Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Igazabol egy szavam nem lehett volna, mert semmifele erzekem sincs berendezni semmit. Ha rajtam mulott volna akkor maradtak a regi gepek amik jottek a hazzal amig birjak. Aztan, ha egy beszart akkor 2 het google es review olvasas utan megvettem volna a kategoria legmegbizhatobb gepet ujabb egy het google utan, hogy hol a legolcsobb.

Felesegnek nagyon jo erzeke van a lakasbol otthon teremtesnek valami amihez nincs tehetsegem, kedvem, turelmem.
    Gep meg mindig nincs, nem tudom hany oran keresztul turtam a netet lehetseges utod utan aztan ket latogatas a boltba bebizonyitotta, hogy elobe kell latni, mert a foto nem
    adja vissza a konkret szinet a rozsdamentes burkolatnak. Bosh valamelyik tipusa nagyon hasonlo es nincs rajta markajelzes, viszont $800 dollar... Az elozetes kalkulaciom csak anyagarra, kicserelni a felaztatott padlot anyagtol fuggoen $2000 es felette.

A suto ontisztito funkciojat egyszer hasznaltam, az hogy felemeli a homersekletet maximum fele es orakon keresztul egeti a zsirt meg mocskot magarol olyan buzt arasztva a hazba, hogy el akarsz menekulni nekem nem jott be. Raadasul ami suto volt, az az inditas utan lezarta a sutoajtot meg a kezelopanelt, es nem lehetett leallitani, csak a kismegszakitoval.

Azota, egy evben egyszer lefujom , varok vele egy fel orat, es szivaccsal lehuzom a nagyreszet, aztan papirkendovel a tobbit.

Új hozzászólás Aktív témák