Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Motion_Blur #11554 üzenetére
nekem ha rajta van a ház oldala akkor még magasabb is a hőfok...igaz fronton van a CPU radiátora szóval meleg levegőt kap.....mATX átka
-
deadwing
addikt
válasz
Motion_Blur #11538 üzenetére
Mindkettő rendben van.
Strix 10 fokkal hűvösebb nekem mint az Aorus volt.
Viszont a 72 fok az nem hő egy gpunak. Max a boost 3.0 drop miatt lesz kevesebb az órajel, ami miatt talán 4-5 fps-t buksz. Vagy 10-et. Nem nagy dologMotion_Blur: bocsi, félrement.
-
Exodion
senior tag
válasz
Motion_Blur #11468 üzenetére
Hát ja, erre most ha jó helyen olvasgattam akkor ottvan a 6% illeték. A szakértői díj, mert ugye normálisan be kell vizsgáltatni azt a szerencsétlent de ugye mivel a gyártói gari a beszállítónak szól így velem ők szóba sem állnak. Az ügyvédi díj szintén, bár ezekből a szakértői díjat is le lehet gombolni szerintem. Szóval amit én bukok az az illeték meg az ügyvédi díj. Plusz ugye az új kártya amit vennem kell.
Használtan eladni nem sok értelme van, mert kapok érte 150-160-at ha valakinek nagyon kell és pont ez. De mivel eleve hibás termékről beszélünk ez it kétséges. Még ha a Radeon VII -et nézem is egy 100 -ast rá kell áldoznom amit lakáshitel mellett nem szivesen tennék meg. Na hát meglátjuk mi alakul ki a helyzetből, de egy dolgot tuti elértek. Többet még egy darab téglát sem veszek náluk -
F e Z o
veterán
válasz
Motion_Blur #11451 üzenetére
S mennyivel lett hangosabb a konfig?
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11448 üzenetére
Ezek az apróságok sokat el tudnak mondani a kártya tulajdonosáról.
Teljesen gyakori az is, hogy a user mindent kidob, ami a kártyához jár, van hogy még a dobozzal együtt a garanciapapírt/számlát is. -
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11445 üzenetére
Nálam / Tőlem még soha nem hiányolta senki.
Mondjuk meg szoktak lenni, mert beüzemeléskor nem a kukában landolnak, hanem mennek vissza a kártya dobozóba. Viszont érdekes, hogy bármikor is amikor én vettem VGA-t apróról, ezek a kis dugaszok mindig hiányoztak. -
Exodion
senior tag
válasz
Motion_Blur #11445 üzenetére
Találtam: ITT
Megrendelem aztán meglátjuk.
Többe kerül nekem ez a gariztatás mint amit eddig kaptam a gari keretében.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11372 üzenetére
A thermal padok jok lesznek, azokkal nincs problema. Ha le is esik valamelyik, siman visszarakod. De nem fog.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11370 üzenetére
En a magam reszerol folyekony fem pasztat hasznalok mindenen, de a Grizzly is jo lesz.
A gyari az mar 1 ev utan kiszarad, es egyebkent sem a legjobb minosegu.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11368 üzenetére
Van, es megeri megcsinalni. Csak ugye ha matricas, akkor a gari ugrott. Matricat ugyesen szedd le.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11366 üzenetére
Az azért kicsit melegnek tűnik. Lehet hogy kiszáradhatott már a paszta.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11364 üzenetére
Teljesen kitolt TDP-vel azért fel tud szaladni 70 fok fölé, gondolom.
-
F e Z o
veterán
válasz
Motion_Blur #11362 üzenetére
Alulfeszt lőttél be a voltage curve-on?
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11344 üzenetére
Használd az afterburnert azzal egyedi ventiprofilt tudsz beállítani.
-
GAbre
veterán
válasz
Motion_Blur #11340 üzenetére
Érdekes,tényleg tdp-t kitolva már stabilan tartja így elsőre.
-
gbela
senior tag
válasz
Motion_Blur #11340 üzenetére
Itt nem az a furcsa, hogy frekit dobál, az normális, adott Voltage mellett hőmérséklet növekedésével 13mhz-es lépcsőket esik.
Ami furcsa a kollégánál, hogy a voltage is esik (és a görbe mentén ezért esik nagyobbat a Mhz is).
Fixen kellene tartania a voltage-et szeritnem is, nálam legalábbis tartja hasonló görbe mellett, és csak mhz esik.De ahogy írták korábban a GPU-Z mutatja mi éppen a korlát, talán ott kiderül.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11322 üzenetére
TDP -t ki kell tolni maxra, kulonben visszaveszi az orajelet.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11322 üzenetére
De, nagyon valószínű hogy amiatt.
Viszont akkor lesz melegedés is bőven. -
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11320 üzenetére
G-Sync / V-Sync nélkül mindez? Full terhelésen, default feszen olyan 1.065V körül szoktak lenni ezek a kártyák.
-
GAbre
veterán
válasz
Motion_Blur #11310 üzenetére
Ilyennel futottam össze.
Keress valami hasonlót ha jó ez is. -
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11308 üzenetére
Én belőttem a 0.980mV-hez a 2000Mhz-t, 1965Mhz-ig ledobta, de ezzel még a 60°C-ot sem lépte át.
70-75%-os venti mellett. Elég sokat számít, mert default 1.068mV körül kapott, és ott 7-8 fokkal már melegebb.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11306 üzenetére
Nekem nincs gondom a fix 60FPS -el, GSync -el teljesen rendben van, fps multival nem jatszok. Szimulatorban az AC es az rF2 -vel tolom, de VR -ban, amihez boven eleg az 1080Ti. Persze jo lenne egy erosebb VGA is, de az nem a 2080Ti lesz.
980Ti -rol volt egy brutalis ugras, itt az most hianyzik. Megvarom a next gen -t.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11295 üzenetére
Oda mar a 2080Ti is keves lenne. Metrobol indulok ki, 4K -ban, minden beallitas maxon, kivetel az RT, mert az off, es neha beesik 50FPS ala is ugy, hogy durvan meg van tepve a kartya. Kiprobaltam alapon, TDP -t nem piszkalva, az 1900Mhz korul jaratta, es az mindjart minusz 4-5FPS volt, tehat megerte kimaxolnom az orajelet. A 2080Ti ennel tud 25% -al tobbet kb. Az meg mindig nagyon messze van akar a 120 -tol is.
-
válasz
Motion_Blur #11301 üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz
Motion_Blur #11301 üzenetére
Bármit, megmèred mekkora kell oda.
És használsz vagy ilyen SSD keretet.
Vagy bármi műanyagot,akár merevlemez tartót a házhoz,vagy bármi elég hosszú műanyagot.
Ha kell szépen le is lehet ragasztani vagy befeszìted,hogy ne ugorjon ki.
Nem olyan szép,mint amit venni akartál.
De cserébe "olcsó",és csak ez van,vagy valóban veszel másik házat -
GAbre
veterán
válasz
Motion_Blur #11299 üzenetére
Én a helyedben keresnék vmi "oszlopot" alá.
Ami azért tart is,és el is mozdítható.Akár ferdén berakva,hogy a jobb oldali "falnak" is támaszkodik. -
Devid_81
félisten
válasz
Motion_Blur #11287 üzenetére
Ha jol emlekszem mindkettohoz van olyan bios amivel 375W lesz a max TDP
A hutesek megegyeznek, de a gyari max boostok nem.
Az Xtremenel talan garantalt 2032Mhz+ mig a masik nem.
Garancia, Aorus 3 eve, mig az Xtreme 4 ev regisztracio utan. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #11284 üzenetére
Igen, nalam is olyan. Azert gondoltam, hogy aggatok ra egy bordat.
mod: Persze, ez a dolga. De volt mar olyan kartyam, aminel a backplate alatt nem volt gap pad, csak a csavaroknal erintkezett a kartyaval.
-
ZrogNV
tag
válasz
Motion_Blur #11180 üzenetére
Vertical GPU Brackets - Why NOT To Use Them!
Őt gondoltam megkörnyékezni, bár az én kártyámon 2020 május 6.ig van garancia az alzánál.
-
tom_tol
addikt
válasz
Motion_Blur #11180 üzenetére
A HAF XB "tésztaszűrőnek" is használható, nem lehet vele semmilyen probléma.
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #10994 üzenetére
Egy darabig csak és kizárólag ACC alatt csinálta, aztán elkezdte PC2 alatt is, most már Superposition alatt is elhasal pár perc után... Eleinte azt hittem, hogy maga az OC program zavar be, mert ha kikapcsoltam őket akkor nem volt gond, de aztán véletlenül észrevettem, hogy akkor jelentkezik a hiba, ha kitolom a power limitet.
Ezen a ponton még a táp hiba is felmerült bennem, de akkor újraindulna a gép, nem csak a programok omlanának össze... írok az EVGA-nak, aztán meglátom mi lesz, de annak nem örülök, hogy ez ismeretlen jelenség... :S
BMW001: Amazonos, regisztrálva is van, szóval ha tényleg a VGA a hibás, akkor biztos nem cseszek rá, kérdés, hogy a power limit kitolás külsős szoftverrel mennyire rendeltetésszerű használat szerintük.
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #10989 üzenetére
Ha valamelyik OC szoftverrel kitolom a power limitet, akkor kifagynak, összeomlanak a programok... 100%-n semmi gond, de 120%-n jönnek a gondok.
@Jogos az értetlenkedés, hülyén fogalmaztam, elnézést Urak, idegállapotban vagyok!
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Motion_Blur #10977 üzenetére
Akkor pl. a gyári értéket visszaállítása az már jó lenne neki? Vagy attól eltérően kell még állítani rajta?
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Motion_Blur #10964 üzenetére
Az mitől lesz majd jó?
Nem vágom annyira.
-
envagyok
veterán
válasz
Motion_Blur #10919 üzenetére
Nekem 1800-alá nemigen megy be terhelés alatt a gyári beállításokkal.
[kép]
És hogyan lehet az afterburnerrel undervoltolni?
Nekem csak felfelé enged. -
válasz
Motion_Blur #10745 üzenetére
Mármint mennyiről induljon?
-
válasz
Motion_Blur #10741 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #10738 üzenetére
Próbáltam a példa szerint beállítani, de a Core Voltage-t nem engedi állítani minden mást igen...
Sikerült.
Ugyan úgy állítottam be, ahogy a képen van. Az megfelelő?
Csak így mindig megy a venti eddig meg ugye nem ment állandóan.. -
Warzoz
senior tag
válasz
Motion_Blur #10413 üzenetére
Köszi!
27180 Ft volt PCX-ből (G12+AIO+hővezető ragasztó).
Nem tudom, hogy alapból ilyen gyenge-e a gyári hűtés, de nálam a gépház szellőzése sem a legmegfelelőbb ehhez a karihoz. Amit tudok, hogy ez bányászkártya volt és a ventik le lettek cserélve. Viszont így, hogy megléptem a hűtéscserét, az átlag terhelésnél, amikor játszom a 72-75C fok helyett van 43-50C fok. Ha meg ráeresztek mindent akkor a 83C fok helyett (ez ugye a gyári temp limit, ami egy superposition alatt meg is volt) 55-60C fok.SkyS1gn Igen. Találtam itthon egy megfelelő alurudat, így egy kis satu meg fémfűrész segítségével megcsináltam őket. Nem biztos, hogy feltétlenül szükséges, de jobb a békesség.
-
Werkly
őstag
válasz
Motion_Blur #10166 üzenetére
Hát nálam nem volt különbség AC Odysseynél FPS ügyileg a 8700K-nál alap versus 5.0GHz-en. Úgyhogy nem tudom kik csinálják e teszteket? Vagy az új driverekkel cumiztatják a régebbi genes usereket. Szerintem 399.24 volt a legjobb pl. AC-hez.
-
laychi
veterán
válasz
Motion_Blur #10183 üzenetére
Privátban kerestek... 6600K@4,6ghz+16gb 2666Mhz ram+1080ti, proci elfogy 1440p-ben AC Odyssey alatt.
FPS annyi,mint nekem 8600k/1080(nonTi)-vel,vagy még alatta a CPU limit miatt...
De persze tiszta sor,hogy esetek többségében "fhd fölött mindegy",csak nem mindig...A zárójelben a lényeg,inkább 7700k vagy 8-9 gen.
-
törölt tag
válasz
Amíg az Intel procik gond nélkül szaladgálnak 5GHz-en, addig a Ryzennek játékok alatt nem sok babér terem.
Nekem hozzáállásomat az "FPS mennyiségéhez" alaposan megreformálta: intelen igényeltem a min. 300 FPS-t, hogy kellően reszponzív legyen egy lövölde, ryzen-el meg 100FPS-sel is pont ugyan akkorát és akkor reagál az inputra a játék, mint ahogy 500FPS-nél teszi.
Ami ezen kívül feltűnt, hogy a karakter/tűz/robbanás animációk milyen kurva jól néznek ki, azokban a játékokban, amikkel amúgy 5-10-15 éve játszok.Ezt, csak úgy odabiggyeszteném órajel-FPS témához.
-
keIdor
titán
válasz
Ez sem feltétlen igaz, sok 8700K és 9900K kér 1,3V felett hozzá amihez komoly egyedi víz kell. 4.8GHz amit mindegyik megy inkább. De mindegy, mert pont a videó mutatja, hogy 1080p 144Hz-240Hz monitor mellett kell órajel.
Viszont én meg 120Hz felett nem mondom meg a különbséget... -
SzlobiG
félisten
válasz
Hmm, nem gondoltam volna hogy ennyit hoz.
Az a baj, hogy mind nem szalad 5ghz-en mivel tuningra nincs garancia ugye. Viszont az biztos, hogy jobban lehet tuningolni mint a ryzent.
8600k árából már kapni 2700-es ryzent is ami 8 magos+"HT".
-
GAbre
veterán
válasz
Ez a bajom nekem is,míg az intelemre 4ghz tuningot is rá tudtam tenni,alulfeszelve!
Addig a ryzenemre 200mhz-et.És a 4ghz-hez is sok fesz,és sokkal magasabb hőmérséklet társul,így nem szoktam használni.
Nagyon elhanyagolható különbségek vannak ryzen tuningnál.
Nem bántam meg a cserét,mert kb abból az összegből váltottam,amiért eladtam,meg voltak gondjaim,intellel,amit nem tudtam megoldani.
De ezen a téren nagy csalódás volt ryzen.De kíváncsi leszek,mit tudnak majd az intel vgák.
-
Bossp
addikt
válasz
Motion_Blur #10132 üzenetére
ha maxra felhúzom a feszt főpanelon mennyit lehet görbével pluszban adni neki i?
Nálam 75 %-os ventivel ami még viszonylag halk 56C 1,063V-al 2025 M?hz-en
-
Walter_White
senior tag
válasz
Motion_Blur #10130 üzenetére
melyik progival lehet alulfeszelni? melyik ajánlatos?
-
ates2
senior tag
válasz
Motion_Blur #9964 üzenetére
Hmm...akkor áthegesztem az elsődleges slot-ba. THX
-
Pintim....
tag
válasz
Motion_Blur #9896 üzenetére
BF5 ben kb 15-20 fps el van tobb. ez vicc komolyan.
procim 60-70-80% on fut csak
-
Pintim....
tag
válasz
Motion_Blur #9893 üzenetére
valtozo 70-90% a proci a regi kartyam egy r9 390 8Gb volt, kb ugyan enyi volt az fps, most kicsivel tobb, de erted enyi penzert el varnek 60fps helyett 160-at pl
-
torma1981
veterán
válasz
Motion_Blur #9643 üzenetére
Lesz ebből árcsökkenés nem sokára higgyétek el. 😊
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Eléggé zsákbamacska lett az egész. A 2080 Ti amiről meg ne is beszéljünk. Szánalmas egy kicsit az egész. Főleg amibe kerül.
-
F e Z o
veterán
válasz
Olvastam az anomáliákról, viszont ez érinti a többi RTX karit is...
-
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9615 üzenetére
Én ref kártyát csak akkor vennék, ha vizezném. Akkor nincsen semmilyen hűtési probléma, a gpu sem megy 50 fok fölé.
-
ates2
senior tag
válasz
Motion_Blur #9567 üzenetére
-
ates2
senior tag
válasz
Motion_Blur #9514 üzenetére
Oke
-
envagyok
veterán
válasz
Motion_Blur #9507 üzenetére
Szerintem is drágák most.
De előbb-utóbb kiszabadulnak a bányából, és ki tudja mi lesz.
De a 2080 is tud kb ennyit, és azt újan már nem sokkal 200 felett meg lehet venni. -
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9507 üzenetére
Csábító ajánlat
-
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9375 üzenetére
Köszi
, mert az előző kártyám (giga 1070) az 50 fok felett már pörgette a ventiket.
A vizezésen még gondolkodom.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #6823 üzenetére
Bocsi, amikor irtal akkor indultam haza
Itt van a kepen az ar, a kartyaval jott a szamla is, EBuyers, az egyik nagyobb kereskedes itt. Tavaly juniusi a szamla, 7.5 honapos a kartya, megy mint a meszes, ebay-en eleg jol lehet kovetni masok ertekeleseit, az alapjan azert ki lehet szurni azokat akik rosszban santikalnak
A link utan van a kartya ara (kisatiroztam a nevet, tracking numbert) es itt meg az en eladasaimrol a visszajelzesek (itt is torolgettem azonositokat). Ha valaki vesz tolem valamit, itt lathatja hogy megbizhato vagyok-e vagy sem, ugyanezt teszem en is amikor veszek valamit.
Mostani arfolyamon igy alakul az arazasa: 750 GBP =265,382.78HUF
ja, es meg igy is keresett a kartyan 80£-ot a srac, beteg...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #6812 üzenetére
Úgy emlékszem igen.
-
sqpp
őstag
válasz
Motion_Blur #6376 üzenetére
Akkor jól sejtettem
-
kornel76
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6254 üzenetére
Ez egy miskolci "üzlet"
.
Amúgy vásárolt már valaki közvetlenül az Nvidiától? Magyarországra szállítanak, és ha igen akkor hogyan ?
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6182 üzenetére
Lehet!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #5945 üzenetére
Te szent ég...
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #5958 üzenetére
Nincs, de meglepne ha 10-20 eurónál több lenne...
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #5956 üzenetére
Miért ne lenne valós? 1db rendelhető regisztrációnként... Akkor hajrá, bár én inkább szólnék annak aki venni akar, hogy innen vegye!
Másik végletnek meg itt van ez: [link]
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #5953 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #5953 üzenetére
Mit?
-
-Solt-
veterán
válasz
Aki ennyit kiad érte az meg is érdemli! A feléért elérhető bármikor az EVGA shopban...
-
válasz
Ezek nem normálisak !!!
-
törölt tag
válasz
Atyaúristen!
-
sqpp
őstag
válasz
Azt még engem basztak le, hogy mé árulom 5 éves garival 400é
-
Vigilante
őstag
válasz
Motion_Blur #5943 üzenetére
Jah, no inputlag akkor!?
-
beci43
senior tag
válasz
Motion_Blur #5892 üzenetére
Nem fóliáz a Zotac,viszont a doboz két végét saját márkájú matricával ragasztja le.Azt észre lehet venni ha meg volt már előzőleg piszkálva.
Az EVGA viszont fóliáz. -
sqpp
őstag
válasz
Motion_Blur #5892 üzenetére
Igy iga!
-
ucli
senior tag
válasz
Motion_Blur #5820 üzenetére
Én is, ráadásul új volt.
Igaz akkor a Zotac minik is 220 körül mozogtak Árukeresőn: W: -
brumi1024
veterán
válasz
Motion_Blur #5820 üzenetére
Olcsóbban vettem májusban újonnan a Strixet.
-
sqpp
őstag
válasz
Motion_Blur #5742 üzenetére
-
Televan74
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5735 üzenetére
130.000Ft volt,ha nem tévedek.
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #5711 üzenetére
Szépen terelik az átlagos embereket a konzolra, aztán majd jön a panasz.
-
Weareus
addikt
válasz
Motion_Blur #5658 üzenetére
Csak Iponon van vagy 9 féle...
-
s912
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5658 üzenetére
Igen. És "fáj is a fogam" egy trio-ra
Tényleg emelkedni fognak az árak, valaki már írta és be is fog igazolódni. Régi készlet kisöpörve, jöhet az új, még drágább áron..
-
VTom
veterán
válasz
Motion_Blur #5628 üzenetére
Akkor még nem voltak ilyen drágák. Nagyon jó ár volt érte a 218 akkor is, csak szerintem a külföld miatt sokan ódzkodtak.
Én nagyon gondolkodtam rajta, de elhessegettem a gondolatot -
Vigilante
őstag
válasz
Motion_Blur #5604 üzenetére
És erre ez az egyik legjobb tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=PYAeiDxq77U -
válasz
Motion_Blur #5590 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #5580 üzenetére
Az utóbbi időben sajnos nem. Néha Overwatch, de főként facebook, zene, mert nincs nagyon idő..
Most kicsit visszapártolok konzolra, egy ideig, a többi pedig megy a helyére, ahová kell. Aztán ha úgy állnak a dolgok, akkor majd Volta.
-
NFree
addikt
válasz
Motion_Blur #5580 üzenetére
Irigylem azokat akik meg tudnak válni a vga-k tól . komolyan gondolom orvoshoz kéne forduljak , mert egyszerüen nem tudok eladni vga-t
, sőőőt mindíg venni ,venni akarok , hál isten eddig 150k volt a max ráfordított öszeg . 1080 ti kimarad habár a multkor már nagyon nézegettem egy kingpint 360k , még jó hogy most nincs rávaló
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #5533 üzenetére
Nekem ~50-et kellett rátennem annó a 1080-ra, hogy Ti legyen belőle.
-
beci43
senior tag
válasz
Motion_Blur #5525 üzenetére
Gyakorlatilag minimális veszteséggel sikerült túladnom rajta,így nem fáj a fejem a túlzott ráfizetés miatt.
-
beci43
senior tag
válasz
Ja,igen.Ezért is gondolkodom,hogy ki kellene várni,még emészthető szintre süllyed az ára.+60-70 ráfizetéssel már megérné.
Motion_Blur: nekem mindenképp megérné,mert 4K-ra kell...
-
sqpp
őstag
válasz
Így van, akkor már inkább nézz valami faszább hűtésű 1080-at
-
stoon
addikt
válasz
Motion_Blur #5490 üzenetére
gigabyte!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5490 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #5468 üzenetére
Sok olyat láttam már, h nem mérvadó a gpu használat %-.a. Több olyat láttam már h GPU használat 60-70%, ez mellett kopogott a 120% TDp használat.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #5462 üzenetére
Milyen terhelés mellett (mivel terheled)? 250W nem olyan sok....
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #5424 üzenetére
Hányszor megkaptam, de hogy a párásodás...
Hja, ha kint az egész gép, akkor mi párásodna?Kesztyűben, kabátban, a nyitott ablak mellett, olyan kemények voltak a csövek a rendszerben a mínuszos víz miatt, hogy szinte törni lehetett
-
bombibmw
veterán
válasz
Motion_Blur #5377 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #5371 üzenetére
7820x vs 4790k?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest