Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
De, anno az akkori Kedves Vezető halálhírét sikerült így elsütni az RTL Klub híradójában. Én is láttam, azért emlékszem.

Arra már nem emlékszem, hogy ez valamelyik fake halálhír volt-e, mert ugye pár alkalommal azért felröppent a hír, mielőtt valóban elhunyt volna a koreaiak vezérló csillaga.

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Igen, a munkahelyekkel kapcsolatban keletkező problémák általában pont nem a munkából, illetve a munkavégzésből adódnak, ezt én is alá tudom támasztani. A világ legjobb munkahelye lenne az, ahol hagynak nyugodtan dolgozni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az ember fia megpróbálja, mindenki más meg azért van ott, hogy ebben akadályozza.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bandus: Spermabank lesz hamarosan az ingbank, is mint az erste. Meg a sperbank.

p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Dehogyis, van olyan is, hogy nettó 4 óra a 8,5-ből az érdemi munka, de most amúgyis több lenne, és két ember helyett is igyekszem, úgyhogy közben a bankszámlámra gondolok, ahogy a forintok egyre csepegnek befelé, és tolom a kávét, hogy pörögjek mint egy bespeedezett egér

Amúgy még 100% pörgés mellett is jobb az egész, mint amott volt, ahonnan azóta is csak rosszat hallok. Na de erről majd írok még. -
BlacKSouL
addikt
Afenébeis...nincs időm internetezni, mert a munkaidő 99%-át kitölti a munka
Hát ez borzasztó.Mondjuk kolléga szülés miatt 2 hét szabadságon van, így az ő ügyeit is én intézem, de így legalább egész biztos csak ebédidő környékén nézek az órára pl.
-
EQMontoya
veterán
-
Most nézem, hogy fent van a torrenten a mai barátok közt, fullHD felbontásban, 2 GB.
Komolyan, ezt van, aki letölti, és gyűjti? FullHD-ban?

EZ számomra annyira hihetetlen, hogy nincsnek szavak
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Mikor sikerült így megfázni?
Jobbulást! -
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Jobbulást!
10 nap gennyes mandulagyulladás után tudod mi a jó? A gennyes mandulatályog részleges szájzárral
Mert az együtt jár szájon át mandula bemetszéssel és vénás injekcióval 4 napos kórházban fekvéssel. De télen mindez még hagyján, nyár közepén 30 fokban az igazán finom. Tapasztalat.Gondolj erre aztán forralt bor + mikróban melegített mézes pálinka. Lehet, hogy ugyanúgy beteg maradsz tőle, de legalább leszarod
Egyébként meg segíteni fog. Plusz még jó mézes kamillatea, hogy mindezekmellé még enyhe hasmenés is társuljon
NA jó, utóbbi nem cél, de nekem a kamilla gyerekkorom óta klasszikus csodaszer. -
szőröscica
addikt
Óóó, a 10 nap gennyes mandulagyulladást követően 1 héttel más sem hiányzott mint egy alapos megfázás. Dolgozni a folyamatos orrfújás miatt, itthon este pihenni pedig a megállás nélküli tüsszögés miatt nem tudok rendesen.
Mintha a stressz padlóra vágta volna az immunrendszerem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
"..jelenleg nagyobb szükségük van rám itt, mint odakint, és így nyilván nem fognak teljes vállszélességgel kiállni amellett, hogy menjek.."
És te kihasználva ezt, hogy teremtettek neked egy ziccert, addig is, míg a legközelebbi ilyen lehetőség adódik, te maradsz, és egyúttal mivel ennyire nélkülözhetetlen vagy itthon, kérsz is egy apró jelképes 5-10 %-os fizetésemelést...ugye?

Emellett aztán kiállhatnak teljes vállszélességgel...ugyebár. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Ennyire nem szeretsz bringazni?

-
concret_hp
addikt
btw eldöntöttük, hogy fél éven belül go nyugat, UK valószínűleg.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
persze, értem mit mondasz, de fél év múlva ide jönnék vissza, nem árt erre is tekintettel lenni. bár van sok exit plan a fejemben, de most úgy gondolom ha itt kihúzom még egy kicsit, utána akár cégen keresztül, akár más módon is sokkal könnyebb lesz külföldre lelépnem.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
pont ezt beszéltük meg. jelenleg nagyobb szükségük van rám itt, mint odakint, és így nyilván nem fognak teljes vállszélességgel kiállni amellett, hogy menjek. plusz én sem akarok bármi áron, mert most itthon is jó, nemzetközi feladataim vannak, ilyen lehetőség meg lesz máskor is.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus
üzenetére
szerintem csapjál bele a lecsóba, ha alapvetően tetszene, az meg, hogy majd legközelebb meg stb... hát... simán előadod, hogy tetszik a lehetőség, és pont ideálisak a körülmények ahhoz hogy most menjél, máskor meg ki tudja mi lesz...
aztán ha akarnak úgyis küldenek, ha meg nem akarnak, akkor úgysem 
-
-
mi a véleményetek egy fél éves kiküldetés jellegű munkáról? a feladat tetszene, szerintem szakmailag is sokat lehet fejlődni. viszont fél év az elég kevéske, mire megszokom az ottlétet jöhetek vissza, itt fel kell mondanom az albérletem, fél év múlva kereshetek újat, és az azért annyira nem jó buli

-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.

Hat ezt ne nekem mondd, hanem az Economistnak, ha mar ok irtak. Bar amugy is ott kezdodik, hogy azt se tudja az emberek 99%-a, hogy a kozvetlen befecskendezesu benzinmotor ugyanugy termeli a kis reszecskeket, mint a dizel, szoval ez nem is a dizel tulajdonsaga. Meg eleve aki csak a kipufogot nezi az komolytalan.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...
Kell ezt nekem tudnom, csak mert belinkeltem egy cikket? De amugy tippem van amelyikre van, pl. usaban az olcso benzin miatt nem terjedt el, de nekem van haverom, aki ott el, es dizel autoval jar.
-
EQMontoya
veterán
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.

A dízel nagy előnye a gazdaságosság és a nyomatékgörbe.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban... -
Nem igazan a kornyezetvedelem mozgat, hanem a komfort. Masreszt ugye attol fugg a kornyezetszennyezes, hogy mibol allitjak elo az energiat -- remelem ez a mostani, demagogiabol taplalkozo szenegetesi laz majd eltunik. Harmadreszt meg az olaj el fog fogyni idovel.

-
lenox
veterán
Errol ez jut eszembe:
Ha jol latom a megfelelo dizel kevesbe problemas, mint a benzin, alkohol, illetve az usaban pl. mint az elektromos autok.
-
Viszlát
addikt
-
válasz
Viszlát
üzenetére
A 13. kerületben kettőt is tudok: egyet az elmű székház előtt a váci úton, a másikat a Margit-hídnál, a felső rakparton.
Amúgy ez egy olyan ország, ahol semmi nem működik, ahol csődbe engedik a nemzeti légitársaságot, ahol nemcsak hogy szarok az utak, de keresni kell azt az útvonalat, ahol nem kapsz tengelytörést, ahol ugyanakkor fizetőssé teszik a hidakat és az elkerülő utakat, ahol egy hete le van zárva az egyik főpályaudvar, erre arról jelennek meg cikkek, hogy el kéne bontani...
Alsó hangon 10-20 évvel le vagyunk maradva, és ti pont az elektromos töltőállomásokat hiányoljátok?
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi sracok, lehet, hogy akkor ez meg korai, foleg videken. Fura, hogy autopalyan semmi, nemeteknel, angoloknal ott kezdtek az elsokkel...
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Egyrászről [link], amúgy meg jellemzően talán ez a legnaprakészebb oldal (2014 májusi frissítássel, hihihi). Akkor beszámoltak a harmardik magyar töltőállomásról is. De vannak még érdekes linkek, pl a cink megtalálta az első magyar teslát, ugyanakkor ugyanez gyártó nem tervez magyar töltőállomást. Szóval jó világ van arrafelé, na.
p
-
BlacKSouL
addikt
Lehet, hogy nem egy jó film, lehet, hogy lehet kritizálni, lehet, hogy alig van róla információ, nagyon kevesen is látták, és ráadásul nagyon nem vagyok V8 fan, de gyerekkoromban vagy 30x láttam ezt a filmet, és azért ezektől a motorhangoktól, meg autós jelenetektől állt a szőr is rendesen
Kicsit talán ettől a filmtől szerettem bele magába az autózásba.
[link] -
szőröscica
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Talán egy darab benzinkút van Pesten, ahol tölteni lehet, illetve van töltőpont az Oktogonnál és a Váci úton az Elmű előtt. Asszem valamelyik bevásárlóközpont mélygarázsában is tölthető néhány autó. Siófokon szintén van töltő, és Miskolcon az Émásznál is.
Én ennyiről tudok, lehet van még pár, majd a többiek kiegészítik a listát. De azt hiszem így is jól látszik, hogy meglehetősen korlátozott jelenleg az elektromos autók használhatósága. Városban szaladgálni lehet velük, de akkor meg szvsz ritkán kellhet töltő, otthon bedugod az autót. Országútra menni meg istenkísértés, egy Bp-Hatvan oda-vissza kör bekapcsolt fűtéssel már csak zabszemmel a fenekedben teljesíthető a Model S kivételével.
-
Viszlát
addikt
Otthon élőktől kérdezném, hogy látszik már valami az elektromos autók kiszolgálóhálózatából? Benzinkút ahol tölteni lehet, vagy külön töltőállomások, stb?
-
-
tildy
nagyúr
Hűvös, hideg, kedvemre való ez a havas hideg időjárás. Végre tél. Igaz, kb 2 centi hó, de juhhuuuuuuu.
Amúgy esküvő, lagzi szervezése elintézve
. Március 28. -
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor inkább a pici BT hangszóró.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azért én nem pakolnám be a poggyászba a DC1680-akat.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azt jó lehet vinni, ha utaztok.

-
BlacKSouL
addikt
Itt kurvahétfő van, meg hideg és hó is van.
-
-
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azzal hogy néznek *ketten* filmet?

-
-
bobsys
veterán
20 perce erkeztem meg Chicagoba. Baromi hideg van!
-
-
Na, felinstalláltam a T410-est. Bele szereltem az ssd-t, nagyon pattogós kis gép lett így.
Persze a Lenovo drivereket összehalászni nem volt egyszerű, de már kezdem megszokni - nem értem, miért nem csinálnak driver-pakkokat type alapján. Először nem volt hálózat, pl. Se LAN, se wifi. De aztán megoldottam.Tényleg megtaláltam az eredeti windows termék-kulcsot is az akku alatt, és tényleg el is fogadta a windows, szóval királyság.

És tényleg nagyon szép állapotban van. Oké, a kijelző csak TN, de mind az...
Összességében teljesen jó, hogy ilyen erős és ilyen jól összerakott gépeket lehet szerezni már 55 ezer Ft-ból.
P
Egy baja van, most derült ki egy nap után, hogy a jobb oldali hangszóró nem szól. Ezzel vajon mit lehet kezdeni? Gondolom, nem egy drága tétel...
-
-
lenox
veterán
Koszi mindkettotoknek. Nekem Anulu viccesebb, vagy itt van valami hatterinfo? Nem ismerem fel a filmet...
-
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)