Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Mindenkinek Boldog karácsonyt!🎄 [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Gratula,jó a színe.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezzel abszolút egyet tudok érteni.Facebook évek óta csak azért van nekem(és nem töröltem magam már rég)mert Messenger ott tartom pár ismerőssel a kapcsolatot.Meg fel vagyok íratkozva pár sport oldalra és így látom az eredményeket,híreket gyakorlatilag egy RSS readerként funkcionál nálam.Amugy full haszontalan.kb mindig csak azt látom,hogy ölik az emberek egymást a komment mezőben (jellemző nyugdíjasok )
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy-úgy! Leszarom reggel mikor világosodik,de délután/este legyen 1-2 szabad órám világosban.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Mert egy ilyen látszólag egyszerű (amúgy nem az mert mindenki mást akar)dologban sem tudunk megegyezni mint az óraátállítás.És nem,nem azért bosszant mert nem tudnék alkalmazkodni x óra +/--hoz,hanem egészen egyszerűen felesleges marhaságnak tartom.Hiszen energiát már nem spórolunk vele mint ahogy annak idején amikor kitalálták ezt az egészet.
Azt mondjuk nem tudtam,hogy minden EU ország maga választhatja ki,hogy téli vagy nyári időszámítást akar és ezáltal össze-vissza lenne az egész.
Akkor inkább tényleg jobb hogy most van. -
-
ToBeY
nagyúr
Nézegettem itt az időzónákat és azon gondolkodtam,hogy Magyarország lehet jobb helyen lenne az Eastern European időzónában Romániával,Bulgária és Görögországgal egyvonalban a Central European helyett.
De ha egy óraátállítást nem tudnak megoldani ott fent az "okosok"ezt végkép nem fogják. -
ToBeY
nagyúr
mondjon le az óraátállítás!
Csak ezt akartam mondani,leülök magamtól. -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem csak meg kéne hagyni az emerbeknél a választás lehetőségét, és nem paywall mögé dugni a színes színeket
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet nem akarok ugyanolyan fekete-fehér-ezüst színű autót mint az összes többi autó,viszont nincs pénze egy Porsche-ra amiből azért tényleg léteznek érdekes színek.
És lehet valakinek megérné a felárat (mondjuk ez az ártól is függ),hogy legyen egy színes autója. -
ToBeY
nagyúr
Másnak is feltűnt már,hogy nem igazán vannak színes autók az utakon?
Van fekete,fehér,ezüst és elvétve lehet látni kéket vagy pirosat és ennyi.
Azért a gyerekkoromból úgy emlékszem,jóval színesebb autók voltak az utakon a 90 elején.Nem tudom mi lehet ennek az oka. -
ToBeY
nagyúr
Na,csak fel kellett 'aszódnom és mára már bekapcsolák a központ fűtést
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Panel lakás jobb kifejezés lenne? Attól szocibb szerintem nincs
-
ToBeY
nagyúr
Hideg van,fázom és a fűtést még vagy két hétig nem kapcsolják be.
Mennyivel jobb volt nyáron... -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Én szedek multivitamint,de sokan kinevették,hogy csak drága pisit gyártók.
Btw Én Amit mega multi stack vagy Amix Opti pack Complete Full ha nagyon gatyán érzem magam. -
ToBeY
nagyúr
A napokban láttam videóból egy részletet és rá kellett jönnöm,hogy krva öreg vagyok már
Mert nem tudok kik ők a videóban,nem tudom miről beszélnek és nagyon azt sem tudom megfejteni,hogy milyen nyelven beszélnek angolul vagy magyarul.
-
ToBeY
nagyúr
Műr megy a sziget vajon?Mert valahonnan egész éjszaka szólt a diumdisu.
-
ToBeY
nagyúr
Na újra itt,bár picit még döcögős a rendszer.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Hogy megállapítsa mi pontosan mi a problémája.
Amúgy nem akartam ebből flame-t kezdeni,meg mindenki azt, és úgy szedd amit akar felőlem.
Csak mostanában túl sok volt az olyan sztori a környezetemben,hogy az orvos felírt egy gyógyszert egy bizonyos problémára,és a vègén azon kapta magát az ember,hogy 4-5 fajta gyógyszert szedd különböző problémákra,amik egymás hatását befolyásolják,kioltják,újabb problémákat generálnak stb. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulálok,nagyon cuki
-
ToBeY
nagyúr
Reggel leszedtem ilyen pedikűrös ollóval a gyűrűt.
btw így nézett ki anyum ujja. [kép]
(csak erős idegzetűeknek) -
ToBeY
nagyúr
Köszi a tippeket, holnap reggel mindenképpen leszedjük mert nagyon rosszul néz ki az ujja
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Nekem is ez a tervem,de anyum valamiért óvakodik tőle.
Amúgy ma elhajtott az ötvös mondván ehhez nincs szerszáma és ez orvosi ügy.
Átmentünk a sebészetre(ezt az ötvös javasolta) nekik nincs szerszámuk,menjünk át a fogászatra ott fúróval leszedik.Átmentünk a fogászatra ott pedig azt mondták,hogy a sebészeten tudhatnák,hogy egy ilyen fúrószár 10k és mindig eltörtik.
Szóval ők nem szedik le a gyűrűt. -
ToBeY
nagyúr
Itt annyi okos ember van,egy gyűrűt hogyan lehet levágni az ujjról itthon barkács módszerekkel (természetesen sérülés nélkül
) -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Az lehet a baj,hogy nem fogyasztasz elég páleszt.ezért jött ki rajtad ez a nyavaja
-
-
ToBeY
nagyúr
Létezik valami tool amivel régi driver maradványait el lehet távolítani a win11 alatt?
Hiába rakom fel a gyári oldalról a legújabbat,a windows azt mondja van már fent újabb
Ami simán lehet,de most nincs hang a masinába -
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én csak pár évvel vagyok fiatalabb mint te,de nekem is az eurodance tuctuc a jó zene.
De meghallgatok sok mindent pl Depeche Mode gyermek korom óta kedvencem
Zene ízlés szubjektív illetve sok minden múlik a külső behatásokon is.
Pl van rokonságban 14éves gyerek Guns N Rosess a kedvence. -
ToBeY
nagyúr
Hivatalosan is esik a hó,mivel mindenki kitette instara.
-
ToBeY
nagyúr
Csak engem 'asz fel kegyetlenül,hogy már most November elején-közepén mindenhol a karácsonyi dolgokat nyomatják?
-
ToBeY
nagyúr
Na Trampli behúzta ezt valószínűleg.Úgy látom nem csak idehaza vannak agymosottak,hogy egy ilyen narancs fejű bohócot emelnek ilyen pozícióba.
-
ToBeY
nagyúr
Én sem éreztem azóta amióta írtam.
-
ToBeY
nagyúr
Ismét masszív szarszag van Budapesten
Én is éreztem amikor jöttem haza délután,de azt gondoltam beleléptem valamibe.
De megvizsgálva a cipőm nem láttam semmit itthon,de akkor megvan az oka.
-
ToBeY
nagyúr
Aki jobban expert az informatikában
Az authenticator-ok hogyan működnek, és miért jobbak mint a két lépcsős azonosítás? -
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Szerintem (nekem) a prémium egyenlő örök élet +2év hiszen ezért fizeted meg a magasabb árat,egy közepes dologhoz képest.De úgy látszik ez mostanában már nem divat.
Láttam egy videót Vályi Pistával amikor kiakadt,hogy egy 30-40M Mercedesben milyen hitvány anyaghasználat van,pedig elvileg felső kategóriás -
ToBeY
nagyúr
Egy prémiumnak hazudott(amúgy nem annyira olcsó szerintem)fejhallgató 1,5 év használat után miért úgy néz ki mintha a kutya szájából rángattam volna ki?
Konkrétan cafatokban lóg róla bőr(vagy műbőr nem tudom)
Pedig csak fejem van és fejhallgató tartón. -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Szereléshez törlőkendőnek pl kifejezetten jó
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Azt én is hallottam innen-onman,hogy a tészta olcsóbb Olaszországban mint itthon
A Barillára momdták,hogy konkrétan feleannyi mint itthon,de szerintem a Barilla az Olaszoknál nem képviselhet valami magas minőséget.
Legalábbis egy olasz srác helyette ajánlott valami világosbarna csomagoláu tésztát ami elvileg jobb,de én nem ismertem azt a márkát -
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem csak az van,hogy ami Olaszországban alsó polcos, könnyen elérhető élelmiszer az nálunk felső polcos prémium kategóriába esik mire ideér (a világbajnok áfa stb miatt)
Pl múltkor paradicsomos tésztához vettem érlelt parmezánt és amikor mondta az eladó az árát megkérdeztem,hogy ennek a közelében arany van?
(persze,tudom erről ő nem tehet és mind a ketten nevettünk...) -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi az ötletet jó,de nem hiszem hogy mégegyszer ilyen lapka sajtból fogom csinálni a melegszendvicset,csak most nem volt itthon más sajt.
-
ToBeY
nagyúr
Ma egy újabb tapasztalattal lettem gazdagabb Nem jó ötlet lapka sajtot tenni a melegszendvics sütőbe mert úgy össze'assza,hogy azon gondolkodtam, inkább kidobom és rendelek egy másikat.
-
ToBeY
nagyúr
Két napja nincs melegvíz karbantartás miatt
Persze,hogy nem akkor zárják el amikor 32fok van hanem akkor,amikor 9fok van odakint
-
ToBeY
nagyúr
Hogy a bánatba lett egy nap alatt Ősz?Mindegy is,már most utálom az egészet!
Köszönöm a figyelmet,leülök magamatól. -
ToBeY
nagyúr
Sikerült a klíma régi kivezetéséből kiirtanom a lódarazsakat.
Vagy mivel közeledik a hűvös idő elköltöztek.Ezt nem tudom,de lényeg hogy eltűntek.
-
ToBeY
nagyúr
Olyan vihar volt itt az éjszaka,hogy Óbudának full RIP lett szerintem.Mi is beáztunk mint a sz@r...Szóval egy darabig nem akarok esőt látni
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nyáron meleg van fogadjuk már és örüljünk neki.Lesz majd kb kilenc hónap amikor eső/szél/ hideg undorító idő lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Ma délután fél3-ig nem volt net óbuda jelentős részén.
Én pedig azon tűnődtem,hogy a következő világégés tuti amiatt lesz,hogy az egyik ország levágja egy másikat a netről valahogyan.
Annyi szállal vagyunk már a nethez kötve a mindennapokban,hogy nehéz már nélküle elképzelni az életet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fura látvány volt na.
Vagy vegyek fel egy ilyen bányász sityakot és akkor jó lesz?