkel, hogy "miért, hangos?". Á, nem b+, csak az egész ház döng tőle... "ja, de akkor majd kulccsal kell..." - úgy bazdmeg.
Azóta nem is kúrja be, csak naponta 5-6-szor. Előtte 25 volt...
Apró örömek az életben. -
nekem egy új lakás néz ki, ahol nem üvölt senki, meg nem csapkod senki.
Már vettem lottót
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem is kinéz majd egy új konyha. Mosogatógép fasza Bosch, az marad, de beépíthető indukciós lapra, meg hozzá sütőre ha van valami titkos best buy tipp, az jöhet. Még nem néztem körül, szóval full fogalmatlan vagyok. Beköltözéskor vettünk gyorsan egy egybe aeg-t ebayen valami 200 (?) eur-ért, újszerűen (tepsi még gyári nejlonban, de az egész cuccot talán ha 2x használták), teszi a dolgát, de elég alap cucc, meg ugye van egy rés a konyhaszekrényben (ami amúgy is elég gányolt valami), és oda van beállítva, ami olyan meh...
p
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
termvezni millió dolgot tervezek, a megvalósítás egyelőre több dolog tekintetében is akár évekkel eltolódik, úgyhogy semmitől nem határolódok el. fontolóra vesszük a beépített főzőlapos megoldást is, de sütő mindenképp kell, ekkora helyre meg hogyan-miként, meg egyáltalán megéri-e hogy aztán 1 éven belül kiderüljön hogy le kell bontani az egész házat a picsába, vagy elköltözünk innet a getszibe, és akkor az eladáshoz/albérlőnek minek öljünk bele annyi pénzt/energiát, amik amúgy is fogyták vannak mostanában már, szóval eh

marcsello: a full vegán ismerősöd megsúgom, nem azért olyan vékony hogy átlátni rajta, mert vegán, hanem mert vagy olyan alkatú ember genetikailag, esetleg olyan gyors az anyagcseréje, vagy simán "hülye" és mint oly sokan, divatból vegánkodik mindenféle tájékozódástól mentesen, és szépen alultáplálja magát, mert fogalmatlan. esetleg van egy alapbetegsége... én kb egy évben 2x eszek nem növényi alapú kaját, ehhez képest most éppen 98 kiló vagyok, mert nem mozogtam egy jó ideje a hátam miatt.
voltam már anno húst hússal zsírt zsírral étkezés mellett 108 kiló is, meg ugyanilyen táplálkozás mellett 80 kiló is.
"vegánságom" óta voltam már kb ideális 90 kiló is, meg jól nézek ki 94 is, most meg puhos 98 vagyok, csak és kizárólag az életvitelre és a mozgás mennyiségére (meg munka, ergo stressz, piálás stb) tudom visszavezetni azt, hogy hány kiló vagyok, nem a diétámra.
arra millió mást fel tudnék hozni, de ez nem az a topik
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
ok, köszi

nálunk költséghatékony megoldás lesz természetesen, valamint a méret is fejtörést fog okozni, de privátban szívesen várok tőled minden tapasztalatot, ajánlást, messziről kerülendő márkát stb

mosogatógép és gáz/villanytűzhely fog majd kelleni egyébként.
marcsello: a konyhám a fentiek alapján nem túl látványos eleme a háznak (ami alapból alle zusammen nem egy dekoratív ingatlan
), mindenesetre a kaják jól szoktak kinézni, annyi szent. ugyanakkor el kell szomorítsalak, mert nálunk nem kerül az asztalra állati eredetű étel, így a nagy átlag számára nem túl impozáns - bár ránézésre az összetétel nem azonnal megállapítható. -
magyar nyelvű Word programban hogy mondjuk a section break-et?
nem találom sehol...
agyrém ez, hogy a MS mindent lefordít magyarra... Az összes excel függvényt is, pl.
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Semmi gond, megesik.
Nem meglepo modon azt mar reg elinteztuk, uyanakkor mostanaban teljes konyhabutor cseren gondolkodunk. Ha netan nagyon raernel, atugorhatsz ranezni egyszer, de kapkodni nem kell
of -
Amikor a furnér visszanyal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
fura, én épp 2019 május óta várom hogy szólj, mikor jössz megnézni a konyhát
-
Winner_hun
félisten
2019.06.26-án adtam egy árajánlatot, most jött rá válasz hogy kéne, de kicsit olcsóbban (fa helyett bútorlap). Jó a tempó, még rajta is túltesz

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tobb porkoltszaft marad az atletaban, ha nem centrifugalod?
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én a centrifugázást is szoktam hagyni, kicsapja a zsírt.
p
-
-
ennyi háztartási gép-gasztrót egy rakáson...
és autó motoron sütöttetek-e már sztéket?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mi a mosogatogepben szoktunk szuvidalni...

-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekünk ilyen Aldi-s van teljesen jó,szinten mindig van a boltban,max nem akciós.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
random aldikban mindig van amúgy...
nem csak amikor akcijós.a liternek ne dőlj be, azt minden gyártó máshogy értelmezi.
egy 5 literesnek mondott tefal fele akkora mint az 5 littyós princess.
meg kell nézni... -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
én ~1,5 évet vártam hogy legyen a lidlben, de nem lett ekkora csak kisebb így rendeltem netről... sokkal ott sem olcsóbb, a gari meg - kinek mit ér. amint látod nem egy atomreaktor, sokminden nem tud benne beszarni, ahogy mondod.
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
amit linkeltem az pont 3.6 lityis, ahogy nézem ilyen 2.5 körül van a legtöbb, de amúgy alapvetően 2 főre kell
többieknek is köszi, nemtom megéri-e várni a lidl-sre a plusz gari miatt, de kb. egy fűtőszál + ventillátoron sok minden nem tud elromlani ... gondolhatnám, ha a szuvidolóm, ami tényleg csak 1el bonyolultabb, nem sz@rt volna be kb. az 5. használatnál
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Actifryunk van, ma már nem ezt a keverőlapátos típust vennénk, hanem a fiokosat.
-
Hétvégén hatalmas implementációkat tettem. Összekötöttem végre USB-n a PC-met az Audiolab M-One erősítővel, így most az a DAC / hangkártya. Azért nem kicsit lett jobb, mint a Chromecast Audio-n... És megy rajta a Tidal Masters minőség is a gyári appal...
És itt volt a kábel szeptember óta, csak annyira öreg, fáradt és lusta vagyok már, hogy lusta voltam megcsinálni...
Régen, ha volt egy új kütyüm, addig nem feküdtem le, míg be nem szereltem, most meg... Már a hamu is mamu.
De legalább jól szól. tényleg elképesztő a különbség, mennyivel jobban szól usb-n, mint a többi módon, ahogy eddig rákötöttem a zenét -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
a méretre figyelj egyedül. nem tudom hányan vagytok, de a kisebbek 2 főre okésak, de 4 fős családhoz xxl méret kell
egyébként aldi lidl vonalon vannak ilyenek (kisebbek is, nagyobbak is) 3 év garival -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szekelyvill a forgalmazo, nem a gyarto.
ugyanilyen van nekunk, full franko cucc - nemet dobozolas, kinai gyartmany - aldiban lidlben is arultak, ebbol van a csaladban is vagy negy, semelyiknek semmi baja de amugy is 1 ev gari tehat sztem ne sokat szarakodj

-
concret_hp
addikt
ilyen sütő jó lehet, vagy mit kell nézni? székelyvill gyártó az picit wtf
jó nagy gombok vannak rajta 
-
Marcsello31
őstag
Kellene valami jó vírusító progam erre a virusra már, az avast nem bír vele "Covid" vicc.
Am megjelent egy új variáns már megint.. Há mi lesz itt? Vírustanya?
-
-
rushty
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
A lurdyban mindig kevesen voltak. Lélegeztetőgépen :D van az a hely. A sugár is szellős.
-
concret_hp
addikt
és ismét kiderül, hogy csak én vagyok lemaradva

az hogy hány wattos az számít?--
csüt voltam az árkád + sugár kombóban, pénteken meg a lurdyban... hát olyan kihalt volt mind2, mintha hónap végén nyitás után 10 perccel mentem volna... lurdyba ráadásul ilyen du 4 után sikerült odaérni, az ott dolgozókon kívül kb. 30 ember volt a plázában szerintem, hatalmas libri boltnak a 30-40%ában konkrétan teljesen üresek a polcok, ilyet még nem láttam... -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van, azota csak pizzat sutunk a normal sutoben, minden mast ebben. Remekul mukodik minden tekintetben. Csaladban is van par, erdemes olyat venni aminek nem erintokijelzoje van - tobb helyen rovid idon belul beszart, a manualis cuccok mindegyike evek ota gond nelkul pocog.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Van, csak krumpli sül benne, mert hal és a csirke finomabb a grill tepsiben!
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
van, nagyon jó vétel volt. nagyon sokat használjuk. krumpli, csirke, hal, kalács, zsemle, gomba, sütemény, minden készül benne.
princess 182050 típus.
van topik: [link] -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Van. Jó vétel volt, használtuk vagy 3x, azóta is sütünk tovább tepsiben a sütőben.

p
-
concret_hp
addikt
olaj nélküli fritőze van valakinek? hogy megmaradjunk a kispolgári élvezetek szintjén

-
NoLF
veterán
-
-
-
tbs
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
...hmmmm... marcsello, te is ujfiju vagy, vigyazza..!
-
-
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
inkább a felcsúti ramszesz
-
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
a NASA egész pontosan miért "kémkedne" bármi okból egy magyar harvderfórumon
értem hogy vicc, csak semmi értelme
-
Vérboci
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
megintcsak az igazat megvallva úgy tűnik, én az utóbbi időben full vakon fórumozok

nem néztem, hogy újonc, azt sem tudtam, létezik ilyen, hogy friss. még véletlenül sem nyitottam meg az adatlapját hogy megnézzem mikor regisztrált, hol és mennyit és mit szólt hozzá, mert a lehető legkevésbé sem érdekel
ennyi volt bennem, hogy hangot adtam neki, hogy rohadtul nem vágom - miként jött ide az, amit ideböffentett félig értelmezhetetlenül, odáig meg aztán végképp nem jutottam el, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak.
most hogy így mondod, akár ez is lehetséges. meg az is, hogy simán csak egy bolond
meg az is, hogy nemsoká visszatér, és szépen elmagyarázza, hogy az ő értékrendje alapján ennek hogyan és miként volt itt keresnivalója - ebben az esetben továbbra is ugyanúgy le fogom szarni
esetleg ha nagyon ráérek, nagyritkán felteszek neki egy kérdést. -
Vérboci
addikt
1 napja regisztrált, és csak ebben a topikban szólt hozzá (eddig kétszer) a kolléga.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki azért beregisztrál egy fórumra (pláne a PH-ra!) hogy első hozzászólásában azt közölje (úgy, hogy senki nem kérdezte és nem volt téma), hogy kapott oltást. Vagy ha van ilyen, akkor nem az OFF Topikban, hanem valamelyik koronavírusosban teszi.Bevallom, ilyenkor az jár a fejemben, hogy az illető egy fizetett "beszivárgó", még az is lehet, hogy orosz IP-ről, azzal a céllal, hogy a fórum (pláne a jelen topik) libernyák közösségében zavart keltsen.
De más magyarázatra is nyitott vagyok, csak én nem találtam. Főleg, hogy a regisztráció, a két hozzászólás ideje és a legutóbbi bejelentkezés időpontjai is gyanússá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy 8magos xiaomni telóm van.
. Majd nemi papir irogatas utan kozli, hogy akkor $350 ki is tudja cserelni egy olyanra ami nem gyujtja fel a lakast. Mert a garancia lejart, tehat nem javitjak ingyen. Ingyen csak megmondja, hgy eletveszelyes.