Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz ngabor2 #41533 üzenetére

Szerintem azért, mert ez az egész történet annak idején olyanok miatt pattant ki, akiket már szankcionáltak, akár többször is, éppen a szabályok be nem tartása miatt, akik többszörös regek, akik visszaeső bannoltak, és még sorolhatnám (ha jól vettem alapul az összes illetőt aki érintett volt ebben a pár hete történt esetben)
    És miattuk, a virtuális szabálysértők, a fórumos társadalom számára talán kevesebb szakmaiságot, kevesebb hasznos mögöttes tartalmat adó tagok miatt lett most egyszercsak betartva egy szabály, ami 10+ évig meg nem.

Ez meg nem kis visszatetszést kelt szerintem.
    Mintha a többszörösen visszaeső bűnözők(szabálysértők) miatt hozna egy olyan törvényt a törvényhozó testület, ami tulajdonképp mindenkit sújt, de csak keveseket érint, azonban a már büntetettek akarata és érdeke érvényesül, és végül az lesz amit ők szeretnének elérni.

Ha soha figyelmeztetésben sem részesített, elég régóta itt lévő tagok kifejezett intelligens kérésére történik ilyesmi, szerintem most nem itt tartunk, csak ugye aki ilyen, az talán éppen az intelligenciája miatt eltűrte akár egy embernek a más írásmódot, míg a nagypofájúak provokálással, meg aljas acsarkodással elérték a céljukat.
    Azonban ha tényleg betartatjuk a szabályokat, akkor az általam már régen is felsorolt dolgok is érjenek büntetést, figyelmeztetést, bánomisén. Nagybetű, ékezet, vessző, stb. Tartsuk be szigorúan a Magyar Helyesírás Szabályait. Következetesen. Mindenért. Ne legyen kivétel, akár azon áron is, hogy ellehetetlenítjük a nem magyar billentyűzeteseket, meg a többieket is, akik egyszerűen lusták lenyomni a Shift-et a nagybetűhöz, vagy fölöslegesnek tartják a vesszőt, stb.

Ez van. Sose fogjátok azt hallani ebben a témában, hogy akkor jól van, legyen így, igazatok van, érthető, és ez így helyes. Csak azért, mert valamelyik ezekből nem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák