Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
én szabin voltam ma
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.kezdek az életbe is visszatérni, de hát azért csak hiányzik a(z volt) asszony. ma kommunikáltunk kicsit sms-ben de semmi több.
viszont mostanában rengeteg új, érdekes emberrel találkoztam, nagyon pörögnek a dolgok. minden nap valami kocsma, buli, szóval annyira nem érzem magam rosszul így belegondolva

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.