- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest