- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
r92king
tag
Sziasztok. Samu A72 új 36 ezerért megéri? Keresztanyámnak kell, mert volt neki egy Samu A14 régen, amit elloptak tőle, most egy Redmi Note 12 4/128-a van másfél éve és állandóan azzal zaklat, hogy neki Samsung kell. Szerintetek érdemes rá beruházni, mert részlet fizetés opció is van és most 1200 forint havonta nem sok érte.
-
t.imi
addikt
válasz
Nightman #1650 üzenetére
Én eddig jól elvoltam vele. 2-3 hónapja kezd nagyon lassulni, gmail levelek kijelölése is eltart 2-4mp-ig.
Néha kamera 6-10 mp gondolkodásba kezd, chrome is tud alakítani.
Tény, hogy HR soha nem volt rajta, több mint 3 éve az aktuális frissítések telepítve és hajrá.
Pont fölötted is írtak egy szépet. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Sajnos A71 topic nagyon kihalt, így bocs hogy ide írok.
A71 rálett téve Redmi Note 11 pro töltőre, és utána nem tölt semmivel. Azzal a bizonyos töltővel sem. Volt már hasonló élményem A70-el, de az valahogy megjavult utána.
Kimehetett a töltés vezérlő egysége? Ez a töltő csatlakozó cseréjével orvosolható? Van tapasztalat hasonlóra? Nincs megtörve a csatlakozó, mert hirtelen lett ilyen probléma, és mozgatásra sem reagál, illetve nem lötyög, stb.. -
Nightman
csendes tag
Üdv mindenkinek! Jelentem,mivel én vagyok az akit az új szofrver léte nem zavar az értesítési sávban,és félek hogy az új szoftver mit ront el vagy lassít be,így nálam még a legutóbbi frissítés 2023.04.01-es.
Android 13as főverzió, One Ui 5.1
S jelentem a telefon tökéletesen teszi a dolgát már 4. éve! Engedi a 100%-ra való gyorstöltést,szóval minden zsír! Kopp-kopp.. -
hrabanc
tag
Biztonsági frissítés érkezett.
-
SlyChocolate
senior tag
Nektek is dobálja a wifit?
Érdekes ha kilövöm a mobil netet villám módon be adja az itthoni wifit.
Megint brávó samsung -
goethe83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy A72 telefonom, SM-A725F/DS.
Tegnap feltöltöttem, majd a gyerek elvitte játszani.
Láttam este, hogy 22%-os van. Rádugtam a töltőre és nem tölt.
Újraindítás megvolt, más telefont lehet tölteni a töltővel.Szerintetek megéri vesződni a javíttatással vagy inkább vegyek másikat?
Köszi a segítséget, elég sos a dolog, mert meló miatt kell telefon.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
razorka777 #1638 üzenetére
2021-es a teló mindig mint most is csak gyári rendszerrel.
Megmértem a bekapocsolást követően a galária kamera mappa megnyitásáig (amiben nálam kb 480 kép és rövid videók 1080p 1-2 percesek) eltelt időt 1 perc 36 másodperc volt.
Nyílván a jelszavak beírás elvett némi időt....... -
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #1636 üzenetére
Sziaszok.
Kicsit magamnak is válaszolok illetve megosztom veletek ennek a frissítésnek a tapasztalatait.
Mint írtam a facebook nagyon durván tolta az értesítéseket annó.
Annak ellenére, hogy mindent kikapcsoltam amit lehet.
Azóta app kuka, csak böngészőből van facebook nálam.
És voálá nyugalom van.
No de, hogy jött ez a frissítés mit látnak szemeim.
A samsung a tudtom nélkül telepítette a frissítésével a facebook appot.
Ezaztán az algoritmus!
Neked nincs ilyen na majd mi adunk.
Brávó samsung!!!!! -
törölt tag
válasz
Borzasztóan lassú mióta megkapta az új főverziót. Megnyitom a kamerát és másodpercekig semmit se lehet csinálni. Fotózás után nyitnám kamerából a galériát és akkor is rettentő sokat tölt. Böngésző ugyanezt megcsinálja időnként. Sosem volt egy villám de ez már tényleg túlzás. Gondolkodom a váltson pedig nem szeretek lecserélni minden másban ennyire jó állapotban lévő eszközt.
-
nicu71
addikt
válasz
A Boot-idő az még hagyján,de tényleg minden lassabb lett.Távol áll tőlem minden konteo,de egy egyszerű képernyőfotó is 3 másodperc minimum.Talán egy hard reset nem ártana,de mire ujra belaknám,erre nincs egyszerűen hangulatom.
-
nicu71
addikt
Megjött az augusztusi patch...
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #1632 üzenetére
Bocsi, hogy csak most írok de a samu nincs a helyzet magaslatán.
Nagyon is tudatosan csinálja, hogy vegyél új telefont.
Egyre rongyabb a rendszere frissítésről frissítésre......
De ami a legnagyobb gondom vele hiába húzom le az értesítési hangerőt.
Pont lesz.arja pl facebook meh más appok értesítéseit max hangerőn tolja ha történés van.
Erősen gondolkodom vagy mod vagy régebbi rom használatán, ez így egy fo.s. -
nicu71
addikt
válasz
És ezt orvoslandó csináltál gyári visszaállítást?
-
törölt tag
válasz
Tetű lassú lett.
-
t.imi
addikt
válasz
Mióta fent van, azt mondanám, mintha gyorsabb is lenne.
Utóbbi időben lassabbnak érzem, már tudom miért.
[kép]
1 éve volt alaplap csere USB-C csati + nem emlékszem mi miatt. -
pjen
félisten
Üdv Urak. Pár napja nekem is megjött a frissítés. Azota bármivel böngészek, 3-4 lap után befagy. Például a fórum is. Van erre valami megoldás?
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Megjelent a frissítés viszont beragadt. Újraindul a teló és lemegy a One UI betöltése vagy tudom is én mi, eléri a 100%-ot és újraindul, kezdi elölről. Így ebbe beragadt. Van erre megoldás?
Előre is kösz!
-
nicu71
addikt
Jött egy apdét.Májusi security 😉
-
stewe780
őstag
Levették a 85%-os töltést 80-ra...
Most tényleg a 85% is sok? Eddig használtam, de most azért a 80% már nagyon kevésnek tűnik. 3 éves lesz a teló, annyira nem bírja már jól. -
nicu71
addikt
És meg is jött,töltsétek!
-
nicu71
addikt
Egyébként minden jel szerint kapunk One UI 6.1et,tudtátok?
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok,
Édesanyámnak a 3 éves A72 egy hete kb. napjában 3-4x lefagy, tapasztalt valaki ilyet mostanában? (legújabb szoftver van rajta) próbáltam már gyári visszaállítást is, de nem oldotta meg a problémát. -
törölt tag
Jól tönkrevágták ezt a telefont az Android 14-gyel, sokszor alig reagál feloldás után, most meg a Youtube zene is random megáll pedig zároltam az alkalmazás váltóban is...
-
stewe780
őstag
válasz
sylansyren #1604 üzenetére
-
sylansyren
friss újonc
Igen, sajnos. És mondom úgy, hogy a töltőportot pénteken cserélték benne... Nagyon el vagyok keseredve.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
sylansyren #1600 üzenetére
Szóval bármelyik gyári samsung tötővel ugyanaz a helyzet?
-
sylansyren
friss újonc
Sajnos nem, másik töltővel sem megy most már. A szervizben töltőportot cseréltek. Még van a cserére 3 hónap gari, holnap lehet futok még egy kört vele, de ha benyögnek valami 40 ezres cserét, akkor valószínűleg váltás lesz. Pont az A55-öt néztem, aközött és az S24 között vacillálok.
-
törölt tag
válasz
sylansyren #1600 üzenetére
A55 nem tűnik rossz cuccnak. Telefotó kameráról le kell sajnos mondani S széria alatt. Én is kedvelem a telefont de a legutóbbi frissítés eléggé belassított pár dolgot. Azért amíg jönnek a biztonsági frissítések szerintem marad, mert hardveres gondom egyelőre nincs.
Amíg tudod tölteni nincs gáz. Lehet a töltő ment tönkre nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiegyensúlyozott kamerateljesítményt és remek kijelzőt ad ársávjában a Samsung, de az 5G nélküli változat kissé karcsú hardverrel érkezik.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest