Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
XI-ben is, de nem nagyon maradt belőle reggelre. Füves részeken, foltokban.
-
BlacKSouL
addikt
Igen, de ismered a viccet, mikor a sógoréknál mondja a pasas, hogy ejj, de finom volt ez a rántotthús, megettem belőle vagy 3-at, mire a sógor: egészségére, vót az 5 is, de ki számolja
Amúgy meg csak szokták itt sokan hiányolni a hóesést. Gondoltam szólok, hogy itt van bőven.

-
BlacKSouL
addikt
Höhö, nem számoltam, de még csak dél van, és hetedszer kezdett el szakadni a hó.
-
BlacKSouL
addikt
Na ez azért eléggé bazmeg kategória. Békésen autózgatsz a kis sárga mikrobuszoddal, amikor egyszercsak levágja az autó elejét egy lezuhanó repülőgép szárnya...
Mondjuk szerintem a kamerás csókában is nemhogy megállt, de visszafelé indult el a kaki.
Kicsit sok már az utóbbi pár évben az ázsiai repülőkatasztrófa. [link] -
gaborbol
őstag
Ma veletlenul feltevedtem az MSN news-ra, ha nem semmi dolgok vannak azert itt se:
[link]Ezen szakadok:
“I assure you my son lacks the magical powers necessary to threaten his friend’s existence,” he later wrote in an email. "If he did, I'm sure he'd bring him right back." -
Van olyan futárszolgáltatás aki kp.-t visz, csomagot hoz. Tehát távételkor fizet a feladónak, nem uv.-vel veszi át? Jó árban kellene!
-
NoLF
veterán
En meg mindig nem lattam a csillagok haborujat, se regit, se ujat.
Videonk volt mar 89 elott annyi biztos, mert meg a regi lakasban emlekszem hogy szulinapi zsuron meglepibol egy egesz kazettanyi hupikek torpikeket pattintottak be a szulok, mindenki oromere

-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Bezzeg mióta nem élsz otthon, már nagyúr lettél."
Ja, éjszakánként, amikor nyitva van a szextopik.
Nekem a főiskolai kollégium tett nagyon jót (sok más mellett) a filmélmények szempontjából (is). Eleve olyan társaság jött össze, meg hát időnk (nem) volt bőven, úgyhogy rengeteg mindent bepótoltam, meg nyertem némi betekintést egészen fura dolgokba is a japán művészfilmektől kezdve a skandináv thillereken át a francia-lengyel alkotásokig. Jó részét persze se idő, se affinitás nem volt megemészteni, de élménynek mindenképpen érdekes volt.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nabazmeg... má' bocs

Amúgy nekünk valamikor 89-90 környékén lett egy kölcsön videónk, akkor még pont az érdekelnek-nemérdekelnek a technikai újdonságok korszakomban voltam, így csak annyi maradt meg, hogy délutánonként elkezdtünk nézni valami űrös lézerezős filmet - ami fura módon nem a tévében ment, hanem apám indította el - amiben valami fehér meg feketeruhások lézereztek, meg ugráltak, meg hangos volt, és az űrben, meg űrhajókon mászkáltak. És az elején sárga betűk ferdén mentek felfelé sokáig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor még jobban érdekeltek a mesefilmek, bár valami megérintett belőle, kicsit azért megdöbbentő volt a Jamie és a csodalámpa, meg a Tom és Jerry, meg a Flintstone-ék, meg a Macilaci , meg a Futrinka utca, meg a Fülesmackó után. De nem sokkolt annyira, mint valami véletlenül megnézett horror, vagy csak scifi volt? Alien valamelyik? már nemtom. Nagy ártatlanul elkezdtünk videózni, aztán valami hülye jelenet volt. De az olyan sokk volt, hogy hetekig nem tudtam aludni, és még fényes nappal is voltak fura félelmeim. Ezek után anyámék letiltottak az ismeretlen filmekről, és sokszor hangzott el az "ez nem neked való", és a "szerintem ezt ne nézd meg" mondat. De még évekig. Jogosan.
Aztán kilencvenvalahányban lett saját videónk. De nem voltam követelőző, nem akartam mindent látni, a vígjátékokat szerettem, többször újranézni is, főleg azt néztem ami szokásos volt (Piedone-BudSpencer-TerenceHill, meg a Csendőrfilmek, viszont a krimik, meg a scifik nem is nagyon érdekeltek. A gondolkodós filmeket meg végképp csak a késői felnőtt koromban kezdtem nézni. Pár klassziksu azért megvolt, így a Visszaajövőbe meg a Terminátorok.
És bevallom az Idétlen időkig nekem is csak 2003-2004 körül lett meg, albérlőtársaimmal közösen. De akkor láttunk pár érdekeset.(gyengébbek kedvéért: az első gyerekkori videómagnós élményem a Star Wars trilógia volt...)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekünk minden technikai újdonság egyből megvolt, már '86-ban volt videónk, '90-ben PC-nk, stb.
Viszont anyám szigorú volt, és mindig büntetésekkel akart ösztönözni arra, hogy úgy viselkedjek, ahogy ő gondolja. Általában azért büntetett, mert nem mentem időben aludni (már akkor sem, bár utólag ez a 9 órai határidő már elég szigorúnak tűnik, 10-12 éves gyerekhez)
Heti 50 Ft volt a zsebpénzem. Mindig levont 10 forintokat, ha úgy látta. A végén sose kaptam.
A következő fokozat az volt, hogy nem számítógépezhetek / videózhatok / tévézhetek.
Kis táblázatban vezette, hogy nem nézhetek tv-t X ideig előre....
A vége az lett, hogy leszartam, bevonultam a szobámba, és nem is volt meg az igényem arra, hogy tv-t nézzek. Esetleg néha családilag, de akkor is inkább elvonultam, emrt azt kellett nézni, amit ők néztek, és belebeszéltek, meg elkapcsolták, meg ilyenek.. Ezért mondom, hogy mikor már jó mniőségben, eredeti nyelven lehetett megszerezni filmeket, az maga volt a gyönyör számomra. Persze évtizedekbe telik, míg bepótolom a hiányosságokat.

-
tildy
nagyúr
YEY, hogy ezt mar miota meg keleltt volna lepni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
> elég későn lett videómagnónk
Nekunk sose volt
Tuleltem mondjuk.. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jah, a nehéz gyerekkor. Azt én is megsínylettem, elég későn lett videómagnónk, addig mindig haveroknál kellett potyázni - szerencsére ez akkoriban nem volt nagy szám, mindig csoportos mozizás volt. Ezért is vagyok szerintem a mai napig immunis a spoilerekre, mindig tudtam már szinte mindent a filmekről beszélgetésekből, mire láttam, de nekem az is nagy kaland volt, hogy láthattam, hogy pontosan hogyan néz ki a filmen. A mai napig sokszor elolvasom a hogyvoltot, és utána nézek meg epizódokat, és még így is képes vagyok élvezni. Könyveknél meg sokáig csináltam, hogy először az utolsó oldalt olvastam el, ha tetszett, utána jött a könyv. Meg nem mondom, hogy ez hogyan működik, de szinte mindig bejön.
Alient (meg még egy csomó korabli klasszikust) én pl először füzetformátumú fekete-fehér képregénykivonatban 'láttam'.
p
-
BlacKSouL
addikt
Köszi, de a legegyszerűbbre nem gondoltunk:
A dokumentum docx. Az alkalmazott office meg 2007. A frissítések központilag szabályzottak. És a központ valami miatt nem tartotta fontosnak, hogy a kompatibilátási frissítést ráengedje a 2007-es office-ainkra.
doc-ként elmentve már működik a képnyomtatás...
-
BlacKSouL
addikt
Na megszakítom a sort.
Adott egy Word dokumentum. Tartalmaz egy fejlécet, melyben van egy logó, jpg képként. Nyomtatási kép szerint ott van a kép, de kinyomtatva nincs. PDF-be nyomtatva sincs.
Ugyanebbe a dokumentumba egy tetszőleges jpg képet beillesztve, ez az új kép sem nyomtatódik.
Nyomtatási opciók közt a háttér és színek nyomtatás be van pipálva, tehát minden adott hogy nyomtatódjon, de mégsem. Új doc documentumba áthelyezve a képeket, simán nyomtatódnak. Tehát a dokumentum maga nem engedi.
Mi lehet a probléma, és a megoldása? Mivel elég összetett doksi, újba átmásolgatni, igazgatni nem nagyon lenne jó. Mentés másként esetén sem változik semmi. A fejléc többi elemét nyomtatja rendben. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én is kb. 2 éve láttam a vissza a jövőbe trilógiát, nagyon tetszett.
A Star warst 19 évesen nézették meg velem a haverjaim, mielőtt jött az új trilógia első része. Aztán az volt, hogy nekem tetszett, ők meg fanyalogtak, mert ők a mítoszt várták, gyerekkorukból, én meg nyilván nem
Ui. az élien két hete láttam, a második részt a Corvin moziban
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mivel van City is a családban, van összehasonlítási alapom : a Jazz sokkal jobban össze van rakva. Sportosabb a kormány, a pedálok, jobb a váltó fogása, pontossága, sokkal jobban le van szigetelve a motortér, kevésbé hallatszik a motor.
@PeterkeT: Elég szegényes gyerekkorom volt, el voltam tiltva a tv-től, így utána sem nagyon néztem filmeket, komoly film-műveltésgbeli hiányosságaim vannak, amiket kb. 23 éve korom óta pótlok. Erről a filmről nem is hallottam még soha, de így most majd megnézem.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem, ez Jazz/City specialitás. Nagyon durva áttétele van a kormánynak, ha pl. teljesen kitekered, annyira aláfordul, hogy átbillen, és nem az egyenes felé, hanem kifelé húzza a kormányt. Kevés autónál van ilyen, legalábbis a "modernebbek" közül.
Jó kis autó az a Jazz...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Oké, most már talán lesz rá időm.
Tegnap este 8-kor lezártam a nagy portfóliós projektemet, amin 4 hete pörögtem éjjel-nappal.Hirtelen azt sem tudom, mit kezdjek magammal... Este 10-kor elaludtam, és reggel 9-kor ébredtem, és még mindig rohadt álmos vagyok.
Jó persze ez a céges sielés is rátett, a napi 7 óra sieléssel, alvás nélkül, éjszaka kocsmázva
De most már nagyon rám férne egy kis pihenés. Aztán jöhetnek újra a filmek és a sorozatok.
Szerk: Más téma. Ma reggel beszálltam a Jazz-be, és hát egy rakéta volt az Audi A3 után.
Nem gondoltam volna, hogy egy Jazz ennyivel sportosabb lehet, mint egy audi. A sebváltó, a pedálok, a kormány... úgy kanyarodtam ki a parkolóból, hogy fülig ért a szám közben. 
(Na jó, biztos nem minden Jazz ilyen, de az enyémben asszem valami rövid fordulatú sportkormány van) -
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ejj, és ilyenkor nincsenek már moderátori jogosultságaim. Úgy kapnátok a bant, mint a csuda, és olvasónapló ellenében engednélek csak vissza benneteket - de nem ám netről összekopizgatni, kőkeményen belekérdeznék.
Na, sipirc, addig a szemem elé ne kerüljetek, amíg álmotokból ébredve nem tudjátok elbetűzni azt, hogy Punxsutawney Phil.
Bleki: Régen volt már a mosolygós arcú barátunk gárszon.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na nézd meg a'
Van aki még a filmet se látta, valaki innen meg már találkozott is Billel
(meg van még az a kép? nemtom melyik offban volt már..) -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nyugi vna, én sem láttam.

-
Viszlát
addikt
Nem tudom sírjak vagy nevessek: [link].
Engem nem olyan régen azért tiltottak, mert megosztottam a tapasztalataimat androidos topikban a pdf readerekről, az indok az volt, hogy olyan vkinek segítettem, akinek a segítség puskázáshoz kellett.
... a moderátor is csak annyit írt rövid, tömör indoklásban, hogy az oldal nem támogatja a csalást.*
Utána nem kevés írogatást követően derült ki, hogy ez bizony túlkapás volt...* ->

-
EQMontoya
veterán
No, mára is befejeztem a munkát. Ideje hazamenni.
Legalább a kis Focalokért volt időm elugrani.
-
tildy
nagyúr
Ujra multinal melozom. Nem, nem valtottam munkahelyet, ellenben jonnek a corporate okossagok, meh... Remelem a macijainkat nem akarjak lecserelni. Es meg sorolhatnam az "erdekessegeket", de egyreszt lehet jobban jarok ha nem, masreszt meg meg fel evig biztos hogy a regi officeban leszunk, harmadreszt julius vegen ugyis 9 honapra lelepek.
-
BlacKSouL
addikt
Helyes válaszok: 7/10 Olvasóink átlaga: 5,68 [link]
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én érzem, hogy büdös, de nincs pénzem benzinessel járni.
Annyit hozzátennék, hogy hosszú távra, utazni jobb a dízel szerintem, de városba nem engednék be egyet sem.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Otthon mindig tolatva álltam be a garázsba. aztán amikor hazahordtam a cégautókat időnként, akkor rászoktam, hogy azokkal inkább be sem állok, mert utána rendesen kaparta a torkomat, mire sikerült kijutnom a garázsból. Egyébként borzalmas, mélygarázsokban, nagyobb parkolókban vágni lehet a dízelbűzt. Dízelüzemű autók tulajdonosai egyébként jellemzően immunisak rá (Nem igaz, hogy nem érzed, baszki, bele lehet fulladni, csípi a szemem, kaparja a torkom, hajolj akkor közelebb, vagy valami, nem hiszem el, te ezt használod otthon szobaillatosítónak, hogy nem lehet ezt érezni?), úgyhogy ezek szerint ezt is meg lehet szokni.
p
-
Winner_hun
félisten
Van nálam mondjuk 100 Ft, termék kerül 300-ba és arra várja a választ hogy mennyit utaljon még
Meg amikor leírom hogy ez meg az meg amaz mennyibe kerül akkor megkérdezi hogy mennyit küldjön? Számológép már nincs is? Vannak hihetetlen emberek. Persze ha megmondom neki hogy adj össze meg vonj ki akkor én vagyok a bunkó paraszt. Na de azt hiszem ez jön.. -
Viszlát
addikt
Azert a ketezres evek eleji Audik eleg jo kis autok voltak, persze nem az A3, A4-rol beszelek. Havernak volt A6-osa, tagas es baromi komfortos auto volt, a 2.5-os TDI motor meg kiment a vilagbol is. Most osszel kiprobaltam a 2012-es modellt, hat ugy ereztem magam, mint akit behajtogattak egy konzervdobozba es korbepakoltak mindenfele vilagito kutyuvel. 5 perc utan visszakanyarodtam a kereskedes fele...
Amugy meg nemet "premium" autok alapmodelljei, hat hogyismondjam. Amikor egy 18 millios autonal fizetos extra a lehajthato hatsoules meg a 4 elektromos ablak, akkor tenyleg nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek.
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap jöttünk vele haza 500 km-t Murauból, szerintem ki lett kormolva.

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azt alaposan ki kellett volna kormolni, négyesben 160-nal, utána magához tért volna.
Területi képviselőinkből volt egy garnitúra, akit a Fiat hiperszuper jtd 1,3-as turbós motorjával szerelt Opel Comboval szopattak. Eleve akkora mint egy szekrény, meg a légellenállása is olyan, általában meg is voltak pakolva, no meg siettek is mindig, aztán nagy volt a csodálkozás, hogy megeszi a jó esetben 6, rossz esetben 8 litereket. Ja, persze, bolttól boltig, városban, sportos tempóval, mégis mit vártak? Corsában nem volt rossz ez a pici motor, de ott is figyelni kellett, hogy ne hagyd alacsony fordulaton fuldokolni. Meg néha ki kellett kormolni... Viszont amikor kolléga csak arra használta, hogy szép nyugodt tempóban, távmunkában végig kihangosítón telefonálva 100km-ről bejárt vele munkába, öregapós tempóban, figyelve a sebességkorlátozásokra, és az út fele lakott terület, akkor 4l alatt maradt 100 km-enként, ez tény.

p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha XD <3, akkor X= 3 esetén D=?
-
EQMontoya
veterán
485gbp@paypal = 208.xxx HUF
485gbp@otp (mastercarddal fizetve) = 199.200 HUF
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
le akart fulladni?
Hát mert forsprung durch tekknik
taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?
fauvé csoport motorjaival szerelt autóval kétszer annyiszor sikerült már lefulladni, mint mással, tehát ez valami konszernsajátosság lehet.A pedálszűkösség egy nagyon vicces dolog amúgy, mert én nemtom hogy kik és mi alapján tervezik a pedálsort, de még ha maga a pedál szára szélesen is van, egymás felé hajlítják, hogy szűkebb legyen. Miért? Hogy gyorsabb legyen a láb áttétele? Mert? Versenyautók ezek, hogy fékezésnél sarokkal gázfröccsölgetni kell? És akkor nem tudok olyan pozícióban ülni (én, a 173 centimmel) hogy a golyóim elférjenek a két lábam közt, annyira összeszorított módban lehet csak vezetni. Persze, értem én, a bal első kerékbe nem nyomhatom a kuplungot, de van ahol nem ez a mérvadó.
A fék azért van feljebb, és éred el kvázi alulról a pedált, hogy ne nyomd be egyszerre a gázzal, mindazonáltal szokott lenni oldalról egy határoló lemez, ami nem engedi oldalról alácsúszni a cipődet. Dehát ez is részben a szűkös pedálok eredménye... -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Van a cégnél 3-4 1,4-es TSI Octavia, azok jól mennek, és jól is fogyasztanak, semmi ilyen gond nincs velük. És a fél világot beléjük lehet pakolni. És nem fapadosak, lejátszanak zenét usb-ről, van bennük tempomat és fedélzeti computer. Ez az Audi annyira fapados volt, hogy még ezeket sem tudja...
Ui. és egyedül ültem benne reggel, és akkor is le akart fulladni, ahogy kanyarodtam...
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"le akad fulladni kettesben 20-szal, pedig turbódízel"
Hja, kérem, amíg be nem kapcsol a turbó valahol 1400-1500 RPM körül, addig gazdálkodj azzal a kis űrtartalmú motorral, ami pöfög a csiga alatt. Örülj neki, hogy nem 1,2 TSI volt, na, az lehet vidám alacsony fordulaton, jól megpakolva, négy emberrel, ojjé!
p
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Para nem volt, csak egy kalap kaki, amiben kics a hely, ahol a jobb lábam hozzáér alulról a fékpedálhoz, miközben nyomom a gázt, nem bírja el 4-esben az 50-et, és le akad fulladni kettesben 20-szal, pedig turbódízel. (és büdös ám nagyon).
A kormánya agyon van szervózva, abszolút nem sportos.
De legalább audi, és az egyik kisfőnöknek persze ez kellett, gondolom, olcsóért. Százszor jobb autók vannak ennyiért.Most vezettemelőször Audit, és hát elég nagy csalódás volt.
-
BlacKSouL
addikt
Esett a hó
-
-
na, mi meg egy céges audi a3-assal mentünk sielni. Hát az egy akkora foshalmaz, hogy szavakban alig lehet kifejezni... :-)
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Vicces amikor igy nyit a HR-es:
Gabor,
Good Afternoon,
Let me start by telling you that today in the middle of January it was 85 degrees. Now if that sound good to you: wait till you see what I have for you below in Miami.An Sr. System Engineer position here in Miami ..,"
Mondjuk 15%-ot radobnanak a mostani fizura, + 20% bonusz meg fizetnek a koltozest, csak mi inkabb eszakra koltoznenk del helyett

-
EQMontoya
veterán
Azert amikor a moderator warezos figyelmeztetést küld abban az időben, amikor előadók az ncore-on jelentetnek meg zenet, es én ilyen letöltésre buzditok... Hat, meg kellene válogatni kicsit, mert ez igy szanalmas.
-
ToBeY
nagyúr
MA ittam egy Durlacher Hof Weissbier búzasört,de most dobozost vettem nem akartam úgy járni mint legutóbb.

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem már a hozzászólásod olvasása is fél napot ér.

-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Nyugi, megy majd a kopasz ruszki is, abból még nagyobb pánik lesz - legalábbis ha van még egy csöppnyi vér az otthon maradtak pucájában. Legalábbis nem hiszem, hogy a kedves vezető megengedheti magának, hogy a kedves vendég akár egy tovaris konyec plakátot is meglásson, úgyhogy lesz ott olyan rendrakás, mint a tibetért tüntetőkkel volt a kínai kedves vendég látogatásakor, csak ezúttal nem tibetért kéne kiállni, hanem magatokért.
Na, megyek, adok magamnak egy önkéntes 24 órás bant.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Melyik nap lesz ez?
-
szőröscica
addikt
Jön ez a szőke vénasszony, miatta meg szopjon a fél város.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én az anti-gravitációról olvasok egy könyvet. Nem tudom letenni.

-
szőröscica
addikt
Az elmúlt fél évben elolvastam 9 Nesbo és 3 Forsyth könyvet, kicsit kezdett sok lenni a krimiből és thrillerből, úgy döntöttem, hogy a maradék 3 Nesbot (Kísértet, Police, A fiú) egyelőre pihentetem a polcomon, és beszereztem valami teljesen másat.
Nem olvastam eddig semmit Ken Follett-től, ezért kissé aggódva vettem meg az évszázad trilógia közel ezer oldalas első kötetét, de egyelőre nem csalódtam. A szálak nagyon lassan kezdenek kibontakozni, előrevetítve, hogy ez 3 ezer oldalas magával ragadó történet lesz. Nem bírom letenni, igazán magába szippantott, kellett már a változatosság Harry Hole után.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
a jazz-ben is. Neduddkival fel is adtuk.
De hátul ki lehet cserélni 2 perc alatt, ha van izzód. Japán autó esetén nem volt egyszerű mutatvány szerezni betűzős izzót (mindenhol csak bajonettes volt kapható, ís 15 boltban és benzinkútnál voltunk, includin tesco és auchan a megoldás hogy van Kőbányán egy éjjel nappali autós bolt, ott árultak. Persze márc. 15-től nem lehet nyitva éjjel az sem, haha, mert Mo. jobban teljesít :-) ) -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Találtam olyat ami egy kulcsra hasonlít.

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nyilván, azok is tudnak mókásakat alkotni. Azért IS-ben is, meg előtte a Corollában is cseréltem első-hátsó izzókat, különösebb gond nélkül. Corollánál pl. a teljes zárhíd előtti rész (hűtőmaszk, első lámpák + indexek) néhány perc alatt kiborítható volt előrefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tuleltem mondjuk..

22 évvel vagy lemaradva, nehogy kapkodj!