Hirdetés
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoLF
veterán
-
Pacák
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
De érted? Gyári, bontatlan Gilette Mach3 penge volt.
Leveszed, fizeted, otthon kibontod és ezt kapod.
Nekik ez megérte, hogy abban a szent pillanatban váltottam a konkurenciára?
Az is igaz, hogy azt is egy random próbálgatós időszak követte, ami alatt sok típus átment a kezemen.
A vége meg az lett, hogy maradtam egy kommersz Gilette Blue3-nál - ami nekik kevesebb bevételt hoz.
Utána hiába hozták ki a Fusion-t és a Proglide-ot is, amikre azt mondtam, hogy inkább maradnak a polcon, de még egyszer nem vásárolok be egy drága rendszerből, hogy aztán kivágjam a fenébe, ha esetleg az is nyúz... -
parandroid
félisten
válasz
Lortech
üzenetére
Amúgy komolyra fordítva: gyakran kombinálódik a dolog a hangüzenetek küldésével/fogadásával, ami mondjuk nekem eleve feldolgozhatatlan kategóriája a kommunikációnak. Igaz, ebben szerepet játszik a saját fogyatékosságom is, aminek kapcsán inkább az írott kommunikációt preferálom, szóval valamilyen szinten el tudom fogadni. Persze csak ha nem a pofa elé tartott telefonból szól, nyilvános helyen.
p
-
gaborbol
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Koszi! A vervetel neve: Élni jó csomag! Ez se gyenge a harom honapos ingyenes eu rendszer idopontjat nezve.
Gyakorlatilag le vannak irva, jobb is ha meghalnak nem kell nekik nyugdijjat fizetni. Vegigdolgoztak az eletuket, soha nem csaltak, a kemenyen doldozo kisember, megerte.
-
válasz
Lortech
üzenetére
Tiszta sor, marad a hivatalos út, ha vételre kerül a sor. Az eldó örökölte az ingatlant, most elviekben több testvér osztozna az áron.
#83825 EQMontoya: Tavaly mikor én vásároltam, akkor is ígérték hogy meglesik, de csak az energetikai tanúsítvány miatt mérték fel a lakást. Bár nincs kizárva hogy itt megtörténik a szemrevételezés, eleve kisváros/központ/egész korrekt eladási ár.
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
micsoda meglepetés unortodoxia mégsem működik

ha bárhol európában el tudod adni nagyker áron a benyát Xért, nem fogsz ide hozni hogy eladd 2/3X-ért... ha a kristálycukrot Y-ért kell adnod a boltban, de feldolgozva Y*1.5 vajon mire fókuszálsz mint termelő? stbstb...
keringett egy írás a választások után, amiben egy átlag lipsi leírja, hogy mennyi támogatást kapott a kormánytól és mégis ellenzéki és a végén ő a suttyó, na kb. én is így érzem magam, bár nekem se csok se lakásfelújítás, "csak" 1 kulcsos adó. nagyságrendileg annyi plusz fizut kapok / hó a gyenge ft miatt, mint egy nem nagyon sok éve tanító tanár, a havi áramfogyasztásom 100-120kwh , az éves fűtésem 50K alatt van... nekem kvázi mindegy mennyibe kerül, de kvázi hazaáruló vagyok, mert szerintem nincs pénz olimpiára, nem kéne 40 új stadion ami amúgy töküres és szerintem felháborító, hogy egy analfabéta figurából megcsinálták az ország leggazdagabb emberét.
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
jó persze igaz, nyilván nem hülyék és ők is hasznot akartak ebből húzni, hisz elég sok itt az angolszász lakos és elég kevés a hely, ahova mehetnek. nekem az ismeretség okán eszembe nem jutott, hogy máshova menjek, ugyanakkor lehet hogy ott jobban jártam volna fekete arany ügyben
nomeg elég rég is volt, mikor én utoljára a Caldeoniában jártam. -
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
st patrick napján? lol.
egyébként nem vagy friss a környéken, természetesen a Davy Byrne's pubban voltunk (egyik tulajt ismerem, fehér nyúlnál főz sört is, az is van csapon a sok más mellett) mindenesetre amióta a Borsodi vette át a Guinness forgalmazását itthon, full káosz van ezügyben az országban... 15 hordót rendeltek nyilván az ünnep miatt, sose kapták meg...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
3 éve is 150-től indult egy rendes ágykeret.

bobsys: a matrac típusától eléggé függ a hozzá szükséges ágyrács típusa is. Egy (drágább) zsákrugós matrachoz elég egy merev ágyrács is, de a többinél meg az ágyrácsra fogsz nagyon sokat ráfizetni. Érdemes elmenni egy olyan kisebb helyre, ahol mindegyiket árulják, és tanácsot kérni. (matrackirály, matracász jut eszembe így elsőre)
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Nyilvan szar helyen vettem a ~65m2 hazat a 20 kozpontjaban 3 eve 26,5ert de sok munka utan is meg mindig van vele mit csinalni - de tokeletesen megfelel (es egy kolokkel is siman megfelelne minthogy egy szobat egyaltalan nem hasznalunk) es nem hiszem, hogy 35nel egy fillerrel is tobbet erne pedig kert, padlas, kulso tarolo, garazs, uj klima, uj csatorna, zsir uj kerites - minden van. Lehet nem neztem utana azota se? bkv-val 45p a belvaros mikozben buszmegallo, ovoda-iskola, orvos, piac, boltok tomkelege es barmi mas is egy fel kopesre van.
egesz egyszeruen az emberek nem hajlandoak ugy elni szerintem ahogy siman lehet, hanem mindenkepp ugy akarnak, ahogy mindenki szerint kell, vagy erdemes.
-
gaborbol
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Hja a haz amit ot eve vettunk 100K -val er tobbett, tehat most jol jarok az eladassal csak amit eddig neztem az majd 175K-val ment fel. A berles a harom kicsi gyerekkel nem igazan opcio. Ez valoszinu vegleges haz lesz legalabbis addig amig a gyerekek ki nem repulnek, 15 ev?
Azert elkesrito ,hogy ez a haz egy "starter home", vagyis elso lepcso a legtobb hazvasarlo szamara. 325k kore lovi az ingatlanos. 10 ev mulva gyakorlatilag elerhetetlen lesz a fiatalok szamara, de soknak mar most is az.
-
ladybug
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Németországban létezik ez a jelenség, csak nem bootcampként és nem csak IT-seknek.
Quereinsteigernek hívják őket. Ők azok, akik elhagyják a pályájukat és egy teljesen más területen szeretnének dolgozni. Az átképzésük jól megtervezett módszer szerint történik.
Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenki alkalmas lenne az átképzésre, de sokaknak bejön. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Én is csak megtörlöm, de azt mindig, konzerveket is. Mosni akkor szoktam ha télen túl hideg a sör, és meleg vízzel kicsit meglangyítom, akkor már le is mosom a tetejét. Nem szeretek belőle inni, ha megoldható kitöltöm, otthon mindig, vendéglátónál kérek hozzá poharat.
-
-
Lortech
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Épp ezen röhögök:
[link]
Múltkor panaszkodtam az étolaj ára miatt. Akkor itt üzenném (hátha olvassák a kedves elvtársak), hogy én a sertésszüzet szeretem, nem a combot, és hogy a Szepsy furmint is k**vadrága!
Éljen a 2.7%-os tej és az étolaj jellegű folyadék. Remélem válaszul leveszik a boltok polcairól ezeket a termékeket. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Az ideológia kezd önfenntartóvá válni és kinevelni a maga ss-tisztjeit és altisztjeit.
(amúgy csak én érzem azt, hogy ha el kell képzelni egy női lager kápót vagy lagerparancsnokot, akkor ugyanolyan finom, bájos, kedves, szerény, megnyerő arcvonásokat képzelek el, mint a V.Judit?)@: ezt a Bede cikket újra és újra idézni szoktam, de a) nem olvassák el mert hosszú, b) elolvassák de nem értik, c) elolvassák, elvileg értik, csak nem fogják fel a lényegét, és a továbbra is egyre erősebb aktualitását, d) titokban nemzetthy szavazók, csak szégyellik és magukban morognak hogy már megint bántja valaki a szent kenyéradó gazdáékat.
-
válasz
Lortech
üzenetére
igen, jogosak a kérdéseid, de válasz annyi, hogy árpi megmérte, mi népszerű, mivel lehet voksot szerezni, oszt' az lesz, kész, mindegy mennyibe kerül.
Aztán, hogy mi lesz június után? kit érdekel? ha ők maradnak, akkor majd megmagyarázzák, hogy a tudjukkik, és brüsszel, meg akit éppen utálni kell, na miattuk rossz. Ha meg már nem ők lesznek, akkor az lesz a baj, hogy áááá a megszorítók visszajöttek, mimegmondtuk, hogy goááázár- és kamatemelééés lesz.... Szóval ebből nincs jó kiút.a mandiner meg.... lakájmédia, kár időt fecsérelni rá.
Mióta amúgy utoljára hozzászóltam, a magyar állam részesedést szerzett a magyar Aegon biztosítóban, konkrétan einstanddal (két magán-szereplő közötti adásvételt blokkolt az állam fél éven át addig, míg nem adtak neki is 45%-ot)
Mint egy maffia, egészen elképesztő.... Einstand..! - kiáltották a pásztor fiúk, majd elvették a bunkó külföldiek fél biztosítóját...
Nagyon sűrű napjaink vannak, na. És erre már a szeme se rezdül senkinek....--------------------------------------
@Concret: én nem is nézem már az árat. minden 20-25%-kal drágább. ami eddig 400 volt, most 500, de inkább 550, a cba-ban meg 700. Jó, érezhetően többet költök a boltban én is. DE a kifli után már nem tűnik fel, az aldi-lidli olcsóbb...
És kénytelen vagyok elmenni a boltba, mert a kifli már ki sem jön, csak ha havi előfizetéses vagy. Ilyen reggel 5-re látok időpontot, vagy 3 nap múlvára....Viszont! ma 28 ft volt a túrórudi az aldiban
szóval nincs is infláció, kéremszépen. Amikor 23 éve eljöttünk a gimiből, akkor került a büfében ennyibe a rudi
na jó, az pöttyös volt, ez meg csak kokárdás, de ez biztos nemzethybb. 
szóval nincs is infláció.Amúgy, ami igazán zavaró, hogy az elektronikai dolgok ára hogy felment. Monitort akarok veni egy hónapja, és elképesztő, hogy monitorok, ami 80 ezerbe kerültek nyáron, most 110-120-ért mennek, de a legtöbb esetben egyszerűen nincs raktáron. A 1920*1200 pixelesek, azaz nem annyira szélesvásznúak, azok meg teljesen el is tűntek....
Most már ott tartok, hogy használtat akarok venni, de már 3 vagy 4 deal-em meghiusult, vagy mert odaadták másnak (pedig reggel megbeszéltük), vagy a tesómnak kell, inkább neki adom, vagy mert nem elérhető az illető. Szóval nem lesz karácsonyra monitor se, na. e.g. nem érdekel az infláció, úgyse költök szinte semmire

-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
figy a múlt héten én is visszakérdeztem egy sima
aldisnémet diszkintos bevásárlásnál a kasszánál, hogy tuti mindent jól csippantottak-e le
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...és régen egy csomó mindenről tudtam, hogy mennyibe kerül, mert éveken át nem nagyon változott az ára és kb. ugyanabba a boltba jártam főleg, meg ugyanabból a 30-40 dolgot szoktam venni (nem mindig mindent, hanem mikor mit
), nem azért mert nagyon nézni kellett, hanem mert ha minden második héten / hetente pontosan ugyan onnan leveszed ugyan azt a valamit épp 199-ért vagy 869-ért, az azért egy idő után megmarad
de mostanában azt vettem észre, hogy fogalmam nincs mi a "standard" ára egy csomó mindennek
és nem a "boldog békeidőkre" gondolok a valahány forintos fagyival, hanem 3-4 évvel ezelőttre. -
válasz
Lortech
üzenetére
én kérek elnézést... nem vagyok már fiatal, eszembe se jut...
amúgy én most nem azért írom ezeket, mert sajnálom a családoktól, meg minden. Hanem azért problémázom, mert az ilyen, és az ehhez hasonló intézkedések miatt leszünk örökké egy kis banánköztársaság, egy putri európa alfelén... mert a bizalmat és a kiszámíthatóságot romboljuk, újra és újra, stabilan.... és az ilyen országok sosem emelkednek fel.
Illetve a másik, amit fel vélek fedezni ezek között az intézkedések között, hogy ez már tényleg az "utánam a vízözön" taktika. Mindent ad a kormány, de ezekből semmi nem fenntartható, és előbb-utóbb összedől a tákolmány....
vagy államcsőd lesz, vagy valakinek ezt el kell takarítania.ui. már várom a kék plakátokat, hogy a tudjukki kamatot emelne...!

-
válasz
Lortech
üzenetére
Bede írt egy cikket 2014-ben, hogy miért és hogyan lesz Magyarországból Latin-Amerika.
Mindez már több mint 7 éve volt... és hát a következtetést tekintve nem tévedett...
[link]már csak egy remény van, hogy a 30 év alattiak nem hiszik el, hogy nyugat-európa hanyatlik, hiszen már látták, hogy nem. De az a 2-3 millió ember, aki nem látta, és közben fogékony a populista hülyeségekre, az simán lenyom mindenkit...
látod, csökken a rezsi, megvédünk mindenkit a migránsoktól, a kamatemeléstől, benzináremeléstől, lmbtq-tól, lesz családi szja-visszatérítés, hát mi kell még?Igaz, hogy közben 370 az euró, és a boltban minden 25%-kal drágább, mint tavaly, de majd lesz nyugdíjprémium is, áldassék a neve..!

-
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
természetesen az én igazolványom az ellenanyagszint vizsgálaton alapuló, felgyógyulás miatt kiadott hivatalos dokumentum, a teszt 10k volt, a kártyaigénylés 3k.
ha ez a szabályzás átmegy erre a rendezvényre vonatkozólag, akkor azért kvázi 60-70%a oda az embereknek, akik ezt bonyolítanák - így kétlem, hogy átmegy. ha igen, akkor kopp.
nincs az a szerencsés csillag együttállás, hogy én 1 hónapalatt 3at kapjak

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Már hosszasan kell kutatni emlékeimben, de az nem belülről bordázott?
Más: pénteken délután elkezdett kaparni a torkom, az a rész ahol az orrüreggel összeér. Tegnapra ez állandósult, egész nap krákogtam, és jött mellé az orrfolyás orrdugulással felváltva. Láz nincs, levertség nincs, köhögés szinte semmi, szag-íz van. Orrüreg-arcüreg feszül, meg a szemem nehéz mozgatni...deja vu, mert márciusban is ez volt, és akkor pozitív lettem. Nem lelkileg, hanem koronára. Marha kíváncsi leszek, hétfőn gondolom a doki elküld tesztre, órás sorbanállás az esőben szélben, ha jól hallom mostanában 3-4 nap mire megjön az eredmény. Továbbra is 3 oltásom meg egy márciusi átesésem van.
Persze ha nem pozitív, akkor legalább kiderül van más is ezen kívül. Ha pozitív, akkor remélem - úgy tűnik - megúszom megint olcsón. De akkoris bosszantó lesz -
Egon
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Egyszer fájt a fülem meg a fogam sorkatonaság idején, hétvégén. Esélyem sem volt orvoshoz jutni. Bevettem két szem Demalgont (akkor még vény nélkül lehett kapni), fél deci rumban feloldva...
Feküdtem az ágyon, és azt éreztem, hogy lebegek: teljesen súlytalan volt a testem...
Másnapra csak egy halvány fülfájás maradt. -
ladybug
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Azért az kúl, hogy “preventív” intézkedést akkor vezetnek be, amikor már országosan nagy a baj.

A betegség sajnos örökös téma nálunk is. A legnagyobb baj, hogy a beteg gyereket máshogy látja az a szülő, akinek megélhetési problémái vannak, illetve az, aki részmunkaidőben dolgozik és nem gond, ha hiányzik pár napot. Ezt teljesen megértem. A szülők nagy része nálunk otthon hagyja a beteg gyerekét. Ritka az, akivel diskurálni kell. hogy ugyan már…. taknya-nyála egybefolyik, köhög, nem eszik, rossz a hangulata a gyereknek.Szerencsére azt is megértik már, hogy ha betegen jön a gyerek, akkor nem csak a másik gyereket fertőzi meg, hanem a személyzetet is. És bizony a német munkavállaló nem jön dolgozni, ha kapar a torka vagy eldugult az orra.
# Blacksoul: Ilyen szempontból szerencse, hogy nálunk kénytelenek gyalog vagy biciklivel jönni, mert nincs parkolási lehetőség. Amúgy meg külön felhívtuk a figyelmüket, hogy ne egy időben jöjjön mindenki, mert a 1,5 m-t be kell tartani és egyszerre csak egy családdal tudunk az ajtóban foglalkozni. És nicsak! Működik.
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
hehe, főleg, mikor kiküld, merthogy annyian lehetnek bent, mint ahány pénztár van nyitva.
mondom ez egyrészt nincs kiírva, másrészt két pénztárnál vannak épp kollegák, ezért jöttem be másodikként.
de a másik pénztárnál a kollega nincs nyitva, csak ott van.
hjaaaa, hát ha ETTŐL függ a vírus terjedése, akkor kéremalássan, itt sem vagyok. az ajtóra meg írják ki, hogy akkor lehet bemenni, ha szólítják az embert - amúgy a benti 80 m2en maszkban szerintem kevésbé lehet elkapni bármit, mint kint egymás nyakában állva maszk nélkül, de ez már tényleg csak mellékes megjegyzés
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van. -
Vérboci
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
az mennyiben véd másokat, hogy a "kollégákkal" egész nap, 6-8 órában együtt verjük a blattot, oltottak is vagyunk, de ha bemegyünk az ebédlőbe, akkor egy asztalhoz csak ketten ülhetünk, különben valami túlvezérelt négykarikás házmester beugat és a belépőkártya számát irogatja fel (true story), meg kitiltással fenyeget.
-
válasz
Lortech
üzenetére
szia, igen, még megvan a Pana plazma, és működik is...
amúgy S20 volt.Most nem azért mondtam, hogy ásd elő a Te médialejátszód, csak érdekességképpen, hogy ~20 e Ft volt, és egy évtizedet működött. PErsze kis egyszerű volt, de mindent tudott, ami kell, vitt mindent, és ez a feliratos betűtípus meg szín meg pozíció és időzítés-állítás is tök profi volt.
Szóval most nagy gondban vagyok, hogy a maiak mit tudnak egyáltalán, és mire cseréljem le
@TothGera: mármint az az ideális, hogy PC-m van, és nem NAS-om, ugye?

-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Mi a 399ftos joya kokuszcuccot vesszuk, vagy a masik 399ftos nemtommit, van belole rizs meg mandula is.
egyebkent en is csak veszem de nem iszom, szoval fogalmam sincs hogy mennyire szar/nem szar a 800 ftos cuccokhoz kepest, de ha a finnyas nejemnek megteszi akkor en sziveseben veszem azt mint a dupla annyiba kerulot

-
-
-
válasz
Lortech
üzenetére
zsír. mondjuk, ha választani kell egy rozé és egy furmint között, nem kérdéses, hogy melyiket választom, Tokaj-hegyaljai illetőségem, és a nagyapám bora miatt, ugye...
btw a családom már bort is árul, ha valaki megkóstolná.

@FehérHolló: meggugliztam az a bort. 4200-ért rozét, hát normááális?

"lazac szín"?
imádom a marketingeseket... (remélem, citrom azért nem kell rá ) -
válasz
Lortech
üzenetére
ezzel azért vitába szállnék, azért elég sok jó rozé van. Finom, friss, gyümölcsös...
Annyi, hogy ezeket frissen meg kell inni. Igazából az előző évi évjáratot kb. nyárig meg kell inni, egy második éves már nem az igazi...Én pl. fehérboros vagyok, a vöröset egyáltalán nem szeretem, de a rozét igen. Tisztán is, fröccsnek is.
Persze, valóban vannak olyanok, amik savanyú szarok, olyat nem kell inni. Meg 3 éves rozét sem. -
válasz
Lortech
üzenetére
"A hamis biztonságérzet és a megfelelő tájékoztatás hiánya lehet, hogy nagyobb kárt okoz az elején, mint az, hogy többen beoltatják magukat. "
igen. de ez már szerintem hetek óta érezteti a hatását...
Mindegy, nyitunk, és minden fasza. Közben továbbra is napi 3500 új esetünk van (ez közelíti az őszi 2. hullám átlagát), és napi 200+ ember hal meg, 264 ezer jelenleg is aktív beteg van a hivatalos statisztika szerint, de nyitunk.
Az a baj amúgy, hogy akiknek ez az egész show szól, ők tényleg nem látják az összefüggéseket...
-
válasz
Lortech
üzenetére
Megkérdezhetném, hogy hol írtam a tünetcsökkentésről, hogy nem eredmény? Megkérdezhetném, hogy miért értelmezed az általam írottakat szélesebb körben mint amire írtam (ti a vakcinával kapcsolatos hiányos tájékoztatás). Nem teszem. Különben az amit írtam nem tőlem származó vélemény, hanem Duda Ernő virológus professzor mondta még az első hullám vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hátha suliban van valamelyik tanárnak témaötlete, bár nekünk kell vinni elvileg....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...