- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
lol, ez egy vicc, ennyi, ez valami kabaré....
inkább nem támad tovább meg mellé üt, hogy ne legyen vége első körben
SZÁNALMAS.
-
Integra
titán
nem kapkodom már el, nincsen értelme. kinéztem már a qnap szervert, amire lefogok csapni, de valószínű hamarosan kap egy alapos frissítést, és ezt inkább megvárom és csak utána veszem meg. hevernek mindenhol a 3.5-es merevlemezek, a dokkolók, azt se tudom min mi van, de nem zavar, majd rendszerezem, ha megvettem

közben elkzedődött a klicskó meccs, német rtl hd, nem tudom magyaron közvetítik e
-
-
lenox
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Nagy csocsu? Legfeljebb mucsocsu, es meg abbol sem kifejezetten nagy...
Amugy szerintem is gaz, hogy o mondja meg a frankot, ahhoz nagyon keves, de megis inkabb o, mint KL. Ha csak enektudast nezzuk, akkor jo kozepesek, egyik se nagyon szar, es egyik se csucsszuper, de karakteres zsuritagkent KL nulla lenne.
-
tiv83us
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Az oke, hogy mar 14 eve nem Magyarorszagon elek, de hogy valaki ilyen "celeb" zsuri tag legyen, meg profi enekesno, ahhoz kepest meg sosem hallottam rola, nem lattam tole egy klippet, eloadast...stb.
Oke, hat szetnezek Jucsubon.
Akkor mar inkabb Kiraly Linda (tudom-tudom, "derpety-derp, elbaszta a himnuszunkat!"). De akkor is.emvy: Probaltam, de azt irja, hogy syntax error.
szerk: Ja oke, ez a Toth Gabi, valami harmadik helyezett lett a Megasztarban, ugyhogy mar o dzadzsingol embereket.
-
Integra
titán
-
tiv83us
veterán
Mar bocs, hogy felbeszakitom itt a nagy szakmai konverszesont, de egyszeruen nem hagy nyugodni a dolog.
Ez az ikszfaktoros nagy csocsu tetovalt Toth Gabi, ez ugye nem a Baby Sitteres "Baby Gabi" lenne?! -
törölt tag
Subscribe...
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Van ilyen is, simán. Kombiban pl. ritkán látni parasztot. Fekete szedán 5er, meg X szériában sokkal inkább.
-
Tim82
félisten
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Elképzelhető, hogy igazad van...mondjuk nekem nem szívem csücske a bmw és akkor még óvatosan fogalmaztam.

-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Hát, ezzel mellélőttél. Láttál már magyar rendszámú bmw-t, amiben mondjuk egy 50-es, öltönyös ember ül?
Én még nem....viszont buzi, női napszemüveges, ratyitallérokat, esetleg a szokásosnál pigmentáltabb bőrszínnel dögivel.
Külföldön (illetve civilizáltabb országokban) egészen más a helyzet... -
szőröscica
addikt
Mennyire proli már, hogy a BMW az i3 hivatalos magyar reklámszpotjában azt mondja, hogy karbonból van a kocsi. Azt hittem, hogy ezeknek az autóknak nem az idióta hülyegyerekek a célközönsége, hanem egy fokkal komolyabb réteg, akinek a szénszál kifejezést is el lehet sütni.
De nem, marad az alap magyar suttyóság, a carbon fiber karbonkénti lefordítása.
-
Integra
titán
na ezt nem értem.
vinnyog a win7, hogy nincsen helyem és töröljek etc... ok, átmásolok hdd-re nem használt anyagot, lomtárat ürítettem és azt mutatta, hogy van 7gb szabad tárhelyem. újraindítottam a laptopot, erre 1.8gb szabad hely van. wtf?! -
emre
veterán
Hogy a picsába lehet ide visszajönni, a végleges kitiltás után több mint egy évvel, ráadásul nem újraregelve, mint caizzz, hanem az eredeti nick-el?

Nem értem.

-
Integra
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
ez sajnálatos, de tényleg nem tudtál mit tenni, meg ők sem. szívtam már meg én is ott. sosem szerettem münchent, ezután sem fogom.

kukac: kis olajár cikk.
persze ma éppen emelték újra a kúton
-
Traxx
őstag
Bugzik a PH...

Az aranyköpéses topicot csak azért tettem bele a screenshotba, mert az valósat mutat...és más topicnál nincs így, érdekes.
-
Viszlát
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Kerdes, hogy mi a nagyobb szopas. Elviselni a sutyerak nepseget, a szazmeteres sorokat a sec checknel a fapadoson es harom ora alatt hazaerni, vagy buszozas es kigyozo sorok nelkuli gepre feljutas, hogy aztan ugyanaz az ut 9 oraig tartson es meg csak azt a szintu szolgaltatast sem kapom meg amit kifizettem, mert kis repulo buszokkal dobalnak egyik varosbol a masikba.
Persze nem ilyen egyszeru a tortenet, mert az egesz ott csuszott el, hogy negyed oraval a MUC-BUD gep indulasa elott becsuktak a kaput, mondvan, hogy az o csatlakozos utaslistajuk szerint minden utas megvan. Mutatom a jegyet, belatja, hogy a jegy ervenyes, de csak tarogatja a karjat, hogy mar becsuktak a kaput, folyamatban van a folyoso levalasztasa a geprol, nincs mit tenni, panaszommal forduljak az ugyfelszolgalathoz, ami a terminal legeslegeslegtulso vegeben van, ugyhogy mire odaerek, mar fel is szallt a gep. Ott persze halal edesen beismerte a holgyemeny, hogy ezt valoban ok szurtak el, de hat akkor mar cseszhettem.
Na mindegy, ennel nagyobb baj sose erjen az eletben.

-
EQMontoya
veterán
Elég fájdalmasan hangzik azt erre fordítani. Nagyon minimális hozzáértésre vall.
Integra: hát Münchenben egyszer nagyon röhögtem a Free Wifi zone táblán, melynek 30 méteres környezete valójában Wifi-free zone volt. Viszont a Lufival még nem szívtam, általában pontosak voltak. Csak sajnos Ők is felengednek minden suttyót, aki azt hiszi, hogy a kézipoggyászok számának felső korlátját azon testrészek száma határozza meg, amelyre fel lehet akasztani egyet.
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok.Látom ez nagyon offtopic és már a haverokkal már csak röhögünk de nem tudunk rájönni hogy az infótanárunk mit akart kifejezni ezzel a kérdéssel:
15. A számok milyen tartománya ábrázolható 8 biten a 127-es kel többletesként.
Ha rájöttök véletlenül, akkor megoldással is szolgálhattok

-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Megvan valakinek Susan Kay A fantom c. könyve? Fontos lenne!! Köszönöm
-
Viszlát
addikt
Hat asszem eldolt hogy soha tobbet nem repulok fapadossal, mar nem is emlekeztem mennyivel nyugisabb ez normal legitarsasaggal...
-
emre
veterán
Köszönöm!

-
emre
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Volt egy közepesen ferdére sikerült este, amelyen az egyik hölgyemény a néhányadik körben a kezében lévő tequilás pohár és sószóró közül unortodox módon véletlenül a sószóróból ivott.
Hát, nem kicsit nevettünk.
Azóta is szívjuk vele a vérét (2009-ben esett meg az eset...). Elvégre nagy só volt.

-
válasz
CounterBoci
üzenetére
Teljesen benezted a dolgot. A langyos sos viz tenyleg kivaloan hat mindenfele orrnyalkahartya/arcureg-problemara, Kb. 5%-os oldat kell, azaz fel liter vizbe egy kaveskanal so. Tehat te kb. husszorosan adagoltad tul a sot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
CounterBoci
üzenetére
Mennyire sós? Nem mindegy, hogy telített, pár %-os, vagy fiziológiás sóoldat.
-
CounterBoci
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
-
szőröscica
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Szerintem ezt a sós vizes dolgot olyan találta ki, ami még nem fürdött tengerben.

-
CounterBoci
senior tag
Olvastam sok helyen, hogy orrdugulásra sós víz a nyerő. Orrcseppem nincs, próbáljuk ki. Még jó, hogy nem a gugli szerint jártam el, miszerint fel kell szívni a sós vizet, hanem pipettával cseppentettem bele. Az első öt másodpercben azt hittem meg is halok, mindent elkezdett vadul marni, cseszettül sós könnyeim folytak, az orrom természetesen nem dugította ki

Már csak 20 másodpercenként iszom vizet és "csak" a szájpadlásom marja, ami már kezd fájni is. Köszönöm népi gyógymódok! -
Integra
titán
gyerekek... metroban jártam, karlvackot (is) láttam, meg is vettem, de izibe, 280ft/doboz áron

-
NoLF
veterán
Sosem felejtem el egyik szlovakiai viziturank alkalmaval az egyik allomason mikor kiderult, hoy kiittuk az osszes vilagos sort a kocsmabol, mondtam a csaposnak hogy mindegy, jo nekem a barna saris...

Amirol en tudok az a zugloi kulonleges sorok boltja, ahol lehetett kapni 2010-11 kornyeken szezonalis jelleggel, ott ugyis tulnyomo tobbsegben cseh soroket arultak. Remelem el meg az uzlet, nezz utana. Ha nem nyert akkor vonatozz el Esztergomba, onnan meg setalj at Parkanyba es az elso bevasarlokozpotban lesz

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki,hogy Saris nevű barna szlovák sört lehet-e kapni itthon valahol?
-
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Ennél vannak szofisztikáltabb megoldások is.

CD tár csatijára köll bekötni, kis kábel, másik végén kis kütyü a kesztyűtartóban. Kütyün USB, SD és aux, a gyári hifi felé meg CD tárnak emulálja magát.
Megmarad az összes gyári gombod, ha van kormányvezérlésed, az is. Meg persze a műszerfal egységes kinézete. -
bobsys
veterán
Meg 2 ev utan is elvezem, hogy november kozepen reggel lemegyek a kocsihoz es elkocsikazom az irodaba lenyitott tetoel mikozben szol a rock station a radioban

-
Integra
titán
a google inbox még mindig nem szeret

-
Itt is szenvedek a matek miatt, picit hianyos a tudasom, nem hiszem, hogy egy fovarosi egyetemen egyaltalan lenne eselyem.. Ezert aggodok foleg. Ha mar itt elkezdtem, nem valtanek. De nem tudom, mennyire normalis, vagy csak a fiatalsag bolondsag kategoria, hogy rogton ilyen elkepzeleseket dobott fel..
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nincs az egészségüggyel semmi baj, remekül tud az fizetni. Mondjuk a munkaidők problémásak lehetnek (ezen a területen tipikusan sok a műszakozás), meg elhivatottság tényleg kell hozzá. Ha az megvan, akkor már csak nyelvet kell beszélni, és lehet költözni, aztán remekül meg lehet élni belőle. Én is azt hittem, hogy az óvónősködés csak egy drága hobbi, amíg meg nem láttam a nejem itteni szerződését...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)