Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére

kész életveszély..!

-
válasz
concret_hp
üzenetére
pénteken eljöttem Ausztriába sielni.
itt minden nap egész nap süt a Nap.
le is égett az arcom... -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem baj, már csak kis ideig kell kibírni, és május végén esetleg megláthatjuk a napot is pár percre.
Engem is rángógörcs kerülget, hogy hetek óta reggel felhúzom a redőnyt, 'oszt' sötétebb lesz mint 'vót'. De ami zseniális még, hogy az utak, járdák is konstans vizesek. -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na látod a pedál hiánya fel se tűnt.
akkor ez most csak <<szoba>> bicikli
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
küllőprizmát, első-hátsó világítást, csengőt meg a jesszuska hozza?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Gratula,jó a színe.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Gyonyoru, gratula!
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mit vettel?

-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
sejtettem, hogy sansa lesz ennyiért. annak annyi köze van az olivához, mint nekem

-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért nem érzel köztük különbséget, mert kevert olajakat kóstolsz, amiben lehet hogy van 8-10(20)-féle összeöntve.
[link]
Vagy pláne sansát. Viszont a sansa olaj az kb. a műanyagflakonos 3 literes koccintós, ha már borpárhuzam. Borozást se azzal kezdd, hiába olcsó
Ahhoz hogy érezd milyen valójában az olívaolaj, ahhoz mélyebben kell zsebbenyúlni. És ott keresgélni, ahol a fajta, vagy fajták (mert lehet keverni, csak nem mindegy mit mivel) fel vannak tüntetve.
A linkelt oldalon pl az isztriai olajok közt látsz példát(bár most nagyon beszűkült a kínálat), vagy tudom javasolni a Chiavalon-t, ott más fajták is vannak.
Vagy ki kell menni helyszínre, és ott kóstolni. Fajlagosan olcsóbb lesz, mint itthon.Amúgy itthon sokan pont az igazi extraszűz olaj jellegzetesen markánsabb íze miatt nem szeretik azt, mert nyilván sokkal erőteljesebb mint egy sparban kapható keveréknek. De amikor az Ascolana tenerából, aminek magában is friss paradicsomra emlékeztet az íze, rálocsolsz egy adagot a felvágott, bazsalikommal megszórt friss paradicsomra (nem a fürtös/kereskedelmi gumilövedékre), akkor megérted hogy miért is tud más lenni.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
he ennyiért tudsz rendes olivaolajat szerezni ami abból van és értékelhető is, akkor engem nagyon édekel.
házi bio szűretlen cuccot tudok szerezni 6ért, ami a bolti monini és bertolli 8/liternél olcsóbb, de legalább gecijó. ha a te olajod 2700/liter szűz oliva, akkor én biza megkóstolnám

tésztában amúgy a rummo teljesen rendben van, ha akciós itthon, még mindig drágább mint bármikor odaqkint.... én liguori-t használok, olaszból hozzák félévente a proseccoval, olajjal és passataval együtt.
-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ExpressOne belföldi csomagokat nem tud kihozzni időben, nem hogy külföldit.
Megkezdődött az év végi karácsonyi csomag roham.
Nálam a DPD hozott ki csomagot hétvégén(!), ami nem szokásos dolog. Ott például túlórában rendelnek vissza emberek, vay helyeznek át vidékről, hogy bírják a rohamot.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezen a ponton én már inkább bejelölném a rendelésnél, hogy nem érkezett meg a csomag...
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mondjuk télen délután ötkor amikor sötét lesz, egyben hideg is van, gyakran esik és fúj, tehát a fény mennyiségétől függetlenül sem alkalmas koca focira, vagy holmi bringázásra. lehet viszont társasjátékozni vagy kalácsot sütni.
Tobey: mi az a fontos tevékenység, amit évtizedek óta nem tudtál elvégezni telente a sötét miatt?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy-úgy! Leszarom reggel mikor világosodik,de délután/este legyen 1-2 szabad órám világosban.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
javaslom a szoláriumot
-
válasz
concret_hp
üzenetére
elképesztőek vagytok
De akkor tanulj meg fogalmazni, igazából keleti időt szeretnél, nyugaton. Mondjuk ománi/dubaji időt, ugye
a Kanári-szigeteken amúgy most is GMT (londoni idő) van, pedig eggyel odébb kéne lenniük... (Santa Cruz de Tenerife pl. 16,25 hosszúsági foknál van, ami az eggyel odébb lévő zóna közepétől van még nyugatra).
Na, Te meg ide vezetnél be még CET időszámítást. biztos fasza lenne.
ui. amúgy mivel a kanári-szigetek délen vannak, ott azért nem olyan rövid a nappal télen, tehát ez nem olyan nagy issue.
DE mondom, minél közelebb vagy az egyenlítőhöz, annál inkább közelít a dolog a reggel6- este 6 közötti nappalokhoz. A Nap meg délben delel, azért hívják délnek.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
-
válasz
concret_hp
üzenetére
"en leginkabb azt lajkolnam, ha elmennenk vagy 3 idozonat nyugatra"
ha 3 időzónát nyugatra mennénk, akkor hajnali 2-3-kor kelne a Nap. Csak szólok.

szóval ezt szerintem gondolt át újra.hihetetlen, mennyi okosságot tudnak összehordani az emberek, ha erről van szó

én amúgy pesten is tudok ám new york-i idő szerint élni, ti. hogy délig alszom...@Nolf: ez van, én hiszek a tudományban és a tényekben. Tudom, nevetséges így a XXI. században, de hát ez van.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Big like. Mondjuk eddig a brüsszeli nyári naplementével elégedett voltam😃
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, ahogy irtam az eleg megengedo volt, szoval attol fuggoen, hogy hogyan szukited, ezzel vagy azzal fog hasonlosagot mutatni, ez nem egy meglepo dolog.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem nem tunik okesnak, mert pl. ugyanolyan sullyal veszi figyelembe ha a leghosszabb napsuteses napon (15+ ora) kapsz plusz egy orat, mint a legrovidebb napon (kb. 8.5 ora). Illetve azt se veszi figyelembe, hogy akar-e mindenki koran kellni. Szoval pl. ha josagi fuggvenyt kene talalni, akkor en olyanban gondolkoznek, hogy 'minel tobb olyan nap legyen, amikor a reggel 7 utana nappali orak szama 10+' pl. De amugy en ennel lustabb vagyok, marmint olyan ertelemben, hogy nem akarok felkelesre optimalizalni, en siman azt mondanam, hogy a mostani ket (nyari/teli) allasbol valasszuk ki az egyiket, es ne valtoztassunk, es en abbol a telit valasztanam, mert ott kozelebb van a nap delelese a 12:00-hoz.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
valoszinu azert nincs jol definialva, mert nem definicio volt
Igen, es igy az a fura eset is belefert, amit irtam, de tippem szerint nem arra gondoltal, de igy talan lathato, hogy tul megengedo (nem jol definialt) amit irtal. Sot, messzebb megyek, meg az se biztos, hogy az alap josagi fuggveny (a tarsadalom szumma minel tobbet legyen vilagosban egy teljes ev alatt) se biztos, hogy talalkozik nagy egyetertessel. Bar az mindig nehez, de akkor azt mondom, hogy nem biztos, hogy arra erdemes optimalizalni. Valoszinuleg azzal kene kezdeni, hogy megfelelo josagi fuggvenyt kene talalni. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hat ez meg azert tul jol nincs definialva, ez alapjan azt gondolnam, hogy pl. a legjobb az lenne, ha 6 oranak tekintenenk azt az idot, amikor az egesz ev alatt legkorabban kel fel a nap, es mindenki keljen 6-kor, igy minden napfenyes perc 6 ora utan esne, es mindenki ebren is lenne. Akkor ez igy jo?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem csak meg kéne hagyni az emerbeknél a választás lehetőségét, és nem paywall mögé dugni a színes színeket
-
válasz
concret_hp
üzenetére
de ez nem szürke, hanem ezüst
szép.
amúgy a jazz-em az szép színes, kék. a suzukim pedig bordó volt.
csak már 360 ezer km van benne... mármint a jazz-ben. -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet nem akarok ugyanolyan fekete-fehér-ezüst színű autót mint az összes többi autó,viszont nincs pénze egy Porsche-ra amiből azért tényleg léteznek érdekes színek.
És lehet valakinek megérné a felárat (mondjuk ez az ártól is függ),hogy legyen egy színes autója. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Pont azert, amiert csomoan nem veszik meg az akcios rozsaszinu ferfi futocipot, vagy felarat fizetnek a bejarati ajtojukert, stb., mert nekik az tetszik.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
én csak B vitamin komplexet (sör)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Én szedek multivitamint,de sokan kinevették,hogy csak drága pisit gyártók.
Btw Én Amit mega multi stack vagy Amix Opti pack Complete Full ha nagyon gatyán érzem magam. -
válasz
concret_hp
üzenetére
AG1 egy ideje, de utálom az ízét.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
én csak dét. 2000 nemzetközi egységest. orvos írja fel.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Miénk az égő cicit kilopja a dohányosok kezéből és ott helyben meg is eszi.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Érdemes több helyen ellenőrizni. Én pl ezt használom. Elég okos a háttere - csak akkor jön zavarba ha magyar posta van a láncban. De akkor meg ki nem?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
octavia opont annyi mint a q7
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
2017 Focus gyari szelvedore 320K mondtak egy eve
-
válasz
concret_hp
üzenetére
450k egy szélvédőcsere. Csoda h van munkája.
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
allegro.hu/termek/festokesztyu
Mosd ki, porszivozd ki elotte. Legyen kis henger-ecset, ha esetleg megfolyik a festek az elejen, valamit tegyel ala valamit. Proballd ki valami regi seprunyelen vagy szerszamon,
nem tudom milyen festeket hasznalasz, mennyire lesz suru.
Nekem semmig gondom nem volt vele, eloszor furcsa erzes lesz, egy "csurom vizes" kesztyut mozgatni a keritesen, de ha latod, hogy mennyit haladsz vele meg szepen is lehet vele dolgozni. En nem tunkoltam a kesztyut a festekes dobozba, hanem egy nagyobb ecsetrol csorgattam ra a festeket. par perc utan majd rajossz, hogy mennyi festek kell ra, meg hogy hogyan lehet szepen eldolgozni.
Nalunk ezekben van egy muanyag beles, hogy a kezed ne legyen festekes, azert egy hosszu szaru gumikesztyut en felhuztam elotte. -
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nalunk minden barkacsboltban van.
Temu, Ebay, de en csak 6-os kiszerelest latok.
-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem találkoztam még vele - ezt találtam. [link]
-
válasz
concret_hp
üzenetére
a gyakorlatban szerintem inkább szopás, mert sokkal nagyobb a felülete, mint egy ecseté, és bele fog száradni a festék, meg ragadni fog és csöpögni mindenfelé...
de jútyúbra jól néz ki, tényleg. -
válasz
concret_hp
üzenetére
szerintem a szóró az egy korlátnál teljes pocsékolás.
én ilyen mini hengert vettem (ilyen 5-6 centis), az gyorsít a folyamaton, különösen a tetején és az alján (utóbbihoz könnyebb is volt odaférni, mint ecsettel).
de előtte le kéne ám csiszolni is... -
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
YT video: festo kesztyu [link]
Par eve ilyennel festettem a dekk korlatjat, nagyon frankon mulodik, keress belole minosegit aminek nem hullik a szore, semmi sem gyorsabb ennel. -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nagyobb ecset...
a korlát - felteszem - eléggé ki van téve időjárásnak. festékszóróval lehetetlen megfelelő vastagságú festéket felvinni, ami sokáig bírja, a kiszóródásról nem beszélve. vagy persze sok festék és sok réteg kell.
2 réteg zománc ecsetelve meg kitart 8-10 évig.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
En megfutottam a masodik koromet is a januari megfazos betegseggel, most sokkal lazabban megusztam, de pihentem igy is par hosszu napot vele.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Néhány hetente néhány hetet otthon lesz.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Semmit
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja, én se vagyok gyakorló svábista.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak legyél biztos hogy az oldallégzsák ne az ülésbe legyen integrálva ha meg igen akkor a huzat ne akadályozza.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Terhelésmérő vella.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Van. Autovillamossagis megmeri neked. Ha kell, tudok jo kontaktot a XV-ben.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A magikus szem mint mond?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ahogy Uher kolléga is írja.
VW konszernnél bal 1 kilincsen le kell pattintani a takaró műanyagot. Alatta van kulcslyuk, így be lehet jutni a kocsiba.
Ha kulcsnélküli az autó indítása is, akkor pedig a jelölve van, hogy hova kell tartani a kulcsot amíg gyújtást adsz. -
Uher
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Vab fizikai kulcs is benne, bal 1 ajtoban meg a zar
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mit vettél?

-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
El tudom képzelni, hogy a kezdő zsiványokat is zavarba ejtheti, nem csak a mezei nyaralókat, akik életükben először próbáltak ezen keresztül bejutni a befizetett szállásra...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát a korlát közelébe nem sokat járnék...
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na most visszakerestem a legutóbbit.
október 19-én vettem új szekeret és adtam el a régit. ugyanezen a napon kötöttem új kgfb-t és másnap, 20-án mondtam le az érdekmúlásost. a levelek érkeztetését, igazolások megküldését követően végül november 4-én kaptam meg a módosított, "átvitt bónuszos" kötvényt. ez így 2 hét volt.
mindent online \ emailben intéztem természetesen -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ez nem fog menni napon belül. tapasztalatom szerint nem nagyon lehet megúszni a bónusz átvezetéses mókát.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Az lehet a baj,hogy nem fogyasztasz elég páleszt.ezért jött ki rajtad ez a nyavaja
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Lanyom 10x hanyt 6 ora alatt. Mondjuk masnapra elmult.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Karácsony előtti méregtelenítő kúra?
-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem most összerezzent minden víz- és gáz- és fűtésszerelő...
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
kedvencem
"In metric, one milliliter of water occupies one cubic centimeter, weighs one gram, and requires one calorie1 of energy to heat up by one degree centigrade—which is 1 percent of the difference between its freezing point and its boiling point. Whereas in the American system, the answer to ‘How much energy does it take to boil a room-temperature gallon of water?’ is ‘Go fuck yourself,’ because you can’t directly relate any of those quantities.” Wild Thing by Josh Bazell" -
válasz
concret_hp
üzenetére
hogy mondod, kicirigó?
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
2x4 az nagy kedvencem
Amikor eloszor epitettem belole konyhaszekreny vazat, egyszeruen nem hittem el, hogy nem tudok egy oldalt lemerni rendesen, kellett egy kis ido mire rajottem, hogy valojaban 1.5x 3.5” csak.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
DS-2CD1A43G0-IZU
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja ertem.
Nezd meg ezt: http://www.gphoto.org/doc/remote/ innen vehetsz barmit hasznaltan, es a libgphoto-val meg vezerelheted
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem igazan, annyiert egy alap terfigyelo kamerat kapsz, semennyire nem fog ellatni tobb kilometerre. Legalabb 10x-eseert tudtam volna mondani valamit (pl. Hikvision iDS-2CD7A45G0-IZ).
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tudok ilyet mondani, de adj büdzsét.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jo csaj koltozott a szomszedba?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondjuk a demokrácia jelentésével is bajok vannak, ez tény. Pedig egyszerűbb mint a közgazdaság.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem normálisak...
remélem, az EU is úgy fogja őket kezelni
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Szereléshez törlőkendőnek pl kifejezetten jó
-
Catman
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nagyanyáim szőnyeget szőttek belőle...
-
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a cső falsvastagsága 1,5 cm, vagy az átmérője?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Kb 2 centi átmérőjű cső volt, igen a csepegtető kivezető.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Onnan rendelsz palackot ahonnan akarsz, vizesboltokban kaphato de pl auchan is arulja.
pl a gennyedek google paszmekh ebben is segit -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
a hagyományos szódapatron 8g CO2-t tartalmaz (ebből nem mind kerül bele a vízbe) a szódagépekbe való 425g-t. ezért írják, hogy 50-60 literre elegendő.
egy enyhe ásványvíz valós CO2 tartalma 3g\l.
ha te egy 425-ös palackból 100 liter "szódát" csinálsz, akkor abban kevesebb a szénsav mint egy enyhe ásványvízben. gyakorlatilag nincs benne.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Izles kerdese, en nagyon co2-t nyomok egy flakonba.
Gyengebben a 100l is siman meglenne. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Kihagytad a vas ás akku országát....
-
válasz
concret_hp
üzenetére
hát, nekem az a tapasztalatom, hogy ha bemegy az éjszakai hőmérséklet 20 fok alá, akkor is kb. fél fokot - egy fokot lehet egy szigetelt lakáson húteni, naponta.
Én pl. 26,5-ről jövök, és két nap szellőztetés után, most van 23,5, úgy, hogy most csuktam be a déli oldalon, és tudom, hogy vissza fog mászni olyan 24,5- 25-re...
éjjel a nagyszoba sarkában 22,5 volt a minimum, úgy, hogy kint 17 fok volt, és tényleg minden ki volt nyitva, kereszthuzattal.
Mindegy, azért kis felfrissülésnek jó volt, még talán van 2 éjszaka a következő 36 fokig. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nehezen. Ez még nem is rekord sajnos. Minden szoba hőlégkeverős ami ha nem is oldja meg a helyzetet de legalább mímel valamit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Acélszerkezeteket
Simán a környezet. Erdős, bozótos, mocsaras-mezős, lefolyástalan belvizes terület rengeteg növényzettel...dzsungel. Annyira a természetben vagyunk a semmi közepén, hogy a gyár egész területén szarvasok kóborolnak esténként. Csordában, huszasával (kamerákon szépen visszanézhetők) és persze mindent összeszarnak, múltkor majdnem a küszöbre szórták.
Az ilyen sűrű növényzet megtartja a nedvességet. Itt még mindig 70% fölötti a pára. Ahol csak a pusztaság van, ott meg 3 nap után aszály. -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Párát "gyártanak".

-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
25 fokon, 70% relatív páratartalomnál a harmatpont 19 fok.
a csapvíz 10-12 fokos.
szóval lesz páralecsapódás bőven -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
folyna a pára a radiátorokról mindenfelé. tudtommal mennyezet-hűtésnél is figyelni kell ezért a páratartalomra, különben jön a beltéri eső.
én személy szerint nem is értem ennek a létjogosultságát. olcsóbban vannak kevésbé érzékeny megoldások. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Pont azért lehet ilyennel találkozni mert lehet csinálni. Külön kell vezetni a listát meg minden szomorú szent szar van vele nem igazén éri meg a macerát. Illetve egyet módosítanék: amikor az éttermünk volt 2010 előtt volt ez a szabály életben -azóta szerencsére nem követem ezt a kérdéskört

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tény hogy kevesen alkalmazzák de létezik. Ugye pont ezen az alapon működik a lejárati napos olcsóság mert utána még haza tudod vinni és jellemzően napokig nem van semmi baja.
-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nagyon aljas módon kimérve adagolódik a gyűlölet az általuk uralt csatornákon. Érdekes figyelni, hogy abban a pillanatban, amint léket kap a papundekli cirkáló, abban a pillanatban jön valamelyik hangosbemondón, hogy az ügyeletes rendszerellenes alak a Gyurcsány/Brüsszel/Soros — bocs Soros fiának — az embere. Vagy mint most: papír van róla, hogy X éve verte az asszonyt — apró öngól, hogy miért nem végezte a dolgát a rendőrség, ügyészség, családvédelmi szolgálat, amikor a jelentés állítólag elkészült.
Nagyon ügyesen ki lehet mérve, hogy hol van a legkönnyebben befolyásolható — és sajnos legszélesebb — réteg ingerküszöbe.
Sajnos nem a galléros pólóknál húzódik az a szint.
Vannak rokonaink, akikre gyerekként felnéztem, és pár éve már megnyúlt arccal hallgattam el, amikor megtudtam, hogy mennyi mindent készpénznek vesznek, amit a híradóban hallottak. -
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Valami olyasmi rémlik hogy név, ékezetek nélkül, csupa nagybetűvel és telefonszám.
Ennyit tudott, de mivel a rendelkezésre állási ideje többszöröse egy mai mobilnak és annál sokkal vízállóbb kialakítása volt, ezért akkoriban egy fullos telefonkártyával és a relatív sűrűn előforduló utcai, kártyás fülkékkel együtt már jó dolog volt.
A laktanyában pl. nem lehetett velünk mobiltelefon, de telefonkártyánk volt, és a laktanyák udvarán is volt ilyen fülke. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Jaja, ironmanhez képest bizony kispályán mozgok!

Mondjuk az órám kurvadrága, mert futni ugyan nem tudok, de sznob vagyok, szóval ott kapnék infarktust, meg mennék verni az asztalt a garminhoz.p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
ToBeY, szőröscica: Nem lehet, hogy csak valamelyik szál el van vágva? Én egy RJ45 kábelteszterrel végig nézném az összes kötést, hátha csak kontakt hibás valamelyik bekötés.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Euróban az elmúlt években minimális volt a drágulás, amit látsz, az egyrészt az árfolyamváltozás, másrészt a piacharmonizáció. Egy csomó minden még így is olcsóbb a magyar ikeában, mint a német ár megszorozva az árfolyammal képlet alapján lenne.
p
-
Vismajor01
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
130 nm. Csak a konyha volt 3m, többi meg a tobbi.
Kesobb meg 1.5milla volt a gepek (szigetelszivo, mosogatogep, mosogep, szaritogep, fozolap) -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Egy konyha, mege gy gardrób-rendszer önmagában milliós tétel. Ha a konyhai gépek, lámpák, kanapé, esetleg egy gyerekszoba, meg vendégszoba, vagy dolgozószoba is onnét jön, jól el lehet szaladni a számlával. Más kérdés, hogy így is az egyik legolcsóbb alternatíva. Csak ugye ritkán rendez be az ember egy lakást nulláról, azért fura.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA VI
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor ez most csak <<szoba>> bicikli