- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
cyberkind #8096 üzenetére
Nem gond, de akkor is bőven kéne tudnia hajtani. Mondom kapcsold ki a VSYNC-et az ebben az esetben felesleges, ugyanis így a min fps-ed is alacsony. Ha kikapcsolod, úgy már a min fps magasabb lesz jóval.
Szerk: Csak simán kapcsold ki a VSYNC-et a játékban és figyeld mennyi között mozog az fps.
-
Raymond
titán
válasz
cyberkind #7912 üzenetére
Jelenleg:
Crucial MX200 - 500GB - OS, programok, Oculus, stb.
Crucial MX300 - 750GB - Steam, Oculus es aprosagok
Crucial m4 - 512GB - Origin, UPlay, VMs, ossze-visszaKi lehet birni, de azert nem artana egy takaritas. Meg azt hiszem egy rakat dolog atkoltozik majd a laposra igy nyerek par 100GB-ot es nem kell azt nezegetnem mikor esnek lejebb a 2TB arak
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cyberkind #5815 üzenetére
Az volt a cél... Elég volt a masterrace-ből egy időre.
@Keldor papa: Az nV maradt, 1030 lett a Ti helyett, plusz lett ez. Azért agyaltam Ryzen-ben, mert nincs vele tapasztalatom, szó szerint semmi, és érdekelt, hogy ilyen.. Ez így eléggé low cost volt, ennyit ért, hogy kipróbáljam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cyberkind #5554 üzenetére
Hát nézd, Nekem a seidon 240 több mint 1 éve áll a polcon..
Nem volt vele gondom, csak a SA hozza a szintjét. Elgondolkoztam, hogy fel kéne barkácsolni a vga-ra, de inkább nem.
Előtte az FX-en ment kb. 1.5 évig max fordulaton járó pumpával, nem volt vele gond.
Az épített víz más világ, más áron..
-
TTomax
félisten
válasz
cyberkind #5554 üzenetére
Nekem itthon van vagy 5 AIO... egyel se volt baj eddig,de ami elromolhat az el is romlik.VGAnál egy AIO annyit hoz amit a legjobb léghütésekkel sem tudsz elérni.CPUnál meg nem tul szerencsés amikor bele se tudsz nyulni mert egy akkora hütö van a gépben.Az egy külön mesés kör amikor a ramok nem mennek a slotba a hütés miatt,nekem többet cpu hütö biztos nem vágja darabokra a kezem.
-
Weareus
addikt
válasz
cyberkind #5036 üzenetére
Köszi a választ.
Hát nem tudom.
A 6 mag - nézegetek teszteket - nem tudom, mennyire lenne előny játékok alatt, főleg, hogy az I7 8700k az csak 3,7 Ghz-es proci, persze a tuning mindig lutri és nincs rá garancia, hiába a "k", nem biztos, hogy fog menni 4.8-at, teszem azt.
Tudom, mondják mostanában, hogy játékoknál (is) a több mag fog számítani, de hát ez jellemzően nem így van még azért, ill. ha így is van, 4 mag, 8 szál elég játékokra, szvsz.
Igaz, hogy a 4790k-m "csak" 4 mag 8 szál, de 4.8-at 4.9-et visz játékok alatt és az órajel márpedig nem mindegy, úgy tudom, de lehet, hogy ebben tévedek. -
ÁdiBá
veterán
válasz
cyberkind #4744 üzenetére
Van itthon 4K UHD TV, szintén nem rossz dolog, kiprobáltam. gyönyőrű.
3D Okos TV is van, az se rossz. néha összeülni a családdal egy megfelelő rajzfilmet végig nézni 3D-ben.
Most az nvidia cuccát is kikellett probálnom, vagyis még nem probáltam ki, mert más dolgom van a gépen, de mihelyt lesz rá időm megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest