- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
keIdor #12968 üzenetére
Az én MSI Gaming X-em +200-300MHz-cet sem bírt tuningban... így inkább alapon járattam a VRAM-ot. A GPU meg kapott egy csekély de hőmérsékletben mérhető alulfeszelést... konkrétan a korábbi max 1,063v helyett 1,025v-ot kapott maximum.
"... a GTX-1080Ti-n jellemzően meddig stabil a ram?"
Nem lehet megmondani és inkább jobb ha te magad kiteszteled, hogy a nálad lévő példány mit bír.
Ugyan más kártyák de szemléltetésként megemlítem:
Korábban TTomax-nak volt egy 1050 Ti-je az +1000MHz-cet bírta ha annyit kapott a VRAM MSI AB-ben. Nálam meg ugyan az a Asus Strix 1050 Ti OC jó ha 450-500MHz-cet bírta szemetelés nélkül....
Most ugyan ez van az Asus RTX 2060 Turbo-nál is, hogy nálam +900MHz-cet bírja de van akinek jó ha +600MHz meg van.
Viszont az általánosságban elmondható hogy ha a GPU-t alul feszeled akkor nyersz némi teret a VRAM tuningnak, mert a kártya kompletten nem ránt be annyit mintha a GPU is "szabadon" kérhetne magának szuflát.
-
juliabrilke
veterán
válasz
keIdor #12862 üzenetére
Megnéztem a többi memóriát a blokk alatt, azokon van gap pad.
A pci-e foglalat felől lévő 2 modul és a vizesítő blokk között láthatóan van 0,5-1mm hézag, így azt sajnos semmi nem hűti.
Ez kb. csak akkor csúszhat el ha nem jól szerelték össze vagy a gap pad vastagsága nem megfelelő.Igen, már régen nekiálltam volna szerelni, mert max. 10 perc az egész, de 2 év gari van rá és az egyik csavaron van címke. Kb. csak az maradt, hogy visszaküldöm a boltnak, hogy csinálják meg, persze az akkor megint 2 hét.
-
Raidon
őstag
válasz
keIdor #12785 üzenetére
Nem is fogok 3xxx-t venni
de legalább tudnék váltani RTX 2070S-re. Csak akkor már a 1080Ti-t nem lehetne eladni meg viszonylag jó árban. Mikor vettem anno a GTX970-et. Került 120 ezer Ft-ba. Mikor kijött utána jöttek a GTX 980 GTX 980Ti aztán a 10xx széria. Most ha pl vennék új kártyát hő meg fogyasztást nézve nem jutnék előrébb. Ismerősömtől vettem a GTX 1080Ti-t akkor ő vizezte nem volt szénné hajtva meg szét melegedve. Most kb ott vagyok hogy marad ez még egy jó darabig. Tápcsere lesz a jövőben egy M.2 SSD meg egy sima SSD. Aztán igazából darabig elleszek. Mostanság csak WoT meg WoW megy játszik. 4 hónapos fiam mellett már sokszor kezdem öregnek érezni magam ehhez , de hát szeretem hobbi szinten meg igaz nem tolok bele évente több száz ezer forintot. Csak próbálom kevésből kihozni ami az igényeimnek megfelel. Gondolkodtam abban is hogy vennék egy GTX 1660Ti-t vagy egy RTX 2060S -t csak tuti észrevehető lenne a kevesebb teljesítmény ...
-
Krisz0418
őstag
válasz
keIdor #12785 üzenetére
Katasztrófa. Mondjuk nekem sok gond nem volt vele, de most ballagasra megleptem öcsémet egy ryzen 2600 - rx 5700 konfiggal de kegyetlen. Gta hiába hogy totál nvidia játék a kártya kihasznalasa alig éri el a 40%ot az órajel droppol. Pubg szintén, kártya 50-60%on, droppol az órajel szintén. Egyedül eddig a division 2 ment normális stabil számokkal de azt tudjuk hogy nagyon szorosan együtt dolgozott az ubi az amd-vel, tudtommal de javítsatok ha tévedek.
Tényleg az amd kártyak nagyon jók lennének,erősek, jó az áruk, nem melegszenek mint anno. Es a 7nm miatt 150w megallt pl az 5700 is. De a driver annak ellenére hogy rengeteg funkció es hasznos dolog van azon kívül kegyetlen instabil.
A 1080ti-m meg stabilan beall 1936mhzre aztán ledownol 1911re de az atom stabil. Atomrobbanas is lehet akkor is az 1911mhzen maradna.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
keIdor #12780 üzenetére
Én 4k-ban tolom vele, vagyis kettővel, de az 1440p sima neki(1-nek, kettőnek Overkill), a 4k már kalandosabb.
Az RDR2 még eddig kimaradt, de már készülök rá, néztem, hogy megy az SLI is vele, így el fog döcögni 4k-ban is.(#12781) Krisz0418: Az jó kis csere volt, főleg ha jó sok gar van a 1080Ti-re.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #12651 üzenetére
Nalam volt idoszak, amikor nagyon eldurvultam multi GPU ugyileg, teljesen foloslegesen. Lasd a HD7990 CF, vagy a GTX980 3-Way SLI. Az AMD CFX nagyon rossz volt, de az utolso SLI -m, a 980Ti -re egy rossz szavam nem lehet. Mindenhol mukodott, a kartyak TDP limitre belove mentek, kis fogyasztassal alulfeszelve, minimalis hotermelessel. Gondom nem volt vele soha. Van 2-Way es 3-Way SLI parallel M.GPU terminalom, azokat valszeg mar nem kell soha tobbet hasznalnom. Esetleg retro PC -be felreteszem.
-
GAbre
veterán
válasz
keIdor #11621 üzenetére
Ez 5k-s monitor.
3440x1440 az a wide 4k
Bár lehet nincs igazam,mert van ahol 3840 x 1600-ot tud a wide 4k-s monitor.
De semmiképp nem 5120x2160.
És ahogy nézem ezt a felbontást csakis az általad linkelt tudja.
Ezért se mondanám általános 4k-nak. -
-Solt-
veterán
válasz
keIdor #11076 üzenetére
Macerás szétszedni a gépet, tegnap a fél délutánom elment rá mire mindent visszaraktam a helyére... cirka 10 éves a tápom, mindenképpen cserélni akarom, nem akarok már sokáig kockáztatni vele... cserénél majd kiderül, hogy táp nyűg volt-e.
(#11075) BMW001: Az nem az én világom... egyébként meg ha így degradálódik tovább, akkor mire a garancia végére érünk úgyis beadja a kulcsot!
-
törölt tag
válasz
keIdor #11076 üzenetére
Ha van hozzá műszer és hozzá lehet férni a PCB-n! Érdemes megnézni mennyi marad a kártya csatlakozóin a névleges 12V-ból.
Vannak a PCB-n kis sönt szerű ellenállások 0.00..akárhány Ohm, amin az egyes csatlakozók/betáplálások áram terhelését fordítja át feszültségesésre és így "méri" az áramot.Ha a kártyán terhelésre meghullik a 12V, közben a DC-DC követeli a még nagyobb áramot, hogy fel tudja venni ugyan azt a teljesítményt (P=U*I), könnyebben futhat olyan áramlimitbe, ami már a csatlakozó/tápkör védelmében lép életbe, még mielőtt az ki tudná elégíteni a 120%-ra feltolt teljesítmény limitet.
Picit mélyebb víz, de ezt is érdemes meglesni. A tünetek elég hasonlóak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #10161 üzenetére
Nem akaróók láncreakciót.
Megfordult már a fejemben amúgy, de olyan jól viszi a BF 5-öt is ez a cpu, hogy egyszerűen felesleges főleg ha WQHD lesz. Ha cserélnék, akkor Ryzen 2 lenne, olcsóbb és kb ugyanazt tudja mint az intel. A HT-t is nagyon jól használja a BF van amikor 100%-on megy mind a 8 szál.
Konzol is szóba jött ismét, de azt elvetettem oda kéne egy másik TV...
(#10160) Motion_Blur Lényegében nekem is bőven elég lenne így.
-
-
Kaci84
őstag
Köszi a választ. A matrica dolgot igen én is így sejtem, de mondom nehogy legyen még valami módszer aminől kiderül a megbontás. Youtubot néztem pl Artic Acelero 4 jónak tűnt viszont nem tudok külföldiül és nem értem mit kommentál mellé hogy esetleg mennyire passzol rá, mennyire volt nehéz rátenni illetve kellett e hozzá egyéb rögzítő thermalpad vagy bármi. Lehet még olyan tudnivaló a cserébel kapcsolatban amiről nem tudok.
-
Rick3D
senior tag
+1 : Exsli tulajként én sem bátorítalak rá ... hiába veszel high end kártyát , hiába vizezed le vagy kérsz rá áldást akkor sem fog zökkenőmentesen menni a mindennapokban. Az aki rendszeresen játszik annak a mindennapok számítanak nem pedig egyszeri vagy kétszeri benchelés. Saját tapasztalatból írom hogy ha jót akarsz magadnak NE építs SLI-t. Én már azért vettem 1080Ti-t mert belefáradtam a kínlódásba. Ha mindenképp a 2080Ti teljesítménye kell akkor vegyél inkább egy olyat bár a jelenlegi felállás szerint még azt sem javasolnám. Vicc ami a VGA piacon van de mindegy is, a lényeg hogy inkább egy túlárazott szériahibás vackot mintsem SLI-t
( Ódákat lehetne zengeni róla hogy mi szarsággal van körbeölelve az egész ... )
-
-
Puma K
nagyúr
PC alkatrész vásárlásnál sosincs igazán jó idő, maximum szerencse, mert van néhány befolyásolótényező amik az árakat le-fel mozgatják.
Akkor kellett volna vennem egy 2. 1080 Ti-t mikor itt HA-n hirdettek vegyesen 21db-ot (Asus Strix OC, MSI Gaming, Gigabyte Windforce) és 147k Ft-ért hozzá lehetett jutni por mentesen patika állapotban, dobozosan és bolti garanciával-számlával együtt...
Az elhanyagolt SLI meg nem tudom... én azért megnézném még is csak
mit hoz nálam a saját méréseimben az általam futtatott játékokban.
Ez még nagyon távlati terv és lehet nem is 1080 Ti-vel lesz kipróbálva, de első körben 1db kártya kapna vizet, a 2. meg menne léggel aztán ha hozza azt ami nekem tetszik és elvárok, akkor menne arra is a víz.Igazándiból a víz a nyűgöm... de ezt majd a vizes topikban a megfelelő időben megálmodom mi is legyen.
-
Segal
veterán
Errol olyan felesleges meg elmelkedni is...
Nyilvan mindenki a 2080Ti-t valasztana ha beleferne a keretbe. En meg speciel meg is vehetnem mert nem halnek ehen utana de egyszeruen nem eri meg 1080Ti-rol mert meg a dramai elorelepes sem jott ossze ami esetleg elgondolkodtatova tenne. -
Segal
veterán
En is sokaig 9900k- szerettem volna meg melle egy 2080-at (akkor meg nem gondoltam hogy jon a Ti is) de aztan meg mar Ti-t.
Aztan maradt az 1080Ti es jott melle egy 8086k.
Azert ha korulnez az ember a hasznalt piacon ott azert talalni par honapos garis dolgokat jo(bb) aron. En is a felkonfig temaba talaltam ra a 8086k, asus maximus hero x, corsair aio huto es 16gb g.skill ddr4 hirdetesre. Le is csaptam ra es csak 3-5 honap garit buktam de nyertem rajta 90ezret mintha ujonnan vettem volna. Annyi hogy ki kell probalni vasarlas elott. Nekem is vonatoznom kellett ezert de boven megerte az ut
Jovore ugyis felbukkannak az elso hasznalt 2080Ti-k csak varni kell es adott esetben lacsapni ra. -
ates2
senior tag
Naja csak annyi pénzért kocsit veszek LOL szeretek gamelni meg ilyesmi de van egy határ ami nekem se éri meg és az kb a 1080 Ti max most. Nyilván mikor kijöttek a 108x-ek akkor kb 950-960 szinten voltam vagy lejjebb :p
Ha egyszer nem annyi lesz a havi fizunk mint egy kártya vagy a fele ebben az országban akkor tudunk upgradelni akkor mikor kijönnek az új kártyák de addig felejtős
-
Devid_81
félisten
Igaz igaz, kicsit koran van meg itt.
Ugy latszik ahogy atmelegszik a borda akkor jobb a hoatadas, avagy egyszeru fizika.
Valoszinuleg nincs fenn a huto rendesen a kartyan plusz pasztazas.
Esetleg meg erdemes a nem leragasztott csavarokat ovatosan utanhuzni picit, hatha javul par fokot. -
MaxxDamage
félisten
Lehet az R7 2700X kevéske neki (vagy tévedek?)
Jaja, az brutál egy kártya volt, de elvileg ez a 1080Ti is az. TDP miért 90% környékén van csak nálam?Joshi: Én is használtan vettem és ha nem annyi gari (jótállás) van rá amit mondott a tulaj, akkor megy is vissza a feladóhoz. (bolt ÁSZF-ben (3. Pont) csak 1 év szerepel mindenre) és csak számla+jótállási doku másolatot kaptam. Külön gari idő sehol nem szerepel, igy bolti ÁSZF a mérvadó ebben.
MD
-
Vistaboy
veterán
A GTX 980 előtt jobbára AMD kártyáim voltak.
- Sapphire Radeon HD 7870 OC GHz Edition
- Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5,
- MSI R4890-T2D1G (ATI Radeon HD 4890),
- Gigabyte GV-NX88T512HP (nVidia GeForce 8800GT)
- A többinek a pontos típusára már nem emlékszem, annyi biztos, hogy a 8800 GT előtt volt egy 7800GTX, azt megelőzően azt hiszem, hogy AMD - akkor még ATI - X800 volt, az is Sapphire kiadás.
Ennyi jut eszembe hirtelen.
-
Vistaboy
veterán
80°C az komoly.
Persze valahol sejtettem, hogy azért van különbség köztük, de mégis furcsa megszokni, hogy nem lehet hozzáérni a kártya hátuljához menet közben...
Ok, köszi mindenkinek a segítséget. Akkor ez a 70-75°C körüli hőfok ilyenkor normális, csak ezt akartam tudni.
-
Vistaboy
veterán
Értem. Akkor ezeknél a 70°C körüli hőmérséklet az általános? Mondjuk ebben a 30 fokos melegben nehéz dolga is van a hűtésnek, én is megsülök, pedig csak egy rövidgatya és ujjatlan póló van rajtam.
És ezt hol állítom be? Mert ugyan van itt egy "GPU voltage" csúszka, de azt csak felfelé lehet vinni, lefelé nem.
-
Vistaboy
veterán
Nekem sajnos kell a HDD és folyamatosan, mert BDMV-ből kódolok animéket, sokszor remuxba, azok meg sok helyet foglalnak. Ráadásul vissza is kell őket seedelni, ergo még ha elkészül a rip, az eredetiket akkor sem törölhetem még pár hétig... a játékok nekem is SSD-n vannak, az a két-három darab, amivel játszok, elfér rajtuk.
Majd az lesz a jó megoldás, amit korábban is mondtam. Eladom a 2 és 4 TB-sokat, majd veszek kettőt, ami legalább 8 TB-os lesz. Kiszerelem a felső HDD tartót, így az előlapi ventik közül a felső teljes egészében a házba tudja majd fújni a levegőt. Vagy majd veszek keretet, amivel be tudom őket rakni a két 5.25-ös helyre, mert a DVD-írót már nem nagyon használom, hamarosan ki is rakom a gépből. Így az első két venti teljesen a házba tudna fújni, semmi nem lenne előtte.
Csak hát ugye, most ez a VGA kicsit lemerítette a pénztárcámat
, úgyhogy kell még pár hónap, mire ez szóba jöhet.
-
Laraxior
titán
+1
Egy 2TB-os van nekem is, most akció alatt vettem mellé egy 4TB-ost. A gépbe van 120-250 és két 512-es SSD, ott elfér minden, és nem is nyekeregnek, meg kerregnek, ha kicsit moccintani kell rajtuk valamit
(#7917) warcat: Néztem én is egy csomó jó dolgot, de annyira nem követtem, hogy most mi is ez, gondoltam majd másnap megveszem ami kell. Aztán kiderült, hogy csak egy napos volt a dolog.
Majd a fekete pénteken bevásárolok -
cyberkind
félisten
155GB-os Shadow of War mellett igazán tanácsos csak az SSD játékra, de legyen csak 110-120 a textúra meg 4k pack-ok nélkül.
Szerintem ha az ember nem akar törölgetni és nemcsak pár játékkal játszik/játszana, akkor legalább egy nagyobb külső vinyót vegyen. Egyébként játékban nem volt valami hátrány a külső vinyó? (5400 rpm meg csak usb 3)
-
-
Sziasztok! Jelenleg egy MSI GTX1080Ti Armor kártyám van viszont szóba jött, hogy lecserélem egy ASUS-ra mivel minden ASUS a gépembe szinte. Az ASUS ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti Platinum Editon jött szóba és olyan 40 körül kellene pótolnom rá. Szerintetek megéri a cserét? Egy ideig valószínű csak a léghűtés lenne, viszont későbbiekben lehet tennék rá egy vízhűtő blokkot! Szerintetek megéri?
-
Raymond
titán
A masik topic-ban linkelt BF5 videobol - a kartyaja 2025Mhz 1.25V es igy 260W-300W kozott megy a futes. Az ilyet nem ertettem soha, mert van olyan erzesem hogy talan 2%-al alacsonyabb orajelent (1987Mhz) elmenne valahol 1.0-1.1V kozott lenyegesen kevesebb fogyasztas mellett. Marmint megvan hozza persze minden joga hogy az utolsot is kisajtolja a kartyabol, de en soha nem votlam az ilyen vegletek hive hogy +10Mhz miatt szenne feszeljek egy kartyat vagy egy CPU-t.
-
Rick3D
senior tag
Necsesszél már fel !!! Még nem találkoztam olyannal eddig akinek 4870x2 lett volna anno
95°C ?Az semmi én suliból hazajövet nem akartam mást csak haverokkal L4D & AVP-t tolni helyette 120°C-n grill party volt. Igaz FHDban ultrán ...Bírta pár hétig mert egy idő után megelégeltem a folyamat kék haltált stb... Elvileg széria hibásak voltak, ati catalyst
Édes istenem , mit kínlódtam vele ...Olyan sokáig tartott kidumálnom hogy adjanak egy normális kártyát mert ez hibás hogy kijött a 6870 ... azt kaptam cserébe.Vettem magamnak kőkemény 2-2,5 év szívást 160kért és végül egy 60-ks kártya landolt nálam. Ami igaz nem sütötte meg magát de ugyanúgy voltak hűtési nehézségek. 6870 után jöttem a zöldekhez. AMD egy életre elveszített, ha csak nem raknak le valami kimagaslót az asztalra és azt nem 500-600w fogyasztással teszik. Nézegettem a 295x2 az is bitang kártya lett. Egyik ismerősöm azt vett mikor megjelent ~500k.
Visszagondolva nem is értem ezt hogyan a fenébe gondolták.Teljesen mindegy hogy az illető játékra vagy renderelésre használta. Az a hűtés hulladék volt. Mind két esetben pörgetni kellett a kártyát 99-100%on inkább rendernél ahol ugyan úgy megsütötte magát. Még az is beugrott mikor hátra nyúltam egy usb-t átrakni , konkrétan olyan forró levegőt okádott ki magából hogy égette a kezemet. Olvastam olyat is akkoriba hogy dobjam be a sütőbe a kártyát majd az megjavítja. Fogtam a fejemet hogy what ? Végül nem mertem megkockáztatni.
Érdekes megoldás , és az elég a VRM fölé ?
A képen 1-1ben úgy néz ki mint egy kraken proci hűtő. Lehet rá azt is rakni ?
A mellette lévő ventihez kapok felszerelő készletet ? Oda is kellene rögzítenem. Ha jól látom a képen is ki van emelve.Nzxt-től menekülnék, az a driver ... Most hogy újra raktam a gépet már fel sem ismerte a krakenemet ....
Végül találtam okosságot és sikerült pár óra keresgélés után.
-
Rick3D
senior tag
+akoska07 Így már világos , tudjátok annak idején 4870x2 , 6870 kártyáim ilyen mókuskerekes megoldások voltak mint most az FE-k ( azok is FE-k voltak ) Állandóan túlmelegedtek , offolta magát a rendszer,fps droppok és még a tököm is vízipólózott nyaranta.
Nekem ennyit nem ér egy külön vízhűtő blokk , sem gyakorlatban sem pedig árazást illetően.
AiO = kompakt hűtés ? ( Én így írtam az előző hszben) Lehet egyről beszélünk.
Mondjuk ez baromi pofás ! Bár már van kompakt vízhűtés a procimon.
Melyek az ajánlottak amik VRM hűtést is adnak ?
-
Rick3D
senior tag
1050Ti-1070 ig van tapasztalatom ebben a szériában és most pedig az 1080Ti. Elmebeteg amit ez a kártya tud hűtés ügyileg !!! Nem kitalálom , még mindig szedegetem össze az államat hogy milyen jó a léghűtése ( még csak nem is viz van rajta). Ha kell pedig halk , én nem tudom hogy hozták ezt össze az MSI -nél de pofátlanul jó munkát végeztek.
Nincs összehasonlítási alapom de talán még az GIGABYTE AORUS lehet ilyen jó , ránézésből.
-
TTomax
félisten
A pumpával se értek egyet,biztos nem bíznék egy ilyen vgat egy használt aprós ddcre,meg a vrmet se drótoznám az is biztos,ha venti kell rá akkor minek építem a vizet,mert sajnos elég sok vganak nincs dedikált vrm hűtése...ha meg vizezek akkor meddig tart egy cpu blokkot berakni?Akkor már inkább aio ha nem szánok rá annyit.2évet az is kibír aztán kuka,kb mint a használt ddc pumpa...vizet vagy normálisat vagy kár belevágni.
-
sqpp
őstag
Igazából csak amiatt venném, mert ugye az válogatott VGA. Meg hát 1080Ti és Titan Xp közt se mindig volt nagy különbség, emlékszem, hogy 300k-ért tudtam volna venni SW Titan Xp-t. Csak végül nem bírtam már a várakozást, emiatt is vettem azt, ami most van. Ami 20k-val volt olcsóbb annó.
-
TTomax
félisten
Alig várom már,hogy visszarakjam a ROGot magam elé.27"ra azért jobb az 1440p mint a FHD.Persze ha nekem elég lenne a 60-70fps akkor jó lenne a 1080is,de én valamiért erre az egyre háklis vagyok,még a PPIböl is hajlandó vagyok leadni csak hasitson jó gyorsan.
Na meg a sok fpst könnyü megszokni és két Titan utan egy szem 1080 downgrade volt ilyen szempontból.De azért jó kis kártya az a 1080is,használtam vagy fél évet és hála a cryptonak ingyen tettem. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha jól emlékszem úgy is indult a hír, hogy az "otthoni felhasználású" Volta kártyák GDDR6-tal jönnek majd.
Hm, mondjuk az erőforrások tekintetében logikus. Ez egy szörnyeteg így is, már a 1080Ti is az.. De ezek, áh.. Már a Titan X, Xp is.. De ezek..
Én is kipróbálnám, sőt... De jó látni, hogy meglépték a HBM2-t, pedig ugye sok pletyka volt, hogy az AMD miatt lehet mégsem lesz még nekik.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha valaki kihasználja, és Neki jó, akkor tegye, nincs nezzel gond, csak nem "átlagos" kategória. Ebben most az a jó, hogy a 12 szálat lehozták "élhető" kategóriába. Persze, nem olcsó, és bosszantó, hogy váltani kell, tudván, hogy lesz még 1 combosabb lap is.
Én is el-el gondolkoztam a váltáson, de még biztosan nem fogok.. Még jó Nekem a Skylake.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest