Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én is 3 éves iPhone 11-et nyomok. Tárhely a cloud-on van, a kamera már akkor is elég volt, amikor még csak egy lencse volt a teló hátulján, mostmár kettő-három van

Tulajdonképpen nem nagyon vágom, hogy mi a 800 dolláros különbség például egy iPhone 11 és egy iPhone 15 között...
Oké, a 5G az nájsz, de amire én használom, a 4G is totálra odabasz!
-
tiv83us
veterán
Ez a nem mindegy!!!

ps: Amúgy oly' nehéz elképzelni, hogy a circa 10 millió magyarból nincs 2 jóképű, okos, artikulált 35 feletti személy, akit a többség jobban szeretné, mint Mini Manót! Megértem, hogy az emberek nem akarnak se Dobrevet, se Gyurcsányt, de azért ez már tragikomédia!
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A sapi az nagyon cringe, lattam rola kepet!

A 80 millio itteni idiotat sem ertem teljesen, de itt csak ket part van es mind a ket fel felhozatala szegyenteljes. Valahol megertem, hogy az emberek nem akartak Hillary-t, bar en elobb megvalasztanek egy doglott mokust, mint Trumpot.
Sajnos az emberiseg sulyos intellektualis problemakkal kuzd; valamiert mindig szemelyisegzavaros minidiktatorokat sikerul megvalasztani. -
tiv83us
veterán
Valaki tudja mi tortent a Tekozlo Homarral? Ma ra akartam nezni par ev utan es kakukk...COVID ota zero poszt. Nem semmi.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igaz-igaz, bar en nem a 2020-as valasztasok statisztikaibol indultam ki, hanem a 2022-es felmeresekbol, avagy, hogy mennyi fafeju szavazna ra mostanaban... Ami eleg szep teljesitmeny egy hulyetol, akit ketszer impeacheltek es jelelnleg tobb bunugyi eljaras folyik ellene mind allami, mind lokalis szinten...

fokukac: Szia, jol vagyok, kicsit visszaleptem a hatterbe par evre...
Meg benezek majd, faradt vagyok, most vegeztem a meloval.
Te is meselhetsz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
20 millio bohoc? A mi 46 millio Trumpistainkhoz kepest az apro!

Persze, szeretnek gyakrabban benezni, jo latni az oreg motorosokat erre

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De miert szavaz meg mindig ennyi ember erre a bohocra?
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Kali azt mondta, hogy az Adatvedelmi hivatal baszogatja a vezetoseget, mert mint kulfoldi lakosnak nincs "jogom" hozzaferni EU allampplgarok adataihoz (IP, meg ilyenek).
De nincs gond, sajnos nem is lenne idom csinalni
De itt a hivatalos, profeszionalis advajsz: irj a Modkerbe

-
tiv83us
veterán
erdey_a:
Ha megszeretnek alapozni egy kis tudast Android app programozashoz, ki, milyen konyvet ajanlana? (Java).
-
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom mennyi kompenzcio jarhat, nem hiszem hogy tul sok. Persze, mindenki el akar jutni a celpontjara, de ha peldaul hazafele utaznek vakaciobol, siman bevallalnam, hogy parszaz dolcsiert maradjak egy hotelben egy ejszakara. Chicagoban meg van is mit nezni, nem egy semmi poros tanya. Dehat engem nem varnak a rakos gyermekek obegatasai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ize, ez nem igazan arveres. Adnak neki hotelt, kocsit es egy osszeget, aztan megy amikor tud. Mondjuk az algoritmus az nem tudja, hogy kinek haldoklik a fia/lanya, ki megy temetesre, kinek vannak betegei vagy melyik utas hajt eppen eletmento szivmutetet valakin masnap.
-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezt mondtam en is. Siman ramondanam, hogy a tobbi lakas az muzeum, vagy raktar oszt' bizonyitsa be az ellenkezojet

-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
33-on felul mar nem nagyon reklamozom

Hat meg szep, en itt is kiokoskodnek valamit! Peldaul azt amit a haverod, az itteni szerelo az aztan leszarna, hogy hanyan laknak az epuletbeb, ha egyszer mar kikuldik. Egyebkent apamek nete 1MB-es, mert arra abszolut nincs kabel, csak muhoood. Az enyem meg ugy 40-es, hogy ez a biznic edision es ennel mar a kornyeken nincs gyorsabb. Az upload igy is csak 5. -
tiv83us
veterán
Listen up csatlosok.
I am god.
Peace the fuck out! *drops mic -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs vindoz, de szetnezek az oldalon, thx. Egyelore vegre tudja irni a Time Machine, majd kiderul..
Thx! -
tiv83us
veterán
Helle-bello,
Long time no see!

Lenne egy kis OS X problemam, illetve be szeretnem regisztralni a WD Passport Ultra kulso vinyomat.
DE! A vinyo hatuljarol lekopott a Serial Number, es mar orak ota kutatok terminal parancsok utan, amibol talaltam is dogivel, de egyik sem listazza le a S/N-t.
Nem talalok 4 honapnal fiatalabb - Se OS X, Se MAC topikot - ugyhogy esetleg valaki tudna itt segiteni?Ha nem is a megoldasban, de esetleg megtalalni valami frissebb OS X topikot?
Sajnos a WD haldoklik es ahhoz, hogy online el tudjam intezni, kene a S/N.Elore is koszi

ps: A Googliban es a YT-n is szetkerestem mar az agyam.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Amig az XP volt a meno, addig en is PC-t hasznaltam. Az utana levo Windows ezzel a metro rendszerrel...fos.
OS X foervah'!

-
tiv83us
veterán
Ez most csak igy itt hagyom a regi motorosoknak...

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha!
En csodorbol vodorbe, ket kulfoldi forumot latogatok napi rendszeresseggel, az egyik a BSN (Bioware Social Network) es egy masik, ami egeszseguggyel kapcsolatos, szoval az inkabb melo-tema, mint leisure. (Registered nurse-nek keszulok osszel).
Tovabba neha ranezek a Nepsportra, (tudom, Nemzeti Sport, de nekem mar Nepsport marad), hogy megnezzek nehany eredmenyt.
What else...Index? Hat heti 1x odatevedek, de tele van annyi bulvarral, amibol semmit nem ertek, hogy kb 10 masodpercet toltok ott, aztan irany tova.
Tulajdonkeppen ennyi. -
tiv83us
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem

A baratnomet tervezem vinni Karacsony tajekan es o nagyon kivancsi a magyar kulturara, viszont en nem igazan tudom ilyen jol leirni, foleg mint egy amerikai - amerikai szemmel nezve.
Mikor kerdezte, hogy mik a nagy kulonbsegek, oszinten szolva 15 eve mar itt elek es persze nehany negativum kapasbol eszembe jut, peldaul az eszetlen politizalas, amit a magyarok imadnak, no meg a burokracia minden fokon, a homofobia...stb. De nem akarok altalnositani es foleg nem negativan bemutatni az orszagot, - a ket orszagbeli kulonsbeget, szoval ugy gondolam ez a blog lenne a legjobb valasztas, hogyha egy honfitarsa irja le tapasztalatatit.
-
tiv83us
veterán
Bocs az off-offert, de mi annak a bolgnak a cime, ahol egy amerikai, aki Magyarorszagon el es blogol az ottani eletrol? Mar rakerestem mindenre, de nem talalom... "Magyarorszag amerikai szemmel?"
"Amerikai Magyarorszagon/Budapesten"?
Plz help. Egy .blog.hu oldal. Kosz
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hajjaj. Ha nem banod, akkor emilem az adatlapomon...

A tangas kep szerintem mar senkinek nicns meg. Volt hozza egy linkem, de imageshack-es volt, az a site meg egyik naprol a masikra fizetos lett es letoroltek minden eddigi oda feltoltott (kb 500) kepet...

Talan Vladinak megvan a kep, dehat ki tudja o merre jar. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Quite the contrary.
Hozzad csak, hadd mentsem el
Es hadd lassak az "ujjoncok" is, hogy mik folytak itt a regi szep idokben
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Detto.
Nyilvan valtoznak a tagok, generaciok, a hangulat, a felulet...stb.
Szamomra az igazi PH/OFF topic idoszak 2007 korul veget ert. Utana meg 8 evig ellattam moderatori kotelezettsegeimet, de aktivan mar en sem vettem reszt az utolso 2-3-4 evben.
De ez nem feltetlen rossz, csak valtoznak az idok, mar kibirom remeges nelkul, ha 10 percig nem frissitem off topicot.
Egy fel evben benezek, hogy mi valtozott, mi a helyzet, aztan tovabb allok.
Pedig emlekszem, mikor meg 10-12 eve, melobol hazarohanva csak ugy lapoztam, hogy mibol maradtam ki az OFF Topcibol, mig tavol voltam
-
tiv83us
veterán
A priviket RI/OS-tol le lehet tiltani? Nem leszek "veletech", akarhanyszor is hivtok meg, 10000km-re elek!!!
-
tiv83us
veterán
Vazz, beraktam 200 dolcsit egy Bank of America automataba, hogy megszabaduljak a KP-mtol, mar kb 10000x csinaltam cash depositot annal a branch-nel, erre faszaul megette az osszes penzem. Ahogy bement a love, a gep befagyott, rebootolt, majd kiirta, hogy temporarly out of service. Hivtam az ejjel kozepen (1-kor) a bankot minden szamon es mindenhol belokte a gep, mikor lezongoraztam hogy a mi a kinom, hogy hivjam vissza majd oket hetfuuun. Hat kapjak be a szkennerem, latom-e en meg azt a pezt valaha???!

Semmi nyoma nincsen a tranzakcionak, csak max a kamerak, dehat amilyen minoseguek azok, akar Eddie Murphy is bemehetne a penzemert, hogy marpedig az o a kameran. Fakkk.

-
tiv83us
veterán
Egyebkent ezek szinte mind fent vannak YouTube-on teljesben, szoval ra tudnam kotni az 50 inch-re, csak a felirat a gond, mert no habla madzsar.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon megkoszonnem! Megy a PM!
Viszlat: Neked is koszi, de ajandekba lesz, igy inkabb preferalom az eredetit.
-
tiv83us
veterán
Oh. Koszi. De a PayPal elerheto? Mert irtam az eladonak, hogy inkabb kuldok 5 USD-t a DVD-ert, ami majdnem 1400 Ft az 1050 helyett, de lehet hulyenek fog nezni, mert nem is elerheto a PP Mo-n?
-
tiv83us
veterán
Hat sehol nem talaltam meg a Sose Halunk Meget online, mindenhol kifogyott, ugyhogy beregisztraltam erre a Vaterara. Magyarorszagon mennyire elterjedt a PayPal? Latom, hogy "elore utalas/ajanlott level" az opcio, amit valaszthattam, de gondoltam irok az illetonek egy emailt, hogy mit szolna, ha inkabb PayPalon keresztul kifizetnem azt a satnya 1050Ft-ot (akar tobbet is USDben), minthogy szenvedjek utalgatassal.
Egyaltalan nem is ertem, miert nincs PayPal lehetoseg kapasbol a Vateran, azert ez mar eleg regen megy, nem? Nem egy ujdonsag.
-
tiv83us
veterán
Meg egy valami, a Sose Halunk Meg az elerheto barhol online? Marmint megvetelre, akar DVD formatban, apamnak megvan es van hozza angol felirat, de ok otthon vettek. Guglizok mint allat, de sehol nem talalom

-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Legyen akkor 20!

Ugy gondoltam, hogy minden mufajbol olyan 2-3 szam, peldaul Rapulok, Ganxsta, Sub Bass, aztan egy kis Bikini, KFT, Bonanza, aztan egy kis Betty Love, Kozmix, Groove House, aztan mivanmeg?
-
tiv83us
veterán
Hello-hello,
Egy kis segitseg kene. 80-90-00'-as evekbol szeretnek osszeallitani 4-5 magyar szamot (foleg 80-90) amerikai baratnomnek, olyan igazi klasszikusokat, minden mufajbol, Gangsta raptol kezdve a plasztik popon at (mondjuk valami jo dance siker a 00 elejebol, mint a Groove House volt anno), a classic rockig.
Segitsetek mar, van par otletem, peldaul Balatoni Nyar a KFT-tol, Keleti Oldal Ganxstatol, esetleg valami Groove House...milyen jo magyar dalok vannak meg 15-30 evrol ezelettrol, amik igazan bombak voltak (meg azok talan ma is?) Thx!
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Autopalya kicsit mas, mert ott mindenki belovi a cruise controlt, en foleg varosrol beszeltem. De jah, itt nem nagyon van jobbra tartas, mesz ahol mesz, elvileg lassabb forgalomnak itt is jobbra kene tartania, viszont nem tilos jobbrol elozni, ha valaki nem huzodik le.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hala a jo egnek. Bar a mentalitas igy is messze all a magyar autosoketol, de itt mar 16 evesen millios kocsikat vezetnek egyesek, de egy par ezer dollaros Civic is kepes elszallni jo messzire.
Na meg a felnottek kozott is van jocskan idiota, foleg ugye a speed bikeok. (Nehany allamban a sityak sem kotelezo...).Egyebkent itt az autosok ket allatfajba sorolhatoak be altalaban.
1. Legalabb 5-10mp/h-val atlepi a sebesseghatart
2. Legalab 5-10mp/h-val lassabban megy a sebessehatarnalOlyan nincs, hogy valaki a 35-os tablanal 35-tel menjen. Vagy 42, vagy 20.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Vagom, hogy milyen bosszanto tud lenni, mikor ugy erzed, hogy igazsagtalanul jartak el. En egy kulfoldi forumrol lettem kivagva minden figyelmeztetes nelkul, mint a szar, csak azert, mert nehany tag nem ertett velem egyet. Egyebkent egy pharma forum volt, leven Registered Nurse-nek keszulok es jelenleg egy nurse practitioner keszit fel a felvetelimre, na meg az elmult par evben szenne olvastam minden nursing konyvet.
Egy nap probaltam belepni es ez fogadott:
Ez mind azert, mert "ellent mondtam" nehany laikus embernek, akiknek nem volt sok fogalmuk arrol, hogy mirol beszelnek, es mivel regebbi tagok voltak, a moderatorok nem kicsit reszlehajloan kipateroltak szo nelkul.
Meg csak arra sem meltattak, hogy megindokoljak. Egy eve voltam regisztralva es a reputationom magasabb volt, mint a 3-4-5 eves tagok tobbsege. Azaz a hsz-eimre zaporoztak a "helpful" ratingek es "like"-ok. -
tiv83us
veterán
Tudjatok mit? Megveszem azt a fakin Vostrot, oszt beletolok egy fakin SSD-t, oszt szarok a farmra baze

-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Szal akkor az beszerelheto barmibe beszikli? Oh oke.
Vegkepp elvagyok veszve, ez a Chromebook ilyem MacBook Air-feleseg, ami total felho-fuggo es elegge minimalista, de teljesitmeny-ugyileg rendben van.
A Latitude meg szolid, csak a kepernyoje nem 1080p.
Jelenleg akkor most ott vagyok, hogy nekem kell ez a Chromebook, oszt' majd veszek bele akkor ilyen SSD valamit es csavarozok, meg ilyenek.
Ez a Chrome OS ez milyen? Ahh, csak el kell masznom a kocsiig, hogy elmenjek megnezni szemelyesen is.Telapo, vattafakk?
Nobanplzthx, moss labat! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Ahh, nem vagyok hozzaszokva meg, hogy nem tudok szerkeszteni amikor csak akarok, tobbet mar nem szemetelek ide, de peldaul a ChromeBook-ok milyenek?
Mondjuk ez?Most, hogy igy nezem 32GB-128GB SSD-ket kinalnak, akkor gondolom most az a meno, hogy mar minden a felhoben meg kulso vinyon van tarolva?
Nagyon le vagyok maradva, en szoltam...ps: Tenyleg bocs a sok posztert, ha nem adtam volna leg a mod jogaimat, most jol seggbe rugnam magam.
-
tiv83us
veterán
@Tothgera: Nem hardcore munkara akarom hasznalni, nagyon minimalis video editing, HD filmezes, de foleg "egyetemista" laptop kellene, ami lazan elvisz oktato szoftvereket. Kb ennyi.
A lenyeg a tarhely es akksi ido es meret. -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Egyszeruen nem talalok Latitude-ot sem, amiben normalis SSD van. Itt van egy, ami $824-rol $577-re van leertekelve, de 128GB vinyo?

1080p-t meg sehol sem talalok.Kozerdeku felhivas!
Aki osszerak nekem innen egy PH-kozzosseg altal approved laptopot 600 dolcsibol, annak PayPalozok 10 dolcsit.
ps: Vagy akarhonnan, tulajdonkeppen marka nem szamit. HP, Dell, akarmi. Abszolut hulye vagyok hozza, hogy most mi a meno PC-orszagban.
Lenyeg:
13"-14"
minimum 500GB tarhely
izmos battery
fasza kijelzo.
A specifikaciokat ratok bizom, felolem akar lehet hupilila is, csak legyen. Thx! -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi Peter,
Sajnos nincs lehetosegem letaperolni, mert ezt a modellt nem talaltam sehol a varosban, nem csak hogy ezt a kifejezett modellt, de meg csak Vostrot sem...

Ha jol lattam 8GB van benne (2x4) az szerintem boven eleg, es az sem katasztrofa, ha egy picit lassabb a vinyo.
Tulajdonkeppen tenyleg csak tanulasra, irasra kellene fokent, meg videozgatni - bar azt 90%-ban ugyis a 48" tv-n teszem.Van customize lehetoseg, megprobalok kicsit varialni, bar a kepernyo felbontas az marad ami.
Szetnezek majd a HP refurbished modellek kozott is, lehet kesobb megkereslek privatban ha nem gond, - ide mar nem akarok szemetelni ezzzel. Talalni kene egy jo weboldalt, ahol vannak hasonlo jo dealek, 500 dollarert ez szinte nekem ajandeknak tunik, bar lehet, hogy csak azert, mert az eddigi 2500 dollaros MBPro-hoz kepest vegulis ugyanazt - ha nem tobbet tud, csak nincs rajta retina, meg a Windows-t gyulolom, mint a szart, de most nincs keret luxuskodni csilli-villi Apple tzutztal.Ha strappabiro es 720p-t roccenes-mentesen lejatsz, es az akksi ido is tobb, mint 3-4 ora (szovegszerkesztes, minimalista grafikus tanulo felulet - anatomia), akkor szerintem 500 dolcsiert ez jo lesz.
De azert csak rapillantok nehany refurbished modellre is.
-
tiv83us
veterán
Hello-bello,
Venni szeretnek egy PC laptopot, de 13 ev Mac-ezes utan, halvany lila fingom nincs PC-krol.
Talaltam egy jo dealt, - legalabbis amire amerikai embertarsak mondjak, hogy jo - egy Dell Vostro.
Na most amire hasznalnam (mivel a Macem mar fel keyboarddal a sirban van), Netflix streaming, HD filmek, nagyon lajtos video editing, interaktiv online college tanulas es esetleg egytrilliard eves jatekok futtatasa, 2004-2005-os idoszakbol, (pl KOTOR).Valakinek van tapasztalata ezzel a modellel? 750USD-rol van leertekelve 500-ra. Low-end business modellnek tunik, legalabbis abban a kategoriaban van a honlapon. Family lapotpot nem akarok - ugyan a tablet/laptop combo nagyon fancy, meg a touch screen - de az akksi idok es a ficsorok nagyon fingok.
Koszi ha raneztek

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/