Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
    [link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
    Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
    hanem arányosan, sok fizikai munkát végzek, nekem is van fizikumom.
    De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát" :D.
    Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék. :D.
    Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
    Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák