Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtrace
junior tag
Én is így vagyok vele, de minél többet gondolkodok rajta, annál inkább arra jutok, hogy nincs még értelme váltanom.
Van pár kritérium, amiből nem engedek (telefotó kamera, GCam miatt Snapdragon proci, max 200k körüli ár, lehetőleg lapos kijelző) és ezek eléggé beszűkítik a lehetőségeket. Honor 200 jöhetne esetleg szóba, de hát nem sokkal lennék előrébb vele, meg nem is nagyon vonz az a márka.
Nothing új szériája az előzetes infók alapján tetszene, de 3a-ban a 7s gen3 kb még visszalépés is lenne, 4K60fps-t borítékolhatóan nem fog támogatni... -
updog
őstag
Köszi a válaszokat! Igazából alap nálam a 3-4 éves (volt hogy hosszabb) telefonciklus, és a többitől eltérően a Samuval még mindig nincs semmi gond / lassulás / ilyesmi. Csak annyi hogy munkára is használom, spéci kamera app megy rajta, annak minden körülmények közt mennie kell, és nyilván fontos hogy állandóan elérhető legyek (telefon és online is). Dehát miért is változna ez attól hogy már csak negyedéves security frissítések jönnek
Jó hát bizergál egy kicsit abecsvágyújítás vágya is -
Dilikutya
félisten
Igazából amíg az alkalmazások támogatják a telepített Android verziót, nincs különösebb gond szerintem. Banki appoknál sem hiszem, hogy baj lenne, amíg azok frissülnek. A régi 4.2-őn megrekedt Galaxy Tabomból kiindulva az pedig még nem most lesz, amikor már valami nem telepíthető. Felső, vagy közel felsőkategóriás telefont észszerűen végiggondolva sokáig lehet használni anélkül, hogy lassú lenne. Az S20FE elődje nálam egy A5 2017 volt, azon azért már éreztem, hogy kevés, mostanra meg végképp kényelmetlen, anyám használta, ment is hozzá most a S20FE.
Mindennapokban az S24 Ultra nem látványosan gyorsabb. A kamera sokkal jobb, itt elérhető az Expert Raw alkalmazás, az AI részekkel csak ismerkedem, érdekességnek megteszi. Igazából akartam kicsit haladni a korral, és újabb dolgokat kipróbálni, ez is volt a nyugdíjazás oka. -
updog
őstag
válasz
Dilikutya #1288 üzenetére
Ėpp kerestem a frissítési ütemtervét a típusnak, gondoltam hogy ide benézve találok infót, amiatt persze szomorú vagyok hogy ilyet
(közben Samsung fórumon is hasonlót találtam).
Nagyon szeretem, 4 éves lesz az enyém, ahogy írtad hardverben szuper, kamerában (ha nincs is pariban feleségem Pixelével) teljesen korrekt. Nagyon filózok hogy mi legyen... igazából azt nem tudom, kell-e egyáltalán fájnia ha már nem jön semmilyen frissítés egy telefonra?
-
jameson2
csendes tag
Micsoda meglepetés várt ma reggel!
Jött egy biztonsági frissítés 🤩
https://doc.samsungmobile.com/SM-G781B/XEO/doc.htmlNem haragudnék meg ha negyedévente azért még kiadna egy-egy frissítést a Samu, és ezzel nem hagyná magára ezt a típust 🫡
-
Dilikutya
félisten
válasz
vihartigris #1302 üzenetére
Nagy is.
Az S24+ most nem ugrik be, mennyivel kisebb, az S20FE után érezhetően nagyobb, bár papíron nem sokkal. De kézbe fogva jóval nagyobbnak tűnik.
-
Dilikutya
félisten
válasz
vihartigris #1300 üzenetére
Azt is néztem, a sima kisebb, megszoktam az S20FE méretét, viszont a kamerák miatt adtam egy esélyt az Ultrának. Minden más ugyanaz, azt hiszem, legalábbis szoftveres oldalról. Csak az Exynos-hoz nem volt kedvem.
-
Dilikutya
félisten
A holnapi nappal én is kiszállok az S20FE-ből. Családon belül megy tovább, ide pedig érkezik a fiatalabb nagy testvér egy S24Ultra képében.
-
Dilikutya
félisten
Jött egy ilyen:
Buildszám : G780GXXSDEXJ3
Android verziója : T(Android 13)
Kiadás dátuma : 2024-10-24
Biztonsági javítás szintje : 2024-10-01 -
Dilikutya
félisten
AGC 9.1 katasztrófa.
1/7s záridőnél többet nem enged, astro be se kapcsol.
Mondjuk nem kell már sokáig bajlódnom, csere lesz majd.
Kicsit bosszant amúgy azóta is, hogy az Expert Raw-t visszatartották ettől a telefontól. Ma nyomkodtam az Auchanban kíváncsiságból egy S23FE-t, abban se volt. Hosszú záridős pro módot nem néztem, az S23-ban a gyári app-ban is ott van alapból. Kicsit úgy érzem, indokolatlan korlátozásai vannak a FE szériának, miközben a benne lévő hardver tudná. -
rtrace
junior tag
-
rtrace
junior tag
válasz
Dilikutya #1293 üzenetére
Mindegyik verzión kéne működnie igazából, csak némelyikben manuálisan kell hozzáadni a választható lencsék közé (ID: 52).
Viszont asztrofotónál van egy olyan hátránya annak a kamerának, hogy nem támogat hosszú záridőt. Be is kell állítani neki egy 0.8s maximumot, máskülönben elkezdi a felvételt, de szinte azonnal le is fog állni.
Így viszont összesen 30-40 másodpercnyi felvételeket fog csak csinálni, nem ilyen 5 perc körülieket. -
Dilikutya
félisten
Fura, hogy így 3,5 év használat után tűnik fel, de eddig valahogy eszembe se jutott zoomolni, ha csilalgos eget fotóztam. Most a C/2023 A3 üstökös miatt viszont szemet szúrt, hogy pro módban a telefotó lencse nem választható, és a telepített Gcam-ban sem.
Van ehhez a telefonhoz olyan Gcam, amiben működik a telefotó is? Amúgy ez azért bosszantó, mert ahogy olvastam, az Expert Raw alkalmazás támogatja ezt, ellenben a programot a Samsung erre a telefonra nem adta ki, miközben a hardver ugyanaz, mint drágább testvéreinél. -
nexus6
aktív tag
válasz
vihartigris #1291 üzenetére
most ma megjelent még egy kupon a telekom alkalmazásban plusz extra 33 ezer Ft kedvezmény, így a 120 azt hiszem nyerő ajánlat
nekem még bírta 1 napig simán az s20 fe -
nexus6
aktív tag
válasz
vihartigris #1289 üzenetére
nekem ma jön meg az S24 fe, szerintem a ténél egész jó áron ki lehet hozni, az online kedvezményekkel már csak 240 és még abból lehet faragni a készülékbeszámítással... a beszámítással kb 150 lesz, annyiért nekem megéri... én is s23 plusban vagy s23 ultrában vagy s24 plusban gondolkodtam, de azok még most használtan is a 200 felett vannak...
én is szeretem még most is a kis 20 fe-t, talán az akksi ami most gyengébb 3 év után... -
Dilikutya
félisten
válasz
jameson2 #1287 üzenetére
Igen, úgy tudom, most ért véget. Egyelőre kivárok. Sokféle ötletelés van, megvárom, mit tud az S24FE, de az ára miatt a sima S24 esélyesebb. Néha eljátszok az S23/S24 Ultra gondolatával is, a meglévő előfizetéseim megújításával, Magentában barátibb annak is az ára. Nem barátságos, csak barátibb.
De mindjárt itt az S25, lehet megvárom. Az a baj, hogy hardveresen még mindig ereje teljében van, ezt se tudtam megszorongatni, játékot se találtam, ami valóban megdolgoztatná, kamerában pedig évek óta stagnál a Samsung. A márkát nem igazán akarom elengedni, szoftveresen jó, sose voltak gondjaim.
-
jameson2
csendes tag
Eljott a SW támogatás vége s20FE-n is? Merre tovább bajtarsak?
-
fjudors
aktív tag
van új xid
-
TODI1111
veterán
válasz
Petya25 #1283 üzenetére
Odinnal. Az [S22 ultra] topik összefoglalójában találsz egy kis segítséget hozzá.
-
Petya25
őstag
Valahogy tudom kézzel frissíteni a rendszert?
21 júliusi kiadás van rajta, amikor keresem a frissítést azt írja naprakész... -
ssj81
aktív tag
Sziasztok,
Regalaxy szolgáltatást szeretnék igénybe venni, az oldalon kint vannak a támogatott model nevek, mindnek EUE a vége az enyémnek XEH azt ezt megelőző karakterek stimmelnek.
Ezek alapján részt vesz a programban vagy sem? -
fjudors
aktív tag
elérhető a decemberi frissítés
(xid) -
BullKoxa
őstag
válasz
Grande Ale #1276 üzenetére
nekem A71-l volt ilyenem azóta a kisfiam használja wifin, mesét nézni használható. Így lett s20
-
lao
tag
válasz
Grande Ale #1273 üzenetére
Hello
digis hálózat esetén /sim : [link] -
vihartigris
őstag
válasz
Grande Ale #1273 üzenetére
"Mi lehet ez?"
Szerencse, nem kell telefonálnod -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Fiam telefonja eldobja a hálózatot, azt írja a SIM nincs regisztrálva. Kivettem, vissza, szórakoztam vele, volt hogy bejött, most megint nincs. Másik simmel sem megy, kipróbáltam. Persze, hogy kb. egy hónapja járt le a gari...
Mi lehet ez? Érdemes vele foglalkozni vajon, vagy totálkár? Hátha egy szervizes kitisztitja, az megoldhatja? -
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!miért csak akkor kapom meg a gmail-es üzenteimet ha belépek és ráfrissítek?értesítések engedélyezve vannak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen készüléket (5G) és szeretnék rá XEH ROM-ot rakni Android 13-al. Valaki tud oldalt ahol letölthetem?
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok,
Az S20 FE Snapdragonos verzió tud DEX módot. Egy monitort csatlakoztatnék rá vezetékkel.
-
ACE-
addikt
válasz
Dilikutya #1262 üzenetére
Igen, én is olvastam ezt a hibát, mondjuk érdekes, mert ha minden mással jól működik a BT, akkor az ő ketyeréjükkel van baj. Valami hatótáv rövidítésre hivatkoztak, de azért aligha nevezném hatótávnak a néhány centimétert... Szóval itt a Packet-nak lehet valami kehéje, és tekintettel a Samsung elég jelentős elterjedésére remélem hamar javítják...
-
Dilikutya
félisten
Nekem ilyen telóm van, ezért ide írom: tegnap vettem volna át csomagot Packeta Z-Boxból (app+bluetooth kapcsolódás), és a telefon nem tudta nyitni a rekeszt. Felhívtam a helpet, ott a kislány rögtön azt kérdezte, Samsung telefonom van-e. Nem említett konkrét modellt, csak hogy a Samsungnak kommunikációs problémája van mostanában a Packeta automatákkal. Segítség lehet, ha a bal szélső napelemhez közel tartod a telefont (gondolom, arrafele lehet a BT antenna is), de nálam az sem működött. Maga a telefon BT-je jó, előtte a kocsiban is azon szólt a zene.
-
Kabri
csendes tag
Én is a Nova Launchert használom. Ami nekem talán a leghasznosabb, hogy az asztalon a képernyőrács akár 12x12 is lehet. Vagy a mappák ikonjai milyen elrendezésben legyenek, milyen színű és méretű legyen az ikon neve. Az ikonok formáját is tudom állítani. A dupla koppintás az asztalon más appot indít el, mint a 2 ujjas csúsztatás fel, vagy le. Az ikon sarkában az értesítésjelvény lehet pötty, szám, vagy akár kis kép (pl. aki az üzenetet küldte), stb, stb... Töltsd le, próbáld ki szerintem.
-
ribizly
veterán
Sokmindent. Pl. minden átmérezhető. Vagy pl. az ikonok kaphatnak többféle gesztusvezérelt funkciót. Az animációk és a gesztusok sokkal részletesebben testreszabhatóak. Meg ilyenek.
Az már egy más kérdés, hogy a OneUI-al nem nagyon működik minden rendesen, de ez gondolom szándékosan van így a Samsung részéről. -
sangean
csendes tag
Más is tapasztalt olyat, hogy ha kikapcsolt képernyőnél is be van kapcsolva az ujjlenyomat olvasó funkció akkor gyakran nem működik az olvasó? Ha az AOD allandora be van kapcsolva akkor viszont mindig működik.
-
Dilikutya
félisten
Ezek pont azok, amiket tudok nélkülözni.
Telefotó lehet csak 8MP, de optikai zoomos. Az ujjlenyomatolvasóval nincs bajom, nekem elég gyors és pontos, vizes vagy kiázott kézzel van csak problémája. Ennyi kompromisszumot simán bevállalnék egy 2/3 áras telefonért az S22/S23 szériában is.
-
ACE-
addikt
válasz
Dilikutya #1248 üzenetére
Hát, egyik üveg hátlap, másik nem, a védelem az egyiknél csak Gorilla Glass 3 másiknál 6.
Nagyobb felbontású kijelző, Dynamic Amoled, másiknál csak Super Amoled, FE 8K videót nem tud, telefotó kamera csak 8mp vs 64 mp, ujjlenyomat olvasó az optikai és nem ultraszónikus, a fülednél tartás az hekkelt és nem távolságérzékelős mint az S20-nál.
Kb. ennyi, proci szempontjából valóban ugyanazok. -
Dilikutya
félisten
A főkamera és a széles ugyanaz, mint az S20-ban, az SoC szintén. Exynos 990 és Snapdragon 865 is volt a fő modellben. A kicsit kevesebb RAM jelentéktelen.
wanted5 #1246: Igen, van S23+, ekkora is talán, viszont nem egy árkategória a kettő. A FE jóval olcsóbban jött ki mint az S20, ide egy S22FE kéne.
-
Dilikutya
félisten
Most jöttem rá, mekkora kibaszás ez a telefon, valószínűleg nem is cserélem még idén. Anno ez az S20 kamerájával és hardverével jött ki, kvázi felső kategóriás, de olcsóbban. Rájöttem, ez a méret fekszik nekem, ellenben az S22/23 vonalon csak az ultrák ekkorák, dupla áron.
-
FaTHI
őstag
Sziasztok! Kaptam egy S20FE-t az a bajom hiába van bekapcsolva beállitva az Arcfelismerő, nem működik. Tud valaki segiteni?
-
ACE-
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem pl. nagyon zavaró, hogy az értesítési sávban nem az ikonok eredeti színeiben mutatja azokat, hanem kékesen, vagy gondolom a témának megfelelően...
Az értesítésekre hosszan rányomva régebben megmutatta pontosan melyik értesítéskategóriában jött az értesítés, így ha az zavart, külön ki tudtad kapcsolni. Most ez nem látszik... Én eddig csak visszafejlődést láttam, bár maga a rendszer elég fluid. -
oroszlan12
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h biztonságos mappába berkatam ey teljes mappát azonban amikor megnyitom a biztonságos mappát akkor ott nincs és a sima file kezelőből is eltűnt
Most akkor hol is találom?
Tudna vki segíteni?! -
jameson2
csendes tag
Egy napja már használom az Android 13-as update-et.
G781BXXU4GVK6
Működik stabilan, akku felhasználás is maradt ugyanolyan jó.
Sok apró feature van az új szoftverben, az android biztonsági frissítés viszont Nov 1 maradt. -
magmakocka
aktív tag
Nos, a srác lassan kap egy másik ütemtervet. Igazából, engem annyira nem zavar az Android 13, hogy még nincsen erre a telefonra. (Bár, tényleg szégyen, hogy egy közép és alsókategóriás hamarabb élvezheti az újabb rendszer "előnyeit")
Tényleg nagyon sokan panaszkadnak a problémákkal kapcsolatban. Lehet én még majd fel sem fogom tenni. Szeretnék inkább várni vele. De az is elképzelhető, hogy valami gixer történt, s emiatt nem adják még ki.Ki tudja?
-
kakuk100
őstag
Szerintem nagyon jó kis telefon kívül- belül. Az ára is elfogadható.
-
jameson2
csendes tag
mi az a xhe?
-
zoltan77
aktív tag
Snapis XHE novemberi frissítés megjött, még nem a 13
-
zoltan77
aktív tag
Snapdragonos fe-re kint az októberi frissítés
-
fjudors
aktív tag
na?
az új xid frissítés kinél mit tett tönkre? -
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Egy 2021.12 havi expiriene storban vásarólt karcmentes hibátlan,minden tarozékos készülék milyen áron eladható?
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
Szervizbe leadás előtt kell a gyári vissza állítást csinálni?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
vihartigris #1211 üzenetére
Szerintem nincs, pár alkalmazás frissült de azt írja is+szeptemberi biztonsági.
-
zoltan77
aktív tag
Jött frissítés snapdragonos xhe-re, 881Mb, szeptemberi biztonságival.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok.valahogy az sms megjelenitesem oriási betüre váltott,hogy lehet ezt vissza állítani normálra?előre is köszi
-
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Ami az egyik fő paraméterré nőtte ki magát nálam, hogy innentől olyan telefon közelébe se menjek, amiben ilyen "van".
A másik a "Camera light sensor", ami lassú is, sokat is kér enni, de legalább sok esetben teljesen hibásan működik:
Olyan autós tartóban használom a telefont, ami 3 oldalról fogja (alul 2 sarkon és felül középen). A felső pont beárnyékolta a kamerát a felülről érkező direkt napsütéstől. Full sötétbe ment át a kijelző. -
kutga
félisten
válasz
JLaszlo333 #1200 üzenetére
Igen, és kb az összes többi Samsung telómon amiben virtuális közelség érzékelő van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest