Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Én nem tudhatom, ez magas politika. Kérdeztem is a moderátor elvtársakat, de nem gyütt válasz.

Mindenesetre útlevél nélkül voltam, nekem ez gyanús. -
Integra
titán
-
-
Integra
titán
egy kis kardasián savazás

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor az a Forcid SoluTab volt...
A legújabb gyógyszerfejlesztési irány pont ez, a diszpergálódó tabletták: egyre több gyógyszerből van ilyen.Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
A jelzaloghitelnel van 2 ev munkaviszony, meg 2 ev lakasberles mult kovetelmeny a sima hitelkartyaknal nincsen. Azl eslonel ugyis be kell mutatnod, hogy milyen jogcimen vagy itt utanna a tobbinel mar nem kerdik. A jelzalognal kellett megintcsak a zoldkartya.
(meg mindenhol ugyis kerik a SSNt azt meg mar nem kapsz ha nincs rendes vizumod) -
bobsys
veterán
Hogy mire jo a credit score? Arra, hogy a felujitashoz megvegyek csomo mindent 18 honapos futamidore 0% kamattal

-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Második bekezdésed első felét nem egyszer hallottam már másoktól is.
Más: kaptam antibiotikumot. Mielőtt elkezdtem volna szedni átolvastam a papírját. Azt írja hogy vagy lenyelni vagy vízben feloldani és meginni. Ezt választottam. Meglepően gyorsan szétbomlik. Ahogy vízbe ér 1-2 mp múlva már látni hogy bomlik, ha kiskanállal rásegítek akkor néhány mp alatt szét is bomlott az egész.
C vitamint nem tudtam lenyelni így szájban oldás maradt. Szerencsére ez is viszonylag gyorsan bomlik, 3-4 kör alatt leért a helyére. -
tildy
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Hulye angolok, angol hulyek. London, atszallas, kezipoggyasz ujra atnezese, baszakodas a tartalman (Tokyoban meg jo volt...), sorok... Miert van nalunk tobb telefon, hangfal, mobilet? Hat uzleti ut, vazze.
Asszem, legkozelebb is inkabb Helsinkin at megyunk, nem kicsit kenyelmesebb, es meg gyorsabb is.fokukac: jol beszelsz, testver!
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nah, latod ezert erdemes piszkalni a dolgokat egy kicsit tovabb, mert bar valtozni nem fog tole semmi, viszont az onerzeteskedessel osszegyurt, csusztatasra es hazugsagra epitett rozoga takolmanyok azert rendszerint felfedik magukat es osszedolnel egy kicsit eroteljesebb rugdosastol. Aztan akinek van szeme a latasra, az lassa...
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Kitartó turkálással ilyen szintű "személyeskedést" bárkitől elő lehet ásni, ha rendelkezik jó pár éves fórumos pályafutással.
Szóval komolyan az az érv, hogy joggal sározzátok neduddkit, hogy a múltban nem léptetek ilyen esetben, amit utólag, mondhatni visszamenőleges hatállyal előrángattok, mint állítólagos szabályszegés, és kb. arra hivatkoztok, hogy a moderátori gárda nem volt hajlandó kisilabizálni az írásait, amikor az adott topikban is van rendszeresen jelen olyan moderátor, aki tudja értelmezni azt, amit írt és rendszeresen társalgott is vele?
És hogy tőled idézzek: "neduddkival senkinek semmi baja, csak írásmódja nem összeegyeztethető a szabályainkkal, maximálisan értelmes ember, tud rendesen is írni, ha akar." - akkor most melyik az álláspontod: az, hogy szabályokat áthágó bajkeverő, vagy hogy senkinek semmi baja vele?
Az én gondom az, hogy hoztatok egy döntést, ami olyan, amilyen (én sem értek vele egyet, de nem is azért írok), de legalább nem az utólagos besározásával kellene igazolni. Ha eddig csak az írásmódjával volt gond, ahogy magad is írtad, akkor miért kell hirtelen utólag kreálni egy bizonyíthatatlan bűnlajstromot? Nem érzitek ezt etikátlannak?
-
válasz
parandroid
üzenetére
azt egyébként jelentettem is, jobb ha tudjátok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
-
Integra
titán
jézus szive

-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Ja, ez majdnem olyan kőkemény személyeskedés, mint amikor tegnap kiröhögtük Bandust, hogy 26 évesen vége lett az életének a szakítás után. Mer' köcsögök vagyunk. szóval az a 'maga módján' azért a kispadon sincs még a helyi ligában sem. Másrészt meg érzésem szerint Runner kollégával ismerik is egymást egy ideje... Silabizálgatni meg nem szoktam, és bár szerintem egy nagy majom a hülye írásmódjával (különben is az egész geg annyira huszadik század eleje...), én mindenesetre folyékonyan olvasom.
p
-
Nem hiszem, hogy fair dolog és ne súrolná legalábbis az Alapelvek III.10.2. pontját az, hogy bedobsz egy olyan bizonyíthatatlan vádat, amivel kapcsolatban tudod, hogy neduddki valószínűleg nem fog megjelenni, hogy megvédje magát.
Íme, neduddki a maga módján személyeskedik.A hsz-eit inkább csak a barátai szokták silabizálgatni, ezért bújhattak meg ilyenek észrevétlenül.
Ez a hsz volt egyébként az számomra, mi biztosan eldöntötte, hogy a fórum nyelve a magyar szabályt (is) mindenki számára be kell tartani. -
BlacKSouL
addikt
Jön valaki Total Dance fesztiválra?
-
Tim82
félisten
válasz
üzenetére
Nem hiszem, hogy fair dolog és ne súrolná legalábbis az Alapelvek III.10.2. pontját az, hogy bedobsz egy olyan bizonyíthatatlan vádat, amivel kapcsolatban tudod, hogy neduddki valószínűleg nem fog megjelenni, hogy megvédje magát. Az egyéb, a hozzászólásodból levonható következtetések is érdekesek, ezek szerint vagy volt kivételezés 11 éven át (ütöd Kalandor mondanivalóját), vagy a moderáció 11 éven át visszavonulót fújt a rejtői írásmód előtt (érdekes, hogy volt/van vagy tucatnyi volt és jelenlegi moderátor, aki tudott neduddkival társalogni értelmesen), illetve neduddki bajkeverőnek történő beállítása is érdekes, mert megint ütöd Kalandor mondanivalóját.
-
Hi ......,
On Sat, Nov 22, 2014 1:22 AM GMT, we noticed an attempt to sign in to your Yahoo account ............ from an unrecognized device in Iceland.Felraktam az operát a mobilomra, és be volt kapcsolva az adatforgalom-csökkentő funkció.

ÉS ezért letiltott a yahoo... és bazzeg, be kellett kapcsolni a nagygépet, hogy be tudjak lépni.

hihetetlen.Amúgy csalódott vagyok, hogy Lollipoppra nincsen Opera Classic, csak ez az új opera, ami még arra sem képes, hogy beolvassa az opera link címeimet, illetve, hogy tördelje a sorokat, és hogy állíthassam a betűméretet. Hihetetlen.
-
Viszlát
addikt
Nekem sikerult kimenekiteni, illetve a ceg partnere intezte, aki kezeli az itteni nyugdij es egyeb juttatasok dolgat is. Atmozgattak a komplett nyugdijszamlat ide, vagyis igy otthon nem fogok kapni semmit, beepult az itteni alapomba tokekent. Ha erdekel, rakerdezek hogyan csinaltak, en csak megadtam minden adatot meg alairtam a meghatalmazast. 8 honapig tartott kb mire az egesz lezajlott.
-
-
szőröscica
addikt
Ettünk ma a szerájban. A kaja jó, de a kiszolgálás nagyon bunkó volt. Hogy egyedi eset, vagy csupán rossz napjuk volt, azt nem tudom.
-
jajajajajj, ne politizálj, mert bannolnak nyugdíjas korodig!
Ne legyen véleményed a világról, az itt nem menő.Viszlát: kár a gőzért, úgyse figyel az érvekre senki. Ez van, ez egy ilyen szubjektív dolog.
Kissé közösségromboló, de ez van.Viszont én most befejeztem a munkát, és megyek kocsmázni. Nem lehet ezt már józanul bírni...

-
tildy
nagyúr
A magannyugdijpenztaraknak -aki meg benne van - ugy nez ki lottek. Ha ez bekovetkezik, nem allok meg a birtosagig, hogy visszakapjam a penzem ettol a tolvaj bandatol.
-
Viszlát
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Tovabbra sem kaptam valaszt a kerdesemre, linket meg meg veletlenul sem, de sebaj. Azt sem igazan ertem, hogy miert visszatero motivum tobb kartarstol az "unalmas/nem ertem a ragodast" tipusu megjegyzes. Ha ez igy van, tessek letenni a lantot, ugyanis akarmilyen nehez is elviselni, mindig lesznek itt emberek sajat gondolatokkal, neadjisten ervekkel, ellenervekkel. Egyebkent csak beszelgettunk, elvoltunk magunkban, siman lehetett volna ignoralni mint az ontopic erthetetlen athelyezesekor, a kutya se kerte, hogy hulyeseggel traktaljatok minket...
Daa-raa, a te kommented meg egyenesen imadnivalo. Az ex-vezeretek mar ugy 2008 magassagaban megmondta a megbeszelos topikotokban, hogy ne irkaljatok osszevissza, mer' ezek kikezdik b@zdmeg. Olyan gyonyoruen astad ala a fomajszter es a kollega hozzaszolasat, hogy ezt tanitani kene.

-
válasz
bandus
üzenetére
En hallottam mar lanytol olyan elkepzelest, hogy "ha egy kapcsolathoz valamelyik felnek valtoznia kell, akkor ott mar valami gond van"
Erre pl picit furan neztem, mert nekem termeszetes, hogy alkalmazkodom, ha szerintem erdemes.
Nem hiszem, hogy tul gyakori lenne az olyan kapcsolat, ahol minden stimmel elsore. [Letezik ilyen a meseken kivul? o.O][typo]
-
válasz
Integra
üzenetére

najó, hajlamos vagyok eltúlozni a dolgokat, nyilván. de néha azért rám tör a para, hogy így már el van cseszve az életem, és sosem találok senkit, akivel majd minden jó lesz. persze reálisan látva a dolgokat ez nyilván nem így lesz, csak ez néha előjön. nyugtasson meg valaki, hogy ez normális
-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahelyett hogy a trollokat rendreutasítottátok volna adtátok alájuk a lovat.
Fogalmazhatnék úgy is hogy kinyaltátok a hátsójukat de nem írok ilyet.Nincs kitiltva, ha akarna, írhatna. Ha normálisan, olvashatóan ír, akkor semmi nem fogja érni. - Igen, valószínűleg pont Ő fog másképp írni aki már az első hozzászólásától úgy ír, ahogy. Mellesleg az általatok megfogalmazott alapelvekben van erre egy kiskapu de neduddki nem fog erre hivatkozva írni:
A Felhasználói Tartalom nyelve a magyar, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet.
Rejtő felé való tisztelete elég indok? Tudom, nektek nem.
Írtam még mást is de inkább kitöröltem..
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
edigital is csak olyan, mint a többi bolt, van ami jó áron megy éppen, van ami kevésbé. szerintem az edigital vonzereje pont nem a legolcsóbbnak lenni, hanem, hogy rengeteg mindent beszereznek és meglehetősen rövid időn belül és van garanciális szervizük. nekem még nem volt gondom gariztatással náluk, mindent pontosan csináltak, mikor visszavittem valamit.
egy metro tulajdonú mm vagy saturn bolttal pedig kétlem, hogy feltudnák venni a versenyt árban, beszerzéstől függ természetesen adott termékre.
a lényeg, hogy jó áron kaptad a monitorod és elégedett vagy vele
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nos, hálás vagyok a Media Markt-nak, és főképp saját magamnak, hogy hétfő hajnalban megrendeltem a monitort, amivel majdnem megvártam ezt a kicsúfolt akciót, és szép csendben megvettem 66-ért a(z ed-ban) 80k-s cuccot. Egyrészt nem volt biztos hogy az ed-ban akár az akcióban is olcsóbb lesz, másrészt valahol tudat alatt ezt sejtettem én is. De ahogy a kistestvérének az árcsökkentés mértékét néztem kb. 1 másodperc erejéig most amíg működött, nem lett volna sokkal 70 alatt így sem, tehát a 66-al jól jártam.
Igazából még hálás is lehetek az ed-nak is, hogy eltántorítottak ettől, mert nem is nagyon lett volna szükségem amúgy semmire konkrétan, és még a végén megvettem volna valamit tőlük akciósan, ha kell, ha nem.
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nézd, ők fotó szaküzletként kezdték anno, nem it cég.
tescoban és sok-sok éve a metroban is agyon taposták egymást az emberek. itt meg lerohadt a rendszer, ennyi, várható volt, hiába próbáltak meg felkészülni. és legalább senki sem taposott senkit agyon.
nem látok itt igazán problémát.természetesen csóróság van (ami relatív), elismerem, de aki a százalékokra hajt, az egyszerűen fogadja el, hogy rengetegen szintén a százalékra hajtanak és ez ezzel a kellemetlenséggel is jár. és mindig is fog. mindenki szeret a tovább nyújtózni, mint ameddig a takarója ér.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Felkészültünk de nem erre.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Kb. 5 percig még működött is az előbb, de ahogy átfutottam pl. telefonból a 40-50 féléből már vagy 6-on rajta volt az 'elfogyott' pecsét. A laptopokig már nem jutottam el, mert minden bitjük foglalt...
Nem lett volna haszontalan kicsit felkészíteni a rendszerüket erre, vagy nem számítottak rá, mint a közteresek a hóesésre decemberben?
-
BlacKSouL
addikt
edigital fekete pénteket hirdetett mára, reggel óta elérhetetlenek is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Szerintem azért, mert ez az egész történet annak idején olyanok miatt pattant ki, akiket már szankcionáltak, akár többször is, éppen a szabályok be nem tartása miatt, akik többszörös regek, akik visszaeső bannoltak, és még sorolhatnám (ha jól vettem alapul az összes illetőt aki érintett volt ebben a pár hete történt esetben)
És miattuk, a virtuális szabálysértők, a fórumos társadalom számára talán kevesebb szakmaiságot, kevesebb hasznos mögöttes tartalmat adó tagok miatt lett most egyszercsak betartva egy szabály, ami 10+ évig meg nem.Ez meg nem kis visszatetszést kelt szerintem.
Mintha a többszörösen visszaeső bűnözők(szabálysértők) miatt hozna egy olyan törvényt a törvényhozó testület, ami tulajdonképp mindenkit sújt, de csak keveseket érint, azonban a már büntetettek akarata és érdeke érvényesül, és végül az lesz amit ők szeretnének elérni.Ha soha figyelmeztetésben sem részesített, elég régóta itt lévő tagok kifejezett intelligens kérésére történik ilyesmi, szerintem most nem itt tartunk, csak ugye aki ilyen, az talán éppen az intelligenciája miatt eltűrte akár egy embernek a más írásmódot, míg a nagypofájúak provokálással, meg aljas acsarkodással elérték a céljukat.
Azonban ha tényleg betartatjuk a szabályokat, akkor az általam már régen is felsorolt dolgok is érjenek büntetést, figyelmeztetést, bánomisén. Nagybetű, ékezet, vessző, stb. Tartsuk be szigorúan a Magyar Helyesírás Szabályait. Következetesen. Mindenért. Ne legyen kivétel, akár azon áron is, hogy ellehetetlenítjük a nem magyar billentyűzeteseket, meg a többieket is, akik egyszerűen lusták lenyomni a Shift-et a nagybetűhöz, vagy fölöslegesnek tartják a vesszőt, stb.Ez van. Sose fogjátok azt hallani ebben a témában, hogy akkor jól van, legyen így, igazatok van, érthető, és ez így helyes. Csak azért, mert valamelyik ezekből nem igaz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Épp ez történt most. Felvállaltuk, hogy betartatjuk a szabályzatot. Aki nem képes eszerint írni, az moderálásra kerül. Nincs kitiltva, ha akarna, írhatna. Ha normálisan, olvashatóan ír, akkor semmi nem fogja érni. Ha ezt nem képes megtenni, akkor viszont igen, az olvashatatlan hsz-e törlésre kerül.
Továbbra se értem, miért kell ezen a gumicsonton újra és újra rágódni ugyan annak a néhány embernek.
-
tisztara mint valami kormanyhivatal

-
Viszlát
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Jobb lett volna ha csondben maradsz, de legalabb a kovetkezetessegre ne utalnal, komolyan. Ertem en hogy mindenki magasrol le van szarva, de legalabb annyi emberseg legyen benned/bennetek, hogy nem nyomjatok le ezt az undorito alszent dumat a torkunkon. Milyen elojog vs szabaly suletlenseget emlegetsz??? Talan neddudki 10+ evig azert irhatott ugy ahogy, mert ezt az elojogot megkapta toletek? Linkelj nekem legyszives barmilyen formaban bizonyitekot, ahol ki lett mondva, hogy szabalyellenes, de megturjuk mert akarmi. Ha meg ez nem megy, akkor legalabb annyi tokosseg legyen bennetek, hogy nem bujtok idiota mesek moge, hanem felvallaljatok azt, hogy igy dontottunk es kesz. Az is eleg suttyo dolog, de legalabb egyenes.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem fogjuk visszavonni, mert így konzisztens.
Itt nincs Lordok háza, akiknek előjogai vannak azért, mert 10+ éve regisztráltak.
Unalmas már, hogy ha szabályokra való mutogatásról kell beszélni, itt a gócpont, de persze ha csak másokról van szó, a mi barátunk az hadd hágja át a szabályokat...
neduddkival senkinek semmi baja, csak írásmódja nem összeegyeztethető a szabályainkkal, maximálisan értelmes ember, tud rendesen is írni, ha akar.
Vagy előjogok vagy szabályok, ebből egyet lehet választani, és nem aszerint, ami éppen kényünk-kedvünk, mert ez itt nem a nagypolitika.
Sztbeni abbahagyta a politizálást pár napja. Ha újrakezdi, ki lesz tiltva, erről tudomása van.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
támogatom...!

-
Winner_hun
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Már csak ezt az őrültséget kell visszavonni és az 1 hónap múlva visszatérő troll következő trollkodásánál végleges ban. Senkinek se kötelező válaszolnia a másik hozzászólására.
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem emlékszem rá, hogy régebben ilyen történt volna. és ez a pár ember egyre durvábban igyekszik rombolni és kárt okozni azoknak, akik nagyon hosszú ideje igyekeznek építkezni, segíteni másoknak, főleg, ha még van is mögöttük tudás, tapasztalat. és azért azt lehet tudni erről a kisfiúról is (már aki korábban olvasta), hogy gyakorlatilag egy nulla. és aki ilyen eszközökhöz folyamodik, mindig kiderül, hogy nincs mögötte semmi. az ilyen szimplán még nem kapott pofont senkitől és nem vérzett a feje.
lásd a kis oroszfant is, aki szintén bámulatos érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy felültessen egy topic teljes közösségét és felborítson mindent. először megsértődik, mártírt csinál magából és önként eltakarodik, majd két nap múlva megújult erővel jön és pusztít. és etetik újra és újra. visszasírom divotot és aesirt, komolyan..
hova jutottunk
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
válasz
fokukac
üzenetére
én szabin voltam ma
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.kezdek az életbe is visszatérni, de hát azért csak hiányzik a(z volt) asszony. ma kommunikáltunk kicsit sms-ben de semmi több.
viszont mostanában rengeteg új, érdekes emberrel találkoztam, nagyon pörögnek a dolgok. minden nap valami kocsma, buli, szóval annyira nem érzem magam rosszul így belegondolva

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
álmosság rajtam is van, csak közben 200 soros excel táblákat buzergálok..
jobbulást..!

-
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem minősíteném ezt a kisfiút, de sajnos van egy igazság és aki nem veszi észre, magára vessen: aki a milyen autót topicba ír, meg is érdemli.
csak azt tudom tanácsolni, hogy ignorálja mindenki, ne írjon oda, ignorálja a trollokat, akármennyire is nehéz, szűrjön és figyeljen oda. és inkább az autós topicban csevegjenek. ha pedig átszivárognak a milyen autót topicból a trollok és rombolók az autós topicba, akkor talán van még moderátor, aki érti a helyzetet és rövid időn belül kitiltja ezeket az autós topicból és lehetőséget teremt arra, hogy a maradék normális egymás között troll mentesen tudjon eszmét cserélni. -
ToBeY
nagyúr
Ez valami új feature,hogy a fórum főoldalán nem mutatja,hogy melyik topichoz szóltam hozzá?Elég furcsa vagy inkább zavaró nem tudom eldönteni.
-
Viszlát
addikt
Mentek a privik, bar nyilvanosan tortent minden, szoval elvileg nem lenne ok bujkalni, de persze ertem en... Elnezest, hogy amator voltam, screenshot nem keszult.

-
Tim82
félisten
Kérek én is infókat, akár privátban is.
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Ha az idézőjelben leírtakat tényleg leírta valaki, akkor hadd nevezzem ki ünnepélyesen az évtized szarfaszú taplójának. Jöhet ide is a ban.
Ja, jöhetne név is, csak hogy lássam, kit tüntettem ki éppen, bár lehet, hogy a privátot már nem fogom tudni olvasni.

Látom az autós topikban volt szarvihar a biliben, de jól eltűnt minden...
p
-
Viszlát
addikt
"A szemelyeskedest pedig abba kellene hagynod, neduddkit mar kitettem innen, azota jobb lett itt a hangulat."
A hogyan tegyük röhejessé a komplett moderátori gárdát egy mondattal című rovatunkat látták. Amúgy meg rohadtul nem vicces, mert tulajdonképpen tényleg ez történt...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Értem, tehát például a Földön végülis bárki szalad bárki után, az első is kergeti a mögötte futót, hiszen a Föld gömbölyű(geoid), a gravitációs hatás miatt kényszerpályán mozognak, vagyis az üldöző tulajdonképp egyben üldözött is, csak 40 000 km előnye van az előtte menekülőhöz képest.

Illetve két azonos tulajdonságokkal, de kezdetben két különböző energiaszinttel rendelkező elemi részecskét magára hagyva egymás kölcsönhatásában 20 év alatt jutnának el azonos energiaszintre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése