- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A mondat olyan, mint a hatad: neha rafer a vesszozes.

-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
igen nem nagyon régen írtam be ugyanezt
https://logout.hu/tema/off_topic_44/hsz_77408-77408.html -
Srácok -lesz neduddki temetésére korszorú?
-
Vérboci
addikt
speciel az oroszt most gondolkodás nélkül beadatnám, már csak a "technológiája" miatt is valahogy 21. századibb, mint a kínai.
próbálom magam fejben távol tartani a mindenféle hírektől, én vérrög ide vagy oda astrát is vállalnék, nyilván pfizert, modernát is de most valahogy kijött rajtam a kínai fóbia. elsősorban az elfogadatlansága miatt. már ha van / lesz egyáltalán ilyen.
azt hiszem alszok / iszok rá egyet. -
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi jel nem mutat arra, hogy a Sputnik rosszabb lenne, mint a Pfizer.
-
gaborbol
őstag
Kina is vett 100 millio adag Pfizert. Az is megy majd valahova.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Más kultúrkör, én el tudom képzelni. Nem fogják hagyni, hogy ne lehessen,aha jól tudoma görögök is már moindták, hogy ők elfogadják.
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
na pont ezen dilemmázok itt a zasszonnyal.
hogy eddig sírt a szám, hogy nincs oltás, most meg ugye lehetne regisztrálni a kínaira, de beírtam az adatokat és megremegett a kezem a gombon.
aztán gyorsan túrni kezdtem a netet, hogy hol oltanak még kínaival olyan országban, ahová elképzelhető, hogy beteszem a lábam.
mondanom sem kell, hogy a lövés a kapufát találta el,, ti. attól hogy kapok kínait még nincs garancia a külföldi nyaralásra. -
ToBeY
nagyúr
Most már nálam is elég sűrűn jönnek elő a macskák,szal biztos hegesztenek valamit a szerveren.
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az oroszok se nagyon, csak alibiznek. Olyan ez, mint a paksi erőmű terve: van valami dokumentáció, csak a köcsög eu-nak nem elég, ha azt mondjuk, hogy fasza lesz, hanem teszteket akarnak, meg kutatásokat, meg számításokat. Meg tudnák csinálni, valószínűleg el is fogadnák az eu hatóságok is, de semmi kedvük hozzá, meg így legalább düböröghet a nyugatot nácizó propaganda.
Na, amúgy nálam is minden második kattintásra valami macskás 504 jön, szóval kicsit köhög a szerver.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De a kínaiak megmondták, hogy nem is akarják engedélyeztetni.
-
ToBeY
nagyúr
Az USA és az Oroszok viszonyát elnézve erre nem vennék mérget.DE ne legyen igazam!
De mintha lengyelek már belengették volna, hogy oda keleti vakcinával nem lehet menni (ez lehet fake news
)lenox: Múltkor már volt ilyen, a voda banner kicsinálta az androidos készülékeket és az asztalitit is szépen pörgette. Szerintem most is ez van
-
lenox
veterán
Valami gemius miatt nem jon be a ph, csak ha felrakok adblockert. Normalis?
-
válasz
Lortech
üzenetére
"A hamis biztonságérzet és a megfelelő tájékoztatás hiánya lehet, hogy nagyobb kárt okoz az elején, mint az, hogy többen beoltatják magukat. "
igen. de ez már szerintem hetek óta érezteti a hatását...
Mindegy, nyitunk, és minden fasza. Közben továbbra is napi 3500 új esetünk van (ez közelíti az őszi 2. hullám átlagát), és napi 200+ ember hal meg, 264 ezer jelenleg is aktív beteg van a hivatalos statisztika szerint, de nyitunk.
Az a baj amúgy, hogy akiknek ez az egész show szól, ők tényleg nem látják az összefüggéseket...
-
Lortech
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Nagyon leegyszerűsítve: van olyan (nem covid) védőoltás, amely a fertőződéstől és továbbadástól is megvéd, és van amelyik a súlyos lefolyástól véd meg. Nyilván adott hatékonysággal teszik, ami < 100%. Koronavírusnál a jelenlegi vakcinák jelenlegi tudásunk szerint az utóbbi kategóriába tartoznak. Ettől még védőoltásoknak hívjuk őket, és védettséget adnak. Egyébként a továbbfertőzést is csökkenthetik, de hogy milyen mértékben...
Ha valaki most a védettségi igazolvány által biztosított előnyök miatt dönt úgy, hogy beoltatja magát, az jó. Az igazolvány viszont jelen formájában valóban nem igazol semmit. Két héttel első oltás után megkapod. A hamis biztonságérzet és a megfelelő tájékoztatás hiánya lehet, hogy nagyobb kárt okoz az elején, mint az, hogy többen beoltatják magukat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Igen ez furcsa számomra is,hogy nem a második oltáshoz+2hét kötik a védettségi igazolványt,ami valódi védettséget jelenti.Így egy picit orosz rulett feelingje van a dolognak.
bitpork: Nekem is pont ez a dilemmám mint neked.Nem akarok orosz-kínait,de nem fogalmam sincs hogyan lesz az eu által is jóváhagyott oltásom amivel biztosan tudok majd utazgatni nyáron.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy azért, mert a fényes tekintetű minielnök úr futballokos kis fejében az van, hogy ha megkaptad az első oltást, akkor védett vagy, és senki nem meri neki megmondani, hogy ez mekkora hülyeség. Úgyhogy most már sokadszorra turnézik ezzel a kis egyszemélyes véleménykéjével, és innét ez így is van. Ahogy ma elhangzott, Magyarországnak senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon, úgyhogy a józan észnek is pofa be, a tudomány (libsi ármány) meg örüljön, hogy lyuk van a seggén.
p
-
Nekem nem ez a bajom. Hanem az hogy nem akartam Kubatov listás lenni most meg úgy látszik marad a kínai meg ruszki vakcina és slussz!
Ezekkel én hogy fogok határt átlépni , tessék mondani?MOD
(#77463) fokukac: utána sem vagy védett. Max a tüneteket csökkenti de fertőződhetsz és fertőzőképes maradsz, nem?
-
-
ToBeY
nagyúr
"Kedves vezető" csak bejelentette amit sejteni lehetett már rég.

Négymillió oltottnál megnyitják a szolgáltatásokat a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek
enyhe push-lás hogy oltasd be magad.Ami elvileg nem kötelező,de ha nincs akkor ülhetsz otthon. -
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
és mennyi ilyen van, szinte hihetetlen.
szüleim valahogy túljutottak ezen, és beadatták. mondtam nekik előtte sokszor, hogy ez egy oltás vaze, mindenki kap életében jópárat, hadd ne attól féljünk már, hogy az oltástól meghalunk, inkább a túlsúly, zsírt zsírral életmód meg az allergia és azt asztma, valamint a 67 éves életkor legyen már veszélyeztető tényező...
és elértük a célunkat bratyóval, mindenki megkapta szépen - kivéve persze engem és a nejemet, de mi különlegesen hülyék vagyunk.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Sajnos a volt daganatos beteg nem kap kiemelt státuszt. Nővéremet sem kecsegtetik semmi jóval pedig maszektómia után még maradt a szervezetében nem egy daganat. Elég hozzá hogy jóindulatúnak van mondva máris nem aktív daganatos beteg és akkor nem kap majd csak ha odaérnek. Ezért kellett neki átesnie rajta , szerencsésen visszamaradó tünet nélkül.
-
én most éppen azon vagyok, hogy a család 60-as korosztályát meggyőzzem, hogy csak be kéne már oltatni magukat. Érdekes módon a 80-90 éves rokonok egyből éltek a lehetőséggel, de ez a 60-as korosztály akit ismerek, nem tudom miért, de nem akarja, mert csak. Azt hittem apámra, hogy egy értelmes mérnökember, és hisz a tudományban, a csúcstechnológiában, de még rá is hat a hülyeség, tényleg. Hogy így a gyógyszerlobbi, meg úgy mesterséges, meg emberkísérlet... de bezzeg a vitaminok meg a biorezonancia.
Úgy összevesztünk reggel a telefonban, nem is tudom visszaidézni, milyen ezotérikus baromságokat mondott.
És kérdeztem tőle, hogy és akkor mi a terved, hogy mostantól nem jössz ki a házból életed végéig? vagy abban bízol, hogy ha elkapod, majd nem lesz súlyos? Mert előbb-utóbb úgyis el fogod kapni.... Ráadásul vastagbélrákja volt, szóval extrán veszélyeztetett.
Komolyan nem értem. -
-
Vérboci
addikt
bár ellentétes az elveimmel, végül győzött a kíváncsiság és felhívtuk a háziorvost, hogy így 40 évesen mikor számíthatunk oltásra. Pláne most, hogy már a 18 éveseket is oltják, ha van ugye "lepattanó".
Aszongya 3 hét... hát az apja faxát. Nem volt még 1millió regisztrált amikor én regisztráltam, most meg már nincs annyi...
Esküszöm a végén én leszek az utolsó ebben a kurva országban, akit beoltanak. De ha ez a falusi fajankó ezzel megtorpedózza a nyaralásomat, akkor rágyújtom a rendelőt. -
tildy
nagyúr
Ohh ne. Ne lehet erre mit mondani. Nyugodjon békében.
-
Skipp
senior tag
Nagyon sajnálom, részvétem.
-
-
Őszinte részvétem, sajnos személyesen nem ismerhettem.
-
-
tbs
addikt
.
-
lenox
veterán
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

-
válasz
parandroid
üzenetére
pont most láttam én is...

-
Lesz most is koszorú és gurulás?
-
parandroid
félisten
p
-
Lortech
addikt
Sajnálom. -
Winner_hun
félisten
Nyugodjon békében. Hiányozni fog.
-
Ó a francba, pedig éppen ma meséltem a páromnak hogy mit kínlódtunk vele hogy egy bútort felfóliázzunk szétszerelés nélkül

-
válasz
Hujikolp
üzenetére
Páran már tudtuk, de úgy éreztük, hogy meg kell írni ide is.
Sajnos a hétvégi javulás után Neduddki barátunk állapota tegnap rosszabbra fordult, és délután elhunyt.
Nehéz ilyenkor mit mondani...Milliószor írtam már viccből ebben a topicban is sok embernek, hogy emléke szívünkben örökké élni fog... de sose gondoltam arra, hogy tényleg igaziból is le kell majd egyszer írnom.
Aki valaha is találkozott vele (került a kezei közé), vagy olvasta valaha az irományait, biztos, hogy nem felejti, de az a sok ember, akinek pedig millió dologban segített mindig mindennel, az pedig végképp nem. Egy remek ember ment el, és hiányozni fog.
Szóval ma egy pillanat erejéig gondoljatok rá, és igyatok az egészségére egy pohár tokajit...
mert "a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni" -
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
USA, Maryland : Felesegem tanar, szinte minden nap kapja az emialt, mert valaki az iskolabol Covid-os lett, de nem nevezik mert, mert senki sem volt kozvetlen kontaktban vele MIVEL MINDENKI betartja a 2 meteres tavolsagot. Amit most akarnak levinni 1 meterre...
Tehat se tanart se diakot nem emelnek ki, mert hiaba ul a beteg melletted, a 2 meter az ugye megved.
Ebedidoben, a gyerekek leveszik a maszkot a teremben, az osszes, de gondolom a Covid alairt valamilyen egyezmenyt, hogy ilyenkor nem tamad, mert az nem er. -
-
Egon
nagyúr
Hány éves vagy?
Nekem valahogy április elején (egy pénteki napon) felajánlották a Szputnyikot (46 éves vagyok, nincs krónikus betegségem, elég későn regeltem), de olyan hirtelen jött, nem volt időm átgondolni, hogy reflexből lemondtam (nem biztos hogy jó ötlet volt).
Kíváncsi vagyok, hogy mikor hívnak újra (nyilván titkon reménykedem benne, hogy a most érkezett nagy Pfizer-szállítmányból jut nekem is).
Az asszony a múlt héten regisztrált (hasonló korú mint én, és neki van alapbetegsége), de még a csekkolós oldalon sincs fenn... -
Kici kínai oltást nekünk is felajánlották cégesen (múlt héten az Astra-t is már), szerintem ami most jött be, abból kapunk, mert jelentkeztem...
Erre pont tegnap délután 17:15 körül hívott háziorvos (valaki lemondta), kell-e Astra, mehetek is de izibe, hát mondom a város másik végében vagyok, meg most jelentkeztem kínaira cégesen...UI: Amúgy ma kellett megadni hogy ki a háziorvos, mert majd ő olt be a kínaival... Az Astra-t a kórházban adták cégesen.
-
Egon
nagyúr
Lerohadt a céges infra, nem tudok dolgozni.
-
Egon
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondjuk az Egyesült Arab Emírségekben szvsz max. úgy fordulhat elő korrupció, ha ők korrumpálnak valakit - fordítva nehezebben tudom elképzelni de mindegy...
-
kraftxld
félisten
-
-
ToBeY
nagyúr
Én is azt érzem,hogy usa nem fogja elfogadni a keleti vakcinákat.De ne legyen igazam!
-
válasz
concret_hp
üzenetére
别担心,拥有大型中国动漫山雀最重要!
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
még jó, hogy csupa olyan országban engedélyezték, ahol a korrupció szóba sem kerülhet:
Fourteen — including Bahrain, Cambodia, Egypt, Hungary, Jordan, Macao, Morocco, Pakistan, Peru, Senegal, Serbia, Seychelles, United Arab Emirates and Zimbabwe — are deploying the Beijing/Sinopharm vaccine. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem tuti elfogadják. Európában meg főleg.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Én még így eu-n belüli utazgatásokkal sem kockáztatnám... Amilyen jó a magyar átoltottság, hamar kapsz szerintem eu-jóváhagyott cuccot is.
p
-
concret_hp
addikt
juesz rezidensektől különösképp kérdezném, de másoktól is: szerintetek milyen eséllyel mondja azt a juesz, hogy azt engedi majd be csak, aki általuk jóváhagyott cuccal lesz oltva? vagy marad a tesztelés sokáig? nekem ősszel kinézne egy út, és most írt a háziorvos, hogy tudna lenni kici kínai

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)