Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom te is nagyon jol tudod, hogy a mindennapi edzesnek egy atlagember szamara (tudom, ebbol a sorbol azert kilogsz) vajmi keves ertelme van, es inkabb art, mint has-nyal.
Az is vilagos, hogy ezzel nem sokat segitek rajtad, de probalj meg egy kicsit valami masra rafuggni. Valami hobbi, szex, olvasas, ilyesmi. Ha ez mind ki van maxolva es meg mindig azon kattogsz, hogy edzeni kellene, akkor menj el terapiara, mert szerintem nem normalis dolog hogy mindent is csinalsz, de megis uresen kong par ora a napi 24bol amit mindenkepp edzessel kell eltolteni MINDEN NAP...
Mondjuk en most konnyen beszelek, mert pont a masil vegletwn vagyok, betunyultam ugy, hogy nezni is rossz. De ma kezdtem az uj munkahelyen ugyhogy visszater a napi es heti rutin, idobeosztas, es vegre be lehet illeszteni a mozgast, mert eddig csak vegiglustiztam az utobbi honapot (kiveve az elmult hetet, mert beugrottam futarkodni - lepcsozes kozben derult ra feny, hogy hogy eltunyultam ilyen rovid ido alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest