- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom te is nagyon jol tudod, hogy a mindennapi edzesnek egy atlagember szamara (tudom, ebbol a sorbol azert kilogsz) vajmi keves ertelme van, es inkabb art, mint has-nyal.
Az is vilagos, hogy ezzel nem sokat segitek rajtad, de probalj meg egy kicsit valami masra rafuggni. Valami hobbi, szex, olvasas, ilyesmi. Ha ez mind ki van maxolva es meg mindig azon kattogsz, hogy edzeni kellene, akkor menj el terapiara, mert szerintem nem normalis dolog hogy mindent is csinalsz, de megis uresen kong par ora a napi 24bol amit mindenkepp edzessel kell eltolteni MINDEN NAP...
Mondjuk en most konnyen beszelek, mert pont a masil vegletwn vagyok, betunyultam ugy, hogy nezni is rossz. De ma kezdtem az uj munkahelyen ugyhogy visszater a napi es heti rutin, idobeosztas, es vegre be lehet illeszteni a mozgast, mert eddig csak vegiglustiztam az utobbi honapot (kiveve az elmult hetet, mert beugrottam futarkodni - lepcsozes kozben derult ra feny, hogy hogy eltunyultam ilyen rovid ido alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 3
- Óra topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- xBox One x 1Tb lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest