Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
"és ilyen árakon bőven lehet minőségi kaját is venni"
Kíváncsi vagyok, mit veszel 1200 Ft-ért a Balatonon?

bemész a spar-ba, és veszel kenyeret és sonkát? -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
bár tudnám feledni...

-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
amint az a grafikonokon látszik, az áremelkedés nagyobb ütemű, (sőt a friss ksh jelentés alapján rég nem látott ütemű), mint az átlagbér emelkedése.
noch dazu az "átlagbér" egy hazugság.de ez is beszédes:
[link] -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egyebkent tok nem logikus, mert beutazasnal meg elfogadjak a Sinot.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi, csinaltattam egy pcr-t.
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Mivel igazolnod kell, hogy be vagy oltva, a sinopharmo vakcináját meg civilizált ország nem fogadja el (nem feltétlen az oltás hibája, a balfaszok nem is vették a fáradságot, hogy engedélyeztessék, ahogy az oroszok sem engedélyezették a szputnyikot), ezért kell egy tesztet csináltatnod, a második pontban leírt feltételekkel.
p
-
A gyereknevelés témában biztos nem fogok semmit hozzátenni, de egy gyors kérdés ->
Ausztriába kell a sinopharm oltás mellé pcr teszt a vendéglátó egységekhez?
Itt nem egészen egyértelmű nekem. -
ladybug
őstag
Ezt nagyon jó olvasni. A kis apróságok az életben milyen örömet tudnak szerezni.
Én is alig várom már, hogy hazamenjünk. Anyósom kertje jó nagy. Ott áll a medence. A gyümölcsfák körülöttünk.
Ah, de jó lesz kikapcsolni és pihenni. 🥰@Bitpork: Perkáld le a lóvét, aztán mindjàrt nem lesznek nehézségek.
-
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
En a nyaralomban vagyok, remekul erezzuk magunkat. 30+ eve jarunk ide( kvazi minden nyaramat itt toltottem amiota eletbwn vagyok) de sosem tudtam a tozegbanya tavakrol, es a korulottuk elterulo arterrol es ezaltal az elkepeszto vizi elovilagrol - ugyhogy ezen a hetvegen is tapasztaltunk valami csodalatosat, teljesen ingyen, es pompas kornyezetben. Ugyhogy nem megyunk ma este haza, inkabb holnap reggel
-
ladybug
őstag
Nagy a pangás!

Pedig hát a két kedvenc témátok mindig aktuális. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mert élvezni, csak Maresivel lehet!
-
válasz
bitpork
üzenetére
Ez nem az új világ szülötte, régen is ez ment. Bár ez csak csekély része a pióca jellegű csajoknak. Hamar kiégnek, utána majd valaki akad, akinek lepöttyan egy gyereket, és azzal állapodik meg. A másik része viszont az aki mind érzelmileg, mind intellektuálisan hasonló személyt választ párnak.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem valami nem stimmel velünk.
Se a jó magyar házaséletet nem hozzuk, meg úgy általában sem vagyunk normálisak.
Uuuupsz…#79268: @bitpork -> jó kép

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nyugi megbocsájtunk neked mert nem egyedül vagy itt

-
válasz
parandroid
üzenetére
Marmint ugy ertem, hogy az az allapot, ami a tiniknel jellemzo az elso par heten/honapban, az lenyegeben lehetetlenne teszi, hogy barmi mast csinalj azon kivul, hogy
1) dugtok
2) azt szervezed, hogy lehetne dugni(ill. ennek a kulonfele verzioi)
-
válasz
parandroid
üzenetére
"másrészt 40+ évesen eleve kisebb a választék"
Mármint nagyobb. FTFY
"Én huszonpár év után is fülig szerelmes vagyok, mint egy nyafka tinédzser."
Ez gyakorlatilag kizárt, mármint vagy mást nevezel annak, vagy nem így van, vagy nagyon nehéz lehet az életed

-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Beszélj a magad nevében. Én huszonpár év után is fülig szerelmes vagyok, mint egy nyafka tinédzser. Ezt a milyen lenne mással dolgot meg nem is értem.
A szex? Tele a világ jó nőkkel, de egyrészt úgysem tudod mindet kipróbálni, másrészt meg érzelmi kötődés nélkül szerintem nekem nem is menne. Na jó, fiziológiailag talán menne, de az úgy csak maszturbáció kerülővel, nem?
Az együttélés? Biztosan megoldható lenne az is, de egyrészt full jól érzem magam, másrészt 40+ évesen eleve kisebb a választék. Visszatérve a sugar daddy kérdésre, attól meg én érezném szarul magam, hogy azért van velem valaki, mert jól tartom érte anyagilag.p
-
Nah ezt nem mutatom meg neki mert megsértődik

Iza a párom az életem hátralevő részére. Tessék Ő az!
Mondjuk minap éppen Hansot beszéltük hogy maradjon v ne. És nem volt tiszta a döntés. -
válasz
bitpork
üzenetére
Az emberek a tortenelem a gyerekneveles miatt kotottek ossze az eletuket 20+ evre, aztan utana jellemzoen meghaltak.
Az, hogy
- nincs mindig gyerek
- a gyereknek nem kell eltartani a szuloket
- a szulok a gyerekek utan meg +40 evig elnek.. total uj helyzet, nehez is vele mit kezdeni.
> Mi is jól el vagyunk Izával
Egyebkent ez valamelyik kocsid?

-
válasz
parandroid
üzenetére
Tekintsünk el a mentális önszuggesziótól hogy valaki jól érzi magát valakivel 10-15-20 év után is. Meg sem fordul a fejedben hogy mi lenne mással? (ne válaszolj mert Katica is olvassa, de gondold végig) Mi is jól el vagyunk Izával de ez szeretet (és ragaszkodás a megszokotthoz) és nem szerelem! Vélhetőleg sokkal több energiabefektetést kérne a váltás és talán nem is lenne lehetetlen. De akkor is ott van minden lényben ennek a gyökere szerintem.
-
válasz
parandroid
üzenetére
"alig várom, hogy megszabaduljak a kitartott 20 évestől, aki félig-meddig még mindig a nyakunkon lóg"
Gyorsan el fog repülni az a 6-8-10 év

már ha figyelembe vesszük, hogy az átlag magyar mikor repül ki...
[link] én először 20 évesen költöztem el, úgy másfél évre, de az erősen ráfizetés volt állandó rendes meló nélkül. Aztán hazaköltöztem, és végül 27 éves koromra sikerült saját lakást szerezni. Amit aztán ki is fizettem 31 éves koromra....
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
same here
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Én azt nem értem, hogy miről is szól a dolog? Te cserélnéd az asszonyt, csak nincs pénzed egy kitartott 20 évesre, vagy mi a terv? Csak mert én tök jól megvagyok a nejemmel így 22 év után is, és alig várom, hogy megszabaduljak a kitartott 20 évestől, aki félig-meddig még mindig a nyakunkon lóg.
p
-
ladybug
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Borzasztóan naív vagyok ezen a téren (is), de nem hiszem, hogy a többségnél ez a szempont. Biztos vannak ilyen kapcsolatok is, amikor a roppanós seggű kirakatbaba a szőrös mellű bő lóvés pasikért van oda. Lehet, hogy Daddy issues, lehet szerelem, lehet más beállítottság.
De hogy a pénz a fő szempont mindenkinél, azt nem hiszem el. Biztos vagyok benne, hogy akik itt vagytok, nem azért vagytok a párotokkal (legyen az feleség, férj vagy élettárs), mert @va jól keres és eltart benneteket.
Habár amennyit itt fórumoztok időnként, lehet, hogy mégis így van?
Meg hát a “mindegy ki, csak ne egyedül” is egy siralmas hozzáállás.
Szóval nem és nem fogadom el ezt az általánosítást.
Emellet tudom, hogy a mai napig vannak előre lebeszélt házasítások, de ezeket nem veszem alapnak, mert az elnyomás és az emberi és szabadság jogok sárba taposása alapján történik.
Love 💟, Peace ☮️, Happiness ☯️
-
válasz
parandroid
üzenetére
Most azt hallgatom az unokahúgomtól hogy (18) melyik osztálytársnője éppen melyik 30+ embert szemeli ki és milyen szempontok alapján.
Viszont megkérdezném: miből gondolod hogy az én életem szomorú? Szerintem elég szerencsés vagyok és nincs okom panaszra ha a napi szükségleteket nézem.
-
válasz
ladybug
üzenetére
Drága Katinka! (ha szabad
) Te ott a haldokló nyugaton, ahol a társadalmi egyenlőtlenségek és a gazdasági alapú szociális kasztosodás oly mélyen nyomja rá a bélyegét egy családra, hogy kénytelen vagy életed hátralevő részét egy negatív androiddal tölteni a sok külső kényszer hatására, kérlek hidd el nekem (talán ünk) ha azt mondom - piciny szülőhazádban ma sokkal de sokkal fontosabb egy párkapcsolatban az anyagi biztonság mint a szerelem. Ezt a 20-s lányok jellemzően a sugar daddy-k körül találják meg ha csak nem NERnyalonc már fiatalon valaki. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Meg váláskor az asszony általában visz mindent..
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem ragaszkodik senki ennyi időn át ugyanahhoz a társhoz, de nincs mindenkinek elég pénze cserélni

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
lol, a kérdés jogos, ámbár nem feltétlenül játszik egy nyaralóhely ugyanabban a ligában, mint egy egész életre választott társ, node értem én a viccet... csak nem szeretem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, én így 15 év Isztriára utazás alatt kialakult rutinnal meg tudom oldani, hogy még szombatos turnusra is el tudom kerülni a nagy dugót, pusztán érdekelt volna, hogy miért ragaszkodnak rengetegen A szombathoz. Nem a turisták, a szállásadók. De valódi indokot nem hallottam. Mert. Csak.
Azt pl. megérteném, hogy mondjuk a turisták 95%-a dolgozó ember, hétköznap, nem homeofficeban, tehát a nyaralását egy szabad napon KELL megkezdenie, vagy kezdené meg, tehát muszáj ehhez igazodnia a szállásadóknak. Vagy mert a takarító személyzet hétköznap máshol dolgozik, csak szombaton tud menni maszekolni a nyaralóhelyekre.
Amúgy meg nyaralok, mit izgasson bármi is. Megyek is a halak közé.
-
ladybug
őstag
Elég szűkös a témaválaszték, ha csak erről beszéltek 🙄
Amúgy meg csak a szátok jár.
Folyton itt picsogtok, hogy fázik a sejhajotok, vagy izzad a hónaljatok és nem tudtok aludni. Meg milyen idő van már? Vagy ilyen-olyan üdülési lehetőséget kerestek. Vagy ominózus kérdéseket tesztek fel, amire napokig keresitek a választ. Ami nagyon dícséretes. Meg … stb.
Szóval, ha miattam van, hogy nem tudtok a MÁSIK témáról beszélni, akkor pár napig elhagyom a terepet és mint a jó ovisok tombolhattok a játszótéren.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Persze.
Aztan az újdonsült lányok balra, fiúk jobbra.
-
Beaumont
aktív tag
No erre már olyat tudnék írni, ami biztos nem fér ide.
Magyarországon egyelőre elég a politikusok hülyeségeit elviselni... Főni meg nem hagyja, hogy bárki beleszóljon (Soros, brüsszel meg a jóisten kitudja még...), majd ő eldönti mi a jó a magyar népnek, csak ne az ő pénzgyűjtésével törődjünk... -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
barack?

-
Beaumont
aktív tag
Én elfogadó vagyok mindenkivel, élni és élni hagyni elvet követem, de azért ez nálam is kiveri a biztosítékot, de nagyon. Ha nőnek érzi magát, akkor műttesse magát annak ás menjen be női részlegekbe. De himbilimbivel a lába között ne már... Visszasírom a 80-as, 90-es éveket de komolyan.. PC-s, meg minden ilyen baromság nélkül. Semmit nem mondhatsz, fejthetsz ki, mert valaki megsértődik, kikéri magának satöbbi... És még te leszel a hibás a végén... Remélem ez még belefért és nem banolnak ki érte...
-
válasz
parandroid
üzenetére
3,14 na?
-
ToBeY
nagyúr
Bár nem mostani hír és azt sem tudom fake-e, de WI Spa botrány megvan?
Nem fejteném ki a véleményem, mert lehet örökre ban-t kapnék.
De nem lennék nyugodt ha lenne kislányom és az öltzőjében meztelen magát nőnek érző férfiak flangálnának.
-
ToBeY
nagyúr
Üzenném annak az ukrán embernek aki próbálja feltörni az instam,hogy inkább átadom a képet amire kíváncsi csak hagyja abba.
Mivel olyan generált jelszóm van amit megjegyezni sem bírok,plusz be van kapcsolva a két faktoros hitelesítés is
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Gomba!
-
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
van impresszum, adatvédelmi tájékoztató? ha igen, átolvastad? vannak helyesírási hibák, félrefordítások az oldalon? a fentieket átfutva és átgondolva, józan paraszti ésszel értelmezhetőnek tűnik?
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nyetó.

Link másolása, és beraktam új lapra, hogy megnézzem milyen magaslatú oldal lehet.
-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Rakj már be valami direkt linket ( vagy esetleg oldal megnevezést ne csak [link] felirat legyen) mert olyan hosszú mint a nóta, és azt sem tudom hány reflinken menne keresztül, ha elkezdené a böngésző betölteni.
-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerintem ha még neked is gyanús, ott nagy a baj...
p
-
Marcsello31
őstag
És még én is itt vagyok
. Szerintetek ez valós történet, vagy valami átveréses Big hoax?
Nem találtam megfelelő topicot hogy ott megkérdezzem, erről az internetes munkáról lenne szó.:
[link] HA már a felét, negyedét megkapnám az összegnek, már örülnék, de félő, hogy virtuális átverős agyf@sz.? Szerintetek? -
Pacák
senior tag
Úgy egyébként: [link]
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy van még ez a '95-ös The History of Rock n Roll, ami ígéretes, youtube-on van, de sajnos felirat nélkül, szokás szerint nem is túl jó minőségben, meg hát youtube... Máshol viszont sajnos nem találom. Hogy ezeket miért nem teszik fel netflixre... DVD-n meg lehet még szerezni, de lemezekkel szórakozni meg a fenének sincs kedve. Tudom, én vagyok a probléma.
p
-
parandroid
félisten
Köszi, a wikipedias link alapján ígéretes. Megpróbálok valami más forrást keresni, ami nem jútúb, mert arra még allergiás vagyok (minőségben is, meg a tízpercenkénti duplareklámokra is). Bár nem tudom, milyen minőséget várok 50+ éves archív felvételektől.
@ kukuc: Galaxis Útikalauz referencia.
p
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hmm, Black Sabbath-tal es Deep Purple-lel kezdodik, Metal Evolution 3. resz: Early Metal Part 2: UK Division. Bele se neztel, ugye?
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat ha ugy nezem, hogy a heavy metal az reszhalmaza a rocknak, illetve hogy a hard rock es a heavy metal kozott nincs eles hatarvonal, akkor ez azert furcsa.
A "hörgős-visítós-hajrázós skandináv" az a 12. resz, ezek szerint az elso 11-et megnezted?
Ha esetleg erdekelne, hogy melyik resz mirol szol: -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oké, hogy vén f*sz, de azért nem ennyire...
Az egész akkor kezdődött, amikor 1936-ban Robert Johnson felvetette azt az albumot abban a hotelban.
Meg akkor se élt még, amikor Lead Belly kiszabadult a börtönből...
Amúgy, @PeterkeT, egyben én sem láttam még róla semmilyen doksit, csak sok részletet, foszlányt...
De nálam nagyobb rajongója nincs a rock and roll-nak, az biztos.
És mondom, a roxk&roll Robert Johnson-tól a Metallicáig tart. -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
és tanultál volna valamit?
hisz ott voltál a kezdetekkor! -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)