- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
-
Tomdriver
őstag
Március vége még majd két hónap... VGA árat prognosztizálni erre a távra közel azonos egy időjárás előrejelzéssel.
Sőt rosszabb: Míg az valamilyen szinten kiszámítható. ez teljesen spontán - lásd a januári pár hát alatt bekövetkező árrobbanást.Szerintem itt nincs egyetlen olyan "gazdasági elemző" kolléga, aki ezt kiszámítaná, de olyan sincs, aki megjósolná. A legjobb amit most egy gamer tehet, az a kivárás...
Javaslom nézz rá gyakrabban az NV találgatós topikra, (bár sejtem figyeled), körvonalazódik ott valami, amit lehet érdemes lenne megvárnod -
Laraxior
titán
En mast vettem... De en se tudok szabadulni a szamtech cuccoktol.
Megint lecsaptam egy halom motyora az apron.
Mondjuk nem friss darabok, de... Eszmei ertek...
Mivel a motorom megvan, talan most mar nem kell kiarusitanom oket.Egyebkent nem igazan bantam meg hogy megvaltam mind a ket 1080Ti-tol. Nekem sincsen idom a jatekra nagyon. Azert meg egy kozel egy millas gepet fenntartani...
Ez a kis hugyos 1060 bőven elég a 60Hz 1080p-re. Bar a 4K-s TVkkel szemezgetek, de nem jatszani. -
hackeeeee
Jómunkásember
Alulfeszelve, gyári órajelen, vagy kicsit alatta.
De ez nem a kártya, hanem valszeg a boost hibája, mert a 1080-am is ilyen volt. Amit nem nagyon értek, hogy miért, de bizonyos szinten alulfeszelve úgymond minden limit van.. Vagyis, voltage, power, meg minden egyéb.
Van amikor nem, van amikor igen... Órajel/fesz páros függő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arra már rájöttem, sőt tudtam is, hogy nem fog megindulni, Én ezt már jól tudom.
Alulfesztben akarom majd kipróbálni, hogy van-e különbség.. Mert ha annyit ér a cserélt bios, hogy alacsonyabb fesszel nem lesz powerlimit, akkor már megéri..
Hát a Zotac bios gyári órajele az nem épp gyári.
Az 1596 kontra 1645 az nem épp gyári.
Nekem Strix OC-m van.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ugye itt is, ahogy elnéztem, szinte egyik csavar sem kell a felpakoláshoz, mert az nzxt sajátjai kellenek, csak hát a matrica.. mert ha véletlen nem jön össze, akkor szakad, akkor ennyi volt.
Na meg azt nem tudom, hogy a "belső" oldalon esetleg valahol nincs-e matrica, mert hátul csak 1 van.
-
keIdor
titán
A Titan X Pascal-nál (+Maxwell-nél is) úgy áll össze a 384bit és 12GB memória, hogy van 12db 1GB memória a kártyán. Ezek egyenként 32bit-en keresztűl csatlakoznak a GPU-hoz. Itt láthatsz róla képet.
Annyi történt a GTX-1080Ti-nél, hogy levettek egyet, így jön ki a 352bit és 11GB memória. Itt van kép.Szerencsére az egész "egyben" van és nem szedték szét külön 256bit+128bit-re, szerintem nem is adna jó teljesítményt úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest