- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
bombibmw #8776 üzenetére
Szerintem a 2080 ára nem normális ha megnézed a normálisabb teszteket, itt ott picit gyorsabb picit lassabb a 1080 Ti-nél, na de nagyon maxra van tekerve gyárilag alig van benne 1-2% tuning, tuninholva szerintem simán lenyomja egy 1080 Ti. Gondolom azért lett így hogy picit azért jobb legyen.
A 2080 Ti-t megértem, az a Goat akinek a best kell így is úgyis megveszi
és gyors is+tuning potenciál ia sokkal nagyobb benne.
-
Joshi
titán
válasz
bombibmw #8516 üzenetére
Működik, kipróbáltam és tényleg alig van különbség a natív és a DSR között. Köszi.
Egyébként ne érts félre nem a pontszámaink különbsége érdekel, hanem hogy tényleg mennyit számít a processzor adott esetben. Még1x köszi.Azért nem mind1 hogy ki kell cserélnem a komplett konfigot a 7nm-es nv-nél, vagy bevállalok egy 4K monitort és marad a jelenlegi rendszerem. Tudom hogy ez egyelőre fikció, de nem árt ha végigjárjuk a szamár létrát.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
bombibmw #8475 üzenetére
Azért jó mert csak 1080-as felbontáson vagy ahol sokat számít a proci is. Elvileg 4K-n kellene de a max felbontás 1440, vagyis nekem ilyen a monitorom max felbontása. Ha tudsz ilyen felbontáson is tesztelni nézd meg az enyémhez képest, mert nekem csak 4790K van. Egyébként a Valleynál sokkal jobban megizzasztja a Fire Strike Ultra de még a sima is.
-
Devid_81
félisten
válasz
bombibmw #8461 üzenetére
Ezzel szeretném kihúzni 7nm-ig.
7nm mi, pontosan?
Mintha a multkor meg valami teljesen masik Ti lett voilna nalad, meg aztan egy megint masik, meg ki tudja mennyi...csak az elmult 3 hetben kovetlek, elotte nem tudom mi volt
Amugy gratula ehhez, ez nem sz@r cucc, ezt picit tenyleg hagyd a gepedben -
A.C.E.
aktív tag
válasz
bombibmw #8396 üzenetére
Nálam is jól működik már egy ève az aorus xtreme, ha a aorus utility progival állítottam be a gyári oc-t akkor bf1 multi alatt kifagyott, aztán legyalultan a fostalicska progijukat ès az msi ab- vel kiválóan működik, ugy lőttem be hogy 2063 mhz- ről indít ès a hőfokok emelkedèsèvel visszadroppol stabil 2025 mhz-re, kivève tomb raider ott 2012 re mert "eszi" a kártyát rendesen.
-
Devid_81
félisten
válasz
bombibmw #8396 üzenetére
Azért remélem, hogy tönkremegy, amíg nálam van
Ezzel a resszel nem lesz baj, ha meg igen akkor nagyon csunyan belenyultal
Erdekes amugy, hogy a Tied sem megy nagyon gyari OC felett.
Hihetetlen, hogy ennyire kicentizik oket
Lehet am valami oka bios oldalrol is ennek, en soha nem probaltam meg mokolt bios-szal csak a hivatalossal. -
snecy20
nagyúr
válasz
bombibmw #8238 üzenetére
Ma éjjel letesztelem a kártyát, mert kiváncsi vagyok valamire.
Panelből elköltöztem, új lakásban egész más a légmozgás, maga a hely is elég hűvös még nappal is, éjjel már rá tudom nyitni a cuccra a 15°C-ot.Szóval arra leszek kiváncsi hogy huzamos izzasztás után, TDP limit környékén hol tetőzik a kártya hőmérséklete.
-
Rick3D
senior tag
válasz
bombibmw #8120 üzenetére
Pontosan ezt mondom igen sőt gari nélkül is meglehet csinálni. Miért te komolyan azt mondod hogy hiba lakkozni körülötte ? Miért is ? Bárminek bármi baja lesz a lakktól ?
Procin se ok , oda is ugyan ezek a reakciók vannak pár embertől csak épp fordítva írják. Jó szándékkal írtam a lakott hogy létezik mint opció és működik , nem utolsó sorban.
Nem egy életbiztosítás a GPU-ra nézve de sülhet el jól is a dolog. Vannak veszélyei és azzal kezdtem igaz ?Erőltettem ? Kétlem hisz a kryonaut volt a második szavam. Lehet különböző a véleményünk, főleg ez megosztja az embereket de ettől függetlenül mint láthatod van szerepe. Igen van akinek számít az a 3-5 fok. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét , én nem fogok száj karatézni azért mert te nem mered ezt megkockáztatni te se tedd fordítva ugyan eztKöszöntem
-
Tomdriver
őstag
válasz
bombibmw #6341 üzenetére
Az tényleg nagyon jó.
Mondjuk nálad megértem a vizet, mert épített vized van és csak rákötöd, de akkor ezek szerint nincs rá szükség.
Gondolkoztm még a hybriden, de azon meg ott a mókuskerék, úgyhogy nem biztos hogy sokkal csendesebb, mint a jól beállított három lapát. -
Tomdriver
őstag
válasz
bombibmw #5999 üzenetére
Köszi!
De abból is inkább a ventis változatot venném, jobban látszik mennyire értékes, dik'mán more, ott a sok réz!(#6000) RazoR: sajnos eszembe nem jutott ez az oldal, Solt kolléga küldhette volna előbb is a linket (amúgy köszönet érte így is, legalább Bombi bevásárolt.)
Mindegy, most rácuppantam... -
Weareus
addikt
válasz
bombibmw #5383 üzenetére
A proci nem tudom mennyire. Mondjuk 4790k ide, 5,1 Ghz oda, azért ffodi procija egy
b@szóaz enyémhez képest akkor is.
Viszont az tény, hogy nálam 4,00 Ghz-en járatva vagy 5,1 Ghz-re húzva a cpu-t a superposition alatt (4k-ban is) 0 azaz nulla pont volt a diffi. (Persze cpu benchnél hoz nem keveset, ahogy illik, de ez más tészta...)
Persze lehet, hogy teljesen mást proci esetében azért már számít, nem tudom.
(A 7820X azért durvásos kocka na). -
Weareus
addikt
válasz
bombibmw #5258 üzenetére
Azt nem tudom, mert én már így fc blokkal szerelve vettem használtan.
(#5257) KAMELOT
Ezeket a beállításokat gamekben is letesztelted?Nem, játékokban nem.
Ott majd akkor lesz teszt, ha megjön a 4k-s monitor (vagy WQHD, még meglátom...).(#5255) hackeeeee : a 8k-t lehet megpróbálom holnap, de legkésőbb 30-31-e körül.
Szerk.: f@kk! Hétvégén leltározni fogunk.
(#5256) Motion_Blur : léggel nem tudom, mennyit menne. (Ennyit nem, szvsz). Ha majd eladom (és át lesz szerelve a stock hűtésre), megnézem...
-
marklorincz
kezdő
válasz
bombibmw #5139 üzenetére
Köszi. Igen, azt az MSI adja a kártyához, de nem valami hasznos... A tartó végén lévő gumi fel sem fekszik a kártyára, koppra vannak húzva a csavarok de így is elég lazán lehet csavarni.. minimális alátámasztás biztosít, de a rögtönzött kábelkötegelő sokkal jobb.
@Weareus köszi szépen. A hűtő egy sima nh-u12s, dupla nf-f12 ventikkel. -
Devid_81
félisten
válasz
bombibmw #5101 üzenetére
Az biztos, hogy 3D-re legalabb hasznaljak paran a kartyaikat, Superposition, 3DMark stb...
Nem mondom, hogy en nem toltam ezeket vegig, de eddig barmikor volt VGA cserem az elso par ora tesztelestol leszamitva mindig jatszottam inkabb, persze ha volt lehetosegem es/vagy szabad idom
Latszik, hogy oreg vagyok mar -
-
Devid_81
félisten
válasz
bombibmw #4390 üzenetére
Nalam egyeni curve van, de boven elviselheto hangtartomanyban van meg igy is.
Otthonrol majd tolok rola egy-ket printscreen-t neked ha kell.
Nalam most 60-63 fok a csucs jatek kozben 21-22 fokos szobaban.En a gyarit mar ott elfelejtettem orokre amikor meglattam, hogy passzivan megy a kartya 60 fokig.
Nalam alapbol 40% mennek a ventik, regebben volt olyan nvidia driver bug ami "elfelejtette" bekapcsolni a ventiket, szoval inkabb legyen csak manualis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest