Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
üdv. valaki tudna nekem adni egy friss kresz-tesztet? azt a progit amit a vizsgán is használnak. köszi
-
luw2win
őstag
What is a Browser? - nagyon nagy
-
Killing
addikt
Akkor is kinyírom a topicot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
luw2win
őstag
hali
Valaki volt Ibiza Sound-on Orosházán?
Mert ha igen akkor hova töltik fel a képeket.
Mert kb 4 kép készül rólunk és cska azzal a fotossal aki nem tudja hova teszi fel....
A többi az partyponty és bekesbuli.huhátha valaki tudja
köszi -
Habsteve
tag
Hol van az a topik amelyik az asztal kinézetével foglalkozik?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Gyerekek, kókuszgolyóba krumplit????

Kókuszgolyó recept, ahogy mi készítjük:
Kell hozzá fél kiló darált keksz. Porcukor ízlés szerint. cicás kakaóport bele (az a legfincsibb) Két deci kávé, kb, baracklekvár, rum , vagy rumaroma, és ha valaki mazsolásan szereti, akkor mazsola bele. Kókuszreszelékben meg kell forgatni és már kész is.
Citrom nem kell bele!!!!
Én mondjuk a kókusztekercset jobban szeretem
-
MmDorian
őstag
Üdvtök !
Mizu ?

-
1010
őstag
jaaj ez a topik is megvan még
ezt még bash nyitotta
de már nincs köztünk -
Sipi16
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nincs is közöm hozzá, de mostanában elszaporodtak a fiatalabb arcok itt akik halálra unják magukat és ezért össze-vissza postolnak. Erre mondtam azt, hogy egyszer majd kinövi vagy rájön, hogy a fórumozáson kívül miket lehet még csinálni.

-
Killing
addikt
Most má' tuti kinyírom a totyikot.

-
Psychonaut
veterán
válasz
Sipi16
üzenetére
Sipi. Bármennyire is tisztellek, így ismeretlenül is, ezzel nem értek egyet. Szvsz nincs közöd a magánéletemhez, ahhoz, hogy van-e barátnőm, illetve, hogy mi a fontos az életben. Tudom, kicsit túlreagálom a hsz-edet (az előzőt), de ezt nagyon nem szeretem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tartok fontosnak és értékesnek, az én életem az én életem.
egyébként, mielőtt megkérdeznéd volt barátnőm, nem is egy. És lesz barátnőm, gyanítom nem egy...És mielőtt megkérdeznéd, vannak fontosabb dolgok az életemben, mint egy fórumra irkálni.
peace
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Én se teljesen értettem. De talán arra hogy ne fórumozzunk egész nap, vagy ne hülyeségekkel oszzuk egymást.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Al-Kaidás vagy Hamaszos vagy? Ha utóbbi lelőlek!
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Egyébként becsületes foglalkozásom:

Pssszzt!

-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Méghogy favorizálom? Ki akartam nyírni.
-
Csabee.
nagyúr
ez a topic mér jobb mint az ON topic?

-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
De, de. Bezár a bazár.

-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez van. Majd tiv-el bezártajuk az ON topicot és mindenki jön majd ide.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem vagyok a fiad. (Hála istennek
) Akkor legyen harc:
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hogy a rohadás álljon beléd!
[link] -
Killing
addikt
GyóReggelt!
-
JetiRulez
őstag
(#40340) kételkedem
Mégis savanykás lett, de azért már megeszem.
(#40341) dave93
Bizony ezen könyv szerint krumplival kell csinálni, hát egyszer ki kellett ezt is próbálni.
Egyébként az instant kakaót is megbántam. Kellett volna vennem főző-kakaót. Akkor csokisabb íze lenne.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
sry, dupla lett

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem is tudtam, hogy krumplit kéne rakni a kókuszgolyóba

Nálam csak cukor, keksz, kakaó, kókuszreszelék, margarin, meggy belőtt leve megy bele és nagyon finom
-
kételkedem
addikt
válasz
JetiRulez
üzenetére
1/4 kg főtt, áttört burgonya, 1/4 kg porcukor, 1/4 kg kókuszreszelék, 2 evőkanál kakaó, 1/2 naranc vagy citrom leve és gyengén lereszelt héja, 10dkg rumban áztatott, apróra vágott mazsola.
Ebbe a mennyiségbe nem tűnik soknak a fél citrom leve.
Én nem vesződöm vele ennyit. Veszek a boltban egy doboz kókuszgolyó alapanyagot, amihez csak egy kis vizet kell löttyinteni

-
JetiRulez
őstag
Mekkora rakás szemét már ez a Horváth Ilona szakácskönyv. Csináltam kókuszgolyót, de tök savanyú lett, mert azt írta, hogy facsarjam bele a citrom levét.

-
MUŁĐER
addikt
Kérdés pestieknek:
Soter-Line Oktatási Központ
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.ezt valaki be tudná linkelni google térképen hol van?
Rákerestem de Erzsébet körút (gondolom annak a rövidítése a ktr)-ből van több is.
-
norbi19884
tag

-
dragonfx
veterán
edzés előtt dobok egy citromos gössert...ugyis olyna jó hideg van.
-
nálam 2 napig működik...

MarioAna : 6-8 évvel ezelőtt egy zuglói családi házban laktam, és két házzal odébb voltak tyúkok, meg kakas, és a hülyéje rendszeresen éjjel 1-2 között kezdte a kukorékolást, és nem hagyott aludni... Ezt leaglább egy évig csinálta, aztán elhallgatott, valószínűleg a levesben végezte szegény.
-
James 08
tag
Ma mire keltem fel? dinnye 80-forint kilója ezt legaláb 20-szor elkiabálta

-
-
MarioAna
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Próbáltam huzatot csinálni, de az nem sokat ért, most lesötétítettem és becsuktam az ablakot.
Ezek után hajnalban, amikor már elkezd melegedni a levegő, becsukod az ablakod, besötétítesz, és bent tartod a hűvöset, ki-be jövéskor a lehető legrövidebb ideig tartod nyitva, a legkevesebb hőt termelő elektromos készüléket működteted, stb.
Hajnalban azért nem kelek fel, örülök ha 2-3óra felé el tudok aludni a melegtől, és 10-11körül szoktam kelni
. Elektromos készülékekről: szerintem a 19"-os ~30kg-os CRT monitoromnak elég nagy hőtermelése van, biztos közrejátszik, hogy sokkal melegebb van az én szobámban, mint bármelyik más helyiségben a házban.
A falak pedig vályogból vannak.
-
BITBOYS
addikt
Ez bizony tényleg eXtra jó megoldás.
Ezt már kitárgyaltuk egy másik topikban és kicsit extrém megoldás, de működhet:
Hűtő vezérlését kell kicsit megpiszkálni. Megfordítod a kört, így a hűtőgép kívül fog hűteni belül pedig melegíteni. Csak az ajtaját kell rendesen becsukni.

-
válasz
MarioAna
üzenetére
Az egyetlen megoldás, ha este nyitod csak ki az ablakot, amikor már hűvösebb van kint, és fújatod befelé a levegőt, esetleg kereszthuzatot csinálsz.
Ezek után hajnalban, amikor már elkezd melegedni a levegő, becsukod az ablakod, besötétítesz, és bent tartod a hűvöset, ki-be jövéskor a lehető legrövidebb ideig tartod nyitva, a legkevesebb hőt termelő elektromos készüléket működteted, stb.
Persze ez az egész igazából csak akkor hatásos, ha fel sem hagyod melegedni a lakást, a falakat. Téglaházak nagyon jól bent tudják tartani a hűvöst, akár hetekig tartó kánikula esetén is. Panelházakban ez a módszer a panel hőszigetelése miatt csak pár napig működik.
Ha a falak már átmelegedtek, akkor a fenti módszer már csak enyhíti a kellemetlenségeket, és ha már a falak is ontják magukból a hőt, akkor lehet, hogy inkább napközben is ki kell nyitni.
-
Pacák
senior tag
válasz
MarioAna
üzenetére
Nem egy szobát, hanem az egész lakást kell úgy hûteni, hogy behúzod a sötétítôket, a fürdôszoba ajtaját kinyitod és feltöltöd a kádat hideg vízzel. Esetleg ha van loggia, vagy erkély, akkor teljes szélességében érdemes árnyékolni ott is egy sötétítôvel, illetve ott akár érdemes a sötétítôt elôbb hideg vízben beáztatni és - kicsit kicsavarva belôle a vizet - úgy kiakasztani.
-
BITBOYS
addikt
válasz
MarioAna
üzenetére
Ez érdekes. Ha kiteszed az ablakba a ventit akkor az befújja neked a mégmelegebbet. Ha kifelé fújatod akkor sem hűlhet sokat a szoba. Talán az lenne a megoldás, hogy becsukod az ablakot, behúzod a sötétítőt/redőny nem tudom és úgy üzemelteted a ventilátort. Így a szoba levegőjét hűti ténylegesen.
-
MarioAna
senior tag
Lenne egy elég OFF kérdésem
.
Hogy tudnám a szobámat lehűteni? Adott egy állóventi, egy 60*90-es bukóablak, ami le van nyitva teljesen, tehát 60*90cm LYUK a külvilággal.
Olvastam itt PH!-n hogy valaki kitette az ablakba a ventit és hűlt pár fokot a szobahőmérséklet.
A kérdés: a venti az ablakban kifelé, vagy befelé fújjon
? Szavazás ON! 
-
troland26
őstag
Ooooo .., de rég postoltam
.
Na mind1..úgyis lenne egy kérdésem az "amcsi" ph-sokhoz .
Nézegetem a Fox-racing cuccokat és nem nagyon lehet "normális" áron várásolni itthon..tényleg ilyen drágák kinn is vagy ez megint ilyen lehúzós dolog .... -
JetiRulez
őstag
(#40306) BITBOYS
Találtam is pár dolgot. Azt hiszem pont ilyen. Körülnézek valamilyen műszaki boltban.(#40307) philoxenia
Itt is azt hiszem találtam valamit.Kösszépen a segítséget.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Meg tudná valaki mondani mi annak az AV csatlakozó illetve kábel szabványnak a neve, ami pl a régi Videoton tévéken is van? Lesz egy ilyen tévém és csatlakoztatnék rá egy konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Elektromos készülékekről: szerintem a 19"-os ~30kg-os CRT monitoromnak elég nagy hőtermelése van, biztos közrejátszik, hogy sokkal melegebb van az én szobámban, mint bármelyik más helyiségben a házban.