Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
rengetegen repulnek
de van am masfele melo is
mondjuk floridai ceg nyer egy ablakkeretezest carolinaban
/a pelda nem veletlen, megesett/
es akkor trackra fel, cucc fel
5 nap melo,
haza, es vissza
meg stb.
meg egy pelda volt Tampan egy takaritocegunk
mentunk egesz floridaba ejjel truck, utanfuto az kell ugye mert a gepeket vinni kell
mas az elet
az flfogas
persze, hogy van aki csak arcbol vesz nagy gepet
nade otthon nincs?
a 6-os mazda nem rossz gep sokan mennek is vele
de aki vallalkozo es/vagy/ sokat megy az az asszonynak vesz olyat -
poffsoft
veterán
mindenki aluszik?
Ha meg alszom, mindenki aktivizálja magát...
Mi lehet a hiba ( a Mátrixban )???btw, Racecam, Hawaiion helyett nem Hawaii-on ???
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát, igen. Bár azt nem tudom a mesterjelszó (vagy mi) segít-e ezen... IE-t használok, hogy jól megértsem a szintén ezzel harcoló (többségben levő) netezők igényeit

rarri: Akkor ha jól sejtem az a) lehetőséget választottad, és globálisan kikapcsoltad a jelszavak mentését az összes létező oldalon.

-
rarri
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Én már a menüt sem találom. Úgy mondd, mint apa a hülyegyerekének légyszi. Melyik gombot nyomjam meg először? Van egy olyan felül, hogy kilépés, adataim, aktív témák, alapelvek, súgó. Oldalt: belpétél,kilépés, beállitásaim, privát üzenetek. Másra nem tudok kattintani.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Racecam
üzenetére
Hát hogy tudjad hogy live-ben mit kell majd csinálni, ha rarrinak nem sikerül addig megoldania egyedül

neduddki: Ehh, hát igen. Úgy látom a 300e útiköltség nem csak viccelődés volt. Nem éri meg nyaralni menni oda... max hosszabb időre, meggazdagodni vagy élni
A filmek alapján minden este buli a tengerparton, az meg tetszik
bár gondolom a filmek ferdítenek valamicskét, mint mindig. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Racecam
üzenetére
Firefox jelszó-megjegyzés beállításai:
Menü > Eszközök > Beállítások
"Biztonság" ikon felül
"Jelszavak" keret középen
a) "Webhelyjelszavak mentése": ez az összes weboldalon kikapcsolja a jelszavak mentését, ha nincs beikszelve.
b) "Jelszavak megtekintése": Itt nézheted meg a már mentett jelszavakat, és törölhetsz közülük. Ha csak a PH-n nem akarod menteni a jelszavadat, töröld ki itt a már mentettet, utána a következő belépésnél már kérdezni fogja újra hogy mentse-e, mondd hogy "Ezen a webhelyen soha". (Portálonként külön kell elvégezni a műveletet, tehát Logoutra, PH-ra, ...)Az a) és b) közül válaszd ki a neked megfelelő megoldást.

-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt!
-
bolondember
MODERÁTOR
eltakarodok aludni, mindenkinek szép álmokat, meg ilyeneket.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, lehetséges. Régen az én képem is balra nézett, csak aztán az egységesítás során meg lett fordítva (ti. hogy a hsz szövege felé forduljon). A plakátokat meg, amikkel magamat reklámozom, már nem akartam újracsináltatni...

Mennyi pénz egy utazás Miamiba? Meg mi kell a vízumhoz?

MOD: Morrison's 2 akkor senki?

-
rarri
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Sajna csak évi 20 nap szabadságom van, amiből 13-at beoszt a munkahelyem, és egyelőre Európában is 4 helyre kéne elmennem ezalatt 3 társasággal, szóval hogy egy hónapra kimenjek, az nem fér bele sajna. Az összeg meg még valahogy csak megoldható lenne.
És abban sem vagyok biztos hogy nem utasítanának el. A mentesség meg...hát, majd meglátjuk, régóta szó van róla. A 10%-ot már tavaly megközelítettük, de ahogy közelítjük, egyre több tizedesjegyet vesznek figyelembe, és míg eddig 11% volt, most már csak 10,5, de olvastam már 10,23-ról is valahol, meg hogy októberre elérheti a 10,10-et is..De azért bizakodjunk.
Nem olcsóbb/kényelmesebb annak aki ennyit utazik ilyen távra belföldi repülőjárattal menni? Gondolom ott is van törzsutas kedvezmény, meg hasonlók. -
7
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Az én arcom, nem szép, nem női, csörgőre sem emlékeztet, mégse tudta levenni rólam a szemét egy 9 hónapos kisgyerek a vonaton (nem, nem vettem el a szemeit és ragasztottam őket magamra, tehát a morbid poénokat és egyéb szándékolt félreértéseket kéretik mellezni... ööö... mellőzni)
-
Bubu79
addikt
Sima mozillát használok, ott a szerkesztés menüből kell előszedni a beállítások menüpontot, azon belül pedig az adatvédelem és biztonság résznél van a jelszókezelő. Ezen belül meg tudod tekinteni a tárolt jelszavakat és akár ki is kapcsolhatod a jelszavak megjegyzését - valami hasonló lehet Nálad is, de konkrétan sajna nem tudom

Igen - új jelszónál csak kétszer kell megadni az újat és kész

-
Panther
HÁZIGAZDA
Volt már itt valaki a Morrison's 2-ben? Például hétfőn? Mi az hogy ingyen belépő + koncert + ingyen sör?!

-
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem
en se ertettem meg nem jottem ki
most mar igen
es ha kijossz Te is meglatod
it mas a kocsi mint otthon
masok az utak
mas a kozlekedes
de ezt mar annyiszor elmondtuk es megertem, hogy nem es nem..
na megyek is
de teleg tessek kinezsni 1 honapra, nem egy nagy osszeg
amugy kisebb kocsik is jarnak boven aki nem jar messzire
aki mondjuk havonta 2x3 szor megtesz egy miami New yorkot
hat....mer mas kiszaladni nyaralni evente francia alpkba
meg dolgozni egesz evben -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor kiírom magamból a dolgot, de egyáltalán nem azért ám, hogy bárkit is megbántsak aki odaát a nagy vízen túl van jelenleg, hanem csupán azért, mert azokkkal az indokokkal, amikkel mind magyarázzák hogy miért kell, azok valahogy kevéssé kézzelfoghatóak. Mindig csak az a lényeg, hogy ott mindenből nagyobb kell, és azért mert ők tudják amit mi nem. De hogy mi az...az titok...és csak akkor tudhatod meg ha odamész...most már biztos vagyok benne hogy a repülőterek vámivatalnokai aláíratnak erről egy papírost, hogy csak fővesztés terhe mellett árulhatják el...egyébként meg megtudja aki odamegy..

TivSR:
Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nemnem, csak ha kimegyek Ámerikába, és rendszeresen kispolszki méretű bőröndökkel, valamint 120 kilós 200 centis utasaimmal járok napi 1200 km-t, akik szegények nem bírják behajlítani térdüket..
Na de itt, ebben a nyamvadt kis országban ahol az országhatártól országhatárig be sem melegszik a motor, és a szintkülönbség legrosszabb esetben is csak 400m, és a legnagyobb teszkóskocsiból kettőt telezuhantva is befér minden a nyamvadt 500 literes csomagtartóba, miközben 3-an kényelmesen elférünk a 4 személyes utastérben, igaz, pórnép módjára be kell hajlítanunk picit a térdünket, de hát egyelőre még egészségünk megengedi ezt, és mellé még minden sebességhatárt betartva attól sem kell félnem hogy hatalmas 28 kerekű óriáskamionok szorítanak le léptennyomon a 2x1 sávos sima nem autópálya főúton...
Szóval hogy érzed? Szerinted is úgy szar az életünk ahogy van?tivSR: Hát ha Kidus fedetlen keblekkel..mert akkor viszont teljesen érthető hogy mindenféle pacákok bámulták

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az beválik? Mert akkor átnyergelnék buszra

-
-
BlacKSouL
addikt
Minden reggel ugyanazzal a távolsági busszal, ugyanazzal a sofőrrel, és ugyanazzal a 4 fiatal (eh, mondhatni csinos) középiskolás lánnyal valamint egy tanárnővel utazom 7-8 km-t reggel 6:55-től 7:10-ig immár másfél hónapja, akik nem izzadnak, nem büdösek, nem 120 kilósak, és max a farkamat bámulják
; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.
Ma már a volánunknak jut télen fűthető, nyáron légkondis busz is. Sőt, elmaradott kis országunkban már az internet is elérhető valamilyen módon, és kikereshető a megfelelő menetrend, nem szükséges a megállóban keresgélni, pláne ha minden nap ugyanakkor, ugyanoda megyek.
Mondom én hogy jó helyre születtem...Egyre kevésbé akarok kocsit melóbajáráshoz...sőt bolt is van vagy 5 db 200m-en belül...Nem is tudtam hogy egyszer hogy fogom értékelni ezeket... -
csapos2
addikt
Race éhes egy kicsit, de nem fáradt, mert álmos, és ritka, mert sárga. Bolod megvakult, mert 10 embert nem sikerült megvakítania. Motkány megrígatta a Télapót, az öreg nem volt. Blekinek nincs is autója, ezért Ildikó megkérte Barika kezét (vagy fordítva), de az autója nem elég nagy. Yeti a szadomazó iparban kapott állást. Én csak itt üldögélek.
-
poffsoft
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Egy rosszindulatú exe, ami nem érte el a célját, mert felfedezted, és kiirtottad....
Extended taskmamagerrel megnézhetted volna, hog ymilyen threadokat indított el.
Tűzfal tökvéletlen nem blokkolgatta a portokat, amiket nyitni akart? (gugli szerint nem is létezik, ez egy 'véletlen' generált név a kedvenc backdoor-odnak...)
persze egy centrifuga mindig gyorsabb, meg mindgyárt lejár..
Majd szólok hanszóló pré, a házmesternek, adjon sokkolót
-
rarri
senior tag
Sziasztok, volt valami érdekes?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nézel ki, nem csodálom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)