Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Amugy a FIFA meg UEFA meg mifa tilcsa a jatekosoknak, hogy szebkendot hordjanak a zsebukben? Itt eszem b@*^eg a csirket joizuen, ezek meg fujjak a radulajukat a gyepre. Aze ha mar valaki dollarmilliokat keres, menjen mar el egy par etikett orara...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Bezzeg az én véleményemet sose kérdezik

Epp az elobb tettem ki a szekreny tetejerol egy tv-t, meg a jo oreg kommunista idok beli, ultimate tartalek tv apamnak, csak nem ertem, akkor mit keresett eddig nalam
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Ja, valamirevaló közvéleménykutatásokban szokott ilyen opció lenni a mennyi időt töltesz tévénézéssel kérdésnél, onnét tanultam. Talán a comment:comon, vagy a sorozatjunkie-n találkoztam vele először, a szorgalmasabbja felkutathatja az eredeti felbukkanást, bár nem lesz könnyű.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
nonsen5e
veterán
Nem tudom ki emlékszik még erre: [Wolf and Human]
Jól szétszedtük igazi fórumtrollokhoz hűen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem megtaláltam az ötlet eredetét: [Never Alone]
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Hmmm... valaki szorf cuccot vasarolt $559 ertekben az en ceges Amexemet hasznalva ami egyebkent itt van melettem a tarcamban

-
EQMontoya
veterán
Nem fórumon levezetni a feszülséget, igyál gyorsan két Killkenny között egy Guinesst!

kraftxld: van mellé komolyabb sör is, meg tömény is.
Annyira viszont már én sem vagyok kemény, hogy 10%-os sörök mellé felesezzek sokáig. 
Céges bulin a társaság egy részének sör-bor-forraltbor kombótól is sikerült szépen berúgni...
-
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pár hete a céges bulin ezeket a 4% körüli vizezett valamiket ittam, mivel csak ez volt. (Corona / Speights / Heineken, stb)
A tizenötödik 0.33-as körül untam meg, hogy össze vissza kellett böfögnöm, finganom, meg 10 percenként járni hugyálni.
Mult héten egy kollegával megittunk 4 korsó igen jóféle IPA-t meg barnasört, simán elvoltuk velük majdnem ugyanannyi ideig, katétert se kellett kérjek, hogy igyak még egy üveggel, és a hangulat is pont jó volt a végére
-
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fortésat ettem már, pohárban adják, nekem nem volt vele bajom amúgy, de valóban nem a kész, kiflis mákos gubát keresem, hanem a bobájkát, de mint alapanyagot, amikor még táblában van (vagy darabolva), amiből készül majd a mákos (-egyéb) guba. Valahol láttam tavaly boltban, de fogalmam sincs, hol. Nem találtam képet, olyasmit kell elképzelni, mint az aranygaluska tésztája, csak kisebb darabokból áll, kb. tízforintos nagyságú és szárazabb.
Én életemben tán kétszer ittam millert, de azóta se értem. Lehet, hogy újra kipróbálom, hátha már megérett az ízlésem hozzá.

-
EQMontoya
veterán
Sparban kéccázé van a Miller. Le is raboltam egy kartonnal.

Itthonra üccsinek, meg szilveszterre tökéletes. -
Báj dö véj, tegnap egy Yarissal hoztak haza.
Hát, a Jazz ahhoz képest egy óriás autó
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Eleg ha annyit mondok hogy jo ideje tagja vagyok a "working in hospitality made me hate people" fb csoportnak

-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Dede, aztan gyorsan elvetettem az otletet

Tuleletem a tegnapot, nem volt veszes, csak kifaradtam. Ma megint 12-cl aztan holnap alvas

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nade értette ezt mindenki, hogy hogy értettem én.

-
tildy
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem hallottam semmit a munkálatokból, fél 1 után nem sokkal bedőltem az ágyba.

-
Winner_hun
félisten
Szombat reggel fél 6-kor kelés, vasárnap hajnaltájt fél 4-re hazaérés, aztán délig alvás. Nem baj, már csak pár nap.
-
Viszlát
addikt
En meg 26 nap utan eloszor vezettem szaraz uton es idoben, csak nem dolt meg a rekord (2012 november-decemberben 32 nap).

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy is van! Mondd meg nekik, hogy magyar seggbe magyar lóf... izé, terméket, nem leszünk gyirmót!
Mondjuk a magyar és a nyugati minimálbér között van azért egy árnyalatnyi különbség (az egyikből nem döglesz éhen, és fedezni tudod a lakhatásodat is, kezdésnek), és bár írhatnám azt is, hogy csak ezért nem érdemes kijönni, sokaknak nemigen van más alternatíva. Arról nem is beszélve, hogy nyelvtudással, és némi szakmai tapasztalattal mindjárt nem minimálbéren leszel, onnét meg mindjárt más lesz kicsit az összehasonlítási alap is.
p
-
ToBeY
nagyúr
Ilyet ki látott már,hogy December közepén villámlik és dörög az ég.

-
válasz
sixpak
üzenetére
akkor már le se írom, hogy a csütörtökön tartott karácsonyi vacsiról majdnem akkor értem haza, amikor normál esetben kelni szoktam, de egy laza 2 és fél órás késéssel azért beértem az irodába, na meg fél órával munkaidő vége előtt le is léptem
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző. -
NoLF
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Dehogynem, csak akkor en is megcsinalnam. Telibeszarjak hogy a tele etterem hogy boldogul, mennek szepen bulizni. Utana meg sor a szajuk hogy nincs penzuk. Lassan negy ev alatt tan ha egyszer jelentettem beteget, a tobbi esetben meg ha hamarabb kellett bemenni/tovabb maradni, szinte mindig csak en vallaltam el, s elegem van hogy ebbol ok semmit nem ereznek. Mindegy, kettot kirugattam a picsaba mert ugyis hasznalhatatlanok, en meg atmegyek mas teruletre januartol mert vegkepp tele van a tokom az itteni emberekkel, mentalitassal. Elvileg mar 1 honapja team leader vagyok, megsem kerik ki a velemenyem, javaslataim meghallgatjak de nem tartjak magukat hozza, a beigert fiuzemeles sehol nincs, jatt alig van de a karacsonyit amugy is szetosztjuk, nem kell ez nekem tobbe

Kukuc: ja megtehetnem, s a legzsirosabban jovedelmezo szombat helyett meg koltenem a penzt, na, ilyen ne vagyok

-
BlacKSouL
addikt
De tudod, hogy amikor a riportban a 75 éves öreg k.rva elmeséli, hogy ő tulajdonképp nem is szeret b.szni, akkor a riporter elnyom a szája szegletében egy mosolyt.
Talán már említettem: "Vadász, vadász, ismerd be, te sz.pni jársz ide.."
Minimálbérért itthon is tudod szopatni magad, ahhoz nem kell külföldi f.szfej. Ha már mindenáron mazo stílusban nyomod, akkor az illető legyen magyar f.szfej

Én is addig hagytam magam átbaszni a japán f.szfejek által, míg a végén már többszörösen törvénysértő gondolataim voltak minden ott dolgozóval kapcsolatban, szóval addig kell lépni, míg az első kezed ügyébe eső tárgyat el nem kezded méregetni, hogy hogy mutatna a főnököd fejéből kiállva.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is ezt kéne tennem, de nem tehetem meg, mivel hárman vagyunk az irodában és a másik kettővel is kib@sznék.
Reggel 8-ra jöttem, most úgy tűnik, ha szerencsém van, akkor 11-re hazaérek.
Elég kellemetlen lázasan dolgozni.
Ja, és ma van a szülinapom, de mire hazaérek a gyerekek és a feleségem már rég aludni fog...fantasztikus.
Nem panaszkodom, csak a fenti témába vág.
-
tiv83us
veterán
-
NoLF
veterán
Azert jo itt angliaban dolgozni, mert mindenki magasrol beleszarik mindenbe. Ma, karacsony elotti utolso szombaton fully booked, erre 6 pincerbol 5 beteget jelent, 5 perccel a shift kezdete elott. Ki kapja torokra a meretes branert? A hulye bevandorlo. Es nem rugjak ki egyiket sem... Nos, ez volt az utolso csepp, januarban takarodok innen is. Dolgozzon ezeknek minimalberert akinek ket anyja van...
-
-
sziasztok!
Tegnap este, éjjel 2-kor olyan szédülés jött rám, ha lefeküdtem, forgott a szoba, mintha részeg lennék, pedig egy kortyot sem ittam. Csak háton bírtam elaludni, amint megbillent a fejem valamerre, indult a ringispil. Nem tudom mire vélni a dolgot, még sosem volt ilyenem...
Aggódjak? Vagy fogadjam el, hogy öregszem, és a napi 5 óra alvás a 12 óra munka mellett nem tesz jót? -
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
En se igy terveztem, de ugye uj munkahely, zoldfulu modjara harom projectbe is beleugrottam.
Azert volt kozben egy 5 hetes szabadsagom, kulonben mar zombi lennek... Olyan szempontbol nem banom, hogy rengeteget tanultam es bar nem jott ossze az amerikai melo, megismertek a cegnel, abszolut mervado a szavam, annak ellenere, hogy tulkepp meg nincs masfel eve sem, hogy itt vagyok. Na meg kivegeztem a devizahitelt egy ev alatt igy... 
-
-
lorcsi
veterán
hétvégén is él vajon a 4 órás átutalási idő ?
bandus:
a szombati legkorábban hétfőre ér át ? -
EQMontoya
veterán
Egészséges est:
Pár cikk sajt pár szem koktélparadicsommal egy tálon.
Egy gránátalma pucolva egy bögrében.
Két grapefruit és három narancs facsarva innivalónak.Jól esett!
Így az év utolsó munkanapjára, sikerült is este 10kor hazajönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bar gondolom ez nem nyugtat meg