Hirdetés
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
[link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
hanem arányosan, sok fizikai munkát végzek, nekem is van fizikumom.
De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát"
.
Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék.
.
Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.