- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Mindesetre nekem ugy latszik megoldodott az instabilitas.
Driver (Ashampoo Driver Updater) updaterrel futattam egy keresest es az kiabalt valami regi elavult PCI to PCI driver miatt (is).
Majd hagytam neki, hogy frissitse, es azota megy a VGA-m ujra gyari orajeleken.
De nem tudom 100%-ra mondani, hogy megjavult minden, mert ugyan eltelt vagy 2 het azota miota ezt tettem, de alig volt idom jatszani.
Viszont eddig akar par perc Divisontol is kiakadt, most meg legutoljara kozel egy orat jatszottam vele gond nelkul, egy probat neked is megerhet. -
Rick3D
senior tag
Nem mondom , én is sz@rtam hogy lehet kuka lesz a gép de aki mer az nyer ... ésszel kell csinálni. 10percig legalább kenegettem mire egyenletesen eltudtam osztani de a második amit ajánlottam azzal nincs rizikó és a legjobb értékeléseket kapta a konkurensekhez képest. Azért túl sokat ne vigyél fel rá
-
Rick3D
senior tag
Én most csináltam meg
THERMAL GRIZZLY CONDUCTONAUT - nyersz a legtöbbet ha jól kened fel ugyanis ez folyékony fém így ha a pcbre rámegy kuka
Vezeti az áramot és szétmarja az alumíniumot. 3-5 fokot nyerhetsz vele extraként. Rizikós de 2 mikro cseppel nem folyik szét és pont elég
Nekem sikerült pedig elsőre csináltam csak nagyon fontosak az arányok. Feltételezem a gpura réz és nem alu foglalat megy nálad sem.
Ha nem vállalnál kockázatot akkor THERMAL GRIZZLY KRYONAUT, thermalpadjai is vannak jó minőség
98% (vízmentes) isopropyl alcoholal tudod a leggyorsabban és könnyebben leszedni a régi pasztát és szép simára törölni a felületet.
-
Devid_81
félisten
Futtas mar le legyszi egy TimeSpy-t.
Kivancsi vagyok kiakad e, es ha igen akkor nagyjabol hol?Nincs egyebkent most nagyon meleg otthon?Nem azert melegszik a kartyad jobban?
Az a 7x fok nem annyira veszelyes a kattyatol hacsak nem allandoan klimazol es 21-22 fok van a szobadban. -
ScomComputer
veterán
Egy gyors válasz,töröld le az nv drivert mindent...utána DDU,majd tedd fel a legújabbat,csak a driver és a physx driver.....majd az msi after burnerben állíts be egyéni venti profilt....és soha nem lesz 70 fok..így állítsd be:30fok-20%,40fok-30%,50fok-40%,60fok-55%,70fok-60%,80fok-70%,90-fok-90%....
-
TTomax
félisten
Ne álmodozz,nincs értelme.A Pascal Titan ugyanolyan gyors mint a Ti,az utódja a TitanXp meg 5%on belül van a Titan Volta meg +20% ezekhez képest mindezt 3000euroért,ref hütéssel.Az ég világon semmi értelme vgara költeni a következő egy évben,annak akinek 1080Tije van.A következö vga most a GV104 lesz ami a 1080utódja,hozni fogja a TitanXp-t +5% mindezt kb 2/3 fogyasztással,hűvösebben csendesebben,+egy-két használhatatlan új ficsör.... a GV102 lesz az érdekes az lesz a 1080Ti utódja,amit én jövő tavasznál hamarabb nem várnék.Ennyi most a történet nagyjából.
-
keIdor
titán
Viszont hátrány a hűtés teljesítménye a Titanokon, ugye csak referencia van.
Annyi, hogy a Star Wars-osak világítanak, de világít egy custom is, érted...
Az Empire piros jól néz ki amúgy, de egy pirosra beállított Strix, EVGA vagy MSI Gaming-gel is ugyanott vagy.Egyébként nem 1200€ már egy Titan XP? Mert az 400k inkább.[link]
-
keIdor
titán
Egyébként hagynám a helyedbe én azt a Titan-t, nem éri meg a felárat. Nem hinném, hogy jövőre kihagynák a szokásos plusz pár száz eurós felárat...
Rendben van, hogy az kapott már kétszer is csak unlockolt GPU-t, de minimális a gyorsulás csak attól a kevés extra Cuda Core-tól. 2080Ti-t vegyél, vagy hívják akárminek... 2019-ben biztos lesz az is. -
-
Devid_81
félisten
Annyira igaz mint ahogy jott Marcius vegen is.
Valoban par jel arra utal, hogy valami keszulodik, de semmi sem surgeti oket, ezt azert ne feledjuk.
Es meg mindig nem tisztazott, hogy mi is jon, next gen vagy csak Pascal frissites GDDR6 alapokon.
Szamozas meg 11XX is lehet, ill 20XX...vagy akar egy teljesen uj.(utobbit kotve hiszem,de megtortenhet)
Nem alapoznek most semmire sem mar, akinek nem surgos VGA-t venni annak mindenkeppen megeri varni. -
ucli
senior tag
Ez már lent van régebb óta, lehet hogy azért nincs még benne. Na de megoldottam, köszi.
Más: Azon agyalok, hogy levizezem a kártyát.
Hűtőn és blokkon kívül mi kell még hozzá?
Ugye a G10 a ramokat telibe fújja, arra kell süni? Ha igen, akkor milyen vastag legyen a thermal pad?
Még nem szedtem szét a kártyát, ezért abban sem vagyok biztos, hogy normál méretű pwm csati, vagy esetleg a kisebb van rajta. Gondolom nem érdemes rákötni a házventiket attól függetlenül, hogy azokat egy molex látja el. -
hackeeeee
Jómunkásember
Eddig sem szűnt meg az SLI.. Még mindig jönnek profilok, vagyis december, januárban még jöttek, szerintem még most is ott vannak a driverekben. Csak van ami támogatja, van ami nem...
Sőt, pl. a Vulkan-hoz most jött multiGPU támogatás.
A 4 way kérdésües, elvileg nincs, de elvileg lehet mégis..
Mintha korábban is láttam volna ingame videókat 1080 3-4way SLI-vel.
-
Devid_81
félisten
4 way SLI-hez mar nincs tamogatas 10 szeria ota, illetve de ossze lehet kotni a kartyakat, es buheralt nem-hivatalos driverrel lehet hasznalni, fokepp szintetikus tesztekre.
De 2 way az megy ugyan ugy mint eddig, azzal nincs nagy kulonbseg tovabbra sem, max tamogatas hianya lehet itt ott. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha határon megy a kártya, akkor persze hoz rajta, mert leveszi a fizikai számításokat a kártyáról.. Ilyen pl. a batman is, ott is lehet ezzel hozni, csak lényegében költeni csak erre, egy prémium kategóriás hw mellett szerintem felesleges.
Ugyan így vélekedem a 1080Ti SLI-ről is, attól függetlenül, hogy majdnem kipróbáltam, de inkább elengedtem a gondolatot.
-
csibuka85
őstag
Megvárom , mert kíváncsi vagyok , olyan rég volt már ez a téma , de tényleg kíváncsi vagyok az eredményekre.Fallout 4-et én is imádom , mondjuk nekem nincs szétmoddolva mint másoknak , de a Physx máshova is kell , más új játékokba is ahol elég szépen FPS Dropba ütközik az ember.
scomcomputer : Ha keresnék 500 ezret akkor megvenném , de mivel hogy csak a felét keresem így nem nagyon lesz
Amúgy meg 4K ban majd akkor játszanék ha lenne vagy kiadtak volna már egy normális 35 colos 3840x2160p monitort ami NEM Hajlított és tudja a 165 hz-et 4ms válaszidővel és 2 olyan karit ami ezt bírja és tartja a 165 fps-t vagy csak megközelítőleg tartja , lehet az 130 is de az alá ne essen be. Na akkor tuti beruházok egy olyanra. Kicsit nagy elvárások dehát majd csak lesz egyszer egy ilyen. -
csibuka85
őstag
Régen én is meg haver is csínálta amikor az AMD HD5870 karim volt a fő kari és Physx-nek tettünk be egy GT430-at vagy 440-es karit mellé illetve alá
és mi is a Mafia 2 miatt csínáltuk pont ezt. Csak Te gy High End Vga val próbáltad. Mondjuk régen ezek is high endek voltak. Utána lett HD5870 CROSSFIRE havernak.
-
torma1981
veterán
Én nem mondtam hogy a külföldi rosszabb. Főleg nem gari miatt. Az árakat mondom. Nagy értékű dolgot én sem rendeltem külföldről. Inkább itthonról. Csak azt mondom ne hasonlítsuk a külföldi árakat a miénkhez. Ennyi. Itthon is jó áron voltak a kártyák. 250k is volt a MSI 1080 Ti gaming pl. Az máshonnan sem volt olcsóbb. A mostani árak sajnos ilyenek amilyenek.
-
pigatt
őstag
Monitortechnológia sornál lehet a G-Sync-et kiválasztani és ott az volt kiválasztva, persze! Működik is (monitor LED pirosan világít), de nem sima a kép valamiért a játékokban és ahogy írtam is az előbb, rögzített frissítésnél V-Sync ON mellett pedig az!
És nincs FPS lock beállítva!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is gép előtt ülök egész nap munkából adódóan, de Nálam még megvan az, hogy más az itthoni motyó elé beülni. Gondolkoztam Én is azon, hogy notebook, de amit hajlandó lennék megvenni, az nem jönne ki a motyó árából.. Így maradt az a lehetőség, hogy kisebb gép, plusz a konzol, néhai játékra.
Tudom, Én többször végigjártam ezt a gondolatmenetet, de végül most léptem meg, amikor eladtam a Ti-t, majd a procit, és a lapot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wellcome to the real world.
tom_tol: Én is hasonló ok miatt szálltam ki. Persze, akkor még pont, hogy reális árakon mentek a vga-k. Van ilyen, hogy egyszerűen nem kell. Én csak facebook-oztam, youtube-oztam.. Erre nem kell negyedmillós vga.. Az pedig relatív, mert az árában nem kapsz rendes gamer notebook-ot, csak ilyen annak nevezett valamit, ami, ha tényleg játékra használod megfő 1-2 hónap után. Ami bírja is a strapát, az most is bőven a vga ára felett van..
-
Bismarck24
tag
Ha jól látom akkor neked egy full hd-s 60 hz-es monitorod van kikapcsolt vsyncel. A full hd az natív de a 4k az a vezérlőpultban bekapcsolt dsr funkciónak köszönhető. Azért kérdem mert ugyanannyi fps-ed van mind full hd-ban mind 4k-ban, de szerintem ez a monitor 60hz-nek tudható be. Legalábbi szerintem. Viszont amivel megleptél az a gpu kihasználtság a játék alatt, neked sem éri el mindig a 99%-ot. Ez hogyan lehetséges, optimalizálatlanság vagy egy 7700k nem tud kihajtani egy 1080 Ti-t? Ezt kötve hinném, ha az nem akkor mi?
A vezérlőpultban a függőleges szinkronizálás mire van állítva nálad? -
csibuka85
őstag
Szia Uram hát sajnos nem tudom mit tegyünk. Kifújtuk újra betettük a gépbe és ugyanezt produkálja a kártya. Ugyanazokkal a játékokkal néztük meg és ugyanazt csínálja pedíg bíztam benne hogy nem fogja. Esetleg a kártya BIOSA , mondjuk ahhoz én nem értek. Már csak a WIN 10 reinstall maradt. Azt holnap már megcsínálja haverom egyedül is. Most ennyit tudtunk tenni.
-
csibuka85
őstag
Na akkor Te csínálod jól , lehet nem árt de mielőtt újrahúznánk a gépet , megcsínáljuk a ki be rakást és mégegyszer kifújjuk azért. Jó lenne ha normálisan menne utána. Amúgy ha ez sem oldaná meg a hibát akkor mi lehet ez a HIBA ? Sajnos mi nem jöttünk rá , mert ilyen még nem nagyon volt.
-
csibuka85
őstag
Megmondom őszintén a ki-be rakást még nem. Kifújni kifújtuk , sűrített levegővel. Esetleg egy WIN 10 reinstall is segíthet rajta vagy semmi köze hozzá ? Amúgy egy Új hardvernél kell win reinstallt csínálni vagy nem ? Régebben úgy tudom azért nem ártott. Nem mondassz hülyeséget , ezeket megpróbáljuk és hátha jó lesz tényleg. Vga drivert azt frissítettük.
prime77 : Hát sajnálom , én egy EVGA GTX 780Ti vel szívtam meg , elkezdett szemetelni a kép , először kicsit , aztán nagyon és akkor ment vissza gariba.
-
RazoR
veterán
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy csak úgy a levegőbe beszúrsz egy full semmihez sem kapcsolódó hsz-t, hogy mi történt ma veled. Általában a szakmaikban az off-ok a témához kötődnek ha csak lazábban is.
Az szerintem sehogy sem kapcsolódik a Ti/Titán topikba, hogy nem vesz a cimborád 1050-et hanem Xbox-ot....Remélem érzed a mondandóm lényegét.
A többiről nem is beszélve....
-
Laraxior
titán
Miért? Engem nem zavar a dolog. Mint, ahogy a DDR4 ram árak sem mozgatnak meg. Csak azt érinti, aki fejleszteni akar. Most az van, hogy okosan nyugton kell maradni.
Aztán vagy beáll, vagy se. De józan paraszti ésszel belegondolva, miért hagyna alább a bányász láz, amikor jönnek az új kriptovaluták, elég jól lehet keresni vele...
Na, de majd kiderül, év vége felé okosabbak leszünk -
ÁdiBá
veterán
Nekem is 5,1 GHz-en ment a 7700K Delidelve, de érdemi különbséget nem tapasztaltam.
Bár lehet mert 1440p ben játszom 165 fps limittel, és igen csak akasztja a játékok többségében.Az overwatch is maximumon, 165 fps fix, úgy hogy 80-85% a terhelés a GPU-nak, túl sok értelme nem lenne szét húzni a CPU-t miatta, ennek ellenére a mostani 7900X is delidelve van.
De az igy is még forró. -
Vigilante
őstag
Én már csak erre fogok monitort váltani az tuti!
És ide simán elkelhet az 1080 Ti SLI. (3440x1440 - 200 Hz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest