- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Függőleges ujjnyit?
-
Bubu79
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Hát tudod... Normál világvége hangulatban, ami mindennaposnak mondható, három sör után, már vigyorgó üzemódban vagyok, a negyedik után elkezdem kifejteni a világegyetemet és az ő végtelenségét az ufókkal egyetemben, az ötödik után pedig általában felszálló C130 Herkulest imitálok heves szárnycsattogtatás közepette...
Namost. Ha rövidet iszok, akkor mindezek mellé még erőteljes táncolhatnékom is van, ami azért baj, mert kb. olyan a lábmunkám, mint egy hathetes vízihulláé...
Tehát a 27 Tequila elfogyasztása beláthatatlan következményekkel járna nálam - de lehet, hogy ha kipróbálnám, felfedezhetnék az új Fred Astaire-t...

-
Viszlát
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az ivás eredménye is sok tényezőtől függ szerintem. Feldúlt lelkiállapotban nem nagyon érzi meg az ember. No meg ez szimpla silver volt
Egyszer három deci erdélyi házipáleszen osztoztunk hatan, de mindenki kész volt, ahogy kell... szóval érted 
Na de főnök, ejnye

Tata: sörözni senkivel, utálom a sört

-
rarri
senior tag
Csak az a nemtudom mennyi kilométer is ott van. De ha nyáron a Balcsira jössz, akkor félúton összefuthatunk.

Szarvas, Race: nekem pont az szokott a gondom lenni, hogy hogyan lépjek le a kisérők elől.
Mert mindíg haverokkal megyek, aztán megtalál mindig valaki, aki haza akar kísérni, vagy magához... 
-
venember83
nagyúr
Kísérő mindig kell.
rarri: Ismét egyszerre nyomtunk.
-
ádyz
addikt
A Fókuszban majd nézzétek azt a felfújt szájú "nőt".
Valami förtelem, ahogy kinéz.

-
Bubu79
addikt
Nem hiszem, hogy emlékszel rá, de volt annak idején egy HeliaD reklám a királyi TV-ben - abban akarták azzal eladni a terméket, hogy egy nagy lépcsőházban egy fiatal Nő halad lefelé a lépcsőn és találkozik két felfelé igyekvő fiatallal, akik harsány "Kezitcsólom"-mal üdvözlik - ez után elekzd összeomlani az egész lépcsőház...

-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most lesenkizted saját magad?

Ezügyben tudnál választ adni? Kösz.
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Jóvan, akkor nem öltem meg a poént, továbbra sem érti senki.

Most kezdtem el nézni a The Colour of Magic-et. Úgy néz ki, hogy a The Light Fantastic-kel együtt cisnáltatta meg a SkyOne két részesre. Szépen követi a könyvek sztoriját. De valahogy Rincewindet azért ennél jóval fiatalabbnak képzeltem...

p
-
ádyz
addikt
Na, elmegyek csinálni valami űberbrutality csípős-borsos-oregánósszalámis kenyeret csinálni, csípős pepperrel.

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez igaz...
Holló: Mi jól el vodkázgatnánk együtt. Nekem úgy tűnik, hogy senki más nem szereti ezt a nagyszerű italt...
-
bnss
veterán
Vodka ide is jöhet.

-
Bubu79
addikt
Mindig jó a zongora a háznál - sok szép dolgot lehet a tetejére fektetni

12-13 éves? Az még nem is gáz - amikor 15-16 év környéki kiscsajok teszik ugyanezt az emberrel, na az már neccesebb
És ha szólsz, hogy nem így kéne, hanem lazábban, akkor legközelebb széles mosollyal az orcájukon ismétlik meg...
Ez az öregség jele...Rarri: De. Baj.

-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
A vodkára én most inogok meg.
Akkor is jólesett volna, de gondolhatod, azért megijedtem egy kicsit , mikor árgus szemekkel figyelt 4 orosz katona, mint az éhes oroszlánok az áldozatukra..Vénember: azért egy tank kicsit sok lett volna értem az ő szemszögükből. Az én szemszögemből meg egész Oroszország vodka és aranykészlete is kevés lett volna..

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Tényleg nem . De egyszer mikor Tamásinál stoppoltunk, a haveromtól meg akartak venni engem az út mellett tanyázó orosz katonák egy aranygyűrűért, és egy üveg vodkáért. A barom meg el is adott volna, ha nem verem meg.

Verus: fogalmam sincs , soha nem éreztem késztetést arra hogy bármilyen kommunikáció legyen közöttünk.

-
rarri
senior tag
Kolombusznak puszi, és jobbulást!
-
Épp' a Beatlesnek a tetőn adott koncertjét nézem, mekkora!

-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dede, naív pöcs vagyok. Így könnyebb.
-
Verus
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ritka az olyan munkahely mint az enyém és ritka az ilyen főnök is. Arany életem van azon a helyen.
Bubu: Túlzol...
Kolombusz anyukája: Jobbulást neki!
-
nike_
addikt
Szevasztok. Winnipuh!
Aki nem ismeri, keressen rá youtube-on. 
-
1010
őstag
amikor kisgyerek voltam és fájt a hasam tök mindegy mitől
az orvos mindig ugy tapogatta a hasam mintha vakbél lenneállandóan ezzel jöttek
nem tom ha enyire nagy gond a vakbél akkor miért nem kódolják ki már sperma korunkba és akkor nem is lenne

-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Jelszókezelőről hallottatok már?

p.s.: ádyz verziója is kicsit triviális....
Persze, nem olvasok vissza, de kolombusz nincs is otthon?
Probiker: Elemezzük az írásképét????

-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jobbulást addig is!

Szép estét a kedves kockáknak!

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
anyukám, honnan tudtad meg Kolumbusz jelszavát?
: ))P.S. jobbulást.
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez nagyon kedves, köszönjük szépen!!
Egy kicsit megnyugodtunk.Jobbulást kívánunk Neki!
-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönjük az információt.
Megnyugodtunk.
Jobbulást kívánunk!rarri: Érdekes.

-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Balázs anyukája vagyok, kéte, hogy írjak. 99% , hogy nem vakbél, csak idáig lappangott benne az a vírus, ami miatt két héttel ezelőtt én is nagyon beteg voltam.
Csak ennyit akartam. További szép estét kivánok mindenkinek !
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Meg tudom érteni

Lássuk csak a paramétereket: Fiatal hölgy, aki meglehetősen ritka fajta lehet az adott szakmában - dekoratív és még a dumája is jó - hát nem vigyáznál Te is egy ilyen gyöngyszemre?

-
rarri
senior tag
az Optik + Med ezt írja: " A világon elérhető legkorszerűbb technikának köszönhetően a Sasszem kezeléssel élesebb lesz a látása , mint más lézeres műtéttel, és azt az egyedülálló előnyt nyújtja, hogy élesebben láthat, mint ahogyan a kezelés előtt a szemüvegével, vagy a kontaktlencséjével. "
Erről a gyakorlatban Főkukac tud nyilatkozni . 
Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

miket is beszélek pont itt - sokmindent, nem bármit 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én már 2 sört megérzek, pláne, ha az egyikben van 3 jäger... szerencsére kép nem készült róla