- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nos, hálás vagyok a Media Markt-nak, és főképp saját magamnak, hogy hétfő hajnalban megrendeltem a monitort, amivel majdnem megvártam ezt a kicsúfolt akciót, és szép csendben megvettem 66-ért a(z ed-ban) 80k-s cuccot. Egyrészt nem volt biztos hogy az ed-ban akár az akcióban is olcsóbb lesz, másrészt valahol tudat alatt ezt sejtettem én is. De ahogy a kistestvérének az árcsökkentés mértékét néztem kb. 1 másodperc erejéig most amíg működött, nem lett volna sokkal 70 alatt így sem, tehát a 66-al jól jártam.
Igazából még hálás is lehetek az ed-nak is, hogy eltántorítottak ettől, mert nem is nagyon lett volna szükségem amúgy semmire konkrétan, és még a végén megvettem volna valamit tőlük akciósan, ha kell, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest