- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
#45997568 #8714 üzenetére
Melyik i7? körítésbe mi tartozik bele? És a legfontosabb.... milyen táp???
PM-ben is jöhet.
80+ tápok lényege,hogy a hatásfokuk itt a legjobb,nem tudom egyesek mire gondolnak,mikor tartalékolni akarnak...Nem kamra vagy pince ez,hanem táp...
Ha sli-t akarnak,amihez kell a plusz később,akkor Ok, de annak nincs értelme,hogy a tápjuk 50-55%-on szotyizik szerintem... -
TTomax
félisten
válasz
#45997568 #7215 üzenetére
Persze,teljesen néma nem lesz de jobbat kihozni már nagyon nehéz,illetve lehet de nem ekkora fogyasztással.Teszteltem tegnap hosszabb távon is 42Cfok a max amit mutat olyankor ha olyan játékkal játszok ami 100% tdp limit felett tartja a vga.Mint pl most a Warhammer Vermintide 2,brutál enni tudja a vgat.Azt is hozzá kell tennem,hogy a ventik nálam fix fordulaton mennek 50%on ami 6-800RPMet jelent ez volt a célom hogy annyi tartalék legyen a rendszerben hogy ne kelljen a ventiknek felpörögniük.Rövid tesztek alatt pl itt most a 3DMark alatt 35-37Cfokos volt a vga végig.
Sajnos át kellett szerelnem az egészet. A pumpatól a vgara esö toló ág csak idomokból van,mert csővel sehogy nem adta ki,pár idommal meg annyira közel került hogy szinte csö se lett volna,annyi előnye van,hogy ez így megtámasztja a vgat igy nagyon picit log csak a sarka.A vga blokkot sajnos szét kellett szednem mert volt benne ilyen-olyan a franc tudja mi.Most vagy ez,vagy az hogy az MX4 helyett most a Phanteks pasztáját használtam vagy együtt ezek 10-12Cfokot hoztak,de az lehet valami nem volt rendesen rádugva.Nem tudom... a lényeg hogy most már úgy megy ahogy elvárható.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#45997568 #7184 üzenetére
Magas.. a 70-hez képéest nézve szerintem oké.. minden nézőpont kérdése.
Ez kicsit hasonló, hogy hogy nézzük a léghűtéssel a 60-70 fok közötti hőfokot.. Mert ugye ott is, ha azt nézzük, hogy léggel van hűtve 300-400W, úgy azért már kicsit más, ezt nézve, hogy 40-50 fok, lelke rajta.
-
Tomdriver
őstag
válasz
#45997568 #6836 üzenetére
mocskos jól megy a kártya.
grat hozzá!
(#6837) TTomax: Nálad innentől nem lesz kérdés a hő.
Mondjuk nálam se, mert amikkel játszottam eddig 2033/1590 MHZ-en 1 óra után sem ment 45 foknál feljebb, és ugye léggel. Jól szellőző házam van.
Szépek ezek az átlátszó blokkok, majd kérünk fotót működés közben a gépbélről! -
warcat
veterán
-
VTom
veterán
válasz
#45997568 #6807 üzenetére
Örülök neki, hogy sikerült felemelkedni a költségracionalizálás magasságába, jó páran vagyunk akik évek óta ezt csináljuk itt
Szép biznisz egyébként, gratulálok!
A Ti még kevés 4K 60Hz ultrára, talán a következő generáció flagship-je már jó lesz. A Ti-nek 3440x1440-en vannak a határai, azt még éppen kiszolgálja.
Tv meg PS4 ajándékozásnál szivesen fogadom a megkeresést.
-
DonMaster
addikt
válasz
#45997568 #6744 üzenetére
ráadásképen kb nyáron volt egyik forum társ, aki a kfa2 980ti-át küldte gariba és kapot cserébe a gyártol/bolttol gariban 1080ti-t valami brutál ritka edition-ba, vissza lehet keresni, ilyet Magyar bolt nem vállal be. Ennyit arról hogy a külföldi Gari mennyiben más a Magyartól.
Sputnyik123
ÁTVÁLTOTTAM ft-RA A FONTOS ÁRAKAT ÉS HOZZÁ VÁGTAM AZ 1,27-ES SZORZOT 315e ft a legolcsobb 1080ti ennyiért nem éri meg használtat venni, gari is jobb miröl is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest