Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt hogy sikerult ? Vagy csak rendzerhiba van naluk? O.O
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nemár.

-
Mr.Csizmás
titán
tpb down

-
tiv83us
veterán
Par eve en is voltam 100kg, dieta valtas, sok-sok izzadas es 6 honap alatt lement. Bar vegigfociztam a gyerek/fiatal felnott korom, illetve altalanosban es kozepsuliban is sporttagozatra jartam, de nem igazan "atletikus: az alkatom (nem az a tipikus izmos-szalkas), na meg 30 felett mar nagyon megnezem mit tolok az arcomba es figyelek ra, hogy meg legyen az elegendo mozgas, hogy ne punnyadjak el.

-
-
"Új helyi adót vezet be a főváros VIII. kerülete. A kiadott lakások után január 1-jétől évi 28 140 forintot kell fizetni a hvg.hu szerint."

" Annak kel fizetnie, aki Józsefvárosban rendelkezik lakással, de nem él benne, vagy nincs bejelentett lakcíme itt, bérbe adja lakását vagy annak egy részét, például egyik szobáját. Akármekkora a lakás, az adó mértéke 28 140 forint, amelyet a tulajdonosnak kell az önkormányzat felé bevallania január 15-éig. "
és igen, tényleg jobban teljesítünk...

és bedobják ezt december 9-én, hogy január 15-ig be is kell vallani. Hihetetlen ez az ország, de tényleg.
-
tiv83us
veterán
Ne mondd mar legyszi, hogy csak vekonyaknak, meg manokeneknek csinalnak stylish ruhakat, mert dobok egy dupla hatraszaltot... Maradjunk annyiban, hogy tulsulyosoknak nehezebb fajin ruhat talalni, mint ahogy 45 feletti labmeretre cipot is (legalabbis Europaban). En nem vagyok manoken, - 184cm es 83kg jelenleg -, ami nem igazan manoken alkat (meg csak nem is vekony), de tuti a vilagon barhol talalnek magamnak olyan rucit, ami tokeletesen passzol.
-
NoLF
veterán
Ej de szep kerek ez a 4000 nap

-
tildy
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hat, tavolkeleti meretezesben nekik az lehet mar xxl, de azert Europaban inkabb 180 centi vagy afolotti magassag a gyakoribb. Kivetelek persze vannak.
Viszlat: Jacamo. Eddig nekunk bevalt, jo minosegu cuccaik vannak, es vegre "emberi" meretben is.
tiv: nem errol van szo, hogy giliszta, vagy epp elgurul , de ha nem vagy vekony, vagy netan modell/manoken, akkor sok esetben nagyon nehez minosegi jofele ruhakat talalni. Mert tobbnyire egyenmeret van.
Ezert mi pl. kenytelenek voltunk kicsit jobban szetnezni - bar azota mar tobb helyen is van pl. curvy meretezes - Csak peldanak kedveert, volt, hogy a 16-os bluz jo lett volna ram, csak epp mellben nem tudtam begombolni, mert ott meg a 20 as volt jo ram, ami meg egyebkent mar tul nagy volt. De mellben passzos. Szerencse van pepperberry, sokszor naluk vasarolok.
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni. Keresek olyan progit vagy honlapot ahol ahott lehetőségeket lehetne sorsolni. A lenyég h lennének nevek és a hozzájuk tartozó email címek. Szeretném h anonim lenne a sorsolás és mki megkapja emailben h kit sorsolt neki a gép

-
parandroid
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Mondjuk én eddig is ültem volna be a kocsiba, és húztam volna ki egyet kirándulni a Shopping City Südbe (meg ha már arra járok, bedobtam volna egy sör-virslit a város valami kellemes részében). Volt szürkeimportos korszakom is, még a refurbished HP laptopok idején, szerencsére nem lett gond belőle, de manapság már nem lennék annyira nyugodt (illetve nyilván mások kicsit a lehetőségek is).
p
-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nem erről a hírről írsz?
Múltkor, miután sokadik alkalommal távoztam elégedetlenül az egyik konzolos üzletből, össze is gyűjtöttem egy listába, hogy miért nincs igazán jó konzol üzlet Magyarországon (vagy csak én járok rossz helyekre.). -
parandroid
félisten
Azigen, ez jót fog tenni megint a hazai piacnak árban meg negatív hjrnévben is. Persze láttunk már iylet, meg tutira létezik a jelenség. Az mindenesetre lehet összeesküvés-elmélet, hogy amíg hivatalosan nem volt XBO Mo-n, csak szürkeimport, addig békén hagyták őket, most meg valami stratégiai partner megpróbálja áttéríteni a vevőket a hivatalos forgalmazóhoz?

Nexus-tulajok felkészülnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Ah, a link lemaradt...
p
-
válasz
fokukac
üzenetére
Az alsógatya problémád kicsit nagyképűen hangzik.

De amúgy átérzem ezt a problémát, én 107 kiló körül vagyok, de szenvedés a ruhavásárlás...főleg úgy, hogy szinte mindent külföldről rendelek, látatlanban.
Mintha csak gilisztáknak gyártanának ruhát...régen nem volt ilyen probléma. -
Mi se hittük el

ez van.
--------------------------------
@Winner: ne nyomkodd a kukacot, ennyi.

@Viszlát: én zoknit és alsógatyát nem tudok venni egy ideje, mind szorít, nem tudom, kikre készítik ezeket...
olyan gumit raknak beléjük, ami konkrétan vág. Már 47-es zoknikat veszek (a 42-es lábamra) és az is vág.Az alsógatyám XXL-es méretűek, és az nem szorít.
De aki már találkozott velem, tudja, milyen hatalmas vagyok (180 centi, 72 kg), hihetetlen, hogy xxl-es dolgokat kell vennem. Aki 120 kiló, az mit vesz akkor, XXXXXXXL-est? -
Viszlát
addikt
En nem tudom mi van mostanaban a ruhanemukkel. Multkor egy Levi's farmer mindenhol passzolt de vadliban!!! szuk volt, most meg egy telikabat, vallban, nyakban, derekban jo, de az alkarja szuk es feszul. Pedig nem is ettem sok spenotot...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
kinyitotta az egyik szemét

-
Winner_hun
félisten
AltGr+V-re ez jön be: ˙@
Miért települ a kukac elé az az izé? -
Kidus
őstag
Edes istenem, hat most olvasom csak, ahogy benezek ide, hogy in memoriam....
Nem hiszem el :`(
Pedig pont most megyek haza, es siman benne volt, hogy osszefutunk, sajnos senkivel nem beszelek annyit, mint szeretnek.... pedig nagyon csiptem, basszameg, meg el sem olvastam semmi hirt, lehet hogy nem is fogom, nem akarom latni....
Barki barmit mond, joszivu aranyos srac volt, az hogy a forumon nem fogta vissza magat, az azert volt, mert kiallt az igazaert. Legyen szo akarmirol, akar arrol, hogyan kendd meg a vajas kenyeret, ugyis neki volt igaza. Pont ezen mosolyogtam a legtobbet.
Ilyenkor mindig boszen remelem, hogy van tovabb ez utan az elet utan is.
Hianyozni fog. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyan egyszínű, olyan semilyen.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vekonyabbnak erzodik, de nem hiszem,hogy csak azert, mert uj.
-
Winner_hun
félisten
Elég furán néz ki ez az új 10 000 Ft-os.
-
Csyppa
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
130 perces kisfilmről.
-
BlacKSouL
addikt
Nem mai, de az én nemhétpontegyes fülhallgatómon már réges régen is érdekes volt.
Persze fülhallgatókkal nem lehet berendezni a szobát. -
válasz
parandroid
üzenetére
mostanában néztem egy csomó klasszikus filmet, a 60-as, 70-es évekből, és tök jó volt, hogy semmi dübörgés nem volt bennük. Ez még egy olyan trend, amit nem értek...
Miért jó az, hogy rezonál az ablak, amúgy a beszédhez meg fel kell hangosítani, hogy halljam... -
EQMontoya
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Hát jó, akkor kezdjünk neki.

Igazából csak a 97%-át kérdőjelezem meg a dolognak: kis helyiségben és olcsón nincs semmi értelme.Akkor próbálkozzunk bővebben: ameddig van egy 50 watt (RMS! - a papír mindent elbír) alatti erölködőnk, amit 7 független csatornán terhelünk, addig ott maximum hangerő lesz (as se sok), meg dübörgés. Hangminőség nem. Persze mókás, hogy remeg az üvegasztalon a popcorn, de attól az még nem szólj jól.
Jah, és mindezt valami remek alaplapi DACról küldjük meg, hogy a letöltött 192khz-es audionak ugye végképp ne legyen értelme.
A 13 négyzetméteres panel szobába pedig valóban különösen hasznos a 7.1, mert azt a teret így egyenletesen be tudja sugározni, ugye. Interferenciák, halk és hangosabb pontok nyilván nem lesznek, kellemes lesz többen filmezni.
A mozi azért kicsit más tészta: gondolkodtál már azon, hogy mekkora különbség van térben és akusztikában egy moziterem és a fentebb leírt szoba között?
Arról már nem is beszélve, hogy jól szóló filmet még keveset hallottam moziban. Hangosat annál inkább.emvy: látom, kicsit redundánsan közlünk információt.

-
Viszlát
addikt
PH-ra fel, filmvilagban annyi hulyeseget hordtak ossze 24 ora alatt, ami egy eletre is sok, at ide, itt is megy az okossag. Asszem elmegyek setalni...
De meg elotte lehet benezek autosekhoz, hogy teljes legyen a forumelmeny.

-
válasz
sixpak
üzenetére
A mozi total mas szituacio, leginkabb azert, mert ulnek emberek az elso sor jobb oldalan es a hatso sor bal oldalan is. Ezt ket hangszoroval valoban nem lehet jol megoldani.
Es igen, aki hetszamjegyu osszegnel kevesebbet kolt hangfalra, es nem egy parat vesz hanem tobbet, az minosegileg gyengebb vegeredmenyt fog kapni, tehat penzt dob ki az ablakon. Ezzel nem azt mondom, hogy ennyit kell kolteni egy otthoni rendszerre, hanem azt, hogy tobb darab gyenge cuccal rosszabb lesz a vegeredmeny, mint kevesebb darab kevesbe gyenge cuccal.
Lehet letjogosultsaga a sok csatornanak, ha van otthon egy igen komoly meretu (>100 nm) moziszobad, amiben egyszerre sokan ulnek. Igen, ha otthon egy atlagos meretu nappaliban hetpontegyezel, akkor atvertek, nagyiparilag, ahogy meg sokan masokat is.
Ugyanez igaz a melynyomora: azert veszel melynyomot, mert a fronthangfalaid nem eleg jok ahhoz, hogy lemenjenek 30 Hz kornyekere, ezert beraksz egy plusz elemet a rendszerbe, amihez kell egy plusz illesztes, szurok, pozicionalas, szinte garantaltan sulyosan rosszabb vegeredmennyel, mintha lenne elotted egy par komoly front.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Te most tényleg látatlanban mondod nekem, hogy szar az egész, jobban járnék ha kidobnám a csukott ablakon az egészet, mert nincs értelme erőltetni...pofám leszakad.
Ez még a kisebb gond, de te megkérdőjelezed a létjogosultságát egy régóta jól menő üzletágnak.
Nyilván a többcsatornás rendszereket csak a magamfajta balf@szoknak találták ki és a mozik is teljesen rossz úton járnak...és erre jössz fázisokkal és frekvenciákkal...ne égesd magad.
-
EQMontoya
veterán
-
"Aha. Mar csak az kell, hogy elmondd, hogy melynyomo nelkul nem lehet rendes mozielmenyt gyartani"
Magam sem mondhattam volna szebben, ez pontosan így van.
Nyilván az sem mindegy, hogy milyen filmről beszélünk...van amiben meg sem szólal, ettől az még lehet egy kiváló film, de vannak filmek (ebből van több manapság) melyekben elengedhetetlen.(#41929) peterkeT: sajnálom, úgy tűnik neked csupa rossz tapasztalatod van e téren.
Pedig be lehet állítani egy rendszert úgy, hogy az normálisan szóljon, amivel hozzáad a film által nyújtott élményhez.
Magam sem vagyok a dübörgő mélyek nagy rajongója.
Zenét általában Pure Audio módban hallgatok, ami nemcsak a mélysugárzót, de a hangszínszabályzót is kikapcsolja.
(#41933) EQMontoya : nem, nem 25.000 forintos hangrendszerem van, de ez tök mindegy, te egy igazi megmondóember vagy, gratulálok.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Direkt nekunk festette valaki naszajandeknak.
Hulyek voltunk persze, hogy nem kulon kuldtuk, biztositva. -
válasz
parandroid
üzenetére
Most konkretan arra gondoltam, hogy egy rendes hangfal melle nem kell kulon melynyomo.
A Mo-n hagyott hangfalamnak 20 Hz-nel volt a -2 dB-es pontja (azt meg mar ugysem sokan halljak). -
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem igazán tudom mire vélni a cinikus hangvételű hozzászólásodat.
Ha már egyszer a tévén való megtekintésről beszélünk, akkor oda azért dukál(na) normális hang is, ezért írtam, amit írtam.
(#41924) emvy : igen, tisztában vagyok vele, de az sajnos meg sem közelíti a valós többcsatornás hangot.

-
válasz
fokukac
üzenetére
Nem tudom mennyire buta tévéd, de van néhány megoldás:
Le is lehet tölteni a készülékre a megvásárolt filmeket, ebben az esetben DLNA-vel bárhova küldheted a képet.
Ennél is egyszerűbb, ha Miracast-tal tükrözöd a telefont a tévére.
De nem nagy élmény, a kétcsatornás hang elég gáz... -
válasz
Csyppa
üzenetére
Hmm, akkor ezt beszoptam

Mondjuk nem is tudom, hogy gondolják, hogy azért fizetnek majd emberek, hogy az 5 colos (ne adj' Isten, 7-9 colos) kijelzőn nézzék meg a fullhd filmet?
Vagy vennem kell majd androidos médialejátszót?
Amúgy, ha okosabb lenne a tv-m, elvileg ki tudnám rá küldeni a jelet a telefonról, de az én tévém még igazi jó kis panasonic buta-tv.
viszont szép a képe. Nem is gyárt már olyat a pana, mert nem volt profitábilis... -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tevebol lehet venni masikat, de abbol a festmenybol csak egy volt..
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem szép dolog ám kinevetni a kisebbet...!

-
-
válasz
sixpak
üzenetére
ip alapján tudják, hogy hol vagy. ezért nem tudok én itthonról nexust rendelni a google play-en, de londonból igen.
Amúgy vettem én is 9 filmet, 127 forintért...
azt, hogy hogy tudom majd megnézni őket, még nem tudom.. :-)
de a gugli elérte a célját, megadtam a bankkártya számomat.. -
-
szőröscica
addikt
Cab. Franc helyett mézes citromos tea lett, elegem van a torokfájásból. De a könyv így is szuper

-
Google playben el van árazva néhány film...ha valakit érdekel 10 forintos film, akkor nézzen rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)