- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
érdekes, hogy én közvetve egy 12000+ főt foglalkoztató cégnél dolgozom, de ott nincsenek ilyen arányok. ha volna, akkor már bezárt volna. a másik cég ahol dolgozom, 1500 fős, ott 20-30 emberről tudnak
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Olvasni olyat, hogy visszafertőződés. Én nagyon tartok tőle h a vakcinánál nehezen lesz megoldható (ha egyáltalán) a mindenféle variánsra immunitás.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A hivatalos kommunikáció szerint a cégünknél a múlt héten a összes munkatárs 20%-a jelentett magáról, vagy a vele egy háztartásban élőről pozitív teszteredményt.
Saját beosztottaknál ez a szám 35-40%, de vannak olyanok, akikről nem szóltunk a felsőbb vezetésnek, mert úgyis mindegy (önkéntes karantén + amúgy is otthonról dolgoznak + személyes adat és csak velem akarták megosztani). Utóbbiak természetesen nem jelennek meg a céges statisztikában.tl,dr: Nálunk lassan az emberek fele átesik rajta.
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
rám is furán néztek, amikor okt közepén azt mondtma, h ebből idén 1000 halottas hét lesz, aztán lehet én is optimista voltam...
azért van ám fifika rendesen, a nyáron megkonzultálták, hogy mi legyen, átlagegyszerűjózska szerint nyilván lófaszsemmi. és tényleglófaszsemmi nincs, hát átlagjózskának meg az nem biztos, hogy leesik, hogy ez így jó-e. azmeg ugye tudathasadás, hogy hát azcsináták' amit mondtunk de nem szavazok rájuk mer' elkúúúrták. a mama meg má' úgyis öreg vót, jobb neki a főd alatt

viszont kíváncsi leszek kire lesz majd fogva
egyébként ha jól számolom a 8. ismerősömnek lett pozitív tesztje vagy 100% h vírusos volt, mert mondjuk a vele egy helyen élő igen, 40 alatt van a srác, elég jó fizikai állapotban, és lóvéra is van pénz, szóval tolja a vitaminokat, sportol, nincs túlhajszolva (forgalmi irányító lol) és 1 hétig feküdt kb... többiek eddig nem voltak igazán szarul.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jó ez a cikk, csak kicsit optimista. Most napi 100+ halott van, de ez tényleg a napi 1500 (regisztrált) fertőzötthöz tartozó szám, jelenleg meg a helyzet az, hogy 5000+ fertőzött van, közel sem látszik a csúcs, hanem exponenciálisan száll el az egész.
Az a gyanúm, hogy Kukacnak van igaza, és itt nem összesen lesz 10k halott, hanem csak decemberben lesz annyi.
És ehhez minden esély megvan arra, hogy a járvány csúcsán majd szépen mindenki meglátogat minden rokont, mert hát karácsony van.Csak abban az egyben bízom, hogy ha már ezt ennyire sikerült elkúrni, maguk is belebuknak.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Na de most is egy kisebbségre van hajtogatva a választási törvények. >20%=2/3 ilyen nem sok helyen van szerintem.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem ezzel van egy kis bibi- itthon egy elég vékonyka réteg él jobban mint régen, közben meg már lassan nincs bármilyen alapon csoportosulás amit nem csináltak ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem egészen. Na nalunk ha betegség miatt ( infarktus, ràk pl) kiesik egyikünk , akkor a biztosító fizet.Ha meghal , természetesen nem öngyilkosságban, akkor is.
-
concret_hp
addikt
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Remek megoldás a jelzáloghitel-törlesztés előli menekülésre, az kétségtelen.
-
-
-
gaborbol
őstag
And the winner is .....
Most majd elpereskednek ugy decemberig, meg ismetelt szavazat szamlalas-szamlalast kovetoen es gondolom a vegen a biztonsagi orok majd kirakjak emberunket ... hagyd el a hazat most felszolitassal.
Bitpork: nalunk az ellenkezoje van, 0.5-1.5 szazalekkal mennek fel as ingatlan arak minden honapban.

-
-
válasz
Vérboci
üzenetére
ha normális országban élnénk, és a kormány mondjuk felelős döntéseket hozna, akkor időben normális és értelmes korlátozásokat hozva lehetne úgy élni, hogy nem zár be a gazdaság...
Annyi kellett volna, hogy mindenki hordja az a kurva maszkot, már nyáron. Hogy ne menjen közel a másikhoz, már nyáron. Hogy ne tartsanak tömegrendezvényeket, focimeccseket. (Ehelyett mi full házas rangadókat tartottunk még 2 hete.)
Ez történt? Nem. Mondtak ilyet? Nem.Hadd menjen minden, ahogy eddig, ez volt a mondás.
Sőt, megkockáztatom, a magyarok fele úgy gondolja, hogy ez az egész egy hülyeség. A magyaroknak az kell, hogy lássák az egészet. Még pár hét, és eljutunk oda, hogy mindenkinek meghalt már valakije, és akkor talán...
A főnök meg? kvázi azt jelentette be, hogy meg fog halni pár tízezer ember, és ennyi. Mert szerinte úgy döntöttek a magyarok (a nemzeti konzultációra hivatkozik, nem tudom
)
Tajgetosz van, hivatalosan. Itt tart a magyar állam 2020-ban.És láthatólag a jogászok nem ismerik az exponenciális növekedés mibenlétét. Már napi százan halnak meg ebben a szarban, és két hét múlva napi kétszázan fognak... aztán pedig napi 400-an. Most azok halnak meg, akik 3-4 hete kapták el, amikor napi 1000-1500 volt a kimutatott esetszám. Ez most napi 5000. lehet arányosítani. Idén a Mikulás hullaszállítóval érkezik, ez van. És a kormánynak láthatólag nem áll szándékában semmit sem tenni ez ellen...
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az első hullám közepén. Magát a kórházat akarták covid kórházzá alakítani első körben, de a faluban olyan fölhorgadás lett hogy nem merték, majd az orvosokat akarták átirányítani covid kórházba. Na ekkor kiléptek. De nem csak orvosról tudok.
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Dr M Károly és felesége, Deszk Tüdőkórház. Ha kell a teljes név akkor privátban adom nagyon szívesen

-
66zio
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha az első hullámkor mondott fel akkor bőven letelhetett a felmondási időszak.
Tényleg, mi van akkor ha vezénylik a felmondott e.ü.-seket és nem mennek? Ők ezt a szakmát választották, sose válthatnak? Örökre rajtuk ragad? Mi a szabály erre, sajnos nem tudom. -
Ezzel általában minden józan gondolkodású így van, csak itt a betegek befertőzésén van a hangsúly. Az jelen helyzetben kivédhetetlen, főleg hogy több helyen tünetmentes dolgozó megy! dolgozni, hozzátartozó pedig megy beteget látogatni.
#74976 bitpork: Kizártnak tartom, azonnali felmondás nincs (vagy nagyon-nagyon erős indokkal), min. 2, inkább 3 hónap (de ez is inkább pandémiát megelőzően volt így). De minden e.ü. végzettségű azonnal vezényelhető is vissza. Tehát jóformán semmit nem csinált.
-
-
válasz
bitpork
üzenetére
Azt kell elfogadni, hogy ez alapvetően személyiségfüggő, mármint hogy mit preferálsz. Van orvos rokon, első sorokban küzd a betegekkel, közben derűs, jókedvű. Úgy van vele, hogy ő megtesz mindent, aztán jöjjön, aminek jönnie kell. Azt is mondta, hogy a fiatal orvosok pánikolnak igazán:)
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Szerintem sokan tudjuk milyen az nincstelennek lenni. Jómagam is már harmadszor kezdtem a nulláról. Volt amikor 1 hétig csak háztartási keksz volt amit ehettem abból a fél zacsiból amit találtam még a spájzban.
De bármennyire nem szeretném Bergamo-t emlegetik már az orvosok. És hallottunk 13 éves áldozatról is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
A probléma fordítva van. Ha 10 év konjunktúra idején nem új stadion meg új iPhone lett volna minden hónapban, akkor most a lakosságnak sem fajt volna két hónapra 50% kiesés, meg az állam is kényelmesen ki tudta volna fizetni az a másik 50%-ot.
De hat nem hogy félretett pénz nincs, hanem a magánnyugdíj-vagyon is elfogyott közben, a semmiből meg nehéz osztogatni. Rég le kellett volna mar zárni mindent, de nem merik, mert nem kerülhető el a jelentős gazdasági visszaesés. Igy meg az egészségügy dől be.
De most mar mindegy, az elmúlt 10 év hülyeségét nem lehet most megoldani. Coresz lesz, ez van. -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
majd ha nekünk is bevezetik a kurzarbeitot 80% fizetésért, akkor felelősségteljes leszek (már ha ezalatt azt érted, hogy zárkózzak be 2 hónapra, mint tavasszal).
de amíg a gazdaságvédelmi akcióprogram az 53. heti nyugdíjat jelenti, addig nem. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szó izom gyulladás spec nem . Ettől nem . Az az egy ami megússza, az pont nem lehet tőle ( főorvos unokatesom elmondása alapján )
-
Vérboci
addikt
hát ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni, de én képtelen vagyok rettegni egy betegségtől, még olyantól is, ami megölhet. viszont rettegek attól, hogy én, meg pláne a gyerekeim nélkülözni fognak azért, hogy random józsi - vagy akár a saját 72 éves tüdőbeteg apám - aki "pedig még élhetett volna akár 5 évig is" esetleg ne legyen beteg vagy ne haljon meg. Ennyire én nem tudok népnemzeti lenni, sajnálom.
A pénztelenség nagyon közeli és valódi probléma, még vírus sem kell hozzá. Tavasszal elég is volt köszönöm.
Megbetegszek? Megbezegszünk? Mind nem fogunk meghalni. Ti sem, én sem.
Hordom a maszkot, nem járok tömegbe, mosom a kezem, méretem a lázam. Kevesebb kontaktom akkor se lesz, ha bezárják a gyárat. Szóval részemről menjen a gazdaság. A gyerekek oviba, iskolába. A mozit, focit, plázát bezárhatják, meg munka, bevásárlás vonalon túl lezárhatnak mindent, az se érdekel, csak munka és pénz legyen. -
válasz
gaborbol
üzenetére
Nem lesz munkahely ha nincs aki költsön! Teljesen mind1 hogy akar-e vki dolgozni vagy nem. https://coub.com/view/2awoeb
MOD
2ALL: nekem asztmásként különösen szar a maszk használat. Ráadásul a nagykerláncok akiket eddig támogattam beszerzés oldalról most nem rendelnek. De hordom a szart pedig fuldoklok benne és inkább nem eszek csak éljem túl. Segítek szomszédoknak bevásárolni meg ilyenek akik egy jelképes összeggel szoktak beszállni a nyálba. Ez általában több mint ami valójában fogy de nem kérik vissza így mindenki nyer.
Akit írtam E. cége is vakcina kutatással foglalkozik többek között. Tőlük hallom hogy nem ismerjük eléggé a vérust hogy ki lehessen jelenteni egyének szintjén mi a valószínű. Uh lehet engem gyávának nevezni de én abból indulok ki h ha megkapom elvisz.
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
A vadászati kiállítást kihagytad, amit ügyesen megszerveztek a járványalapból. Mert az gazdaságélénkít. Hülye német meg mit csinál? Leviszi a 19%-os áfát 16%-ra, ahelyett, hogy a vazallus cégeknek nyomná a lét. Hát normális az ilyen?
Amúgy azt kéne megérteni, hogy a humánus érvek mellett ha egy eleve durván öregedő, szar általános egészségi állapotban lévő társadalomra ráengedünk egy ilyet, annak nem csak rövid távú hatása lesz. Nagyon nem.
p
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem o ezt erti, csak as ezzel jaro anyagi helyzet kezelhetetlen szamara, ha nincs tartalek es nincs fizetes az szamara rosszabb mint esetleg valahogy atesni a viruson. Mivel se kajat se uzemi szamlara penzt nem kepes eloteremteni az baromi valos egybol, mig a virusnal esetleg ateshet tunetmentesen vagy minimalis kovetkezmennyel.
Orban se tok hulye, az iskola nyitva kell, hogy legyen hogy a szulo tudjon melozni. Penzt kereseni, adot fizetni...
Most lenne ido normalis rendeletekre, mert konkret penzt kuldeni az embereknek, de a stadinon, haverok, fanta elvitte a penzt a kasszabol, marad a remenykedes, hazudozas, lapitas.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Jó eséllyel nem leszel halott. Esetleg beteg. Aztán esetleg lesz egy tartós szívizomgyulladásod, vagy egyéb szövődményed. Jó móka. Sportolni úgysem akartál már a következő 20-30 évben, gondolom. Persze erre is csak kicsi az esély. Meg arra is, hogy aki tőled elkapja, az halott lesz. Vagy összeszed valami tartós egészségkárosodást. Vagy az, akit az fertőz meg, akit te fertőztél meg. Vagy akit az fertőz meg, aki a te fertőzötted fertőzöttjének fertőzöttje. És így tovább. Ja, ha valaki közben esetleg krónikus beteg volt ezek közül, vagy akár csak elhízott, vagy dohányos, vagy csak legyengült immunrendszerű, amivel amúgy még 20-30-40 évet eléldegélt volna, az nagyobb eséllyel nem teszi majd ezt. Ez a magyar népességnek mekkora része? Harmada? Fele? Tök izgi, hogy hányan fogják túlélni. Én neked is szurkolok!
Ja, eddig amúgy 5 halott pedagógus van. Ez pont 5-tel több, mint amennyi amúgy meghalt volna a következő pár évben. Jó, “idősek” voltak, de azért az átlag magyarnak lenne még 10-15 szép éve nyugdíjasként. Nekik nem lett. Orvosok is hullanak szép csendben, mentősökről meg hír sincs. És ahogy nézem a görbét, csak kost kezdődik a buli. Amúgy halkan megjegyzem, hogy ha a gyerekeid pedagógusai kezdenek majd el hullani (nem feltétlen halbak meg, csak mondjuk hetekig otthon küzdenek levegôért), akkor sem fognak tudni iskolába járni.
p
-
válasz
Vérboci
üzenetére
mivel lúpikkolót sem tudunk a vérusról a halálozás bekövetkezésének a valószínűségét sem tudjuk megjósolni. Az meg hogy visszamaradó károsodással vegetálj szerintem nem túl jó választás. Sógorom egy biotechnikai kutatónál dolgozik mint az alapító tulaj asszisztense. minden másnap tesztelik őket ennek ellenére a főnöke és a családja elkapta. A főnöke (nevezzük csak E-nek), viszonylag gyorsan átesett rajta egészen enyhe tünetekkel. Utána jelentkeztek nála figyelemzavar tünetei és most ott tart hogy az általa létrehozott és felépített milliárdos céget el kellett adnia mert a rövidtávú memóriája fixen megszűnt.
Szerinted jól járt?
Én inkább legyek munkanélküli mint halott vagy rokkanjak bele. -
-
rushty
őstag
Valahány nap szürkeség után kisütött a Napocska. Fényár van.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ha én dolgozni akarok akkor karantén ellen drukkoló vagyok?
-
parandroid
félisten
Na, ahogy olvasom a híreket, most kipróbálják, hogy mi lett volna tavasszal, ha nem jön a karantén. Karantén ellen drukkolók készíthetik a popcornt. Hogy klasszikusra hivatkozzak, jó sokan meg fognak halni, de a főni hajlandó meghozni ezt az áldozatot.
p
-
Mindeközben Washington DC-ben...
Kíváncsi vagyok, a sárga hajú mikor akar majd fővárost cserélni...

-
BlacKSouL
addikt
Én olyan erős szeretnék lenni mint Joey nagyanyja.
Ő volt a hatodik aki leköpte a felakasztott mussolinit... [link] -
válasz
gaborbol
üzenetére
várjál, egy fontos elemet kihagytál. Arizónában pont fordítva volt, ott a levélszavazatok Trumpot hozták fel, ezért ott azt követelik, hogy számolják tovább

@Boci: egyszer már bukott, igaz régen, de már akkor is voltak ilyen dolgok, meg, hogy a haza nem lehet ellenzékben, ugye
-
gaborbol
őstag
Tiszta agyrem.
Ugye a republikanus kommunikacio abbol allt, hogy mindenki csinalja a dolgat, menjen ide-oda, maszk sem kell, stb.
A demokrata: maszk es maradjon a segen mindenki, kerulje a tomeget. Ertelem szeruen a megszokott orakig allunk sorban a szavazashoz itt nem jatszott ezert levelben szavaztak nagyon sokan.
Tegnap reggel kettokor bejelentette a gyozelmet, amikor meg a level szavazatok nagyreszet at sem kuldtek a rendszeren. Es hat csalas, mert vezettek aztan elkezdett megfordulni az eredmeny ahogy dolgoztak fel a level szavazatokat. Kovetelte, hogy allitsak le a szavazatok szamlalasat , mert szerinte az mar veget ert az o gyozelmevel.Akotmanybirosaghoz fordul ez miatt, mert ez csalas es a vilag szegyene.
A kampanystabja elkezdte, hivogatni a valasztasi irodakat es koveteltek a szavazatok szamlalasanak azonnali leallitasat.
A hivei szinten megjelentek a kozpontokba es doromboltek az ajtokon, hogy stop the vote.Biden gyakorlatilag nyert, de ha meg behuzna valahogy egy masik allamot akkor biztosabb lenne a pozicio. Ez a fasz meg tuzeli a hivet, hogy alljanak ellen a csalasnak, hiszen o nyert.
Mivel mar csak level szavazatokat szamolnak azok nagyreszben Bidenhez kerulnek.
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik most,hogy a sárgahajú dilinyós mégsem húzza be a következő ciklust!
Legalábbis egykönnyen biztos nem.
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez olyan, mint a trump-szavazók. Kutatók aszondják, azért mérik őket mindig alul, mert ciki nekik bevallani, hogy kire szavaznak. Szerintem itthon a fidesszel is hasonló a helyzet, ezért nem találkozni élőben fideszessel.
Amelyik meg nyíltan vállalja, az meg eleve elmeroggyant, a sok konspirációelmélet már rég elvette a józan eszét.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A teljes népességben vagy a szavazók között? Nem ugyanaz. A tapasztalat, hogy a fideszesek vérvallásból legtöbben elmennek, a nemfideszesek inkább kevesebben, és még szanaszét is szavaznak.
Lehet hogy nem az ellenzéki pártnevekkel kéne indulni, hanem 'nemafidesz' névvel. Dehát na...mindenhol saját önző érdekek, hiába bújnak összefogás meg ilyenek mögé, nincs meg a másik oldal egységes csordaszellem képe. -
válasz
gaborbol
üzenetére
ja, tudom, a sárgahajúnak nagyjából két opció van, az egyik, hogy nyer, a másik, hogy csaltak
kicsit hasonlít a mi vezírünkre.a cnn-en nagyon érdekes dolgokat mutattak, amik viszik odébb az egészet. pl. Philadelphiában még csak 60% a feldolgozottság, és amúgy 77% - 23% az eredmény eddig....
Mivel ez egy nagyváros, ha ebben az arányban mennek a levélszavazatok, az elég nagyot dobhat még pennsylvania-ban is. Ugyanez van Georgia-ban is, Atlantával.@Monty: amúgy durva, de ennyire még mi sem vagyunk megosztottak. mondom, nézegesd az interaktív térképet. vannak olyan városok, ahol 80%-20%-os arányok vannak, ami elég durva.
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ha minden igy marad es visszuk mind a 3 allamot akkor nyer Biden, ha barmelyik bukta akkor Trump nyer.
Vilagos kek az erdekes, en nem hittem el, hiszem hogy Michigan-ban, nyerni tudna, de egyenlore ugy nez ki forditott ott ma delelott.
Pennsylvania matematikailag meg lehetseges, de ott mar eleve akkora elonyve van Trumpnak, hogy nem hiszem , hogy annak realis esellye lenne.
Kb mindegy ki nyer, biztos szavazt ujraszamlalas, perrskedes lesz, he Trump veszit, szerintem gond nelkul nekiall egy polgalhaboru kirobbantasanak csak hatalmon maradjon.
-
tildy
nagyúr
"Az RTL Klub kérdésére Gulyás Gergely elmondta: a kocsmákat nem zárják be, mert a koronavírus a zenés-táncos helyeken terjed leginkább."
Ide most elkepzelek egy kocsmaban hanyos memet... -
Tudnátok ajánlani olyan online értékbecslő oldalt ahol régi bútort szőttest, porcelánt , órát meg ilyeneket lehet online anoniman megbecsültetni?
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Eleve az a baj, hogy masnap van es azrrol szol, hogy meg nincs veszve. Obama siman behuzta mindketszer az ejszaka alatt. Sima ugynek kene lenni, de en nem gondoltam, hogy ennyi rasszista, homofob, idegengyulolo, egyutterzesre keptelen ember van es megy el szavazni. Trump kepes volt novelni a szavazok szamat, legalabbis Floridaban. 78% turnout es megnyerte, Obama 75% turnout mellett mindketszer vitte az allamot.
Itt lakik egy orosz no, habzo szajjal magyarazta, hoyg o nem szavaz Bidenre, mert o orosz es nem akar megint szocializmusban elni
-
gaborbol
őstag
30 eves koromra, oda jutottam , hogy arra varni hogy majd az en generaciom kispori a regi rendszert, majd jon valami fele igazsag netan elszamoltatas, egy olyan Magyaroraszag ami a gazdag multbol elindul felfele.
43 vagyok es meg mindig ugyan azok ucsorognek a vezetesbe. A korrupciora nem fogekony, onallo ertekrendel birokat egybol ledaralja a rendszer.A valosagban Trump es Orban is verprofi abban amit csinalnak, senkinek ketsege ne legyen felole. Mostanra olyan lebonthatatlan halozattal, ismerettseggel, penzel, rutinnal, es persze a torvenyhozas-vegrehajtassal, oktatas, tajekoztatassal, rendelkeznek, hogy gyakorlatilag esellytelen barki ellenuk.
-
gaborbol
őstag
Hja, a fasz fog nyerni megint, qrva elkeserito.
Hallgattam NPR radiot, es a a betelefonalok... el kellett kapcsolni, 65+ habzo szaj, beszelni nem tud rendesen, Trump, mert o harcol ertunk Washington-ba.
A fiatal fajgyulolok minimalis vagy nem letezo iskolazottsaggal meg a mindenbol kiabrandultak akik meg mindig alomvilagban elnek. Nekem is mehetnekem van, felesegnek meg inkabb (aki itteni szuletesu.)Le kene valsztanunk egy szep nagy vonallal a terkepet, aki akarja eljen vele a kiralysagban aki meg nem az meg had epitsen valamit. Nem sokkal vagyunk a tobbi rezsim elott.
-
parandroid
félisten
Egy teljesen jellegtelen, súlytalan politikai szereplő, hangsúlyos saját vélemény, vagy koncepció nélkül. Már alelnökként is az volt. Pont ezért nagy favorit a párton belül. A vezetésben senki nem akar változást, az mindenkinek csak kellemetlen lenne. Ha hazai párhuzamot keresek, akkor tiszta mszp.
A ránézés meg olyan dolog, hogy aki trumpot a külseje miatt választotta, arról is megvan a véleményem. Amúgy viktorunk sem az az adonisz, aki a megjelenésével lopja bele magát a szívekbe. Konkrétan egy dagadt exfocista egy alapból roppant kellemetlen arcberendezéssel, amit az elhízás, meg a monomániás hatalmi törekvés csak még tovább rontott. Szóval nem értek egyet az elméleteddel. Illetve nem tudom elképzelni, hogy valaki ezeket a majmokat megjelenés alapján szavazta volna be az állatkertbe. Inkább a harsány, ellentmondást nem tűrő, mindenhez jobban értő, megingathatatlan, soviniszta populizmus az, ami széles rétegeknek igen bejön. Ezzel szemben állt ott Biden, teljesen fegyvertelenül, illetve olyan érvekkel, ami a normálisabbaknak nem hírértékű, az idiótákról (laposföld, antivax, kemtrél, pizzagét, kúanon, de akár migránsveszély, soros, meleglobbi, szekrényt se tudnak összerakni a libernyákok) meg lepattannak. Szerencsétlen semmit nem tudott azon kívül felhozni, hogy normálisan fog viselkedni, de arra meg nincs igény.
Szerk.: Amúgy tök örülnék neki, ha nyerne, bár eleve szomorú, hogy ez kérdéses lehet, másrészt meg ez toszta 2006: ha a bunkók nyernek, a normálisabbja elfogadja, mint eredményt, ha viszont a bunkók nem azt kapják, amit vártak, akkor felcsapnak a lángok, és kő kövön nem marad. Sajnos azok, akiket én tisztességes, normális embereknek tartok nem fognak randalírozni, meg gyújtogatni, az idiótáknak viszont nincsenek ilyen aggályaik. Másrészt az usában mindkét oldalra jutott az idiótákból bőven, lásd blm balhék.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
> de kb a saját gardróbjából nem találna ki.
Egyebkent ezt honnan veszed? Ranezesre?
Pont azert volt Trumpunk, meg van Viktorunk, mert az emberek ranezesre dontenek..
-
parandroid
félisten
Nektek vannak kétségeitek? Igazából már az is világröheje, hogy mérhető számú szavazatot kapott valaha is, az meg, hogy legutóbb nyert, azt megköszönhetik Hilerinek. Konkrétan annyira balfasz jelölt volt, hogy a narancsbohóc szavazatainak fele nem a narancsbohócnak szólt, hanem a demokratáknak. Erre most előszedik Bident, aki egy cuki kis öregúr, de kb a saját gardróbjából nem találna ki. Nem akarják felfogni, hogy a népeknek kurtára elegük van az egész establishmentből, és úgy vannak vele, hogy akkor inkább égjen minden, meg szóljon a cirkusz. Bernievel többre mentek volna, csak ő meg a pénzügyi lobbinak roppant kellemetlen jelölt, de még akár Kamalával is nyerhettek volna. AOC-t fel sem hozom.... Biden csak bűnbaknak lesz jó, lehet rá mutogatni, hogy miatta veszítettek, pedig ez rohadtul nem rajta múlt, hanem a sok begyöpösödött idiótán, akikből a demokrata párt úgy egészben áll.
p
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha zavar a kocsma, fesd fel előtte a járdát négyszínfestéssel. Tapasztalatok szerint 20 percen belül kint lesz vagy 6 autónyi kovácsőrmester. Jó, hát megbasznak rongálásért, akkor is, ha aszfaltkrétával csinálod, de ennyit megér a dolog. Meg az orkok is néma tisztelettel fognak körülvenni, hogy te aztán kemény bűnöző vagy.
p
-
és bazzeg, újraválasztják ezt a sárgahajú nárcisztikus 70 éves gyereket.
bravó
great again -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tudtommal kocsmáknak eddig se lehetett nyitva lenni 10 vagy 11? után. Ehhez képest a közeli térnél lévő kocsma teraszáról jellemzően csütörtök-szombat hajnali 1 körül még simán minden alkalommal részeg ordítozás megy, nyilván a járványügyi előírások, illetve javaslatok maximális figyelembevételével (egymás arcába 15-30 centiről) persze mondhatják, hogy ők nincsenek nyitva, csak a vendégek kikértek 20 adag italt, és ottmaradtak zárás után. Rendőrök meg teljesen természetes módon meg sem közelítik az efféle helyet este 10 után. Nehogymáb.zmeg intézkedni kelljen, kocsiból kiszállni, jegyzőkönyvezni, beszélgetni, magyarázni, stb. Vér nem folyik, más meg nem zavar senkit. Az a kb. 4-500 lakás ott közvetlen körülötte, van aki aludna, teljesen mindegy...
Szóval minden el van bírálva.
Meg szigorúság, meg járványügyi büntetés, mi? Tarjáni piacon kb. senkin nincs maszk, csak úgy gigára eresztve "mer' muszáj", és persze nehogymátemondjadmegnekem micsináljak. Rendőrt asszem 5 hónapja nem láttam arrafelé, akkor is csak azért, mert "valakit kerestek". Büntetés, persze.. engem, mikor egyszer megálltam 10 másodpercre kolléganőt felvenni. Azonnal ott termett, hivatkozott kamerákra, meg hogy őt is nézik a kollégák központból, meg hogy ott mindig megáll valaki...persze, a cigánymercédeszeket sose láttam hogy basztatták volna, pedig azok ott parkolnak órákon át. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem semmi. Nalunk meg lehet kirakjak a gyerekunket a sulibol mert London egyik legfertoyotteb keruleteben az otthonoktatas mellett dontottunk. Es meg jo ha nem b*szkodnak meg napi 60 fonttal, mert nem visszük.
-
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
na, megvolt a ""nagy"" bejelentés. péntek esti tinohordák reszkessetek. nem lesz diszkó, és éjfélkor lövik a pizsamát.
most aztán kint vagyunk a vízből. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Maguknak csinaltak.
Nyilvan nem akartak leallitani a gazdasagot, de emiatt most mar olyan szinten elterjeedt a virus, hogy minden nappal jelentosen romlik a helyzet.
-
concret_hp
addikt
nyár közepe óta csak mismásolnak, de azért nem lennék vitya helyében, kinéz 5 (1/3) teltházas meccs a 200 milliárdos Puskásban... ha lefújja, berágnak rá, akik elállják az utat a választási irodánál, ha nem akkor teltház a kórhjázakban és párezer szavazójának kampó.

@gaborbol: valahogy úgy sejtem nem tök véletlen lett tegnapra időzítve a bécsi sztori...
-
Vérboci
addikt
közvélemény kutat ástak, és kijött, hogy az istenadta nép szigorúbb szabályokat akar.
egy kis népszerűségért cserébe, pedig mint tudjuk péntek reggelről péntek estére az iskolákat is bezárják.
most mondom, hogy iskola 1-4 osztály marad, többi megy hómofiszba és vásárlási sáv időseknek vissza.
én legalábbis ezeket megtenném tippmixen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg aztán nincs is rá való, ha mindenre fel akar készülni az ember.

great again