Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Így levetítve érthetőek a büfés és pékséges árak (is).
Valószínű túl naív vagyok ebben a témában. ☺️
Hogy az adóhivatal+a tulajdonosok bérleti díj elképzelése szinte ellehetetleníti a nyereség reményét is, azért elég durva, de most világosultam meg, hogy ezért indul pl. egy kis vállalkozás egy üzlettel - legyen az élelmiszerbolt vagy ruhabolt - és ezért hal bele a kisvállalkozó 2-3 év után.
Amúgy összehasonlításképpen megnéztem a közeli fürdős büfék árait. Lángos az nincs. 🤷🏼♀️
Egy adag sültkrumpli. 3 €
Egy hamburger 4,50 €
Egy Capuccino 2,50 €
Egy pizza 7,50 €Lángost általában piacon vagy éttermekben lehet kapni.
Berlinben 2-3 € között mozog. Attól függően, hogy mit tesznek rá. Egy palacsinta 1,70 €.
Bayernben, Münchentől nem messze szintén 2-3 € egy lángos.
Itt alapvetően jellemző, hogy országon belül alig van különbség az árak között. Egy sör vagy hamburger vagy kávé majdnem ugyanannyiba kerül Hamburgban, mint Stuttgartban. Természetesen most nem a flancos helyekről beszélek.
Ezek alapján szinte nincs különbség a hazai és az itteni árakhoz képest. Sőt, talán itt olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest