- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamaraja
csendes tag
válasz
Laraxior #13115 üzenetére
Az előző sima 1080 volt: az kb 20W kevesebbet evett gyári maxon és sacc 25% kevesebb fps-t tudott.
Nem jó az érvelésed, nem számoltad át csak reagáltál.
Annál sokkal alacsonyabbra ment a 1080TI fogyasztásban...
Ha ahoz méred az 160W-on tudott 17%-al fps-el kevesebbet mint ez 96W-on
Ez így 2X hatékonyság kb esetektől függően....
Ebben mi nem érte meg? -
juliabrilke
veterán
-
-Solt-
veterán
válasz
Laraxior #12744 üzenetére
Nem kopik el a lábam amíg elviszem a postára, szóval a droid nem kell, de az Amazon, Fanatec, Logitech hármasnál akik most így hirtelen eszembe jutottak, alap, hogy a garancia idő alatt a posta őket terheli!
Már ott húztam a szemöldököm amikor napok teltek el mire válaszoltak, aztán kezdődött a maszatolás... töltsem fel még kétszer(!) a számlát amit már a beregisztrálásnál fel kell tölteni, különben nem is regisztrálják. Még szerencse, hogy az Amazon őrzi a másolatokat, különben túrhattam volna szét a két évvel korábbi könyvelést... Aztán itt van az, hogy ha bármelyik kereskedőhöz visszaviszek egy terméket, elfogadják a garancia igényt, akkor vagy visszaadják a vételárat, vagy ha az értékében veszel valamit, annak a garanciája újra indul!
Kivéve az EVGA, aki még arra sem hajlandó, hogy jelképesen annyival meghosszabbítsa a garanciát amíg nincs nálad a VGA, pedig ha javításra kerül a sor, akkor törvény írja elő, hogy a javított alkatrészre két éves garanciát kell vállalniuk! [link]
Is the repaired/replaced product covered by a new guarantee?
The law does not say, but in general, after a replacement, the consumer can claim legal guarantee rights for 2 years. In the case of a repair, the legal guarantee is only extended with regard to the repaired or exchanged parts.
Erről szó sem esik náluk, de a kitételek, hogy mikor ugrik a garancia hosszú sorokban vannak ecsetelve... Mindez ugye azzal fűszerezve, hogy több mint egy éve jeleztem, hogy gond van a VGA-l és nem működik rendesen, elhajtottak a francba azzal, hogy amíg a 100%-s power target-t tartja addig nem érdekli őket. Annyi szerencsém van, hogy végre degradálódott annyira, hogy most már 100%-n is hibázik... még szerencse, hogy nem a 37. hónapban jutottam el ide.
Arról már nem is beszélve, hogy tudtommal ők az egyetlen VGA gyártók akik javítanak, más gyártó termékei esetén ha valami gáz 99%, hogy új terméket kapsz, ami a mi szempontunkból nyilván előnyösebb.
Szóval ha ezeket mind összesítem, akkor a garancia szolgáltatásuk a fasorban sincs a fent soroltakéhoz, vagy akár bármelyik nagyobb magyarországi kiskereskedő gyakorlatához... azok maximum meg akarnak vezetni azzal, hogy mindenképpen vásárold le náluk a termék árát mert ők biza pénzt nem adnak vissza, de az utóbbi időben a tapasztalatom alapján ez a mentalitásuk is gyökeresen megváltozott.
Nem vártam csodát az EVGA-tól, csak annyit, hogy legalább egy itthoni nagyobb kereskedő nívóját hozzák, de még ez sem megy nekik... bezzeg a "Na milyen faszák vagyunk? Értékelj minket" emailból hetente jön egy, mert látják, hogy kapcsolatba léptél velük... legalább várnák meg amíg lezárul a folyamat.
Na mindegy, nem akarom túl sokat ekézni őket, nekem nem volt szerencsém a termékükkel és a híres garancia ügyintézésükkel sem, szóval nagy valószínűséggel ez volt az első és az utolsó EVGA termékem.
(#12745) warcat: Az Amazon például kifizetteti veled, aztán visszautalja amikor megérkezett hozzájuk a termék. Nincs EVGA részvényem, szóval nekem csak a saját érdekeim fontosak és amíg ugyanazért a pénzért jobb szolgáltatást kapok...
Több mint 20 éve veszem a PC kiegészítőket, soha egyetlen esetben sem húzódót hónapokig garancia ügyem itthon... a legtöbb 30 nap volt, de már az a kisker is megszűnt. Ellenben egy kisebb belga cég 1 évig szívatott, mire a konzulátuson keresztül kicseréltettem velük a terméket...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Puma K
nagyúr
válasz
Laraxior #12616 üzenetére
Változó melyik címben megy jobban a 2070S
Összességét tekintve valahol ~5%-al van alatta, de cserébe a fogyasztása-hőmérséklete jóval kedvezőbb.
Játékokat nézz és ne szintetikus teszteket, amik ráadásul régiek: 2017-es a Unigine Superposition némi frissítéssel megtámogatva.
-
-
MésziGab
tag
-
MésziGab
tag
válasz
Laraxior #9368 üzenetére
Az mit jelent a totál kinyírás?
Szénné húztad és elszállt,vagy mik voltak a tünetek?
Nálam kb 1hónapja kezdte hogy néha bevillantott fekete képernyőt,aztán utána jött hogy a fekete képernyő után jött pár csík már másodpercig!
Aztán az egyik bekapcsolás alkalmával már nem küldött képet semelyik portra,haver bedobta az ő gépébe ott sem produkált semmit -
MaxxDamage
félisten
válasz
Laraxior #9049 üzenetére
Az "MD" a mostani, az "L" a régi nickem (nagyjából ezért)
(#9051) beci43: Köszi, még ismerkedem vele. Gondolom a 1080Ti-hez már AuraSync (vagy mi a neve) program is kell a LED/színek vezérléséhez? /980Ti Matrix kártyámon csak az RGB Matrix LED volt, ami GPU terhelés kijelzésre szolgált/
MD
L -
-
válasz
Laraxior #8891 üzenetére
2063mhz GPU az igen , ott mar durva fogyasztas lehet .
Nekem most 1V 1987mhzn megy ,max 260W fogyasztassal. Elotte auto feszen 2013mhzt tudott ,de itt mar 340W ot zabalt pl RoTR alatt.
Nekem +25mhz nem ert meg +80W ot .
Na de mindegy is , nem hiszem hogy rajtam kivul tervezne valaki itt 1080TI SLI-t.
De en nyugodt vagyok a 750W tapommal. -
Rick3D
senior tag
válasz
Laraxior #8113 üzenetére
Na igen , szórakoztam vele egy darabig mire oda került ahova kellett mert mire elkentem jobbra az istenért balra ment. Számít hogy milyen szögben kened. (beszarás
) Mivel törölted le ? 98% Izopropil alkohollal ? Elvileg az teljesen leszedi róla. Van amúgy egy még biztonságosabb megoldás.Lakkozni kell a körülötte lévő felületet méghozzá ezzel itt Nem tudom hogy van-e magyar megfelelője mert az összetételét nem ismerem de konkrétan körbekened a gpu-t / cpu-t mint nagymamád a kalácsot sütés előtt. Nem rongál semmit csak külső réteget képez.
Szívókát kaptál hozzá ? nekem van egy külön fejem ami a vissza szívásra használatos. Grizzly volt rajt ? -
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #7358 üzenetére
Én pont nem az FC blokkon spórolnék, azért a legtöbben két évre vesznek VGA-t, ott már olyan mindegy, hogy 14k vagy 30k a blokk, főleg ilyen VGA árak mellett, cserébe a VRM és memória is rendes, biztos hűtést kap.
A legtöbb 1080Ti-s 980Ti-ről váltott.A többiben van igazság, az FC blokk résszel nem értek egyet.
-
-
válasz
Laraxior #7353 üzenetére
"~50-60k-ból le lehet vizezni a CPU-t, meg a GPU-t. Nem egy nagy was ist das.
"
Uj alkatreszekkel biztosan nem ,de meg hasznaltan is kizart
Uj arak :
D5+tartaly (40k) + 2radi (50-60k) + FC VGA blokk 35k + CPU blokk 15-20k +10 fitting (10*2k) +csovezes legyen par 1000 / +radikra ventik (6*3-4k ) de ezt nem is szamolom hozza a vegosszeghez /
160k minimum a VGA +cpu vizezese.
Hasznaltan legyen 100k (FC vga blokkot ugyse kapsz hasznaltat ) -
keIdor
titán
válasz
Laraxior #7353 üzenetére
Azzal sem sokat gyorsul, inkább a hang miatt érdemes, azt is csak tier 1-nél.
Nekem a GP104, GM204 még a custom hűtésekkel is elment tök csendesen. Az meg mindegy szerintem, hogy 45 fokos a GPU vagy 70 fok, mindkettővel magas lesz az élettartam, meg úgyis le lesz cserélve. -
Devid_81
félisten
válasz
Laraxior #7329 üzenetére
Csak annak nezz utana, hogy milyen gari feltetelek vannak a gyartonal.
Eleg sok brand rugalmasan all hozza, hogy a kartya kozben gazdat cserelt, viszont pl a Giga elutasitja azokat a termekeket amik nem a visszakuldo nevere szolo szamlaval erkeznek hozzajuk bevizsgalasra.
Tul lihegve csak azert van, mert nem tudni soha, hogy milyen korulmenyek kozott volt a kartya, es mennyit es hogy ment. (3 hetes kartyanal nyilvan ez masodlagos)
Eloregedes minden alkatreszt utoler, es eleg gyorsan be is kovetkezik ha nem volt megfeleloen hasznalva a kartya, ezert a parazas sokaknalEttol fuggetlenul lehet am venni Ver Istvantol is olyan kartyat amit csak jatekra hasznalt, de pl Ot nem erdekelte, hogy folyamatosan 80 fok felett jart a kartya mert epp tele volt kosszal, nem volt jo szellozes stb stb.
Hasznalt kartyaknal mindig az donti el a vasart szvsz, hogy Te mint uj tulajdonos, a hasznalt kartyadnak tudod-e ervenyesiteni a garanciajat adott esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest