- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Vigilante #6167 üzenetére
En gyari OC-t tolok neki csak, annyi kulonbseggel, hogy feltoltam 135% a TDP hatart es igy 2000MHz-en altalaban megmarad stabilan.
Ezenkvul 5900-on megy a memoria, megy 6000-en is de 3DMarkokkal tok ugyan azt a pontszamot dobja igy is ugy is
Bar ettol fuggetlenul jo latni, hogy mennek ezek a kartyak jobban is, kiveve az enyemet persze -
válasz
Vigilante #6071 üzenetére
Na akkor lássuk mit is kell figyelembe venni.
200Hz
Ha látványt is akarsz a játékban akkor kb. felejtős.4K elvileg elég a 1080Ti 60fps.
Akkor a 3440*1440 felbontásra még inkább elég a 1080Ti.Nekem szimpatikus a monitor van benne minden ami kell.
Az árazása az egy másik dolog.
Tuti jön majd egy Predator is ugyanilyen tulajdonságokkal ami olcsóbb lesz.A mostani Predator-om (2K G-Sync-144Hz),azt már megérné egy ilyenre lecserélni.
Engem abszolút érdekel a 3440*1440 felbontás.SLI-t azt mondták visszahozzák,de még mindig várunk rá.
Napjainkban sajnos játékfüggő miben megy jól az SLI.--------------
A monitor mérete mindegy,hogy 27" vagy 35"
Ha a felbontás ugyanaz, 3440*1440.
A vga ugyanazt a teljesítményt fogja leadni mindkét monitornál. -
gibdj
csendes tag
-
-
Hubba12
senior tag
válasz
Vigilante #5696 üzenetére
117. Hát nekem kicsit érdekes ez a ti mindenkinek megy 2000 felett nekem 1987 amit tud tartani ezzel a komoly 3-ventis hűtéssel Maxra tolt power limitel és 130+ mag óra jelel. és olyan 65-70 között ugrál a hőmérséklet. Azért egy elég jól hűtőt házban, érdekes szerintem nem a legjobb darabot fogtam ki belőlexd Ha lejjebb veszem a power limitet ezt sem tartja le ugrik 1900-1950 kőzöttre.
-
sqpp
őstag
válasz
Vigilante #5691 üzenetére
A-a, 290 lett volna az is kb, mert külföldről vettem volna (ekkor még itthon se volt kapható, de még EU-ban sem, szóval még tesztet írni is menő lett volna.) és van pilóta ismerősöm, akik elhozta volna, így megspórolva a sok sz*rt, no de mindegy már.
Ez kicsit olyan nagypofásan hangzott, bocsi
-
-
hoolla
aktív tag
válasz
Vigilante #2519 üzenetére
Udv
Emlitetted, hogy adtal feszt a kartyadnak. Mikortol kell mar egy kis extra voltaget adni nekik? Az en kartyam vegul a gyari orajel folott 46MHz-cel allt meg. Igy pont 2000MHz-cen all meg terheles alatt. A max hofok 75 fok es igy a ventik meg nem zavaroak. Azt szeretnem megnezni, hogy ezzel a ventiprofillal meddig tudnek felmenni ugy, hogy a kartya max 80 fok kornyeken megalljon. Tehat ha a Superposition mar nem fut le 60MHz extravalakkor az azt jelenti, hogy mar a feszt kevesli? A hofok ugyan annyi marad, de mar kidob a program. TDP limit ki van tolva 117%-ra. Elegedett vagyok a mostani beallitassal, sot a gyarival is, csak gondoltam megnezem, hogy mit tud a kartya, csak nem ertek annyira hozza. Lattam videot ahol 70MHz-et tol ra az emberunk, de a ventik fullon porogtek. Azt meg nem akarom. Van valami otlet?
Koszi.
-
Laraxior
titán
válasz
Vigilante #2459 üzenetére
Érdeklődhetsz, de nem itt..
Mondjuk ahogy látom a VGA saját topikjában sem akarnak ezzel foglalkozni... vicces... -
KAMELOT
titán
válasz
Vigilante #318 üzenetére
Már ha valaki meg is veszi 180k-ért, mert amik fent vannak nem sokan nyúkálnak értük!
Kitudja lehet már 2 hét múlva jönnek az első fecskék.
Legalább az amit még decemberben mondtam, hogy 220-240k környékén fognak indítani az bevált. Még jó, hogy akkor eladtam a 1080-at még jó áron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest