Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
edigital is csak olyan, mint a többi bolt, van ami jó áron megy éppen, van ami kevésbé. szerintem az edigital vonzereje pont nem a legolcsóbbnak lenni, hanem, hogy rengeteg mindent beszereznek és meglehetősen rövid időn belül és van garanciális szervizük. nekem még nem volt gondom gariztatással náluk, mindent pontosan csináltak, mikor visszavittem valamit.
egy metro tulajdonú mm vagy saturn bolttal pedig kétlem, hogy feltudnák venni a versenyt árban, beszerzéstől függ természetesen adott termékre.
a lényeg, hogy jó áron kaptad a monitorod és elégedett vagy vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest