Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Kitartó turkálással ilyen szintű "személyeskedést" bárkitől elő lehet ásni, ha rendelkezik jó pár éves fórumos pályafutással.
Szóval komolyan az az érv, hogy joggal sározzátok neduddkit, hogy a múltban nem léptetek ilyen esetben, amit utólag, mondhatni visszamenőleges hatállyal előrángattok, mint állítólagos szabályszegés, és kb. arra hivatkoztok, hogy a moderátori gárda nem volt hajlandó kisilabizálni az írásait, amikor az adott topikban is van rendszeresen jelen olyan moderátor, aki tudja értelmezni azt, amit írt és rendszeresen társalgott is vele?
És hogy tőled idézzek: "neduddkival senkinek semmi baja, csak írásmódja nem összeegyeztethető a szabályainkkal, maximálisan értelmes ember, tud rendesen is írni, ha akar." - akkor most melyik az álláspontod: az, hogy szabályokat áthágó bajkeverő, vagy hogy senkinek semmi baja vele?
Az én gondom az, hogy hoztatok egy döntést, ami olyan, amilyen (én sem értek vele egyet, de nem is azért írok), de legalább nem az utólagos besározásával kellene igazolni. Ha eddig csak az írásmódjával volt gond, ahogy magad is írtad, akkor miért kell hirtelen utólag kreálni egy bizonyíthatatlan bűnlajstromot? Nem érzitek ezt etikátlannak?
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Ja, ez majdnem olyan kőkemény személyeskedés, mint amikor tegnap kiröhögtük Bandust, hogy 26 évesen vége lett az életének a szakítás után. Mer' köcsögök vagyunk. szóval az a 'maga módján' azért a kispadon sincs még a helyi ligában sem. Másrészt meg érzésem szerint Runner kollégával ismerik is egymást egy ideje... Silabizálgatni meg nem szoktam, és bár szerintem egy nagy majom a hülye írásmódjával (különben is az egész geg annyira huszadik század eleje...), én mindenesetre folyékonyan olvasom.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest