Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Acitroen egyszer azt csinalta, volt is belole gond a watchdogon, hogy egyszeruen benn hagytak a pedalok helyet a bal oldalon, de valahogy a karpit alatt, es az anyosulesen ulo ember itt uk-ben siman meg tudta nyomni a feket igy...
[link]emvy: pont most leptuk at a harmat. Ruhakat meg mindenfelet veszunk - szoknyat nem- nem vagyunk szinspecifikusak. Ha lany hafiu lesz neki kek is sarga is zold is,vajkrem szin is( rozsaszin talan).
Amugysem komalom ezt a genderspicifikus dolgot. -
A Halalhajo az emberek 95%-a szerint egy szar, szerintem viszont kiraly.
Az igazan utos meg az, hogy en anno a koli mozijaban neztem a filmet kozepiskolaban, es mielott lementunk, a Prodigy-tol a Funky Shit c. szamot hallgattuk. Ami ugye a film vegen, a 'csattanonal' is elindul. Szoval csak neztunk egymasra a sracokkal, hogy ezt igy most hogy.

-
concret_hp
addikt
én a hétvégén főztem egy adag currys csirkét, baráátnőm azt mondta a 3. villa után, hoyg én eszem meg az egészet
pedig sztem jó lett 
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En mielott szetneztem volna a thaioknal, sosem probaltam, de mar banom. Azota viszont megszallottan keresem a lehetoseget hogy egy jot egyek, az angliai lancettermek a varhato szintet hozzak (wagamama, tampopo), a brisoli koh thai viszont mind arban mind mennyisegben mind minosegben mas erteket kepvisel, itthon viszont meg nem voltam. A pad thait ajanlottak az oktober 6 utcaban, de odaig nem jutottunk el - talan legkozelebb. Itt a parazsban minden igenyem 100osan ki volt elegitve, jo hangulatu a hely is, batran ajanlom mindenkinek.
Savadee!
Odakint konnyen megvasarolhato a legtobb alapanyag is, foztem mar egyzer egy nagy konder tom ka ghai-t es isteni lett

-
bobsys
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az összeszerelő soroknál idő ugyan, de nem hiszem hogy rengeteg. Szerintem 4-6 órán belül megvan. Igazából a legidőigényesebb, ha mondjuk egy egy oldalról szerelő, oldalspecifikus robotot kell átállítani, de a legtöbb oldalérzékeny alkatrésznél majdnem mindegy, hogy melyik oldalról teszik bele, leginkább csak a megfogó, vagy az ülék más kialakítású mondjuk.
Nálunk anno egy bal-jobb oldalos átállás 10-15 percen belül megvolt, igaz, azért egy ablaktörlő kisebb, mint egy komplett autó
Viszont nem is mindent egy helyen pakolnak bele.
Egy 1000 tonnás présgépben egy 3 tonnás 10 lépéses progresszív szerszám csere 3-5 óra körül van. De az gyártástechnológia, a gyár meg főleg inkább csak összeszerelő. -
Éljen a fél órás áramszünet.
Sebaj, megyek melegítek valamit, és ilyenkor eszmél fel az ember, ja hogy áram nélkül nem fog menni a mikró, a vízforraló...
-
BlacKSouL
addikt
Fura. Valamelyik nap éjjel megnéztem a Pandorum c. filmet film+ -on. Az én véleményem az volt, hogy nem olyan rossz, vannak korszakalkotóbb filmek, de ha nem kifejeztetten kötözködni akarok, hanem csak úgy beleélni magam, csak úgy szórakozni rajta, akkor szerintem elment. Voltak hibák benne, meg valóban, értelmetlenebb jelenetek, de nagyobb bevételű, nagyobb népszerűségnek örvendő filmekben sincs kevesebb.
Ezek után megnéztem a kritikákat, és a többség lehúzta, a legjobb kritika az volt, hogy szar, bár az alapötlet jó, meg gagyi, meg hogy hülyeség.
Meg kell néznem most már kritikus szemmel is.Ehhez hasonló történet a Halálhajó, azt is megnéztem egyszer, de azt már másodszor nem nagyon akartam, pedig igazából ebben az űrben misztikus körülmények közt hentelős kategóriában az sem rossz darab. Na majd elolvasom a kritikáit, biztos azt is lehúzták...
-
concret_hp
addikt
régi kérdésem, hogy a jobbkormáynos autókat hogyan gyártják? gondolom mondjuk 2 havonta 1x átállítják a gyártósort 1 hétre v ilyesmi, de mennyi idő lehet átállítani? és a full gyártósornak mekkora részét érinti?
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha az a kérdésed: igen, át tudsz menni a pályaudvar alatt.
emvy: mókás kis kölyök, nagyon szeretheti a gombokat.

-
BlacKSouL
addikt
Egyszer voltam thai étteremben, itt ni: [link] Talán mi a Steinweg-ben voltunk, valami belvárosi sétálóutcában. Majd a robot megmondja pontosan emlékszem-e

Még 2011-ben az autókiállításkor, és a japán kollégák hívtak meg. Ők már ott bejáratottak. Rendeltek is ilyen forgatható asztalközepére mindenfélét, mi magyarok késve érkeztünk, és gyorsan hozattak nekünk még levest, én a Tom Yam-ot kaptam, mert közepesen csípős tradícionálisat kértem, és Mikura-san erre szavazott. De később egyetértettem.
Aztán a forgatós asztalra hoztak mindenféle finomságot, vagy 8 félét, plusz sticky rice-t, na az egy igen vicces jószág
Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.
Ehuncsake mit találtam: bejárat; kerekasztal
Mondjuk érdekes, hogy ott a japók se pálcikával ettek, hanem kanállal-villával. Kés nyilván nem volt.Ja, a baloldali kolléga előtt a fonott készségben volt a ragacsrizs, először azt hittem, hogy mint az indiana jones-ban majd ilyen apró kígyókat bűvölnek elő belőle, de a rizs elfogadhatóbb kifutás volt. És mókásabb
-
-
szőröscica
addikt
A 4-es metró kelenföldi végállomásánál ki lehet sétálni a budaörsi út felé?
-
tildy
nagyúr
-
igyál egy thai-jellegű seritalt

én is kissé álmos vagyok ma, és ráadásul nem hagynak dolgozni sem.
Rengeteg munkánk lenne, és közben az elmúlt két hétben folyamatosan ilyen baromságokkal traktálnak, hogy ISO-tréning, önértékelés, egyéni célkitűzés, mások minősítése szuper vállalati motivációs rendszerben; idei évi célokról előadás, holnap külön értékelő-nap lesz. Persze, a határidős munkát meg majd megcsinálom este 6 és 11 között, meg hétvégén.
-
-
Declare
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
1 köszi szepen!
Meg tudom oldani kinti ismerös segitsegevel ha kell, de szetvet az ideg, hogy mi ez hogy nekem nem megy....miert nem megy? csak, passz, jo kerdes...... 
2. Megegyszer: nincs 3 jegyü kodom, nem is akarom hozzarendelni a kartyamat (mert igy nem is tudom), a bankszamlamat akarom hozzarendelni (meg is törtent, 2 termeket valahogy kifizetett, masik 3 at meg valamiert nem)
Ugyanakkor ez tenyleg rendes töled, hogy igy segitesz

-
Winner_hun
félisten
válasz
agika kerdez
üzenetére
Adobe Premiere topik (bár ide írtál már)
Adobe after effects -
Declare
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Kössz...döfj tört a szivembe es forgasd is meg, hogy milyen flottul es pikk pakk egyszerüen müködik is ez a paypalos fizetes

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezekkel a szar vpay-es kártyákkal, amit a németek használnak a folyószámlákhoz, másképp nem is mehet a dolog, csak direkt bankszámla-használattal, maguk a kártyák szinte semmire nem jók, csak fizetni tudsz vele.
Ahogy declare és emvy is írja, összekapcsolod a paypal accountot a bankszámlaszámoddal, és onnét vonnak mindent, nem kell külön paypal egyenleg, meg utalgatás, és mint látod, még interneten fizetőképes bankkártya sem.
p
-
Declare
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Alap nem alap, ha nincs rajta a 3 szamjegyü kod, nem tudom megadni hiaba szeretnem....azert meg nem fogok 50 eurot fizetni evente, hogy legyen egy mastercardom, hogy az ebayen tudjak paypallal fizetni

jah arrol nem beszelve, hogy több boltban nem fogadjak el a mastercardot csak az EC kartyat....illetve Magyar mastercardommal jartam ugy, hogy neha nem tudtam fizetni a boltban....
-
válasz
Declare
üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, de én speciel 10 éve használok paypal-t, és szerintem a bankkártya az alap. A síma paypal-es fizetési módszer azt jelenti, hogy a kártyádat terheli be, a kártyád a tranzakció fedezete.
Lehet, hogy e nélkül is működik, de szvsz csak akkor, ha feltöltöd a paypal-es egyenleged egy impresszív összeggel.
-
Declare
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Bankkartya adatokat nem is tudok megadni, mert nincs 3 jegyü kodom rajta.
A paypal oldalon regisztraltam a bankszamlamat (IBAN, stb). es hitelesitve ott is van, hogy a bankszamla oke, megjött ra a paypalos kod (marmint netbankba, azzal hitelesitettem a szamlalmat), minden zöld pia....kartya nincs hozzarendelve a paypalhoz....meg több bankszamla sem.
Eppen ezert nonszensz, hogy most meg az ebayen keresztül keri ezeket az adatkat (a printscreenen lathatod) es semmit nem tudok csinalni....semmi hibaüzenet nincs....valahogy ugyanakkor 2 termek megis fizetesre kerül....
mod: de akkor ugye jol ertem, hogy Te is megadtad a bankSZAMLA adataidat es ugy vasarolsz az ebayen, hogy nem utalgatsz külön a paypalra ugye? Hanem csak fizetes az ebayen paypallal, login a paypalba es ök majd vonjak, fizetik...?
-
agika kerdez
csendes tag
Hellósztok

ez is eléggé off bizonyos szempontból, de idegesítő
Szűz gépre lett telepítve adobe premier és after effects. A videófájlok hangját a gép amúgy remekül lejátszotta (pl: vlc-vel, quick playerrel), de premierben és AE-ben nincs hang :/
Elvileg kodek probléma - tippek?
Előre is köszi!!!
-
parandroid
félisten
válasz
Declare
üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan értem-e a problémát, de nem lehet, hogy az a gond, hogy a paypalnak is bankkártyaadatokat akarsz megadni? Nekem hasonló okokból ott direktben a bankszámlaadatok vannak megadva, és nem a kártyán keresztül, hanem rögtön a bankszámláról vonja a fizetendő összeget.
p
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lattam sokan irnak ide külföldröl is es lenne egy roppant idegesitö problemam.....nemetorszagbol, nemet szamlarol, paypal on keresztül szeretnek az ebayen fizetni. Mult heten regisztraltam mind kettö helyre, hitelesitettem a paypal omat is a bankomnal, ebayen hozzarendeltem es hitelesitettem a paypal fiokomat, minden frnakonak tünt. Bankkartyammal nem tudok fizetni (nincs az a 3 jegyü kod a hatuljan), ezert paypal es bankos fizetes kellene nekem.
A problema:
Ebayen kivalasztom a termeket (5db volt), kosarba rak (mindegyik azonnali vasarlos, paypal fizetesi opcioal, van raktaron stb.), fietes, paypal kivalaszt, felugro paypal ablakban bejelentkezes a paypal accounttal.....es eddig jutok. Ekkor azt irja, adjam meg a bankszamlam adatait, vagy a kartyamat.....ez mar alapbol erthetetlen, mert a paypal ban ez ugye mar megvan adva, hitelesitve.....de mondom ok, kerte az IBAN t meg a születesi datumot. Megadtam, erre kiirta az ablak tetejen piros felkiato jellel, hogy ez a bankszamla mar szerepel az accountomban.....es itt vagy beirhatom ujra az IBANt vagy megszakithatom........
Na ezt kattogtattam össze vissza, probaltam egyesevel megvenni a termekeket stb....erre valahogy eljutottam odaig, hogy mind az 5 termek "megvasarolt" allapotba került, de csak 2 termek került be a paypal oldalamra levonaskent, amiböl az egyiket mar a bankszamlalmrol is levontak, a masikat még nem. A masik 3 termek csak "megvasarol" de ha fizetni akarom, az elöbb leirt story kezdödik.
Paypal forumban kerdeztem, nem tud segiteni senki. Neten kutakodtam, sehol nem irjak, hogy paypalra be kellene fizetnem (nem is kapok ilyen hiba üzenetet fizeteskor), illetve 2 ismerösömet is kerdeztem, mindenki azt mondta, ilyennel nem talalkozott meg, siman a rgisztraciok es hitelesitesek utan ebayen paypal fizetes, paypal login es köszönik a vasarlast, vonjak a szamlarol....
[link] Itt van printscreenekkel, miket csinalok es mit kapok....
tud valaki segiteni mi lehet a baj?

Mod: bocs nem valasz akart lenni, hanem uj hsz...
csak szetvet az ideg 
-
Tim82
félisten
kép (mióta nem megy a PH!-ra a képfeltöltés?)
-
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, a csak jó lesz.
Így már nem poén, hogy végigmegyek vagy 3 topikon.

Szőkeszépség: link. alapvetően ezek érdekelnének.
-
Vladi
nagyúr
Köszi srácok, akkor már nem kell erről még blogot is nyitnom.

(#43231) Tim82:
Vótam má! Hát nem hivatalos véleményem, hogy indíccsad újra.

Amúgy amit talál a kereső vagy hír, vagy 100 éves, vagy zárva van. Nincs ilyen proccoknak topikja?
Írok bácsisnak egy privátot. 
-
Vladi
nagyúr
Az on topik már nem él? Hol találom? Mert ott megkérdezném, hogy hol találom a "hol találom topikot (milyen topik ami)" ahol meg megkérdezném, hogy hol találom az amd athlon 64, x2 topikot. Vili?

-
szőröscica
addikt
Fotó nincs, de egy pohár Vida szekszárdi merlot-t én is elfogyasztok az emlékére!
-
-
NoLF
veterán
Kukac, Monti es nolf mar a hazban, mar csak Timet varjuk

-
ToBeY
nagyúr
Eset én nyitok egyet,bár csak soproni demon van itthon,de az is jó lesz.
-
NoLF
veterán
-
csak mondom hogy épp' iso 9001 előadáson ülök. (Nem önként:-) ) Basszus, helyet kéne cserélnünk, és akkor feltehetnétek az okos minőségbiztosítási kérdéseiteket...

-
NoLF
veterán
Azert ezeket a hozzaszolasokat olvasgatva mosolyra all a pofam hogy nekem ilyen jellegu problemaim nincsenek.
Nem eszem kekszet csipszet csokit cukrot popcornt nyalokat es barmi ilyen jellegu tarsait.
Ha nassolhatnek talad kezitek edesburgonyachipset (na igen, azt is meg kell venni meg hamozni meg szeletelni...), ha vendegseg vanelozo nap begyurol egy pogacsat es masnap kisutom 20 perc alatt, azt jonapot kivanok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És nemcsak a zacskó kisebb, hanem a "védőgáz" nyomása is egyre nagyobb. Lassan már munkavédelmi eszközök nélkül nem is tudod felbontani, akkora lesz a túlnyomás. Gyakorlatilag csomagolóanyagot, meg védőgázt gyártanak és szállítanak, egy minimális termékkel, hogy a szél el ne vigye.
Amúgy régen a "védőgáz" nélkül mindig csak törmeléket árultak? -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte.
Azert ez gyanusan hangzik, ki mondja nekik, hogy rajongani kell erte? Amugy az oreo mar tobb, mint 100 eves, ha csak rajongas lenne, akkor az mar kifulladt volna. Nekem amugy a gyori edes bejon altalaban, egyedul a pilota tolteleke nem, az elegge lehuzza. Nekem az is gyanus, hogy gyerekkoromban nem ilyen volt.
-
parandroid
félisten
Győri édes
kurv...izé, duplajó rulez! * Az oreo meg szar. Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte. Mondjuk én a pilótát sem szeretem, itt mezei csokis cookie-t szoktam venni (Pennyben szoktam látni otthon is, de Aldi-Lidlben is tutira van), az elég jó. Meg ilyen alapok, mint a Hanuta, vagy a Kit-Kat, ami gyerekkorunkban valami mennyei finomságnak számított, nyilván részben a nehezen hozzáférhetősége miatt, de ezeknek megmaradt a varázsa.Épp a minap gondolkodtam rajta egyébként, hogy itt a Ferreros cucccok, mint a Rafaelo, vagy a Rosé (fonetikusan írtam, mert mittomén, hogy írják), mennyire kommersz dolognak számítanak már milyen régóta. Nem aztmondom, hogy olcsók, de teljesen hétköznapiak, és ezért nincs meg az a varázsa, mint otthon volt, hogy tényleg csak ünnepi alkalomra, gyakorlatilag sima, mezei bonbonként vesznek az emberek egy hármas csomaggal a pénztárnál, kifelé menet, hogy legyen mit csócsálni, amíg bapakolják az autóba a bevásárlókocsi tartalmát.
* Ja, egyébként Blekinek abban igaza van, hogy a Győri édeses zacsi is egyre kisebb, és legutóbb már akciósan 320 Ft-ért (az akkor még kicsit több volt egy ojrónál, mostanra pont annyi) kaptam zacsinként (normál ár valahol 350-360 körül volt, ha jól rémlik), ami viszont majdnem annyira sok, mint amennyire szeretem, úgyhogy ha így folytatják, hamarosan lehet, hogy drágább lesz, mint amennyire szerintem jó.
A másik a sózott mikrózható popcorn (amit a németek annyira nem szeretnek, ahol meg mégis lehet kapni, ott annyiba kerül zacskója, mint a győri édes otthon), viszont otthon 99 Ft adagonként. A probléma az, hogy általában meg szoktunk próbálni egy egész kartont szerezni belőle, de általában belebukunk, mert csak az a pár darab van, ami ki van téve a polcra. Legutóbb szerencsénk volt, nemrég tölthették fel a készleteket egész évre, mert majdnem 40 db volt még az ötvenes kartonban. De többre ne is számítsunk, és nem tudják, mikor kapnak belőle...
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Választék? : múlt héten sikerült elérni az itteni teszkónak, hogy nincs azaz nincs 100% arabika kávé a polcukon. 11 féle szemes, és kb. annyi őrölt kávé van kitéve, ami sok is, meg nem is. De ha (és mivel) én kifejezetten kerestem a 100% (vagy legalább annak írt) arabikát, ezért sokra mentem a 11 féle 60-80% robusztákkal... Lehetne azt elemezni, hogy a Pellini robusztának is 6000 Ft kilója, tehát nem érv, hogy az nem fogy, mert a csórók csak a karavánt meg a famíliát viszik, de ez itt hülyeség, mert drága pellini meg van, viszont nála jobb, olcsóbb 100% arabika is lenne, volt is, már nincs.
Na mindegy, mehetek ki Fülekre, mert a szlovákoknál a 320 forintos eurójukkal bezzeg van.És rengeteg más dolog is ilyen, hogy azt gondolod mekkora a választék, miközben ha konkrét dolgot keresel, az elég sokszor nincs/ideiglenes készlethiány, vagy más egyéb. Persze körben roskadoznak a polcok, főleg olyan dolgoktól, amit nem keresel, de ami kéne az éppen nincs. Szilveszteri eset, mondjuk az lehetne súlyosbító körülmény: 10 féle dolog volt felírva, ezek közül ezek nem voltak éppen: virsli, mustár (ez nagyon meglephette a teszkót szilveszter előtt, hogy az emberek virslit-mustárt esznek), kenyér, Heinz szójaszósz, Pepsi Twist. Most ne menjünk bele miért pont ezek, de amúgy egész évben van mindenből, akkor pont nem.
Persze lehet mondani, hogy nagy a választék, hiszen virsli helyett vehettem volna kolbászt, mustár helyett majonézt, kenyér helyett baconos stanglit, szójaszósz helyett ezersziget salátaöntetet, pepsi helyett fantát, mert ezek nyilván voltak, bőséggel. De talán mégsem ugyanaz.Lehet, hogy itt északon a vidéki aljateszkóban van ez csak így, de rengetegszer futok bele ilyesmibe.
Igen, a falusi kis abc-ben még sokkal szarabb, mert drágán van kicsi választék. mod:De hálistennek sok ilyen átbaszás tántorított már el attól, hogy valamit megvegyek, ha nem kifejezetten csak azért mentem be.- ez nem is ide jött volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oreot egyszer majd talán megkóstolom.
Ui: nem a teszkóra van ez kihegyezve, itt mifelénk a sparban is dettó így van, sőt, a nagyker cba-ban is. Ezekben már soha nem is kerestem az arabikát, csak hogy ennél maradjak, mert soha nem is volt.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mondjuk az is teny emellett, hogy 20 eve boven nem lehetett (Mo-n) annyira jo minosegu hust, csokit, sajtot, bort, kenyeret venni, mint most. Amibol nem nagyon lehet szinte sehol jot kapni, az a friss tejtermek (tej, joghurt, tejfol). Vannak ezek a divatos markak (Cserpes, etc.), amik ugyanolyan rosszak, mint az osszes tobbi..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amúgy minden bizonnyal a haladás a fejlődés irányába megyünk, minden bizonnyal egyre jobb és több lesz minden jó, de azért pár dolog benne van az emberben, ha már a pilótakeksz felmerült.
A sörökből kiveszik a zokszigént nem, de az alkoholt, mer' a magyarnak úgy ócsóbb marad a teszkóban.
A pilótakeksz átmérője jelentősen lecsökkent, és ezt nem azért mondom, mert gyerekkoromban kisebb volt a kezem. És régen volt egy fél kilós dobozban, most meg 60-70 g-os tekercsben van, vagy feleannyi, de háromszor akkora, felpuffasztott zacskóban, annak is az alján, mini néven.
A vaníliás karika külső átmérője ugyan nem változott, de a magassága sem, ellenben a belső átmérője nagyobb lett, ugyanis gyerekkoromban nem fért bele a kisujjam, most meg belefér... magyarul vékonyabb a karika, ugyanolyan formatálcában kevesebb a hasznos anyag. Persze, a tömegét ráírják, de lassan ez is ott tart, mint a tejföl.
A tejfölről írtam már, hogy a teteje akkora mint egy CD, de a doboz maga alatta feleolyan átmérőjű. Lassan olyan hirtelen vékonyodik el, mint egy tölcsér. Persze, tömeg itt is rajta van, de az olcsó nóném (és sokszor jobb) tejfölök, amikben 450 (500)g van, ugyanolyan átmérőjű tetővel érkeznek, mint a 250g-osok. Átbaszás? Nem, de igen. Megveszed a kurvanagy doboztetőt azért a 2 kanál tejfölért.
A piros mogyorós csokiról is írtam már, hogy amellett, hogy 100g-ról lassan 60 g-ra csoffadt össze, az ára időközben sokszorosára nőtt, pedig az íze szerintem sokkal pocsékabb, mint valaha is volt. Már a többi csokinál is felüti a fejét a 90 gramozás, persze felületben ugyanakkora, vagy még nagyobb is, mint a tényleg 100g-osak; a múltkor majdnem megvettem egyet, és tán még jó is lenne az íze, de az ilyet csakazértsem.
A tojások valahogy galamb vagy fürjtojás méretűek lettek, pedig ezek már boldog tyúkok, ezek már eunak szája íze szerint vannak boldogítva, szeretgetve, simogatva, becézgetve. Lehet hogy ettől ment össze a tojásuk?
A papírzsebkendőkben már nem 100 db van, hanem 90, persze úgy hajtogatják, hogy még hosszabb is a csomagja, mint a 100 db-osnak, és hát ráírják ők, nade...hagyjukmár.
A 19 db-os cigarettáról nem beszélek, mert utálom, de miért nem 18? Vagy 17? Ebben nem haladnak a trenddel?Nemtom hány ilyen termék van még, aminek a minősége nem jobb, inkább rosszabb, a mennyiségét csökkentik az egységcsomagban, sokkal több csomagolást kell megvenni vele, látszólag mégis ugyanolyat/-akkorát vettél, de valójában mégsem, ha valamihez adott mennyiség kell, akkor vagy kevesebbet veszel, vagy két csomagot, de az meg sok lesz, rádrohad, mindegy, már megvetted. És ez a lényeg, sok olcsó csomagolással kevés értékes árut eladni, de úgy csomagolni, hogy amikor megveszed, úgy érezd magad, hogy elégedett lehetsz. Tudom, köcsög vagyok, mert nem vagyok hajlandó elfogadni a fogyasztói társadalom lényegét a 250g-os tejfölömmel, de akkor köcsög vagyok.
-
BlacKSouL
addikt
Értem, akkor jól sejtettem, hogy egy igazából ok nélkül felkapott valami. Még sosem kóstoltam, úgy vagyok vele, hogy ha ekkora a felhajtás, akkor igazán nem lehet olyan jó. És ahogy olvasom jobb is, hogy maradok a normális kekszeknél, már amikor egyáltalán.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mitől ilyen k.rva fekete. Valószínűleg tök természetes színezék lehet, semmi mesterséges adalék. Mondjuk például tintahal festék kivonat. Másra nem tudok gondolni, mert a fekete spagettitésztában is az van, és ott 0,3%-ot írnak, hát ha attól az olyan fekete, akkor ebben lehet vagy 1%. No mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hai nam nevű is a xi. kerületben, valamint a funky pho-ról is jót hallottam eddig
pedig sztem jó lett
Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.

csak szetvet az ideg

Írok bácsisnak egy privátot.