Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Megvettem mind a kettot, nagyon kis tip-top gepnek tunnek. Ez a beepitett kartya olvaso meg sim kartya slot elegge meglepett rajta.
Koszi az infot! Meg sem neztem a G5-ot, hogy hany mag fut benne, eszembe nem jutott volna, hogy csak 2 mag van benne 2018-2019 kornyeken .
Egyet megtartok magamnak a masikat meg eladom, de a G5-ot akrtam megtartani, ha ket magos akkor az megy majd el, igaz semmit nem hajtok rajta a bongeszo es outlook kivetelevel.Viktor0610: Koszi! A G6 az 4 mag 16 Gb ram, nice, de en mar semmivel sem jatoszom evek ota.
G5 meg a G6-is teljesen karc mentes, nem tudom milyen festek vagy bevonat ez,ez ennyire birja? Meg egy hajszal karc sincs rajtuk, vagy esetleg nem hasznaltak oket nagyon.

-
ToBeY
nagyúr
Vettem a lidl chili szószt amivel azt sutgálák,hogy ez aztán baromi erős,de szerit nem
bring the pain a neve és címkéje is eléggé ijesztő
De kicsit olyan érzés mintha megégett volna a nyelvem,de amikor ettem nem volt durva szerintem (levesbe tettem) Lehet csak simán jól bírom a chili-t
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Egy G5 volt a cegesem 1-2 evig, kedveltem, altalanos webfejlesztesre hasznaltuk, 16 giga rammal, a 4 magos cpu legyen benne, mert 2 magossal is forgalmaztak az elejen es az szalloige volt, hogy gyenge.(Skype meeting lefektette, ha tobb video strema is volt.)
Ahogy irtak Viktor, irodaba jo, a kinezet miatt kollegináknak is tetszett.
Azt érdemes megnézni, hogy az asztalon megáll vagy billeg, mert sokan előszeretettel a sarkánál emelve rohannak meetingre és kettőt is cseréltek nálunk alaplap sérülés miatt. -
-
gaborbol
őstag
HP EliteBook 840 G5-G6 modellrol van valakinek konkret tapasztalapta? En kizarolag Dell vonalon mozgok, de kinaltak kettot eladasra vicc penzert HP garral.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Semmi gond,de ha használod a keresőt akkor kiderül,hogy mindenre IS van a topic itt

-
kraftxld
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Van politika topik az ilyen magasröptű eszemefuttatásoknak
-
hi, nem rossz
kicsit ugyan kevés benne a rock&roll, de a szöveggel és a mondanivalóval eléggé tudok azonosulni
Ui. kösz, hogy eszedbe jutottam

Uui. tegnap azon röhgtem, hogy a szembeszomszéd a JÁRDÁT nyírta. nem viccelek, háromszor ment oda-vissza az 1 méter széles járdán a fűnyíróval, úgy, hogy az közben ment.
NAgyon vicces volt. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
En magam vagyok az orokmozgo!

fokukac: az uj [link] belga muzsikat neked ajanlom
-
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
nos, erre nehezen tudok mit lépni, bevallom.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
április 9 óta napi 21-22 km munkanaponként (kivéve a nagyon esős napok, eddig kb 800 km), egy régebbi használt wheeler trekking bicóval - a kezdeti állapothoz képest jelentősen csökkent már az időtartam és növekedett az átlagsebesség, pulzus nem vészes, a maszk miatti hiperventilláció és az izzadás adott. de heti 2-3x hazaérés után még rátolok egy órácska kettlebell kört is, szóval lassan, de biztosan javulok magamhoz képest. de idén még pl kosárlabdát nem fogtam a kezembe, péntekenként pingpongütőt viszont de. de akkor sört is

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nem kerékpároztam azt hiszem olyan 20 éve, úgyhogy amilyen emelkedők itt vannak, meg a városi házak között húzó szél bizony lelassít
-
NoLF
veterán
én meg rövidgatya-hosszúujjú póló, és így is ömlik rólam a lé, mire beérek melóba

mondjuk ~24 km/h átlaggal nyomom le a 11 kilométert, az is igaz.
-
rushty
őstag
Hónap szerint beléptünk a nyárba
és ma is láttam délután 3-kor pufidzsekist. Lassan előszedem én is,mert lehet, hogy hűt is. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
lehet, nem vagy hozzá elég nagy művész...

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért nem nekem jutott ez eszembe? 🤣
Szerintem ez ilyen "fogd meg a söröm!" sztorinak indulhatott...

-
FehérHolló
veterán
Mindenkiben lakozik egy művész: [link]
-
tbs
addikt
hejho, kollegak! lehet kellene egy Debrecen-Bp. csomagfuvar, szokott vki cirkulalni a ket kozseg kozott aki nem riad vissza egy doboz vastol..?
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Mert a b. nejem online dolgozott délután 2-ig. Csak nem hagyhattam itt...
Aztán elmentünk, jól szarrá ázni, persze.De önmagában, hogy el kell, hogy menjek itthonról vasárnap, ha nyugit akarok, ezzel van már tele a bögyörőm...
-
a szomszédaim ma olyan aktívak, hogy reggel 9 óta bútort tologatnak, meg átlag 2-3-5 másodpercenként odabaszódik a valami a falhoz vagy a födémhez, vagy a pulthoz . pl. a partfisnyél, vagy a porszívó, vagy a fakanál, vatevör. esküszöm, ha én ütném így a falat, már elfáradtam volna.
de ők nem! elvégre nyugdíjasok, és vasárnap van.
és az unokák még itt sincsenek. És gondolom, fel sem merül bennük, hogy ez, amit csinálnak, hangos.
Ehhez a házhoz képest a lakótelep egy nyugodt rezervátum volt.
:) -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Július 1-gyel.
-
-
tildy
nagyúr
Még egy hét.
---------
Amúgy ngyon kemény, küldtem volna haza csomagot, mármint saját részre,scsak 3 hónapra hazaköltözünk. Mviel van benne gyereknek ez meg az, ráírtam 100 font összérték. A szállító visszaírt, hogy esélyes hogy áfát kell fizessek rá. Mondom mi? MErt 39 font felett van. Tökmindegy, hogy saját , használt cucc és nem eladni viszem. Hát most dilemma, hogy ráírjunk inkább 39 fontot, vagy milegyen. KEzd kicsit elegem lenni a britekből,a brexitből meg egyebek. -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lol, hú, de korán volt még, meg de szarul aludtam.
Biztos jön a 30 fok. p
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A geometriairól nem is beszélve.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mivel Eu-ban élünk azon belül is MO-n,így szerintem egyértelmű,hogy Celsiusra gondoltam.
De akkor a hanyatló nyugaton (vagy Keleten) élő fórumtársak kedvéért: 86 Fahrenheit vagy 303.15 kelvin
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
És akkor algebrai irányba még el sem mentünk.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez így dupla keverés. a habosítóval meg egy gombnyomás. nem fogsz meggyőzni

-
-
-
-
-
Vérboci
addikt
te is szereted a kakaót?
szoktál tejből instant kakaóporral kakaót készíteni?
megőrjít, hogy akárhogy kevered, hidegen mindig maradnak kicsi göbök a kakaóban?van megoldás!
használj egy rég a fiókban pihenő, rég elfeledett \ vagy az ikeában 400 forintért beszerezhető elemes, kézi tejhabosítót a kakaó elkeveréséhez!
garantáltan megváltozik az életed!nekem ma megváltozott az életem!
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem Te meg a regiben voltal, a Lagymanyosi utcaban. Azota a Zenta utcaban van, 2x akkora, es meg terasz is van.
-
Cicero
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
keg, bölcső fasza helyek, emellett a bartókon van a Béla, ahol van terasz, még azt is érdemes megpróbálni

-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vesztek rendes sort es kiultok a rakpartra. meg uvoltozes sem lesz, csak ha ti...

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ez a bajszos hülyeség több éve volt divat,és akkor se volt olyan vicces (számomra legalábbis)
btw vicces képek topicban nagyságrendekkel jobb poénok vannak,már ha ez neked tetszik -
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Which disznóól are you referring to, mister? :)
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Sőt, azzal is, ha otthagyod azt a disznóólat.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
mostantól opten-es lekérdezéssel indulsz kocsmába..?

-
venember83
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ne legyenek illúziód, a puszta léteddel IS a NER-t támogatod.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Tulparton a Bolcso (Gellert teri metrotol vagy a Fovam terrol elerheto gyalog) szerintem nagyon jo, terasz is van, igaz, kevesse fancy a kilatas.
Ugyanott talalhato a Keg nevu hely is, szinten nagyon sokfele sorrel es terasszal.Foglalni mindkettobe erdemes.
Tudtommal egyiknek sincs a legkisebb koze sem a NERhez.

-
concret_hp
addikt
kiülős helyet tudtok ajánlani esetleg ott a környéken? kb. a város 4 végéből mennénk szóval mondjuk a körúton belül kéne valami ötlet, ha nem a ner-t támogatjuk az 3 plusz pont

-
lölő ebben az iparágban még talán nem nyomul, de saját láb könnyen befigyelhet...
szerintem konkrétan ezért rakták ki őket.
Az van, hogy most az összes vendéglátó és kisker egység olyan helyzetben volt az elmúlt egy évben, hogy nem volt bevétel, tehát bérleti díjat sem nagyon tudtak fizetni. Tehát elég sokan szerződésszegésben vannak, tehát ki lehet tenni őket könnyen...
Innentől fogva a tulajdonoson múlik, hogy mennyit enged, enged, vagy nem enged. Sok piaci alapon működő plázában egy csomó kedvezményt adtak pl. mert nem volt érdekük, hogy egy félig üres izé legyen ott, majd ha újra nyitnak.
Itt viszont 90%, hogy a hely kellett valaki másnak... -
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
rendben
-
Marcsello31
őstag
Üzenet törölve.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
itt írták meg, ők maguk.
nem tudom, mi van most helyette.
[link] -
concret_hp
addikt
valaki belinkelte, hogy a jónásnak lefőtt a kávé, de nem találom, szóval: van már valami a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

."vicceltem". Csináljak erről egy videót ahogy a járdán vágom a füvet 20 percen keresztül:?

.

Biztos jön a 30 fok.