Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én is 3 éves iPhone 11-et nyomok. Tárhely a cloud-on van, a kamera már akkor is elég volt, amikor még csak egy lencse volt a teló hátulján, mostmár kettő-három van

Tulajdonképpen nem nagyon vágom, hogy mi a 800 dolláros különbség például egy iPhone 11 és egy iPhone 15 között...
Oké, a 5G az nájsz, de amire én használom, a 4G is totálra odabasz!
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk a 12-eshez a menosegen kivul mar elhivatottsag is kell. De amugy ertem en, hogy van aki egyfelekeppen szeret szivni, nem sokfele random modon.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat akkor innen teljes indukcioval...
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed" - már rég elterjedt, csak ott a sok alma mögött nem vetted észre

"Az én ipadem (meg az asszony minije) amikor készült, akkor szerintem még droidos telefon sem nagyon volt usb-c töltőnyílással." - 2016-ban vettem a Nexus 5x-et, és már azon is USB-C volt. Ahogy azóta az összesen. De vettem rokonoknak motorolát, és azon is az volt már 2018-ban is.

Most meg 2024 van...
(ahogy Hofi mondta, "a lovamat is kikötöttem az utcára...!"
)Az apple egy drága dolog, viszont menő. Sőt, annyira menő, hogy használtan is drága. De ehhez a sznob közönség is kell ám, aki megveszi annyiért...
Még egyszer: használt iphone 12 120 ezerért, mikor 139-ért van a hardveraprón bontatlan pixel 7a? egyszerűen nem kérdés, hogy melyik a jobb, melyik csinál jobb képet...
Jó, mondjuk, az utóbbi nem menő
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, lattam, fent is irtad. Most 300 euronak irjak 12 honap garival, tovabbra is hulyesegnek tartanam ennyiert gari nelkul venni.
Nyilvan ahogy szeretned, en magamrol irtam, hogy nem vallalnam. Ugyhogy nalunk usb-c-sek az ipadek (2 pro, 2 mini, 1 mezei), igen, annyira nem volt olcso, nekem megnyugtatobb a tobb ev gari, lehet, hogy hulyeseg.
#87547: Nehez ezt igy hianyos adatok birtokaban atlatni, azert is kerdeztem, hogy mit lehet annyiert venni, arra gondoltam, hogy most. Mert 120-ert mint latjuk garival lehet i12-t, tehat ugyanannyiert gari nelkul hulyeseg venni. Ahogy en latom legolcsobb i15 300k korul van. Azt esetleg 120-ert gari nelkul jol atvizsgalva eppen el tudom kepzelni, hogy kevesbe hulyeseg, csak tippem szerint annyiert nem lehet venni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem picit fordítva ülsz a lovon.

3 éves használt telefont venni 400 euróért? Garancia nélkül? Mi arról beszélünk, hogy újonnan is lehet venni jót ennyiért.
A pixel 7a 350 euró volt pár hete. A Pixel 8 meg 550... (A Pixel 4-a-t 320 euróért vettem anno 2020-ban, és tök jó volt 3 évig.)Érted, új, garis, és nagyságrendileg annyi, mint a Te használt ájfónod. Arról nem is beszélek, hogy mennyivel jobbak ezek egy évekkel korábbi ájfónnál.
Az USB-C nem bug, hanem feature... minden azt használja már vagy 8-10 éve. a thinkpad és a dell, de még a macbook is... Ez van hdmi helyett is a tárgyalókban.... arról megy a monitor is, az van az autókban, egy teljesen univerzális szabvány. Mindig tudja a gyorstöltést, 4000 mAh-val tölt a kocsiban is...
Agy kábel 5-8 euró, és mind működik, minden eszközzel, a nem apple is.Tudod, kinek jó az usb-c-re váltás? mindenkinek. Kivéve az apple-nek, mert nem adhat el már 40 euróért kábeleket...
Nem kell lecserélned egy kábelt sem egyetlen korábbi kütyüdhöz sem. az összes kütyüd működhet úgy, ahogy addig is. De igazából az is jó, ha még 10 évig használod őket. Csak ne érvelj amellett, hogy vegyenek használtat drágán, mert az nem olyan jó, mint hiszed...
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat en ennyi toltot nem vallalnek az tuti.
Gari nelkul hulye aki megveszi, az ujra harom ev gari van errefele, csodalkoznek, ha a hasznaltra is annyi lenne. Nade mindegy, ki mit szeret.#87535:
Nalunk annak Poco F5 lett az utodja, szerintem kb. ugyanannyiba kerult, meg jobb is. -
válasz
parandroid
üzenetére
Most ezen malmozok, a heten kellene szereznem sajatot a cegest meg leadni, de at is kellene migralnom valamikor. Most vegyek dragan 15-ot es akkor jopar evig jo lesz, vagy a regi is ugyanugy menni fog? A ceges meg 12-es, szoval nem igazan szamit, azon kivul, hogy kb mukodik meg frissitgetik.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilvan vakon is lehet lenni, legfeljebb belefut az ember valami maceras problemaba. Almanal mondjuk kisebb az eselye, 12-bol a mini merul le tul hamar az en hasznalati mintam szerint, nyilvan van akinek az is jo. Mondjuk en hasznalt/felujitottat is felnek venni, de ki mit szeret. Illetve meg azzal nem szeretek foglalkozni, hogy legyen almas tolto, ugyhogy nalunk az ipad-ek is usb-c-sek, ez mondjuk a 12-es iphone-okat kilone.
-
válasz
parandroid
üzenetére
ja, eszembe jutott még egy dolog, amitől falnak megyek az ájfónon: hogy nem lehet cache-t törölni.
Hallgatok zenét, és megeszi a tárhelyet a cache...Az egyetlen módja az, hogy törlöm az appot, majd újratelepítem. Hogy ennél okosabb megoldást nem tudtak csinálni, ez is hihetetlen... Az androidon erre ott egy gomb, minden appnál, cache törlése, két klikk, és mindenki heppi. De az ájfónon nem.
Szóval fogy a hely a cache miatt, és ő - egyszer csak elkezdi offload-olni az appjaimat, kérdés nélkül. Persze, mindig olyanokat, amiket szerinte nem használok, pedig amúgy igen. Pl. a Google maps-et nem indítom el, mert miért indítanám el a telefonon? Viszont a kocsiban, airplay-ről állandóan fut. Aztán egyszer csak offload-olja, mert szerinte már csak 8 giga helyem van, és az kevés. Na, az ilyenektől kapok tényleg agyfaszt.

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
meg lett az az egy kábel ami az

ugyanitt apple "dokkoló" eladó kicsi pénzé

-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Olyan szépen besoroltak mindenki mást a baloldalra ezek a komcsi gyökerű, wanabe jobboldaliak.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ha tudnám hova kell, de évek óta csak suttyomban nyomja.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát macskát nem tudok szerezni,de kutyát majd elkérem a felettünk lakótól.Úgyis mindig ugat az a kis dög.
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most Android alatt vagyok, de win alatt van egy olyan trükk, hogy ékezeteket lehet reptetni a sima betűtörzsek fölé.
Némelyik számbillentyűknél, a felső sorban másodlagosan ott vannak az ékezetek is.
Valahogy így működik a dolog:
AltGr+ a szám billentyűt lenyomni, amire oda van szitázva egy ékezet — elengedjük és látszólag semmi nem történt — most lenyomjuk azt a betűt, amire az ékezetet akartuk reptetni.
A magyar billentyűzet alatt így írok umlaut ä-t, de mással is működik. -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
Douglas Adams — Galaxis útikalauz stopposoknak.
Ilyesmit például. Vagy bármi mást, ami életelvként és sírfeliratként is megállja a helyét.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Vőd? Na ne b@ssza meg nyuszi hogy ilyen kurv@ öregek vagyunk

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem angol nemzetközi minden defaulton. A telefonon nem vagyok hajlandó lenyomva tartani az "i" betűt h hosszú legyen. Akkor sem. Ha nem akarja vki olvasni amit írok akkor nem olvassa

-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Más körülmények között nőttek fel. Kevés magyar nyelvű könyvük volt, azok jártak kézről kézre. Amihez hozzájuthattak, azt viszont igyekeztek megjegyezni.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
katolikus én is voltam, amíg megesketett minket a pap

ha mindenáron be kellene állnom "vallásosnak", akkor tuti krisnás lennék -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen,már tudom,hogy reggel 9-10 az nem jó időpont az állatok nézegetésére
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
De ők (egyelőre) nem tudják elmondani a tapasztalatokat, P. Attila viszont igen.
-
Vismajor01
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Húh örülj neki, amikor feleségemet megismertem akkor heti 4x jártam edzeni, nem voltam kipattintva de jó formában voltam. Azóta 2 gyerek+homeoffice+elköltözés+0idő, 105kg és 0izom, csak zsír. És fogalmam sincs innen hogy lehetne visszaút, egyszerűen nem tudom.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
"Én is jobban nézek ki most, mint 25 évesen, de nagyon alacsonyan van a léc, ha úgy néztem ki akkor, mint egy zsák krumpli."
Ez teljesen igaz sajnos.Akkoriban nem edzettem semmit és a kajára is sz@rtam megettem amihez kedvem volt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem ezzel sincs problémám,hogy bizonyos dolgot egyik nap lerakni majd x idő után felvenni a fonalat.
Volt hogy pár hónap kimaradt az edzőtermi edzésben (Márciustól-Augusztusig) és amikor visszatértem a személyi edző meglepődött,hogy nagyjából hoztam azt a szintet amit abbahagytunk,felépítettünk pár hónapja.(azóta mondjuk végleg abbahagytam mert nem értettem egyet az edzővel mi számít egy jó edzésnek)
És a súlyom is kb ok,olyan 3-5kg több mint a mint 25évesen,de nem vagyok olyan "puhos" mint 25évesen,jobb a body 40+ évesen mint akkor.
. -
válasz
parandroid
üzenetére
Ugyan már mit neked, kétszer a leomló polc alá fekszel máris formában vagy

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az ár érte nagyon,nálunk ritkán van 470huf,de inkább több.
Magyarország jobban teljesít itt is!
-
válasz
parandroid
üzenetére
Forgalomba hozhatóak bizonyos termékek de át kell matricázni és jelölni az új lejáratot. Pl bizonyos tejtermékek ez eredeti lejárathoz képest emlékeim szerint talán egy héttel is -de az ökölszabály h ezt fel kell tüntetni.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Felirat kicsit speciálisabb, de vannak fan sub oldalak is, sőt volt, hogy onnan vettek át feliratot, akár cég. ilyen esetről is hallottam. Meg sokszor onnan kerültek ki később a hivatalos fordítok. De jellemzően igazad van a szöveg és a felirat eltérő.
Néha direkt megnézem... de kikapcsolódásképp, nem olvasni szeretnék

-
válasz
parandroid
üzenetére
Látom a többiek már megválaszolták. És erre jön rá még az EPR meg minden csöcs ami miatt ott vagyunk h lassan megéri kimenni Szegedről Ausztriába vagy Németországba vásárolni
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a termék árában van explicite, hanem a kiskerek fizetik, akik nyilván beépítik az árba.
Az átlagembernek nem esik le, hogy ha a kiskert szopatják, azt az emberek fizetik meg.
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
De legalább kormányozni tudnak! -
válasz
parandroid
üzenetére

Megszólalt a magyarországi helyzetükkel kapcsolatban a Spar anyavállalatának vezérigazgatója. -
válasz
parandroid
üzenetére
27% az alap es dobtak ra 4.5% bevetel aranyos kulonadot
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mindeközben kis hazánkban
-
válasz
parandroid
üzenetére
a sok perverz Tata a futókörön, mi..?

-
válasz
parandroid
üzenetére
az olvasóközönségnek erre van igénye, hogy lehessen rettegni valami gonosztól, ami ránk akar kényszeríteni valamit

ez van. -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Errefelé az ejtőernyős búvárok sem a régiek már.
De az állampártból potyogtatott ejtőernyősök nekem gyanús, hogy pont ugyanolyanok most is, mint gyerekkoromban voltak - csak lecserélték a színsémát vörösről narancsra. -
válasz
parandroid
üzenetére
It identifies as vérboci....
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a vérbociknál ez máshogy van...
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Min? Hadd nevessék már én is.
[link] -
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Volt fenix 6-om, rövid úton megváltam tőle. Flagship ide vagy oda, pontatlan a HR mérése mint egy feleannyiba kerülő 255-nek, és ez az adat az alapja sok funkciónak. Még egy két generáció és remélhetőleg eljutnak oda, ahova az apple, huawei hr szenzorban. Idegesítő, hogy 2024-ben még mindig pántot kell felvenni, ha pontos adatot szeretnék. A külső valóban ízlés kérdése, ezért van GT3 Pro-m, annak ellenére, hogy ennek meg a szoftvere hulladék és kínai. Én örülnék a legjobban, ha lenne óra ami ötvözné a Garmin szoftveres körítését, és üzemidejét, az Apple szenzorával és a Huawei kinézetével. A szürke fenix 7 pro már közelít.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a nagy van (7X), nagyon kényelmes, és tök jó tool-like az egész. A kisebbik nem volt annyira kényelmes. Mondjuk elég széles csuklóm van, pedig nem vagyok egy nagydarab ember. Alig ér végig a 7X gyári szíja.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
arra gondoltam, hogy az mekkora szívás, ha ott nem látsz semmit az órán, ahhoz képest, ha nem töltődik fel automatikusan

-
válasz
parandroid
üzenetére
Motivacios ora. Ennyi penzert mar fuss is vele.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
kispályás vagy, nekem ironmanen ázott be az órám (és halt meg)

-
válasz
parandroid
üzenetére
egy ájfónos paranoid android.

engem az b*szott fel nagyon, amikor a toyotás appban bizonyos utak (pont a legnagyobbak) nem voltak benne, ami miatt az összes átlag, amit számol, gyakorlatilag értelmét vesztette... De azóta már frissítették a DCM modult, és most úgy tűnik már jó.
Szóval a helyedben újra futnám

-
válasz
parandroid
üzenetére
Tulajdonkeppen meg se tortent!
Azert hosszabb futasok utan para, hogy meddig forog a loading spinner az oran, mindig tartok tole, hogy becrashel.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
konyhabútort költöztetni? ilyet még nem is hallottam. szerintem az rögzített/beépített bútornak számít, a ház része mint az ablakok, ajtók, mosdó, stb.
persze a vevővel úgy egyezel meg ahogy akarsz... -
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, mi se koltoztettuk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
10 ev az kicsit keves, nem? Nekunk Ikeas konyhank volt a lakasban, ahonnan elkoltoztunk, es nem nagyon lett gondja. A beepitett mosogatogep fedlapjanak rogzitocsavarja megadta magat, meg talan a beepitett huto fa fedlapja lotyogott kicsit.
Most viszont az uj konyha(k)nak tenyleg fajdalmas ara van (lesz).
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mi két év múlva fogunk. Olcsóbb újonnan megvenni, mint 2-3000 fontért elvitetni.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekünk a lakás 90%-a ikeás és annak is a túlnyomó részét költözéskor ill. nem sokkal utána vettük ( 21 végén ), a gépeket máshonnan, azok nyilván jól meg tudják tolni. de most nézem 1-1 cikkszámra keresve közel 2x annyiba kerül a legtöbb dolog

-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Kimaradt, hogy mindezt egy rózsaszín tütüben.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
miről maradtam le?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jó de ott a haldokló nyugaton van-e 27% áfa meg 4.5% kisker különadó? naugye

-
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, akkor bevásárolok még utazás előtt, nem utaztatom meg a cuccokat feleslegesen.
A motoros topicban ötleteltek, hogy az aláöltözőknél jobb minőségű, de a tételkódra a német oldalon is ugyanazt hozza be, azért nem értettem. -
válasz
parandroid
üzenetére
Eszembejutott, hogy te mindkét országban mozogsz néha.
Urban legend szerinted, hogy a decathlon a nemet uzletekben mas minosegu termeket forgalmaz ugyanazzal a tipusneven, mint magyarorszagon? -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
Esetleg kalapáccsal 1-2 horpadást tehet a lökhárítóra, hogy hatásosabb legyen.
-
válasz
parandroid
üzenetére
az éves gázszámlám volt 141 ezer Ft végül. Ez egy bruttó 80 m2-es, szigetelt tetőtéri lakás, aminek falszomszédja nincs is, csak alul vannak. Szerintem ahhoz képest ez nem rossz. Ha igazi piaci lenne, akkor lehetett volna másfélszer vagy kétszer annyi. De nem, ők 1,2 milliót spóroltak nekem...

De októberben kiszámláztak nekem egy csomót, "világpiacinak" csúfolt áron, amit el se használtam, és most visszaadták.
De ez matematikailag annyira abszurd, hogy ilyen nincs is.és itt van, hogy miért:
[link]--------------
De más.
csak hogy tökéletes legyen a nap, meghúzták a 2 hónapos kocsimat, úgy, hogy lifeg a lökhárító is.
[kép]
és nem is tudom, hogy mikor, hogyan, vagy hogy hol, a másik oldalon van, mint ahol beszállok, észre se vettem, talán szombaton történhetett...
Imádom
oké, nem az enyém, hanem céges, de az önrész akkor is az enyém. -
válasz
parandroid
üzenetére
Én se cigizem, eh, hát megkeresem a millióimat... -
válasz
parandroid
üzenetére
Hol a jobb autód?

-
válasz
parandroid
üzenetére
Majd a következő kérdőívnél felhasználják, csak még kitalálják, hogy tegyék bele Brüsszel-Soros-dollárbaloldal kombót.
-
válasz
parandroid
üzenetére
részvétem...
apám vizsláját is nemrég altatták el, már majdnem 16 éves volt... -
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
-
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jobbulást, de szedd össze magad...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jobbulást...!
örülök, ha Neked csak nátha...
engem 4-5 napra úgy kiütött megint, hogy 39 fölötti lázam volt, és bár 6-7 nap után már nagyjából elmúlt, utána még vagy 3 hétig elég komolyan köhögtem, nem volt túl jó.... -
janos666
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az ismeretségi körünk is betegeskedett egy hétig, eszünkbe nem jutott SARS-CO-V2 tesztet csináltatni. Immnurősítő multivitamin, fejfájáscsillapító, szundikálás, aztán ennyi.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
teszttel korona, teszt nélkül megfázás

-
válasz
parandroid
üzenetére
Szépség díjas...
Ugyanitt, ugyanekkor éppen szuverenitási törvényt fogadnak el ugyanezek az emberek, azért mert minket aztán ne befolyásoljon a külföld nehogy már pár száz millió adomány rossz helyre menjen... 😜 -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A-a-a. Semmi komplikáltat nem kell róluk feltételezni. Pontosan ez a színvonal.
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Hallom, a magyar királyi és orbáni pénzügyminisztérium direktben átutalt kb 300 millió forintnyi összeget egy ellenzéki, közismerten oroszbarát, volt elnök ukrán politikusnak, mielőtt az Mo irányában megpróbálta elhagyni Ukrajnát, hogy a csuti sztárcsatár mellett, illetve valószínűsíthetően szervezésében az orosz titkosszolgálattal talizzon?
Ez mekkora már? Amikor azt hiszed, hogy ezek tényleg valami titkos, zseniális mestertervvel operálnak, mert ennyire hülyék nem lehetnek, és akkor kiderül, hogy még annál is sokkal hülyébbek. Okosak földje, bazmeg. Ilyen kémparódiában nincs…
p -
Bencus88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen van ilyen, de pestig nem akarok elmenni.
Pénzt akarok levenni, és a kártyán nincs extra költség a levételre. Vip a kártya (icard, skrill) -
válasz
parandroid
üzenetére
A te hibád lesz ha az anyatermészet hívó szavára megváltoznak a csiguszok.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szerencsére minimális fájdalommal jár , az érzékelő részt lovi csak be pár milliméterre a szövetbe, az elektronika kinn marad. A mirol beszélszt egyebkent az utána oda irt mondatra írtam. Mondhattam volna azt is , hogy miért írsz ilyeneket , hogy cukrot nehéz mérni ? Nem , egyáltalán nem nehéz . Ráadásul a rendszernek hála , a mobilos összeköttetés miatt autonatikusan tudja az orvosnak is küldeni az adatot ( az enyém is küldő a cukorgondozó kórházamnak)
Az mondjuk igaz, hogy invaziv módszer , egyszer szúrni kell, de nem mindegy , hogy napi 4-8 alkalommal szüleid az ujjad, vagy kéthetente egyszer a szenzort .
Ehhez képest a vérnyomásmérés nagyobb macera . -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ne haragudj , de miről beszélsz ???!?!?
‘ Cukornál meg az a szar, hogy nehezebb mérni, mint a vérnyomást’
Dehogy nehezebb .‘ Hordható cuccokból biztosan nincs ilyen, ezek mind orvosi műszerek, amit linkeltetek.’
Nem , nem az. A szurikata alapítványos hordható, nekem us az van . Két hetente lövöm.[kép] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azért ha választani kéne, hogy 1-2 óránként tűt szúrjak az ujjaim idegvégződéseibe, hogy kiderüljön az ingadozás időbelisége, illetve azok oka, esetleg napokra befeküdjek egy szuperbaktériumokkal dúsított kórházi környezetbe hogy más szurkáljon folyamatosan, vagy inkább egyszer belőjek egy ilyen cuccot ami ugyan kis késéssel, de 0-24 képes a folyamatos monitorozásra, grafikont rajzol, elmenti az adatot, stb, akkor inkább utóbbira szavaznék. Mondjuk én utálom a tűt, és nem szeretem a fájdalmat.
És mi van, ha megszúrom magam reggel 8-kor, meg megmérem 10-kor, és mérek 6,7-et, meg 5,9-et, de pl 8:40-kor 12,2-t mérnék (de nem mérek), és 9:20-kor meg 9,8-at? Az eredmény a 2 szúrásból az, hogy igazából nagyjából Ok, csak közben van egy furcsa mondjuk rosszullét, amit a szonda viszont folyamatosan rögzítene. Értem hogy nem tökéletes, de a szúrós mérés pontos, de időtengelyen bináris mintavételi értékeit azért jelentősen pontosítja. Nem azt kell mérnie, hogy épp 5,9 vagy 6,2, hanem azt, hogy valamikor valamiért felmegy 10 fölé drasztikusan, aztán meg lemegy. (Vagy épp fordítva)Szerintem. De én csak próbálok logikázni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
-Anya kimehetek cseresznyét szedni?
-Kisfiam, hát tél van!
-Tudom anya, sál, sapka, kesztyű... -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
bizony, régen még a memória is rambó' vót
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Műtrágyát sem szeretik, ellenben a kert jobban elviseli.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tyuk megeszi az egeret, gyikot is.
Egy problema van, ha kacsat vagy tyukot szeretne az ember tartani: oda mennek a ragadozok.
Tapasztalatbol mondva a nema futokacsa egyebkent a jobb valasztas.
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem meg a csiga pörkölt a bizarr picit.

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
miért hangzana bizarrul?
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A mocskos multi kifejezést lassan újra kell definiálni. Az Auchan 47-48%-a nemrég magyar vállalkozó kezébe került. Meg is látszik az áraikon.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A sapi az nagyon cringe, lattam rola kepet!

A 80 millio itteni idiotat sem ertem teljesen, de itt csak ket part van es mind a ket fel felhozatala szegyenteljes. Valahol megertem, hogy az emberek nem akartak Hillary-t, bar en elobb megvalasztanek egy doglott mokust, mint Trumpot.
Sajnos az emberiseg sulyos intellektualis problemakkal kuzd; valamiert mindig szemelyisegzavaros minidiktatorokat sikerul megvalasztani. -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez a kapaszkodo is tul csuszos. Neked amugy miert van ilyen gorcsos beszolasi kenyszered?
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Paragep: - A suvok szarok, nehezek, tul nagyok, nem aramvonalasak, sokat fogyasztanak.
Barki: - De a tied amugy tobbet fogyaszt, mint egy atlagos suv.
Paragep: - Az mindegy, mindenki mas dontese szar, az enyem a jo.Felőlem mindenki azt vesz, amit akar, nekem nem fáj, neked van kétségbeesett hozzászólási kényszered, ha a téma felmerül.
Nem, te osztod az eszt, hogy mi jo, mi nem, es nincs ra masnak se szuksege, ha neked nincs, es ehhez szolok hozza, hogy vedd eszre magad. De hiaba estek az erveid pofara, ugyanazzal probalkozol legkozelebb is.#86572 Szerintem mindenki tevuton jar, aki mas donteset akarja megkerdojelezni a sajat igenyeibol kiindulva.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az egesz aramvonalassag erv kamu, tekintve, hogy ennek is a fogyasztasnal lenne jelentosege, csakhat abban jobb a rav4.
Nyugodtan vegyel amit akarsz, csak ne probalj eszt osztani, hogy a te valasztasod jo, az egesz suv kategoria meg szar, mert folyton buknak az erveid. Foleg amugy azert, mert a sajat igenyeidet jogosnak erzed, a maseit meg pont leszarod, ami ertem, hogy szimpatikus nezopont, csak amikor egyetemes igazsagra szeretned emelni, ott bukta van.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
1480 volt a nem hibrid rav4, tehat lenyegeben ugyanannyi, kozben rovidebb, keskenyebb, de magasabb. Igen, a hibrid nehezebb, csak hat ugye azert hibrid, hogy kevesebbet fogyasszon, es igy nem jon be a nehez suv tobbet fogyaszt dogma. De ezek szerint a valosagot tovabbra is ignoralod.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ezt meg a minap már lejátszottuk.
Igen, emlekeim szerint egy erved maradt fent, hogy magasabb, mint a tied, ami szar, azertmertcsak.
Jol nyomom a flamet?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs ebben semmi flém. Amikor az ember félig a kocsiban él akkor számít a kényelem. Ha ehhez hozzáveszem a helyigényt akkor sok nem marad fenn a szitán. Pláne ha egy szuzka is ennyit eszik hasonló felhasználás mellett és nyomába sem ér a nyújtott szolgáltatásoknak és kényelemnek.
Ha nem lenne hibrid akkor párszáz kilóval könnyebb lenne. De már akkor is számított hogy zöldebb legyen mint az előző. -
válasz
parandroid
üzenetére
ez bennem is komoly kérdéseket vet fel.... A fogyasztás leginkább a tömegtől függ. A Q7 az Q7. Hiába hibrid, akkor is a nagy tömeget kell gyorsítan...
@bitpork: Szatmárnémetiben a Mol kútnál is pont 100 ft-tal volt olcsóbb, mint nálunk... Nem kell ARadig menni, Nagylakon (a román oldalon) is van kút.
Ui. amúgy valamiért Corolla Cross-t írt a swiftkey párral visszább, pedig csak sima corolla.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
az én havi nyálköltségem max 40k, rezsiköltségem ~30k. szerencsés vagyok.
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor nagyon nem vagyok átlag a havi 150k nyál költséggel

-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Siman lehetseges szegenyebb telepuleseken, ahol nincs munkalehetoseg. Azert autozik, hogy dolgozhasson, azert eszik, hogy dolgozhasson, es azert dolgozik, hogy ehessen es tankolhasson.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
gonosz leszek, de az alacsony jövedelműek közt azért az olyan kifejezések, mint százalék, egyötöd, stb. azért gondot tudnak jelenteni, szóval nem biztos, hogy egyik-másik jól becsüli meg a saját helyzetét. emiatt adnak meg a hírekben is minden területet "focipályában", mert a négyzetméter, meg a hektár nehezebben befogadható.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az egyik adatot a zemberek mondták, a másikat meg a káeshá...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen az,vényköteles orvos írta fel,de ha nem muszáj nem szednék szteroidos gyógyszert,
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)