Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi